Kızlar, damlalar Sevınc hakkında ne dusunuyorsunuz? dedıklerı çıkıyor mu?
NE falına bakıyor bu kişiherkese selamlar uzun bir zamandır fal baktırmayacağıma söz vermiştim taa ki bir arkadaşım gelip zeyno bir adama gittim öyle bir fal baktı ki sorma diyene kadar
ne kadar iyi olabilir yahu hepsi aynı dedim ama kız öyle bir anlattı ki etkilendim. az önce adamla telde konuştum görüştük adam istediğin yere geliyor fiyatı 30lira kahve falı
başım başımdan üzücü olaylar geçti erkek arkadaşım başka birisinle evlendi falan kötü yani hiç birsey demedim yeminle erkek arkadaşımın evlenme tarihini söyledi 24.07.2011 dedi bu tarihte bu adam başka birisinle evlenmiş dedi nefesim kesildi. daha neler neler adını falan söyledi karısını tarih etti üzgünüm ama hamile dedi bilmiyorum hamile olup olmadığını ama arkadaşlara sorucam. karısını seviyor ayrılmayacaklar üzgünüm sen kendi hayatını çiz üzerinde negatif enerji var birilerine sadaka ver fakir fukara sevindir eğer durumun müsayitse küçük bir kurban kestir fakirlere dağıt kanıda anlına sür sıkıntıların gitsin dedi. su falı bilmem ne falı ne varsa bakıyor anacım neyse arkadaşlar ben gittim begendim bende yalan yok isteyen arkadaşlara numarasını yazayım zafer abi xxxxxxxxxxxxxxxxx numara vermek yasak mıdır değilmidir bilmiyorum ama bana da dua edersiniz gerçi günah mıdır sevap mıdır bilmem yaa allah affetsin allah çaresiz bırakmasın ne diyelim
kızlar mrb ben ada beye gitmek istiyorum aranızda giden var mı iyi mi
ben ilk defa baktırıcam öle çok fal meraklsı olan biri değilim bakırköy taraflarında bildiğiniz iyi bir falcı var mı?
Kizlar, uc vakit cafe didem derseniz nette cikar diyelim bulamadiniz capacitinin karsisinda cumhuriyetci sk da yolun ilersinde sagda. Allah ondan razi olsun herseyimi bildi bir bir yasadim hem pahali degil (25) hemde burc numuralari cekmiyor. Kizim acikmis yumurta diye bagiriyordu ben sus baska bisey alalim derken didem hanim kalkti kizima yumurta kirip getirdi ustune para bile almadi. Kotusunu de anlatiyorum iyisini de herkes bilgilensin cunku cok sarlatan var falci ayagina. Burunlari havada 100 lira istemeler kapidan insan cevirmeler hseyi yasamis oldum hepsini de forumda yazdim
Mandal Cafe ada beye ben gittim tavsiye ederim güzel bakıyor zaten formdaki arkadaşlar tavsiye etmişti .
teşekkürler ama ben didem ablaya haftada bir gidiyorum artık ablam gibi oldu eveet çok iyi fal bakıyor tek falcım zaten yeni birini daha denemek istiyorumCanım o taraflarda üç vakit didem'in iyi olduğunu söylüyor arkdaşalar ben pek bilmiyorum o tarafları o didem'den giden pek çok insan memnun kalmış dene istersen...
teşekkürler canım verdiğin bilgi için peki ne falına bakıyor
Fala bakmak gunahdir diye biliyorum şöyle bi laf var fala bakmayin falsiz kalmayin beb pek inanmam sirf falima bakilsin diye bi yere gidmem. Benm esimin kuzenin hanimi bakiyo oyle arjdslar toplanip kahve ictimizde aklimiza gelir odda bakar ama hep cikiyo bakip soyluyo onlarda tavsip ediyo herkes cikiyo diyo ama ben pek baktirmamaya calisiyom gunah oldugu icin bazen baktiriyorum merak iste bence fal isine cok onemsemeyin Allah ne derse o olur sevgiler
NE falına bakıyor bu kişi
Kahve ve Tarot bakıyordu genel fal bana dediği seyler oldu ilkkez bı falciya oturup adam akıllı dinledim 2 kere gitti ve ikiside nokta atışları oldu son söylediği bişeyinde olmasını diliyorum genel bakmıyor gidince yazarsın ...
Bende artık burda birisini duyup heves edip gidiyordum biraz azalttım fal bastırmayı canım sıkıldığında giderim desarj olurum Bu arada çok fal baktırinca insanın kafası karışıyor ben ne facialar gittim içlerinden 2 3 tanesi daha insaniyeti bazıları çok asırı sallıyorlar ama bazılarınızda kuvvetli hisleri oluyo bu hisleri olanda forumda adı gecen bilinmiş falcilardan birkaçı ama birine baktirip ikinci gittiğinde daha farklı oluyor gibi bence bunu birkaç falcida yasamıştım ırmak ve Gül'de mesela ilk gittiğimde güzel baktılar sonra baslarından savar gibi fal baktılar
Sebnem mı bu sarısın bı bayanmi yoksa bu şebnem kafam karıştı forumda yazmışlardii iyi bakmıyormuş cafesi varmış kendisi bazen bakıyormuş falan ///
cafe seboş yeni açmış drsadık ahmet caddesinde uzun yıllardır baıyormuş
Cafe sahibi olan sebnemmi ben bakırmıştim çok onceden begenmemistim fiziksel tarifi edebilirmisin sana zahmet canım
cok genel geldı ada bey bana uc vakıt dıdeme de gıttım o da genel bence ıkısı dekızlar mrb ben ada beye gitmek istiyorum aranızda giden var mı iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?