İstanbul'da Fal - Falcılar

herkese selamlar uzun bir zamandır fal baktırmayacağıma söz vermiştim taa ki bir arkadaşım gelip zeyno bir adama gittim öyle bir fal baktı ki sorma diyene kadar
ne kadar iyi olabilir yahu hepsi aynı dedim ama kız öyle bir anlattı ki etkilendim. az önce adamla telde konuştum görüştük adam istediğin yere geliyor fiyatı 30lira kahve falı
başım başımdan üzücü olaylar geçti erkek arkadaşım başka birisinle evlendi falan kötü yani hiç birsey demedim yeminle erkek arkadaşımın evlenme tarihini söyledi 24.07.2011 dedi bu tarihte bu adam başka birisinle evlenmiş dedi nefesim kesildi. daha neler neler adını falan söyledi karısını tarih etti üzgünüm ama hamile dedi bilmiyorum hamile olup olmadığını ama arkadaşlara sorucam. karısını seviyor ayrılmayacaklar üzgünüm sen kendi hayatını çiz üzerinde negatif enerji var birilerine sadaka ver fakir fukara sevindir eğer durumun müsayitse küçük bir kurban kestir fakirlere dağıt kanıda anlına sür sıkıntıların gitsin dedi. su falı bilmem ne falı ne varsa bakıyor anacım neyse arkadaşlar ben gittim begendim bende yalan yok isteyen arkadaşlara numarasını yazayım zafer abi xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx numara vermek yasak mıdır değilmidir bilmiyorum ama bana da dua edersiniz gerçi günah mıdır sevap mıdır bilmem yaa allah affetsin allah çaresiz bırakmasın ne diyelim

Son düzenleyen: Moderatör:
NE falına bakıyor bu kişi

Son düzenleyen: Moderatör:
ben ilk defa baktırıcam öle çok fal meraklsı olan biri değilim bakırköy taraflarında bildiğiniz iyi bir falcı var mı?

Canım o taraflarda üç vakit didem'in iyi olduğunu söylüyor arkdaşalar ben pek bilmiyorum o tarafları o didem'den giden pek çok insan memnun kalmış dene istersen...

mrb bende didem ablaya her vakit bulduğumda giderim hem sohbeti çok güzel hemde işin hakkını veriyor çok iyi fal bakıyor tavsiye ederim

Canım o taraflarda üç vakit didem'in iyi olduğunu söylüyor arkdaşalar ben pek bilmiyorum o tarafları o didem'den giden pek çok insan memnun kalmış dene istersen...
teşekkürler ama ben didem ablaya haftada bir gidiyorum artık ablam gibi oldu eveet çok iyi fal bakıyor tek falcım zaten yeni birini daha denemek istiyorum

Fala bakmak gunahdir diye biliyorum şöyle bi laf var fala bakmayin falsiz kalmayin beb pek inanmam sirf falima bakilsin diye bi yere gidmem. Benm esimin kuzenin hanimi bakiyo oyle arjdslar toplanip kahve ictimizde aklimiza gelir odda bakar ama hep cikiyo bakip soyluyo onlarda tavsip ediyo herkes cikiyo diyo ama ben pek baktirmamaya calisiyom gunah oldugu icin bazen baktiriyorum merak iste bence fal isine cok onemsemeyin Allah ne derse o olur sevgiler

teşekkürler canım verdiğin bilgi için peki ne falına bakıyor

Kahve ve Tarot bakıyordu genel fal bana dediği seyler oldu ilkkez bı falciya oturup adam akıllı dinledim 2 kere gitti ve ikiside nokta atışları oldu son söylediği bişeyinde olmasını diliyorum genel bakmıyor gidince yazarsın ...

Evet günah fala bakmak bunu bile bile gitmekte .. Ama insan psikolojisi tatlım herkes yaptığının iyi kötü olduğunu biliyor bu forumda hatırlattığın için saol bunu tek sen söylemiyorsun bazı arkadaşlarda yazmıştı ...!!

Kesinlikle insanin kafasi karisiyor ve eger gercekten kotu bir durumdaysan o olayi daha zor atlatiyorsun. Sana umit veriyorlar cunku. İster istemez sende bekliyorsun. Kendime yazik ettigimi anladim. Diyorum ya, yine gider baktiririm ama su sira ara verdim. Kafami fal baktira baktira toplamam daha zor cunku. Gul'e ben 1 sene once baktirmistim. Bir daha da bulamadim kendisini. İrmak travesti olan mi ? İrmak'a cok gittim ben. Cok eskiden beri tanirim onu. Fali iyidir aslinda ama bi yerden sonra sacma gelmeye baslamisti bana. Dedigin gibi baktikca sana akil vermeye basladi. Fal olmaktan cikti olay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…