cok genel geldı ada bey bana uc vakıt dıdeme de gıttım o da genel bence ıkısı de
tarih verme dimi? sadece karakter analizi mi yaptı?
açarmısın biraz dha mrak ettim.
Melekler gülşen hakkında ne düşünüyorsunuz peki?
biz 3 kişi gittik .. hepimiz memnun kaldık.. hatta bi arkadsıma 8 gün içinde 2 aydır sesi cıkmayan eski sevgilisinin dönecegini söledi.. tam 8.gün çocuk geldi.. sonra ben 3 arkadaşımı daha gönderdim.. onlardan 1 tanesi memnun kalmadı.. cünkü kendisi sadece bi koleje girmek istiyor..onun dısında kocasıyla sorunu yok,oğlu var sağlıklı..aile sorunu yok.. maddi sorunu yok :) didem ona ne desin
yarında 2 arkadaşım gidiyor.. akşama yaazarım :)
canım Şebnem Erenköy'de annesinin evinde bakıyor, cafesi yok.
herkese selamlar uzun bir zamandır fal baktırmayacağıma söz vermiştim taa ki bir arkadaşım gelip zeyno bir adama gittim öyle bir fal baktı ki sorma diyene kadar
ne kadar iyi olabilir yahu hepsi aynı dedim ama kız öyle bir anlattı ki etkilendim. az önce adamla telde konuştum görüştük adam istediğin yere geliyor fiyatı 30lira kahve falı
başım başımdan üzücü olaylar geçti erkek arkadaşım başka birisinle evlendi falan kötü yani hiç birsey demedim yeminle erkek arkadaşımın evlenme tarihini söyledi 24.07.2011 dedi bu tarihte bu adam başka birisinle evlenmiş dedi nefesim kesildi. daha neler neler adını falan söyledi karısını tarih etti üzgünüm ama hamile dedi bilmiyorum hamile olup olmadığını ama arkadaşlara sorucam. karısını seviyor ayrılmayacaklar üzgünüm sen kendi hayatını çiz üzerinde negatif enerji var birilerine sadaka ver fakir fukara sevindir eğer durumun müsayitse küçük bir kurban kestir fakirlere dağıt kanıda anlına sür sıkıntıların gitsin dedi. su falı bilmem ne falı ne varsa bakıyor anacım neyse arkadaşlar ben gittim begendim bende yalan yok isteyen arkadaşlara numarasını yazayım zafer abi xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx numara vermek yasak mıdır değilmidir bilmiyorum ama bana da dua edersiniz gerçi günah mıdır sevap mıdır bilmem yaa allah affetsin allah çaresiz bırakmasın ne diyelim
şebneme bir sene önce 3 kişi baktırdım evet geçmiş ve şu an çok iyi ama gelecekte söyledikleri hiç çıkmadı bize bence yazık paranıza derim.
elmasın fiyatı yok ne verirseniz ama genelde 20 den aşağısını pek beğenmiyor biz 20 tl verdik kişi başı:)
ama hakediyor bence ne sorsanız cevap veriyor.
Sevgili sarigul ozel mesajbhakkim yok elmas hanimin nosunu atamiyorum malesef istersen adresi tarif ederim
Canım ben emele baktirmistim bana bildiklerimi anlattı bastan sağmaz eski sevgilim donecek falan ama beni tatmin etmemişti kuzeyi biiyorum forumda gidenler olmuş sanırım ..sizce hangi falcı iyi bakıyor laf cafe kuzey ve emelim cafe emel hanıma baktıran var mı aranızda
İstabul'da Güneşli Altay sok.da Seda isimli bir falcı var 23-24 yaşlarında evinde bakıyor tamamen sahtekar yalancı bilginiz olsun. Müşterilere cini olduğunu söylüyor akşam gelen müşterilerine bakın ışıklar kapanacak diyor eşi arkadaşına mesaj atıyor daha sonra aşağıdan şartelleri indiriyorlar (komşusu) :) insanlar lütfen inanmasın söyledikleri asla çıkmıyor. İnsanlara cinli olduğunu yok karnından canlı canlı ur çıkardıklarını bir sürü yalan dolan şeyler anlatıyor 2 üniv. mezunu olduğunu söylüyor vs. Dikkatli olalım bayanlar saçmalıklarla dolu büyülerden falan bahsediyor ne kadar saçmalık varsa hepsi mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?