İstanbul'da Fal - Falcılar

Melekler gülşen hakkında ne düşünüyorsunuz peki?

gulsene bı kere baktırdm arkadasıma cogu dedıgı cıktı soyle o kucuk aama unı okuyor ona oss dedı kız bıtrcek halbukı onu bılemedı mesela aama sevdgı cocgun 9 gun ıcernde msj atıcagnı onun ıstemıycenı soylemıstı bu ımkansız demıstı ama bırebır deıdgı sekılde oldu

bana gelınce 24nde yuzlesmen arkadasnla dedı tek yapmamıs senn cocuk kızda arkandan ıs cewrmıs dedı ben baskası sndm ve cıdden 24nde onn ddggı gb bı gercegı ogrendm ustune yuzlestım bana 30mys le 11 hazrnda bı takım seyler olucak sn bunları hayatndan cıkarcaksn ıstmıyceksn ıcınde ne varsa soylıyceksn bu adama dedı evet ıstemıyorm dedgı gb (bu bana ımkansız gelsede o zamanlar ) ama o dedıgı sey adamla konusmadım dedgı gb yuzlesme olmadı henuz az bkalm yazarm

Canim banada didemin adresini numarasinii yollar misiin

İstabul'da Güneşli Altay sok.da Seda isimli bir falcı var 23-24 yaşlarında evinde bakıyor tamamen sahtekar yalancı bilginiz olsun. Müşterilere cini olduğunu söylüyor akşam gelen müşterilerine bakın ışıklar kapanacak diyor eşi arkadaşına mesaj atıyor daha sonra aşağıdan şartelleri indiriyorlar (komşusu) :) insanlar lütfen inanmasın söyledikleri asla çıkmıyor. İnsanlara cinli olduğunu yok karnından canlı canlı ur çıkardıklarını bir sürü yalan dolan şeyler anlatıyor 2 üniv. mezunu olduğunu söylüyor vs. Dikkatli olalım bayanlar saçmalıklarla dolu büyülerden falan bahsediyor ne kadar saçmalık varsa hepsi mevcut

Son düzenleme:
Kesinlikle gitmeyin herşeyi yalan dolan komşusuyla işbirliği ışıkları kapattığını söylüyor aşağıdan şarteller iniyor mesaj gönderiliyor telf evden biri

numarayı özel msj olarak gönderir misiniz?

Bı ara bana burdan birisi şebneme git diye özelden mesa atmistida bı karşıda şebnem war sanırım erenkoyde birde avcılarda ama forumda okuduğum kadarıyla memnun kalmayanlar cogunlukta bir kisi hariç bı arkadas memnun kaldığını yazmış bı ara heveslenmistm bu erenkoydeki ise yararmi sizce

yuhhh be ne sahtekarlık milletin kafası nelere çalışıyor ya yazık valla.

arkadaslar dun burda ısmı gecen zafer adlı bı falcıya arkadasım daha oncelerı baktırmıs ve hıc memnun kalmamıs,konu konuyu acınca dun kı okudugum bı bayanın msjınından bahsettım numarayı da dun sılınmeden kaydetmıstım telefonuma arkadasımla baktık tı aynı numara ısım aynı.arkadasıma burcunu sorup karakter analızı yapmaya calısıyormus kagıda bıseyler karalıyormus tarıhler falan ne gecmısı ne gelecegı tutturamamıs.2.ella vakası yanı gıtmeyı dusunen arkadasları uyarmak boynumun borcu.

zaten gıdılen bı falcı ıse burcunu sorarak baslıyosa bılınkı arkadaslar dolandırılıyosunuz,falcının dogum tarıhlerıyle burçlarla ısı olmaz.dogum tarıhı alcalan yukselen burç olayları astrologların ısı.bana da sorulsa butun burçların ozellıklerını bılırım asagı yukarı,ozaman bende falcılık yapayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…