İstanbul'da Fal - Falcılar

İyi yaptın canım eline sağlık..Zaten birisi üye olur olmaz bir falcının adını adresini telefon numarasını yazıyorsa işin içinde iş oluyor..Alıştık artık:)...Bu arkadaşın da buram buram reklam koktuğu çok belliydi....

ümraniye didemin telini gönderirseniz özelden sevinirim...

bu adamın numarasını isimini yazarsanız özelden sevinirim..

canım meraklandım bakalım çıkacak mı haber et bizi de lütfen :)) bu aralar çok konuşuluyor didem ama tabii ki şaşabilir tarih , daha önce baktıranlardan arayıp şu tarih dediği ve tam tarihinde olanlar olmuş die okumuştum neyse hayırlısı canım

bu arada dün tamamen tesadüfi eseri arkadaşlarla kadıköyde olunca ve kahve içelim die düşünürken angels burcuya gittik ve baktırdık. bana birinci baktığı ile paralel şeyler söyledi hatta ilginçtir benzerini dediki şaşırdım. arkadaşlarımada güzel şeyler söylemiş ama çıkarmı bilmem :))))

Selam kızlarr:))
Ben Yelkovan Kafede ki Handan hanımı merak ediyorum acaba nasıl bakıyor, söyledikleri çıkıyor mu diye bu hafta gitmeyi planlıyorum da bana yardımcı olabilirseniz bu konuda çok sevinirimm:)

arkadaşlar benden bahsediyorsunuz herhalde..ben kendisini tanımam etmem sadece bir arkadaşım önerdi git bir baktır istersen dedi. bende o şekilde gittim baktırdım benim en çok etkilendiğim şey eski erkek arkadaşımın evlenme tarihini vermiş olmasıydı 24.07.2011 tarihi dedi senin için bitiş onun için başlangıç evlenmiş dedi aynen böyle.deger şeyleri bildi.ama sizinkini bilir bilmez onu bilemem tabii ben reklam peşinde falan değilim ne alaka sadece paylaşmak için yazmıştım. numarasını da yazdım öyle yasak olduğunu bile bilmiyordum silmişler zaten. bende burdaki çok met edilen falcılara gittim ki en yakın arkadaşımın sözüne bakaraktan bana bakamadı ona şakır şakır saydı.beni böyle şeylerle suçlamayın lütfen arkadaşlar ben bu sitenin demirbaşlarından sayılırım beni tanıyan tanır zaten

canım ben özelden mesaj atamıyorum sen bana atabiliyorsan at mail adresini ben sana ordan yazayım. gerçi arkadaşlar beni reklamcılıkla suçlamışlar.telefon numarasını yazdım diye ben çok memnun kaldım ki istanbul demiyorum türkiyedeki falcılara gitmiş biri olarak ama sen memnun kalırsın kalmazsın bilemem herkesin frakansı tutmuyor demekki..

Selam kızlarr:))
Ben Yelkovan Kafede ki Handan hanımı merak ediyorum acaba nasıl bakıyor, söyledikleri çıkıyor mu diye bu hafta gitmeyi planlıyorum da bana yardımcı olabilirseniz bu konuda çok sevinirimm:)

Ben baktırdım canım..Şöyle söyleyeyim kötü bir falcı değil.Yalnız çok karışık bakıyor.Kahve ve tarot bir arada bakıyor..Ben dediklerinden pek birşey anlamamıştım..O da benim anlamadığımı görünce ben biraz değişik fal bakarım dedi..Şimdi sorsan aklında ne kaldı diye hiç birşey kalmadı..Bu konuda aynen böyle yazan bazı üyeler de vardı..Anlamadık çok karışık anlattı diyen..Yine de sen bilirsin tabi..

kendi adima zeynoya guveniyorum. nesil le iligili tartismalar yasanirken o da araniDaydi be daha pek cok kosi halkinda da yorumu var. 2011 haziranndan beri forunda olan biri 1 sene sonra birden neden reklam yapsin?
bu arada Allah sabirlar versin canim sana zor yasadiklari cok
zor

canım kim bu tırım tırım aradığın kişi ismini verirmisin bizde araştıralım belkı bız buluruz

burdaki falcılardan bende bazılarına ta önceleri baktırmıştım dedikleri çıkmamıştı ama şu rita hakkında bi bilgimi alam nedir ??kim bu rita

burdaki falcılardan bende bazılarına ta önceleri baktırmıştım dedikleri çıkmamıştı ama şu rita hakkında bi bilgimi alam nedir ??kim bu rita

arkadaşlar kurtuluş rita...ve .ümraniye didem....hakkında bilenler ve gitmiş olanlar..adres ve telefonlarını özelime atabilirseniz çok sevinirim...bu iki kişi hakkında yorum ve bildiklerinizide yazarsanız sevinirim..

3 haftalık bekleyiş, açılmayan telefonlar, randevu saatinde şaşmalar ve türlü badireler sonucunda ümraniye didem ile dün görüştüm...aşırı etkilenerek çıktığım bir falcı değildi, doğru tespitleri var mıydı vardı, şaşırdığım birşey söyledi mi hayır,bana abartılmış biri gibi geliyor. ama tamamen şahsi fikrim. herkes deneyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…