arkadaslar dun burda ısmı gecen zafer adlı bı falcıya arkadasım daha oncelerı baktırmıs ve hıc memnun kalmamıs,konu konuyu acınca dun kı okudugum bı bayanın msjınından bahsettım numarayı da dun sılınmeden kaydetmıstım telefonuma arkadasımla baktık tı aynı numara ısım aynı.arkadasıma burcunu sorup karakter analızı yapmaya calısıyormus kagıda bıseyler karalıyormus tarıhler falan ne gecmısı ne gelecegı tutturamamıs.2.ella vakası yanı gıtmeyı dusunen arkadasları uyarmak boynumun borcu.
elmasın telefonunu özelden atabilir misin canım? teşekkürler
ümraniye didemin telini gönderirseniz özelden sevinirim...biz 3 kişi gittik .. hepimiz memnun kaldık.. hatta bi arkadsıma 8 gün içinde 2 aydır sesi cıkmayan eski sevgilisinin dönecegini söledi.. tam 8.gün çocuk geldi.. sonra ben 3 arkadaşımı daha gönderdim.. onlardan 1 tanesi memnun kalmadı.. cünkü kendisi sadece bi koleje girmek istiyor..onun dısında kocasıyla sorunu yok,oğlu var sağlıklı..aile sorunu yok.. maddi sorunu yok :) didem ona ne desin
yarında 2 arkadaşım gidiyor.. akşama yaazarım :)
bu adamın numarasını isimini yazarsanız özelden sevinirim..herkese selamlar uzun bir zamandır fal baktırmayacağıma söz vermiştim taa ki bir arkadaşım gelip zeyno bir adama gittim öyle bir fal baktı ki sorma diyene kadar
ne kadar iyi olabilir yahu hepsi aynı dedim ama kız öyle bir anlattı ki etkilendim. az önce adamla telde konuştum görüştük adam istediğin yere geliyor fiyatı 30lira kahve falı
başım başımdan üzücü olaylar geçti erkek arkadaşım başka birisinle evlendi falan kötü yani hiç birsey demedim yeminle erkek arkadaşımın evlenme tarihini söyledi 24.07.2011 dedi bu tarihte bu adam başka birisinle evlenmiş dedi nefesim kesildi. daha neler neler adını falan söyledi karısını tarih etti üzgünüm ama hamile dedi bilmiyorum hamile olup olmadığını ama arkadaşlara sorucam. karısını seviyor ayrılmayacaklar üzgünüm sen kendi hayatını çiz üzerinde negatif enerji var birilerine sadaka ver fakir fukara sevindir eğer durumun müsayitse küçük bir kurban kestir fakirlere dağıt kanıda anlına sür sıkıntıların gitsin dedi. su falı bilmem ne falı ne varsa bakıyor anacım neyse arkadaşlar ben gittim begendim bende yalan yok isteyen arkadaşlara numarasını yazayım zafer abi xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx numara vermek yasak mıdır değilmidir bilmiyorum ama bana da dua edersiniz gerçi günah mıdır sevap mıdır bilmem yaa allah affetsin allah çaresiz bırakmasın ne diyelim
bu adamın numarasını isimini yazarsanız özelden sevinirim..herkese selamlar uzun bir zamandır fal baktırmayacağıma söz vermiştim taa ki bir arkadaşım gelip zeyno bir adama gittim öyle bir fal baktı ki sorma diyene kadar
ne kadar iyi olabilir yahu hepsi aynı dedim ama kız öyle bir anlattı ki etkilendim. az önce adamla telde konuştum görüştük adam istediğin yere geliyor fiyatı 30lira kahve falı
başım başımdan üzücü olaylar geçti erkek arkadaşım başka birisinle evlendi falan kötü yani hiç birsey demedim yeminle erkek arkadaşımın evlenme tarihini söyledi 24.07.2011 dedi bu tarihte bu adam başka birisinle evlenmiş dedi nefesim kesildi. daha neler neler adını falan söyledi karısını tarih etti üzgünüm ama hamile dedi bilmiyorum hamile olup olmadığını ama arkadaşlara sorucam. karısını seviyor ayrılmayacaklar üzgünüm sen kendi hayatını çiz üzerinde negatif enerji var birilerine sadaka ver fakir fukara sevindir eğer durumun müsayitse küçük bir kurban kestir fakirlere dağıt kanıda anlına sür sıkıntıların gitsin dedi. su falı bilmem ne falı ne varsa bakıyor anacım neyse arkadaşlar ben gittim begendim bende yalan yok isteyen arkadaşlara numarasını yazayım zafer abi xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx numara vermek yasak mıdır değilmidir bilmiyorum ama bana da dua edersiniz gerçi günah mıdır sevap mıdır bilmem yaa allah affetsin allah çaresiz bırakmasın ne diyelim
Mandal Cafe ada beye ben gittim tavsiye ederim güzel bakıyor zaten formdaki arkadaşlar tavsiye etmişti .
Ümraniye Didem'in olacak dediği ve benim asla olmaz düşüncesinde olduğum olay için verdiği tarihe sadece 4 gün kaldı, hala bir hareket yok, bakalım eğer çıkmazsa ben de üç vakit Didem'e gideceğim. Burada bir çok arkadaş çok olumlu yorumlar yapıyor. Uzak ama denemek gerektiğini düşünmeye başladım...
İyi yaptın canım eline sağlık..Zaten birisi üye olur olmaz bir falcının adını adresini telefon numarasını yazıyorsa işin içinde iş oluyor..Alıştık artık:)...Bu arkadaşın da buram buram reklam koktuğu çok belliydi....
canım ben özelden mesaj atamıyorum sen bana atabiliyorsan at mail adresini ben sana ordan yazayım. gerçi arkadaşlar beni reklamcılıkla suçlamışlar.telefon numarasını yazdım diye ben çok memnun kaldım ki istanbul demiyorum türkiyedeki falcılara gitmiş biri olarak ama sen memnun kalırsın kalmazsın bilemem herkesin frakansı tutmuyor demekki..bu adamın numarasını isimini yazarsanız özelden sevinirim..
ben ilk defa baktırıcam öle çok fal meraklsı olan biri değilim bakırköy taraflarında bildiğiniz iyi bir falcı var mı?
Selam kızlarr:))
Ben Yelkovan Kafede ki Handan hanımı merak ediyorum acaba nasıl bakıyor, söyledikleri çıkıyor mu diye bu hafta gitmeyi planlıyorum da bana yardımcı olabilirseniz bu konuda çok sevinirimm:)
canım ben özelden mesaj atamıyorum sen bana atabiliyorsan at mail adresini ben sana ordan yazayım. gerçi arkadaşlar beni reklamcılıkla suçlamışlar.telefon numarasını yazdım diye ben çok memnun kaldım ki istanbul demiyorum türkiyedeki falcılara gitmiş biri olarak ama sen memnun kalırsın kalmazsın bilemem herkesin frakansı tutmuyor demekki..
tesadüfe bak 2 aya yakın oldu girip bakmıyodum :) girdim adım geçmiş atladım.
fal baktırmıyorum, baktırdıklarımıda unutmaya calısıyorum :) elmiranın verdiği süre bugün doldu ve çıkmadı. büyük bi olaydı :) uzatmalı çıkar mı ? sanmam. yaşayıp görücez. ayrıntıların hepsi çıktı ama esas olayda buuuum :)
yeni keşfim olmadığı , arayışta olmadığım (koca bi yalan yıllar önce baktırdığım bi falcıyı arıyorum tırım tırım, bulabilir miyim bilmem) için yazmıyorum.
herkese hoşsohpetler , esen kalın ..
kızlar sembol cafe gizeme gideniniz varmı.. söyledikleri çıkıyormuu
Canım geçtiğimiz sayfalarda yazdığım yorumu buraya kopyalıyorum... Anka için de puanım şimdi ve geçmiş için 3 puan... gelecek çıkar mı bilmiyorum...
2 Senedir burdayım... Daha önce de tüm gittiklerimin değerlendirmesini yapmıştım, çok gerilerde kaldığı ve yeni falcılar eklendiği için güncelleme yapıyorum... Bana genel olarak hiç birinin dedikleri çıkmadı... Ufak tefek şeyler hariç...
Hatta 10 üzerinden puanlama yapıcam üşenmeyip...
Telefonla arayıp çağardığımız bir Ayhan vardı zamanında çok bahsedilirdi... Hiç bir dediği çıkmadı... Puanım 2.
Yeşilköy Gül: 3 Kere gittim ilk falı çıkmıştı bir daha hiç o günkü halini yakalayamadım... O yüzden puanım 3.
Symbol Tarık: İlk baktığında beğenmiştim ama hiç bir dediği onun da çıkmadı ucundan geçmedi... 2 puan çok bile...
Melekler Kahvesi Şengül: O kadar kötü baktı ki ordan çıkıp Roza'ya gittim... Puanım 2...
Kapris Roza: 1 dediği çıktı ama çok şok olacağım bi durum değildi sallama bi faldı... 3 Puan.
Kapris İmam: Benim 6. hissim çok iyiymiş bakamıyomuş, esnedi durdu karşımda. 1 puan.
Duygum cafe Duygu: Geçmişle ve şimdiki zamanda fena değil gelecek onda da fos. 3 Puan.
Yeditepe Angel Çetin: Dandik bi fal olmasına rağmen şaşırttığı bir nokta olmuştu o yüzden 4 puan.
Soğanlık Emine: O kadar yol gitmeye inanın deymez... Hiç bir dediği de çıkmadı... 3 Puan.
Angels Zeynep: Artık Angels da değil zaten gerek de yok saçmalamıştı... 1 puan.
Gossip Cafe Yasemin: İsim bilmek haricinde bi marifeti yok. 2 puan.
Kurtuluş Rita: Baktırdığım zaman olumsuz yorum yapmıştım sonradan hiç aklımda olmayan 2-3 şeyi yaşadım o yüzden puanım 7.
Semra: Geçmiş ve şimdiki zamanda eh işte, gelecek fos... 2 puan.
Cafe Zade Armağan: Beğeneni çok ama bende o da pek iyi sayılmazdı. 3 Puan.
Angel's Burcu: Geçmiş ve şimdiki zamanda iyi ama gelecek ufak tefek şeyler hariç çıkmadı. 5 puan.
Pilav cafe Biriz: Şuanı ve istediklerinizi söylüyor ama fos... 3 puan.
Cıvıltı cafe Suna: Ortalama şuanı ve geçmişi biliyor gelecek fos... 3 Puan.
La Porte cafe Ayhan: Olumsuz dobra konuşan falcılardan ama dedikleri çıktı mı derseniz pek çıkmadı... Çıkacağını da sanmam. 5 puan.
Angels İlhan: Saçmalığın önde gideni... 1 puan.
Unuttuğum vardır belki... Ama şuan hatırladıklarım bunlar...
burdaki falcılardan bende bazılarına ta önceleri baktırmıştım dedikleri çıkmamıştı ama şu rita hakkında bi bilgimi alam nedir ??kim bu rita
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?