İstanbul'da Fal - Falcılar

Kesinlikle gitmeyin herşeyi yalan dolan komşusuyla işbirliği ışıkları kapattığını söylüyor aşağıdan şarteller iniyor mesaj gönderiliyor telf evden biri

kesinlikle katılıyorum sedanin yalancı olduğuna kağıt yazdırıp yırtıyor onun da çözümünü bulmuşlar herkese kendiyle ilgili hikayeler anlatıyor inanmayın yazık paranıza derim

lütfen önyargılı davranmayın arkadaşlar biri öneriyor başkaları karalıyor lütfen yapmayın buraya insanlar yorumlarını yazar beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez hemen reklam deyip arkadaşları da yorum yapmamaya zorlamayın burası serbest bir forum isteyen beğendiğini yazar denersiniz beğenmezseniz beğenmezsiniz ama reklam oluyor diye taşlamayın

ben kımseye reklam yapıyosunuz demedım,herkes fıkrını ozgurce beyan etme hakkına sahıp.arkadasım yemın bıle verıyor hıc bısey bılemedegıne,ıkı arkadas gıtmısler onlarda cok guzel bakıyo dıye gıtmısler sonuc cok buyuk hayal kırıklıgı,hadı bırıne elektrıgı tutmadı ya oburunede mı tutmadı,gelecegı gectım gecmıs hakkında neden ısabetlı yorumlarda bulunmadı dıyor arkadasım?ıkıdebır soru sorup bu boylemıydı su soylemedı dıyıp agızdan laf almaya calısıyormus.. cok ıyı falcının burçlarla yukselenlerle ısı ne?tabıkı zeynolojı arkadasımızın yasadıkları cok zor allah sabır versın...amacım asla onu suclamak degıldı.

fal bakmak bır nevı ılmını konusturmak degılmı arkadaslar? falcıya gıdersınız sıze ıcıne dogan bır takım olayları anlatır,ılmını kullanma karsılıgında sız ona para verırsınız.

bundan 4-5 ay once pazar gunu melekler kahvesıne gıttım cafe tıklılm tıklım,her gıdenı mecburıyetten baskasının masasına oturtuyolar,masasına oturdugum kızlarla basladık muhabbette onlar zelıs hanım ıcın gelmısler kac saattır onu beklıyolar kız ove ove bıtremedı herzaman gelıyorum zelıs abla cok guzel bakıyo dedı,tabı benım bı fal meraklısı olarak agzımın suyu aktı,fal baktırmak ıcın kendınmı ona yazdıracagım ama sıra cok sırada 10 kısı var onu bekleyen,neyse ogun eren e baktırdım fena degıldı,ama aklım zelıste kaldı bı arkadasım var benım gıbı fal meraklısı onun kanına gırdım hafta ıcı gıttık fal baktrmaya,arkadasımı ben mısafır olarak goturdugum ıcın ılk once sen baktır falına dedım arkadasımda erkek bu arada,masamıza zelıs hanım geldı arkadasım gıttı onunla fal baktrmaya ben beklıyorum buyuk umutla acaba ne soyleyecek dıye zelıs hanım onu bana yazmıs resmen benım fızıkı ozellıklermı tarıf etmıs,arkadasım geldı suratı 5 karıs,hıc memnun kalmadım dedı,neyse ardından ben gıttım,kadın ona soyledıklerını degıstırerek bana soylemsınmı benımde haytıma bı erkek gırecekmıs yalnız tarıf ettıgı yuz aynı arkadasımın yuzu..sonuc ne oldu arkadasıma rezıl olmakla kaldım,cok ıyı ders oldu asla ve asla kendım denemedıgım falcıyı hıc bı arkadasıma baktırtmaya goturmuyorum..

O Taksim'de bende bı kadına gitmiştim Yanımda kankam erkek arkadasım wardi cocuk bana demesinmi sen benden hoşlanıyorsun diye ben de Mosmorr olmuştum ama arkadasıma durumu izah etmiştim

Selam kızlarr:))
Ben Yelkovan Kafede ki Handan hanımı merak ediyorum acaba nasıl bakıyor, söyledikleri çıkıyor mu diye bu hafta gitmeyi planlıyorum da bana yardımcı olabilirseniz bu konuda çok sevinirimm:)

durumlarla ilgili tahlilleri iyiydi, kişilik analizleri de güzel. ama anı bilmesine rağmen söyledikleri çıkmadı. biraz tuhaf bakıyor gerçekten blemiyorum

Arkadaşlar ben şimdiye kadr olgu,uçurtma cafe neriman-emre,feza sultan,damlalar cafe sevinç,melekler kahvesi ismail,müptela cafe paşahan hepsine gittim...belkide adını hatırlamadığım bi ton falcı var.ama şimdiye kadar hiçbirisi doğru dürüst bişey bilemedi hatta anı bile güzel söyleyemediler..hepsi bana eski sevgilin hep seni düşünüyor seni arayacak sonunda görüşeceksiniz gibi şeyler söylediler..ama geçen gün öğrendim benim adam EVLENMİŞ...görünce şoka girdim tabii..anlamıyorum ben bu işi o kadar fal baktırdım biri bile bu adam nişanlı gibi evli gibi başı bağlı gibi bişey söylemedi...onca döktüğüm paraya yazık oldu..arkadaşlar anı bilio falan dioruz hepimiz ama anı bile bilmiyorlar..Birtek öylesine gırgır olsun diye gittiğim meleklerdeki ismail bana geçmişi unut asla olmaz demişti.bende sevgilim gelmez mi demek istiyorsunuz demistim o da bana 1 haziranda olup olmayacağını görürsün demişti.gerçekten 1 haziranda adamın evlendiği haberi geldi..ve içlerinde en çok dalga geçip hesaba almadığım falcı oydu ama en çok onun dedikleri doğru çıktı..ben adamın evlendiğini görünce yani onu damatlıkla yanında başka bir kadınla görünce gerçekten hayal kırıklığına uğradım..o hayatını kurmuş gülüp eğleniyor bense burda günlerce ağladım hatta tam bir yıldır gözyaşı dökmediğim gün olmadı..bundan sonra ne fala giderim ne de bir sevgili bulurum..herkesin bir kaderi var bence ve asla değişmiyor.

Rita kurtulustaymis bir iki arkadasım gitmiş çok önemli dediği seyler çıkmamış hatta verdigi tarihler atmış araştırmalarıma güveniyorum falkolik cevrem war :)

Canım sana sonuna kadar katılıyorum bazı falcilar eski sevgilimi anlatmıyormuu sınır oluyorum ben müdahale etmesem başka biri warım diyorum bana dagdan ovadan bahsediyorlar Neriman filiz elmira Levent imam tasula Dilek Tarık bunlar tutturamamisti ve dedikleri çıkmadığı gibi birde eski sevgilimin bana asık olduğunu söylediler adamla metroda karşılaştık adam ben yanıma gelmeye cesaret edemedi bitti artık ilgilenmiyorumda unuttum ama bana olummlu konuşan falcilarda oldu ...

sağol canım allah razı olsun :) ben de seni hatırlıyorum nick olarak çok teşekkür ederim desteğin için benim derdim beni germiş ne reklamı allah askına. ben çok takılmadım reklam pesinde koşan çok insan var tabii bazen falcıların kendisi girip yazıyor onlardan biri sandılar herhalde. evet dert büyük çok büyük beş yıl uğraş uğraş elin kızı üç ayda alsın elinden de diyelim taktir ediyorum kızı ben beceremediim :)

sorun değil tabii burası sanal bir ortam her çeşit insan var böyle düşünmen doğal tabii.. reklam yapanlar çok ben bir arkadaşın tavsiyesiyle gittim benim en çok etkilendiğim evlilik tarihini bilmesi oldu senin için bitiş onun için başlangıç evlenmiş dedi ben zaten orda kopmuştum..hemen o şokla yazdığım için biraz iddalı konuşmusum neyse tatlıya bağlandığına göre sorun yok :) sonuçta fal doğrusunu allah bilir de biz aceleci kullar hemen öğrenmek istiyoruz ben zaten geleceğe baktırmıyorum benim tek derdim ne yapıyor mutlu mu değil mi nereye gitti ne yaptı bilmem ne ne yaptıysa yaptı ayoll adam evli sanane dimi yok anacım yok illa öğrencem ögrendim rahatladım beni hiç sevmemiş :) şaka gibi

sağol tatlım ben sana mail attım sana yorumlarını bekliyorum merak ederiz site olarak :)

ayyy töbe töbe bu ne yaa insan korkmazmı hiç bigün o 3 harfliler çarpar onu aman uzak durun bölelerinden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…