İstanbul'da Fal - Falcılar

ben daha önce yazdım foruma ümraniye didemle alakalı görüşlerimi pek memnun kaldım ama mesaj atamıyorum burda başka giden arkadaşlar var bende burdan bulmuştum umarım görüp atarlar numarasını...

canım benım hepımız aynıyız,aynı durumdayız tek sorunumuz ne bılıyormusun bencıl olamamak,ınan varya bencıl olsaydık bu hallere dusmezdık,nıce kızlar tanıyorum ellerımıze su dokemezler okadar basıtler sevgılılerını habıre bırılerıyle boynuzluyolar,ama gel gorkı onlardan kıymetlılerı yok,bu nasıl ıs aklım almıyor,falcılara akıttıgım paraları bı allah bıde ben bılırım,sen hıc canını sıkma canım o sana ne yasattıysa elbet bırgun bırı ona aynısını yasatır,kımsenın ahı kımsede kalmaz,suan evlı dıyosun yuvasının bakı olacagının da garantısı yokkı..dusmez kalkmaz bır allah..

iyi akşamlar ben yeni üyeyim acaba kurtuluş daki anna ile ilgili fal baktıran varmı bilgi verirseniz sevinirim ben çok uzun seneler önce annesi nadya hanıma gitmiştim bir kaç kez iyi bir falcıydı kızı da o zamanlar fal bakıyordu ama kendisine baktırmamıştım şimdi telefon açtım ne zaman istersen gel dediler anna nın falları iyimidir acaba giden varsa bilgi verirse sevinirim

of of of kardeşim off yaa dayanılmaz bir acı dimi hani biri ölür de yok canım ölmedi gelecek dersin yaa onun gibi kabullenmesi çok zor. ben evlendiği gün o günü hatırlıyorum ölüyorum sandım allahım dedim sabah olsun yeter ben dayanamıcam allahtan sen evlendikten sonra öğrendin ne fark eder deme o geceyi geçirmek kabus..ama sana şunu söyleyim hepimiz ölümde buluşucaz hesaplar görülcek kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacak.. benim bir sene olucak hala psikolojik tedavi görüyorum beş yıl ömür sonuç.. o karısının koynunda ben hastaneler de.. boşver allah mutlu etmesin.. bana özelden mail adresini yazabilirsin istersen ben özel mesaj atamıyorum da kendine iyi bak

Ben yıllardır Anna'ya baktırırım, çok iyidir, burada ismi geçen bütün falcıları toplasan bir Anna ancak yapar sanırım. İçiniz rahat olsun, ben yılda 1 defa baktırıyorum Anna'ya zaten yetiyor...

özel mesaj hakkım yok numarasını yazamoyırum ama üç vakit cafe didem yazarsanız çıkar ben kendisine sürekli baktırırım ve memnunum

calistigi cafenin numarasi cikiyor fakat ben cafeyi aradim bir bayan cikti (sanirim didemmis) telefondan bakilmadigini soyledi.o yuzden baktiramiyorum

Ben yıllardır Anna'ya baktırırım, çok iyidir, burada ismi geçen bütün falcıları toplasan bir Anna ancak yapar sanırım. İçiniz rahat olsun, ben yılda 1 defa baktırıyorum Anna'ya zaten yetiyor...

Merhaba,

Bahsettigınız falcının iletısım adresını, numarasını ve kaca baktıgını bana özelden mesaj atabilir misiniz?

Bu siralar didemler konusulurken. Deneyen biri olarak fikrimi paylasmak istedim. Umraniye dideme gideli yak 1 ay oldu. Ciktigimda kafam net degildi o kadar onaylama uzerine alttan soru soruyor ki soyledikleri yerinde bbile olsa beni huzursuz etti ve gereksiz buldum bu kadar soru sormasini. Onun disinda soyledigi tarih olmadi, olmasi gibi beklentim varmiydi yoktu genelde bu tarih meselelerine takilmam , eticeye bakiyorum sonunda.cokmu kotuydu hayir kesinlikle degildi, bazi seyleri bildide acikca AMA ben tiyo vermemek icin kendimi bayagi zorladim. Tatli biri de ayni zamanda...

Uc vakit didem son zamanlarda gittigim en iyi falci acikcasi oyle dusunuyorum. Nedenine gelince ne bir soru ne bir burc meraki sormadi buna ragmen Dilek ve sorularimla ilgili cok dogru tedaylar verdi. Hic yuzeysel bulmadim ayrica benimle ilgili yaptigi kisi tahlilini cok yerinde buldum benimle ilgili hicbir bilgiye sahip olmamasina ragmen. Bence basarli . Tarih verdi AMA dedigim gibi takilmiyorum zamanlara, olmasi gerekn seyler zaten olmasi gereken zamanda olur. Herkese sevgiler

Bakırköy 3 vakit Cafe Didem'i burdan okuyup giden ve cooook memnun kalanlardanim fal konusunda.. Geçenlerde bir arkadas kursun döktüğünü yazmıştı burdan arayıp randevu alıp gittim çok ihtiyacım vardı kursun döktürmeye ama iısinin ehli döken de bulamıyordum..En az falı kadar memnun kaldım ve rahatladım bu ısı biliyo ve iyiniyetli bıri olduğunu bir kez daha kanıtladı bana..Bir süre fal baktirmamami tavsiye etti:) Bende fala çok meraklı ve yıllardır bu konuda çok para harcamış ve kaziklanmis bir insan olarak en ucuzundan en pahalısına böyle bir öneri duymamıştım:))

ıkısınıde denemene sevındım canım ben ılk umranıye didemi denemıstım ve bakırkoy dıdeme henuz gıtmedım benıde onca doktugum paralardan sonra sasırtan ve yerınde yorumlar yapan en azından bı kac sorunumu benımle cok ugrasark kaldıran umranıye didem oldu...sasırtma kısmı yuzugumun cebımde olmasını ve evlı oldugumu zaten bıldıgını ve cıkart demesıydıı :)) korkmadım dıyemem :)) tek sorunumuz uzak olması bana bırde tarıh konusuna ben takılıyorum malesef verdıgı tarıhler arasında tam ucer gun oynadı oda olur artık dıyorum...zatenn bı derdımız bı sorunumuz olmasa onca yer dolasıp paralar dokmeyız Allah hepımıze yardım etsın...

Nepp, tatlim Sen madem didem'e gidiyorsun neden baskalarini deniyorsun. Olmuyor mu sana soyledikleri?

merhaba bakırköy didem hanım ın adresı yada telefonu cafenın bırde kaça bakıyor bana msj atabılırmısınız :)
haftasonu bakırköye gecıcem de :)

daragaya hanım tşk ederim cevabınıza yanlız bana ne kdr diye sordum ücret annesi nadya hanım bişey demedi önemli değil dedi yine de bilmek isterim ücretini siz biliyorsanız söylerseniz sevinirim

kizlar uc vakit cafe dideme birisi gittiginde cep telefonunu ogrenebilir mi?cafede telefondan bakmiyor ama belki cepten bakar... :26:

Merhaba. Daha once de yazmistim ama gormediniz sanirim. Anna'nin numarasini bana da gonderebilirseniz cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…