arkadaşlar kurtuluş rita...ve .ümraniye didem....hakkında bilenler ve gitmiş olanlar..adres ve telefonlarını özelime atabilirseniz çok sevinirim...bu iki kişi hakkında yorum ve bildiklerinizide yazarsanız sevinirim..
sorun değil tabii burası sanal bir ortam her çeşit insan var böyle düşünmen doğal tabii.. reklam yapanlar çok ben bir arkadaşın tavsiyesiyle gittim benim en çok etkilendiğim evlilik tarihini bilmesi oldu senin için bitiş onun için başlangıç evlenmiş dedi ben zaten orda kopmuştum..hemen o şokla yazdığım için biraz iddalı konuşmusum neyse tatlıya bağlandığına göre sorun yok :) sonuçta fal doğrusunu allah bilir de biz aceleci kullar hemen öğrenmek istiyoruz ben zaten geleceğe baktırmıyorum benim tek derdim ne yapıyor mutlu mu değil mi nereye gitti ne yaptı bilmem ne ne yaptıysa yaptı ayoll adam evli sanane dimi yok anacım yok illa öğrencem ögrendim rahatladım beni hiç sevmemiş :) şaka gibi
Arkadaşlar ben şimdiye kadr olgu,uçurtma cafe neriman-emre,feza sultan,damlalar cafe sevinç,melekler kahvesi ismail,müptela cafe paşahan hepsine gittim...belkide adını hatırlamadığım bi ton falcı var.ama şimdiye kadar hiçbirisi doğru dürüst bişey bilemedi hatta anı bile güzel söyleyemediler..hepsi bana eski sevgilin hep seni düşünüyor seni arayacak sonunda görüşeceksiniz gibi şeyler söylediler..ama geçen gün öğrendim benim adam EVLENMİŞ...görünce şoka girdim tabii..anlamıyorum ben bu işi o kadar fal baktırdım biri bile bu adam nişanlı gibi evli gibi başı bağlı gibi bişey söylemedi...onca döktüğüm paraya yazık oldu..arkadaşlar anı bilio falan dioruz hepimiz ama anı bile bilmiyorlar..Birtek öylesine gırgır olsun diye gittiğim meleklerdeki ismail bana geçmişi unut asla olmaz demişti.bende sevgilim gelmez mi demek istiyorsunuz demistim o da bana 1 haziranda olup olmayacağını görürsün demişti.gerçekten 1 haziranda adamın evlendiği haberi geldi..ve içlerinde en çok dalga geçip hesaba almadığım falcı oydu ama en çok onun dedikleri doğru çıktı..ben adamın evlendiğini görünce yani onu damatlıkla yanında başka bir kadınla görünce gerçekten hayal kırıklığına uğradım..o hayatını kurmuş gülüp eğleniyor bense burda günlerce ağladım hatta tam bir yıldır gözyaşı dökmediğim gün olmadı..bundan sonra ne fala giderim ne de bir sevgili bulurum..herkesin bir kaderi var bence ve asla değişmiyor.
bu adamın numarasını isimini yazarsanız özelden sevinirim..
Ben yıllardır Anna'ya baktırırım, çok iyidir, burada ismi geçen bütün falcıları toplasan bir Anna ancak yapar sanırım. İçiniz rahat olsun, ben yılda 1 defa baktırıyorum Anna'ya zaten yetiyor...iyi akşamlar ben yeni üyeyim acaba kurtuluş daki anna ile ilgili fal baktıran varmı bilgi verirseniz sevinirim ben çok uzun seneler önce annesi nadya hanıma gitmiştim bir kaç kez iyi bir falcıydı kızı da o zamanlar fal bakıyordu ama kendisine baktırmamıştım şimdi telefon açtım ne zaman istersen gel dediler anna nın falları iyimidir acaba giden varsa bilgi verirse sevinirim
özel mesaj hakkım yok numarasını yazamoyırum ama üç vakit cafe didem yazarsanız çıkar ben kendisine sürekli baktırırım ve memnunum
Ben yıllardır Anna'ya baktırırım, çok iyidir, burada ismi geçen bütün falcıları toplasan bir Anna ancak yapar sanırım. İçiniz rahat olsun, ben yılda 1 defa baktırıyorum Anna'ya zaten yetiyor...
Bu siralar didemler konusulurken. Deneyen biri olarak fikrimi paylasmak istedim. Umraniye dideme gideli yak 1 ay oldu. Ciktigimda kafam net degildi o kadar onaylama uzerine alttan soru soruyor ki soyledikleri yerinde bbile olsa beni huzursuz etti ve gereksiz buldum bu kadar soru sormasini. Onun disinda soyledigi tarih olmadi, olmasi gibi beklentim varmiydi yoktu genelde bu tarih meselelerine takilmam , eticeye bakiyorum sonunda.cokmu kotuydu hayir kesinlikle degildi, bazi seyleri bildide acikca AMA ben tiyo vermemek icin kendimi bayagi zorladim. Tatli biri de ayni zamanda...
Uc vakit didem son zamanlarda gittigim en iyi falci acikcasi oyle dusunuyorum. Nedenine gelince ne bir soru ne bir burc meraki sormadi buna ragmen Dilek ve sorularimla ilgili cok dogru tedaylar verdi. Hic yuzeysel bulmadim ayrica benimle ilgili yaptigi kisi tahlilini cok yerinde buldum benimle ilgili hicbir bilgiye sahip olmamasina ragmen. Bence basarli . Tarih verdi AMA dedigim gibi takilmiyorum zamanlara, olmasi gerekn seyler zaten olmasi gereken zamanda olur. Herkese sevgiler
evet sevgili arkadaslar bı kac gun girmedm dolandım bıraz kendıme geldım
Gecen gun bakırkoy uc vakit kafe didem ablaya gttm . hep kafede 3 vakıt dıyormneyse fal baktrmaya ara verdm verdği tawsıyeler uzerine . Ayrıca didem abla cok ıyı bi insan parada falan değil gözü . hani reklam olsun dıye de soylemıyorm ılk fal baktırmaya onunla baslamıstım ben .. belkı werdiği tarihler veya dedıklerı cıkar cıkmaz bilemem size aama hayat dolu bı kadın ve enerjısı cok yuksek didem ablanın .. kandırmıyo diğerleri gb neriman filiz gamze nagihan gb. olmuyosa olmuyo dıyo gık dıyemıyosun.
he bu arada bi donem herkes kursun dökturmek ıstıyordu bnde arastırıyodum didem ablada tesaduf eseri rastladım oda kursun dokuyomus isteyen kursun doktrmeye gdebilir..
Bakırköy 3 vakit Cafe Didem'i burdan okuyup giden ve cooook memnun kalanlardanim fal konusunda.. Geçenlerde bir arkadas kursun döktüğünü yazmıştı burdan arayıp randevu alıp gittim çok ihtiyacım vardı kursun döktürmeye ama iısinin ehli döken de bulamıyordum..En az falı kadar memnun kaldım ve rahatladım bu ısı biliyo ve iyiniyetli bıri olduğunu bir kez daha kanıtladı bana..Bir süre fal baktirmamami tavsiye etti:) Bende fala çok meraklı ve yıllardır bu konuda çok para harcamış ve kaziklanmis bir insan olarak en ucuzundan en pahalısına böyle bir öneri duymamıştım:))
merhaba bakırköy didem hanım ın adresı yada telefonu cafenın bırde kaça bakıyor bana msj atabılırmısınız :)
haftasonu bakırköye gecıcem de :)
Google 3 vakit Cafe Didem yazarsanız Facebook sayfasından telefonuna ulaşabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?