İstanbul'da Fal - Falcılar

Herkese selamlar... Forumdaki ilk mesajım olacak, ama forumu takip ediyorum. Hatta gittiğim tüm falcıları burada yazılanlardan buldum diyebilirim. Didemleri bende denedim. Ama Tercihim Bakırköy'de olan üç vakit cafede ki Didem Hnm. Diğer Ümraniye Didem Hanım, bazı dua yazıları tarzında bişiler yaptırdı, ücretini ödedim ama ürün hala elime ulaşmadı !!!! Kendisini görmedim, telefonda baktırdım ama güven vermedi, hele ki son yaptıkları... Telefonlara çıkmaması... Yani arkadaşlar, hepimiz bir umudun peşine takılıp bir şeyler yapıyoruz malesef o sebeple benim gibi olan insanları uyarmak istedim naçizane... Symbol Cafe, Beyoğlu Nesil ve Tarık'a gittim ama beğenmedim. Pen Cafe'deki Yeter'e gittim, eh işte.. Melekler kahvesindeki çocuğun adını bile hatırlamıyorum :) ama vasattı... Beşiktaş Symbol Cafedeki Nihal Hnm, iyi diyebilirim. Ayrıca baktırdığım Nadire abla var, evinde de bakıyor, telefondada bakıyor. nokta atışları çok iyidir, ama genelde bu falcıların hepsi geçmişi ve genel durumumuzu bir şekilde bilebiliyorlar, gelecek ise muallak... Dediğim gibi deneyecekseniz Üç Vakit Bakırköy'deki Didem Hnm. 10 numara.... İyi günler herkese.

Mehaba canım hoşgeldin öncelikle..3 vakit kafede ki Didemden memnun kaldığını yazmışsın..Beğenenler çoğalıyor ben de merak ediyorum..Bana uzak gitmem zor..Rica etsem nasıl bakıyor yani ne tip detaylardan bahsediyor..Yazarsan sevinirim..sevgiler..

evet bende dün bakırköy dideme gittim cidden çook beğendim özelliklede sakin anlatımını tespitlerini çoook yerinde buldum. insana inanılmaz huzur veren bi yapısı en azından bende öle oldu evet çook ii bildi anı geçmişi ve olacak olanları ise olması muhtemel şeylerdi tarihler verdi ama şaşabilir elbette. ama cidden ben çook sevdim arkadaşlarıma önerdim giden olursa yazarım. dedikleri çıkarsada yazarım hatta bana çooook özel olan sadece benim bildiğim bişeyi söyledi şaşırdım evet dedim doğru neyse denemenizi tavsiye ederim. haa unutmadan ümraniye didemede bi arkadaşım çook yakında olduğu için gitti ve bayan ii sempatik ama çook soru sordu ve ona göre söyledi yani güven vermedi dedi. hatta akşam ara sana daha net söylücem demiş kız günlerce aramış cevap vermemiş sonrada msj atmış sabah arıycam sizi falan neyse kız sonunda pes etti ve artık aramadı. bende o yüzden gitmedim hemde forumda bu tarz şeyler yazılıncada vazgeçtim.

mimar34 canım bende anlatayım sana bakırköy didemi kız cidden iskambil bakıyor ama asla burç yorumu tarzında deil olayları anlatarak kişi analizi yaparak olaylara senin nasıl tepki verdiğini ve neden öle olduğunu anlatarak bakıyor. sonrada olacakları sıralıyorki olabilec şeyler diosun. hatta dedimya özel olan bişeyi bildi. anlatırkende kağıtlara yazıyor ama özet şeklinde falan. hatta bana iş değişikliğimi söyledi ve yerini tarif etti şöyle şeyler olacak etrafında tarzında :))))) neyse evet çook sevdim denemeni tavsiye ederim sana canım. senin tespitlerini seviyorum ben. o yüzden fırsatın olursa dene derim inşallah.

Merhaba Nülüfer Hnm. Üç vakit Didem Hnm. çok somut şeyler söyledi, yani hayal satmıyor. üzüleceğiniz şeyler bile olsa ne ise o.. mantığı var. Bir de gerçekten yüzü, yüreği çok temiz bir insan bence. Yani çok da mütevazi, mesela ben baktığı fal ile yatinmeyip ayrıca tarot istedim :) Ama o tarotun sadece yarı kartı ile baktığını söyledi çünkü tarotu başlı başına çok da sevmediğini dile getirdi, tarota bakmak için bu işin çok ciddi yapıyor olmak lazım dedi. Karakter tahlilleri süperdi. Gelecek için söylediklerini ise zaman gösterecek. Ama ortalıkta o kadar kafa karıştırıp, umutlarımızla oynayan insanlar olduğu için, Üç Vakit Didem Hnm. gerçekten çok samimi ve güvenilir bir insan.

Arkadaşlar, Ümraniye Didem Hnm. şu vakit oldu hala geri dönüş yapmadı. Dün bana mesajla tripler atıp hesap nonuzu verin gerekirse paranızı hemen yatırıyorum geri dedi ama ne ses var ne soluk... Ben kimse hakkında olumsuz yorum yapmak istemem ama yani görünen köy klavuz istemez. O sebeple baktırmak isteyen gene de baktırsın bişey diyemem ama üzülürsünüz gibi geliyor...

daragaya hanım tşk ederim cevabınıza yanlız bana ne kdr diye sordum ücret annesi nadya hanım bişey demedi önemli değil dedi yine de bilmek isterim ücretini siz biliyorsanız söylerseniz sevinirim

En son ben geçen Kasım'da baktırmıştım sanırım 200 verdim tam hatırlamıyorum ama daha önce yazdığım gibi yılda 1 defa:))

Didem 3 vakit cafedeki gittim kendisine fırsat bulamamistim neyse fala gelelim benim aklımda kalmadı dedikleri çok genel gibi geldi ben birde kolay tatmin olabilen birisi değilim ama bana söylediği ve olacak dediği seyler biraz beni tatmin etmedi tarihlere takılmadım ama bana Temmuz ağustos dönemini beklememi söyledi diyer tarihler daha uzun

kızlar slmmmm okuyorumm okuyorum hatta kac gundur yazıcam kendısı rıca ettı dıye yazmadım ama okudukca patladım bende...cunku kendısının yaptıgı bırsey deıl dıye kımsenın lafını kaldıramam tarzında konusmustu ve bende ne cevreme ne burda kesınlıkle yazmadım...
şu dua yada diger tarz seyler hakkında ewet acıkca soyluyorum bende yaptırdım bazı seyler didem hanıma ve ınanmayarak cunku benımde cok umudum kırıldı bu zamana kadar kii verdıgım paraların haddi hesabı yoktu burda kım savunulursa ya reklam denılıyor yada karalanıyor denılıyor fakat herkes memnun kaldıgını yazar ve gercektn sallayıp kandırıldıgını benım tamamn problem ewımın ıcıydıı ve cocuktan sonraa ne olursa olsun duzelecegını bekledım ettım nafılee en son onu buldum,fal ıcın gıttım ve tahmın ettıgım seylerın cogunu bılınce bende dokuldumm son sansımdı dıyee..ve yaklasık 25 gun hatta benımde ulasamadıgım gunlerı sayarsak 1 ay sonunda hıc gormedıgım bırıne hallettırdı sımdıı NAZARDEGMESIN cok ıyıımm eşimin işi var ewde sorun yok ve mutluyum bnm bılmedıgım evımın her kosesıne kım ne yapmıs cıkarttırdı ben hakkını odeyemem he faldır herkese tutmaz o ayrı banada soledıklerının bazıları yanlıs cıkmadımı cıktı ısımlerı bıldı ama karıstırark ama benım ıcın onmlı olanlar vardı onlar halloldu...burda numarasını verdıklerım dısarda cevremde gıden cogu ınsan memnun kımseye tavsıye edılmeyecegını burda ogrenıyorum aslında ınsanlar para verıyo gıdıoo husran olan cok ben artık kımseyı aramıyorum okuyorum merak edıyorum ama bıseyım kalmadı cok sukur...ara eserse telde arıyıp baktırıorm didem hanıma...guzel olan tek yonu para goz deıl su tarz bı cumlesı var ya gerek yok sonra gonder kendınden once karsısındakıne guvenıyor Allah ıle kendı aranda dıo kapatıo kim ulasamıyorsa emın olun kendı döner dusuncesındeyım evının telıne kadar veren ınsan bıyere kaybolmaz sanırım :)) bu arada 3 vakıtıde merak edıyorum haniiii :))) herkese ıyı aksamlar kızlarrrr :)

filizdi havvaydı bitti şimdi üç vakit didem mi çıktı Allaşkına kanını methedenlere,gittim diyenlere bakıyorum hep yeni üyelikler. 100 mesajın üzerinde olmaları hiç önemli değil,zaten özel mesajla reklam yapmak için 100 mesaj sınırını bildikleri için yaz babam yazıyorlar. nisan üyeleri çoğunlukta biz bu filimleri daha önceleri bir çok kez gördük.

kaç aydır falcılara gitmiyorum işlerim rast gidiyor.gitmeyecem de. hepsi sahtekar.çok biliyolarsa kendilerine hayırları dokunsun.hangisinin özel hayatı düzgün gittiklerim içinden. burayı okuyan bir arkadaşım bu dideme gitmiş yazmamı söyledi..fos ve sıradan bir falcı dedi. şimdiye kadar fos dediklerimin hepsi birer birer söndü takip ederseniz..

mesajlara genel bir baktım eklemek istediklerim var: ella için bir isimle gönderi yapıyorsunuz ama fal bakmıyor savcılığa verin hapiste yatsın yazmışlar. bir başkasına seda adına gönderimde bulunun demişti sorunca sen sedamısın dendiğinde yok kuzenim demişti hani. bir başkası da o sahtekar kadının adı seda yazmıştı okudum. şimdi başka isimlemi çalışıyor. falını beğenmeyenlere yada bakmadın diyenlere hakaret ediyor denmişti. verin savcılığa kimler madur olduysa..kadın 9 üyelikle buraya girdi yazdı hepimiz inandık.admin o kadar uyarmıştı.ama maduru iyi oynadı.başka falcılarada gittiğini yazdı rumuzlarıyla.falcı falcı dolaşan ama elladan memnun olan bir kız görüntüsü çizdi.şimdi didimler de bunun gibi.
forumu bırakan bir arkadaşta bana özel mesajda filiz adlı bir falcının öteki falcılara tel açıp küfür ettiğini yazmış pes..

yine ben foruma girmediğim aralar forumdan bir arkadaşım telefonda haber verdi :elmira burdan elmakurdu rumuzlu arkadaşın parasını alıp büyü ayakları ile dolandırmış okudunmu dedi. dün de okudum bir arkadaşımızı dolandırdı hiç bir şeyi çıkmıyor yazmışlar. eee zamanında biz demedikmi.herkese sende büyü var deyip irandaki birine yönlendirdiğini. neyse geçmiş olsun.

dün bir yazı okudum yine ama hiç şaşırmadım.bir arkadaş yazmış ki, bir falcının eşi arkadaşına telefon açıyormuş o da gidip ışıkları söndürüyormuş bak falım çıktı ayakları..bunun benzerini mutlaka yazmak istiyorum..küçükyalıdaki elif diye bir kadın galiba aynını yapıyormuş..evine gidiyormuşsun fal bittikten sonra(falda bişey bilemiyormuş) senle konuşuyormuş herşeyini anlatıyormuşsun,ikide bir kızı gelip yanınızda oturuyormuş dolanıyormuş, arka odaya geçip anneannesine herşeyi telefonda anlatıyormuş.sonra elif senin işin büyülük çözmek için çanakkalede annem var ona söyleyelim deyip telefon açıyormuş yanınızda. bak sen şu şu ,sevgilin şu şu vs saydırıp şaşırdınmı şaşırdınmı diyormuş.arkadaşlarım olayı çözmüşler. o esnada konuşmadıkları bir şeyi sormuşlar.iyi falcı ya kadın ,büyücü ya bilsin diye....ama kadın bilemiyor geçiştiriyormuş..

görüyorsunuz işte ona göre bunlardan medet umun.tabi isteyen inandığına gider bir sene sonrada gelip hepsi fos çıktı diye yazar...

pembeyas ve denizden adlı üyeler ne güzel yazmışlar.hepsi fos..ayrıca zeynoloji arkadaşın dediği zafer i bir arkadaşım için araştırdım.geçen gün telefonda buna gitmek istediğini söylemişti galiba. o da çok sıradan bir falcıymış.hatta burda da yazmışlar.fulya gibi hayal kırıklığına uğrama diye söylüyorum.melekler gülşenmiydi ne onunla öteki yerdeki olgu içinde iyi diyorlar ya.zaten iskambile kıl oluyorum.

bir erkeğin hayatında biri varmı yokmu dönecekmi dönmeyecekmi (zaten falcılara düşünce hiç geri gelmiyor okuduklarım yorumlara bakarak diyorum) kendiniz araştırın.olmadı dedektif tutun bunlara on basar.

Son düzenleme:

bende şaşırıyorum böle şeyler yazılınca bunları yapan gerçekten o mu diye gayet samimi sıcakkanlı birisiydi...tabi canım fal bu çıkar çıkmaz geleceği Allahtan başka kim bilebilir..ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler ben memnun kaldım kii yazma gereği duyuyorum..hıı ben sadece fal baktırdım diğer şeylerle alakalı fikrim yok bilmem onları...fala inanma falsız kalma :)))

Bende beşiktaşta bir cafede baktırdım Arzu bayanın ismi çok beğendim zaten çok sıcak kültürlü bir kadın arkadaşıma önerdim oda çok memnun kaldı cafe ismi verebiliyormuyuz bilmediğim için birkaç yerde şubesi var güzel elit bir yer pahalıda değil genelde fala pek inanmam ama şaşırmıştım gerçekten :) kadın tv programı yapmış demiştim sanki sizi hatırlar gibiyim tvde bu tarz bir program yapmıştım dedi doğum tarihimi falan sordu her tarihin her senenin bir anlamı varmış falan çoğunuda doğru söyledi gene gitmeyi düşünüyorum bu aralar ihtiyacım var gib..

Mandalcım söylediklerinin çoğuna katılıyorum zamanında da bunun savaşını çok verdim burda bende ve noldu zaman herşeyin ilacı teker teker yok oldular gittiler gerek reklam yapan falcılar gerekse onların fanatikleri bahsettiğin 3 vakit didemi övenlerden biride benim ki hem eski üye hemde fal konusunda baya bi tecrübeli olduğumu(malesef) burdan çoğu arkadaş bilir..İncelediğin yeni üyelikler için birşey diyemem sadece kendi adıma konuşabilirim ben çok beğendim falınıda kurşununuda ama ben ilk burda yazmaya başladığım yıldan beri söylerim fal frekans elektrik meslesidir. kimi kabul eder kimi etmez ama bence öyle en basiti birlikte gittiğimiz yakın arkadaşımızda bile oluyo bana çok iyi bakıyo onda hiçbirşey bilemiyo yada tam tersi..Herkes beğenilerini ve beğenmediklerini yazsın hepimiz yetişkin insanlarız seçim bizim ama reklam yapanlar derken potaya herkesi koyma cnm genelleme yapma lütfen..

Bende senin gibi baktırmama kararı aldım bir süre en güzeli hem araya zaman girince daha keyifli oluyo hemde çok sık baktırınca işler ters gidebiliyo haklısın bakalım ne kadar dayanıcaz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…