İstanbul'da Fal - Falcılar

Sana şu konuda katılıyorum fal baktırmak olacak olan herşeyi negatif etkiliyor..En azından ben de öyle oldu..15 gün sonra gerçekleşecek olan şey haziran geldi hala olmadı..3 vakiit kafe Didemi merak etmeme rağmen gitmiyorum bilerek..Çok uzun bir süre de baktırmayı düşünmüyorum..Burada çok beğenilen birçok falcıya gittim..Toplam 7 kişi sanırım..Hiç birinden tam anlamıyla memnun ayrılmadım..Ben de var bir arıza:)Öyle düşünüyorum artık..

evet yaa dedektif iyi fikir :):) öyle de para gidiyor böylede offf yaa allah kimseyi şaşırtmasın.bugün psikolog diyo bak hayat çok güzel... hımm dedim hayat sana güzel:)

Arkadaşlar, Anna'nın telefonunu özel msj la isteyen bazı arkadaşlara gönderebildim ama 10dk bekleme süresi için bekleyemiyorum çok fazla, gönderdiğim arkadaşlar özel msj hakkı olmayan arkadaşlara gönderebilir mi?

Nepp, tatlim Sen madem didem'e gidiyorsun neden baskalarini deniyorsun. Olmuyor mu sana soyledikleri?

Canım benım olay cok karısık bı hall aldıgı için bende falcı falcı dolaştım şöyle söyliyim didem abla , Filiz , neriman ,melekler kahvesi gülsen,deja vu nagehan , cafe 1 melek arzu, kaprisgamze gibi cok falcı dolaştım ben.. karaktermde sabırsızlık var benm ve sankı baskası daha ıyı bılıcek gb gelmıstı zamanında ama aralarında falları en cok cıkan kım dersenız yıne sıze didem abla derm.

bana yaz ayı derdı ben sabredemezdım baskalarına gttm sonuc yıne ona döndüm

sevgili mandal basta dedikleriniz çoğuna katılıyorm filizi denedm agzım acık ayrıldım hıcbırı cıkmadı dığerlerini denedm ama sunu söylemeliyim size evet üç vakit didemi begenmeyebilirsiniz .hosunuza gıtmez yada elektrk alamayablırsnız (gitmedniz sanırm bilmmıyorm.) herkes begencek dıye bırsey yok zaten. herkesn frekansı farklı kımblır belkı Ellanın dedıklerının cıkanı bıle vardır. ama didem abşa sarlatn falcılar gb deıl günahına grmeyn gercekten para göz falanda değil.

arkadaslar benım dıkkatımı ceken daha farklı bı konu var,gecmıs yorumları okudugumda soyle bı sonuc cıkıyor,oncelerı gıttıgınız bı falcıyı ove ove bıtıremezken sonradanda aynı falcıyı karalıyorsunuz,ılk gıttıgınızde cok memnun ayrılıyorsunuz da sonradan mı bu falcılar sallamaya baslayıp fos cıkıo :)

arkadaslar bana katılırmısınız katılmazmısınız bılememem ama bır falcının kalıtesını bıldıgı gecmıs degıl,cıkan falları belırler,gıttıgınızfalcılarda cıkan fal haberlerını paylasırsanız yonlendırme acısından daha ıyı olacagı kanaatındeyım..

aynen oyle oluyoo:) fulya ve burcuda bunu cok iyi gordum. burcu dedikleri tam olarak dogruolan yegane kisiydi ama son gittigimde yazdi durdu malesef

bence de çıktığı geleceği bilmesi belirler ama o anda baktıklarında soru sormaması ağızdan laf almaması ve önemli konuları bilmesi de önemlidir bence

kadıköy nostradamusta gül diye bi kadına gitmiştim 3 ay önce filan..

o zamanki çıktığım çocuğu yerden yere vurmuştu... bundan bişey olmaz, yaramaz bu çocuk, başka kızlara da bakıyo bu demişti..

bende inanmamıştım hatta sinir olmuştum kadına...

ve haziranda sen başka biriyle çıkmaya başlıcaksın demişti...

şuan bu dediklerinin aynısını yaşıyorum...

eski erkek arkadaşımın ne kadar şerefsiz bir insan olduğunu gördüm...

ayrıca şuan birisiyle beraber sayılırım:) yeni tanıştık... haziranda yeni birini bulacaksın demeside çıktı yani:)

gene gidicem gül'e bakalım bunun için ne dicek:18:

Teşekkür ederim kardeşim iyi dileklerin için..kaç gündür moralim çok bozuk olduğu için birşeyler yazmıyordum..bugün yazayım dedim sende yaklaşık olarak benle aynı şeyleri yaşamışsın ve bu bence hayatta bir insanın başına gelebilecek en kötü şey..Artık yapacak birşey yok ne yazık ki giden geri gelmiyor bizde ööyyyle arkasından bakakalıyoruz diyorum..sende kendine iyi bak inşallah çok mutlu olursun güzel günler senle olsun :)

Yaa arkadaşım ne kadar güzel yazmışsın..mesela ben bunca zaman burdan bulduğum uyduruk falcılara gideceğime arayıp kendim sorsaymısım eski sevgilimin beni istemediği düşünmediği ve başkasıyla evleneceğini 2 dakikada öğrenirmişim ama ben o şaçma falcılara gidip kendimi kandırdım...en çokta sinirimi bozan şey o falcı bozuntularının bana eski sevgilin seni düşünüyor sana gelecek diye boooş vaatlerde bulunması!! herif evleniyormuş bunlar halaaa sevgilin gelecek diyor bu kadarına da PESSS doğrusu..bide bu olgu dan bahsetmişsin; ben olguya gitmiş biri olarak gerçekten kötü fal baktığını düşünüyorum çünkü dediklerinin tek bir zerresi bile çıkmadı..neyse işte asında daha söyleyecek çok şey varda amaaaan salla gitsin.... :)

Merhaba herkese, ben nisan ayinda uye olanlardanim. Reklam vs acikcasi kisiler bazinda umrumda degil. Mart sonu zaman acisindan daha rahat bir doneme girdigimden merakli oldugum bu sitedeki konulari takip ediyorum. Didemlere abone olmus degilim yada falcilara vede fallara. Aklima yatan birisi varsa giderim,gittimm de iki didem isim benzerligi disinda benim acmdan ne reklam yapmama nede baska bir duruma endeksli bir durum degil.
Yeni uyeler haliyle daha cok katilmasi foruma cok normal. Eskiler zaman asimina girmis olabilir bazilari artik fal merakindan yada eglencesinden vazgecmistir vs vs... Burda kimseyi tanimam gittigim falcilari burdan duyarak gidiyorum , yeni uyeler o zaman hic foruma katilmasin, eskiler zaten artik bikmis, o zaman forumda Kim konusacak o zaman Boyle bir sayfada olmasin ...herkesin akli fikri var bir klise gdiyor reklam diye akli olan uymasin o zaman. Ayrica ben reklamciyim gecekten meslegim bu :) Boyle sanildigi gibi yapilmaz reklam. Bazilari cok Acik gosteriyor zaten onlari ayirt etmek icinde ustun zeka gerektirecek bir durum yok burda..vesselam

Rana ile tesadüfi karşılaştıgım yerde baktırdım, bugun randevum vardı yenisini eylüle attı dedim, hemen tarihini söyledi 20 eylül degil mi dedi :)

Umarım soyledikleri olur

Evet size çıkmayan fal haberleri vereyim...
Sen bu adamla evleneceksin hatta bir oğlun olacak diyen Angels kafe Burcu......

Telli duvaklı gelin olacaksın eşyalarını birer birer toplayacaksın diyen Dimo kafe Fatoş....

Düğün davetiyeni gönder bana kolleksiyon yapıyorum diyen Nostradamus kafe Anka...

Çok güzel bir yaz geçireceksin ayrılmak değil daha da çok bağlanacaksınız diyen Tiryaki kafe Semra hanım...

Bu iş olur ama sen istersen bak evlilik kartın var diyen Olgu hanım...

Bu adam sana aşık seni çok seviyor diyen Havva hanım....

Zor olabilir ama mutlaka bir araya geleceksiniz diyen Handan hanım.....

Evet fallarınız çıktı!!!Hem de nasıl bir çıkma....Birkaç satır yazıyla çekti gitti!!..Hepinize teşekkür ederim...Sayenizde birkaç ay da olsa mutlu oldum...

Kıssadan hisse:Eğer bir ilişki fallara kalmışsa ve falcının ağzından çıkacak cümleye ihtiyacınız varsa...O beraberlikten hayır gelmiyor demektir..Ve zamana bırakın..Herşeyin ilacına...Ben öyle yapacağım...

HOŞGELDİN KERVANIMIZA KARDEŞ....(sana söyleyebileceğim tek söz bu ne yazık ki!)

nostardomos un telini özelime gönderirsen sevinirim canım..

sevgili canım arkadaşlar... bende ağır büyü var ...bana her tür olumsuzluk için cin görevlendirmişler...tesbit ettim ve giitiğim bütün medyumlarda söyledi..uzun süredir çekiyorum herşeyim alt üst....bilenler çözümde yetersiz liyakatsiz kaldılar..bana lütfen çözüm için ehil liyakatli bir medyum isim ve telefonunu özelime yazarsanız sonsuza kadar duacı olurum size....sevgiler canlarım...

Nepp arkadaşım sana katılıyorum sevgili mandal arkadaşımız sen falcılara gıtmıyor ve gıtmemış olabılırsın ama herkesı yerden yere vurmana gerek yok bence, sen bayadır gıtmıyormuşsun onerdığın kımsede yok ama bu kadar çok ozellerı deşifre etme bence elmıra hanımada yaptıranlarda bırak kendılerı konuşup muhatap olsunlar senın bu kadar açıklama yapmana gerek yok yanlış anlamada sen hakım gıbı burda çok deşifre ediyorsun herkesı ve her konuyu memnun kaldıklarımızı ve kalmadıklarımızı zaten paylaşıyoruz sen hem baktırmayıp hemde bu kadar üzülme sevgıyle kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…