İstanbul'da Fal - Falcılar

katılıyorum sana:) hatta bı arkadaşımız bahsetmış oncekı sayfadada bı erkek falcıya baktırmış olumsuz konuşmuş adam beğenmemış kızama dedıklerı çıkınca adamın haklıydı yazmış

Uzun zamandır kimseye baktırmadığım gibi ara ara girip sadece yorumları okuyordum arkadaşlar. Yine böyle sıkıntılı bir günümde foruma göz atarken Didem leri gördüm ve Bakırköy dekine gitmeye karar verdim.
Didem gayet içten, para canlısı olmayan ve çok iyi niyetli bir kız. Yani ben öyle hissettim. Gayet detaylı bir şekilde bakıyor, uzun da sürüyor falı, sonunda da sen sorular sorabiliyorsun. Benim içinde bulunduğum durumu, nedenlerini ve ne yapmam gerektiğini söyledi. Durum ve nedenler konusunda cidden başarılıydı. Ancak çok önemsiz bir olay vardı, şöyle olabilir dediği, onun dediği şekilde olmadı. Bunu önemsememiştim dediğim gibi mühim değildi. Fakat çok çok önemli olan bir konu vardı dün-bugün netleşecek olan,, netleşti,, o da onun söylediğinin tam tersi olarak kesinleşti 3. bir olay daha var sormuş olduğum, hal böyle olunca merakım da, hevesim de, beklentim de kalmadı. Tabiki herşeyin hayırlısı Allah'tan, tabiki O'nun ol dediği olur..Hayırlısı diyorum sadece, hem paylaşmak hem de fikir vermiş olmak için yazdım.
Sevgiler..

canım yaa buyu belırtılerı olman ıcın hayatı cok agır hasatlıklarla cok sanssızlıklarla yasaman gerekıyor,ben ınternetten bedava yıldızname bakan bı medyum bulmustum,dogum bılgımı anne adımı yazıp yolladım ıkıgun sonra cevap geldı guya bende buyu hallerı varmıs,ıslerım ters gıdıyormus hayatımdakı guzel olaylar bı turlu sonuca baglanmıyormus,gercektende hayatım oyleydı ama,kım bana nıcın buyu yaptırarak dıye dusundum,suphelendıgım kımse yok.sonra aynı medyuma arkadasım ınternetten dogum bılgılerını falan yazıp yolladı ona da aynı yazı gelmıs :) sende buyu var dıyen medyumlara ınanma,para kazanmak ıcın buyu var dıyolar sen hemen panıkleyıp bozdurmak ıstersın dıye... soyle dusun hayatımızda cogu yasadıgımız olumsuzluklar ya kendı yaptıgımız secımlerden kaynaklı yada kucuk seylerle mutlu olamamaktan kaynaklı ,bu hepımızde olagan bı durumm.

Yazmıştım bir süre önce Ümraniye'deki Didem'e gittiğimi ve çok yakın bir tarih verdiğini işimle ilgili, özel mesajla soran arkadaşlar var, gerçekleşti mi soruluyor, verdiği tarih geçti, kendisiyle mesajlaştık 3 gün oynar demişti, bugün söylediği +3 gün de doldu, ancak Didem çok şeker, sevimli bir insan, sanırım 2 gün önce süre doldu gelişme yok bir daha karalamaya bakabilir misin diyerek mesaj gönderdim, beni kırmadı baktı, aynı şeyler çıktı yine ama tarihler oynadığı için süre vermeyeceğim ama Haziran ayı içinde mutlaka olacak dedi. Soran arkadaşlar için toplu bir bilgilendirme yapmak istedim. Didem'i ben sevdim, iyi niyetli bir insan, tekrar bakar mısın ricamı da kırmadı. Ümraniye Didem ile ilgili benim son durumum bu. Genel görüşüm, tarih sarkmasına rağmen yine de burada fırtınalar koparılan bir çok falcıdan çok daha iyi olduğu yönünde...

Ayrıca, Bakırköy Didem'i de denedim, karışmaması için ayrı paragrafta değerlendirmemi yazmak istedim. Enerjisi çok güzel, çok sıcak ve iyi niyetli. Falı, durum tespiti ve geçmiş konusunda başarılı buldum. İşimle ilgili beklentimi bildi ve söyledi, tarihler konusunda Ümraniye Didem'den daha farklı olarak o daha ileri bir tarihte gerçekleşeceğini söyledi. Genel değerlendirmem başarılı olduğu yönünde. Ümraniye Didem'in ve Bakırköy'deki Didem'in söyledikleri pek çok şey örtüşüyor bende ancak öngördükleri zaman dilimleri çok farklı.

Zaman...

kızlar birkaç günlüğüne ankara'dan istanbul'A geliyorum. taksim'de kalacağım. önerebileceğiniz biri varsa beklerim.

Müdavimleri bilir klasik taktiktir. Önce biri mesaj yazar bildik tanıdık biri değil bu user ve ben falanca kişiye baktırdım inanılmaz vs vs anlatır. Tabi biz müdavimler dönüp bakmayız bile. Ama ne hikmetse iki üç farklı kişilik bu mesajı alıntılayıp numarasını atsana canım, yeri nerede nasıl bakıyor mesajları atar. Tabi biz gene oralı olmayız. Sonra birden dallanır budaklanır içimizden tabi şöyle bir geçer acaba sorusu. Aramızda baktıranlarımız filan olur. Lakin sonra onlarında balonları sönmüş olur. Olaylar bundan ibaret. Didem'ler de geçer yani..

kadıköyde reks sinemasının orda şarampol cafe diye bir yer var...orda medyum dünya'ya baktırdınız mı hiç ? ben gitmeyi düşünüyorumda..öneren çok oldu ??

arkadaşlar bana önerebileceğiniz iyi bir falcı var mı kadıköy civarında .bu ara ihtiyacım var çok .fal baktırasım geldi .yiğite bakttırdım en son bakırköyde .çocuk herşeyi bildi .biri çıkıcak dedi karşına şöle böle ve çıktı şu an nişanlıyım bi daha gitmeye korkuyorum ona .ismne yakın birşey söylemişi nişanlımın .kaç yaşında evleniceğimi bile söyledi .inşş ölede olucak .

Selam kızlarr:))
Ben Yelkovan Kafede ki Handan hanımı merak ediyorum acaba nasıl bakıyor, söyledikleri çıkıyor mu diye bu hafta gitmeyi planlıyorum da bana yardımcı olabilirseniz bu konuda çok sevinirimm:)

Handan Abla çok tatlıdır, çok iyidir, iyi niyetlidir ama falı öyle ahım şahım değildir. Çok kere baktırmış ve çok kişiye baktırmış biri olarak kendisini komşu teyze falı diye tanımlayabilirim. Kahve de bakar, tarot da. Ben genelde kahve baktırırdım. En son 3 sene önce o zamanlar ayrılmak üzere olduğum eski erkek arkadaşım için baktırmıştım, sen bununla ayrılmıyorsun, gelince düğün var demişti, adam beni bıraktı :)) bu da böyle bir anımdır. :))

Bu İsmail dediğiniz nerede bakıyor acaba? Taksim Melekler Kahvesi mi? Ne kadar? Ben Melekler Kahvesi'ne hiç gitmedim de ondan soruyorum.

Allah yardımcınız olsun, siz birine gitmiştiniz, nasıl ve kimdi acaba? Önerir misiniz? Ne kadar?

bahsettiğiniz yiğit bey nerde bakıyor acaba? iletişim bilgileri varmı szde

kızlar bayadır girmiyordum foruma, gene olaylar olaylar. en son yazdığımda benim durumum baya bir karışmıştı, şimdi nispeten daha iyi, az da olsa toparlanma var çok şükür. o cinnet anımda kimlere gitmiştim de kimlerin dediği oldu, kimler olmadı diye sorarsanız söyleyeyim.

rana abla: ilk gittiğimde ki olaydan bir hafta önceydi inanmamıştım, olaydan sonra yine gittim, mart ayıydı, neler olacağını takır takır bildi. dediği gibi oldu, ben tabii ki her zamanki gibi inanmıyordum.

pelin: tarihler, olaylar, haberler, konuşmalar. dediği çoğu şey oldu, ilk gittiğimde sanırım 2011 ekim kasımdı beğenmemiştim, şimdi beğeniyorum. afakan basınca gidiyorum arada.

havva: ilk ben önermiştim, bir dönem çok sık gittim, mart sonu baktırdım, olumsuzları oluyor, olumluları olmuyor. daha gitmeyi düşünmüyorum kendisine.

üç vakit didem denmiş, nasıldır, gidenler bana yorumlasın hele, meraklandım ben gene. ramazan gelmeden bir iki kez gideyim bari

arzuhal cafede. bakırköyde. gittiğim en kötülerden biriydi. ne an ne de geçmiş. bi dolu isim saydı. tanımıyorum diyince bi de azar yedim. amaan sende kimseyi tanımıyosun dedi bana.

bilgi verdiğiniz için tesekkur ederim. telefonda bakn tavsiye edebileceğiniz biri varmı

dejavuda bakıyor benimki senin dediğin farklı galiba .bende tutturdu valla .

aa anladım ben bi ara çok lafı geçen yiğit soruluyr sandım. o dejavudakine gitmedim. 2010 2011 başlarında dejavu yiğit çok övülmüş sonra da bozdu denmişti ondan gitmemiştim. başka yiğitlerden bahsediyormuşız. pardon :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…