arkadaslar benım dıkkatımı ceken daha farklı bı konu var,gecmıs yorumları okudugumda soyle bı sonuc cıkıyor,oncelerı gıttıgınız bı falcıyı ove ove bıtıremezken sonradanda aynı falcıyı karalıyorsunuz,ılk gıttıgınızde cok memnun ayrılıyorsunuz da sonradan mı bu falcılar sallamaya baslayıp fos cıkıo :)
sevgili canım arkadaşlar... bende ağır büyü var ...bana her tür olumsuzluk için cin görevlendirmişler...tesbit ettim ve giitiğim bütün medyumlarda söyledi..uzun süredir çekiyorum herşeyim alt üst....bilenler çözümde yetersiz liyakatsiz kaldılar..bana lütfen çözüm için ehil liyakatli bir medyum isim ve telefonunu özelime yazarsanız sonsuza kadar duacı olurum size....sevgiler canlarım...
kime batırmıştın notrodamusta ?nostardomos un telini özelime gönderirsen sevinirim canım..
Selam kızlarr:))
Ben Yelkovan Kafede ki Handan hanımı merak ediyorum acaba nasıl bakıyor, söyledikleri çıkıyor mu diye bu hafta gitmeyi planlıyorum da bana yardımcı olabilirseniz bu konuda çok sevinirimm:)
Arkadaşlar ben şimdiye kadr olgu,uçurtma cafe neriman-emre,feza sultan,damlalar cafe sevinç,melekler kahvesi ismail,müptela cafe paşahan hepsine gittim...belkide adını hatırlamadığım bi ton falcı var.ama şimdiye kadar hiçbirisi doğru dürüst bişey bilemedi hatta anı bile güzel söyleyemediler..hepsi bana eski sevgilin hep seni düşünüyor seni arayacak sonunda görüşeceksiniz gibi şeyler söylediler..ama geçen gün öğrendim benim adam EVLENMİŞ...görünce şoka girdim tabii..anlamıyorum ben bu işi o kadar fal baktırdım biri bile bu adam nişanlı gibi evli gibi başı bağlı gibi bişey söylemedi...onca döktüğüm paraya yazık oldu..arkadaşlar anı bilio falan dioruz hepimiz ama anı bile bilmiyorlar..Birtek öylesine gırgır olsun diye gittiğim meleklerdeki ismail bana geçmişi unut asla olmaz demişti.bende sevgilim gelmez mi demek istiyorsunuz demistim o da bana 1 haziranda olup olmayacağını görürsün demişti.gerçekten 1 haziranda adamın evlendiği haberi geldi..ve içlerinde en çok dalga geçip hesaba almadığım falcı oydu ama en çok onun dedikleri doğru çıktı..ben adamın evlendiğini görünce yani onu damatlıkla yanında başka bir kadınla görünce gerçekten hayal kırıklığına uğradım..o hayatını kurmuş gülüp eğleniyor bense burda günlerce ağladım hatta tam bir yıldır gözyaşı dökmediğim gün olmadı..bundan sonra ne fala giderim ne de bir sevgili bulurum..herkesin bir kaderi var bence ve asla değişmiyor.
of of of kardeşim off yaa dayanılmaz bir acı dimi hani biri ölür de yok canım ölmedi gelecek dersin yaa onun gibi kabullenmesi çok zor. ben evlendiği gün o günü hatırlıyorum ölüyorum sandım allahım dedim sabah olsun yeter ben dayanamıcam allahtan sen evlendikten sonra öğrendin ne fark eder deme o geceyi geçirmek kabus..ama sana şunu söyleyim hepimiz ölümde buluşucaz hesaplar görülcek kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacak.. benim bir sene olucak hala psikolojik tedavi görüyorum beş yıl ömür sonuç.. o karısının koynunda ben hastaneler de.. boşver allah mutlu etmesin.. bana özelden mail adresini yazabilirsin istersen ben özel mesaj atamıyorum da kendine iyi bak
arkadaşlar bana önerebileceğiniz iyi bir falcı var mı kadıköy civarında .bu ara ihtiyacım var çok .fal baktırasım geldi .yiğite bakttırdım en son bakırköyde .çocuk herşeyi bildi .biri çıkıcak dedi karşına şöle böle ve çıktı şu an nişanlıyım bi daha gitmeye korkuyorum ona .ismne yakın birşey söylemişi nişanlımın .kaç yaşında evleniceğimi bile söyledi .inşş ölede olucak .
Bu İsmail dediğiniz nerede bakıyor acaba? Taksim Melekler Kahvesi mi? Ne kadar? Ben Melekler Kahvesi'ne hiç gitmedim de ondan soruyorum.
arzuhal cafede. bakırköyde. gittiğim en kötülerden biriydi. ne an ne de geçmiş. bi dolu isim saydı. tanımıyorum diyince bi de azar yedim. amaan sende kimseyi tanımıyosun dedi bana.bahsettiğiniz yiğit bey nerde bakıyor acaba? iletişim bilgileri varmı szde
evet melekler kahvesi. an ve geçmişte çok başarılı. gelecek malesef çıkmadı bende.
arzuhal cafede. bakırköyde. gittiğim en kötülerden biriydi. ne an ne de geçmiş. bi dolu isim saydı. tanımıyorum diyince bi de azar yedim. amaan sende kimseyi tanımıyosun dedi bana.
arzuhal cafede. bakırköyde. gittiğim en kötülerden biriydi. ne an ne de geçmiş. bi dolu isim saydı. tanımıyorum diyince bi de azar yedim. amaan sende kimseyi tanımıyosun dedi bana.
dejavuda bakıyor benimki senin dediğin farklı galiba .bende tutturdu valla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?