İstanbul'da Fal - Falcılar

Rana ablayi begenen de var begenmeyen de ben hicbir sey anlamadim.Ben aslinda cok begeniyordum da benim asil bekledigim sey cikmadi ama artik ciksin istemiyorum umarim cikmaz...ama cogu soyledikleri bana cikmisti...

Hadi ben de deneyimlerimi yazayim

Eskiden dejavuda calisan duygu vardi sanirim artik kendi kafesini isletiyormus: 3 yil once falan gitmistim.Isim vermisti hep cok sasirmistim ama gelecek hakkinda dedikleri cikmamisti.

Zuhuratbaba'daki Orhan: Ilk gittigimde cok iyiydi hatta duymak istemedigim seyleri soylemisti.Ben inanmamistim.Dusunce okuyor falan demistim.Daha sonradan farkettim ki ozel hayatimla ilgili dedikleri cikmis fakat digerleri cikmadi ama o da isim vermisti butun ailemin arkadaslarimin isimlerini saymisti sok olmustum.Gelecekle ilgili dedikleri de cikmisti fakat 7-8 ay once bir daha gittim ama bu sefer hic begenmedim cunku bayagi salladi.2. gidisimde dediklerinin hicbiri cikmadi.Acaip bir durum...

Pen cafe Yeter: Bir kac kere gitmistim.Her seferinde beni cok rahatlatiyordu fakat dedikleri cikmadi.Olacak dedigi sey de olmadi mesela.Sadece o an rahatlamis oldum...

Rana Abla: Gecen sene ona cok gitmistim.Gerci uzun zamandir gitmiyorum artik sanirim kendi ofisinde bakiyormus.Ben acikcasi cok memnundum cogu seyi biliyordu fakat asil bekledigim sey cikmadi.O hep cikacak dedi cikmadi bilemiyorum...Belki de diyorum bilerek kotu seyi soylemedi cunku kendisi bana bikere ben karsimdaki insanin duyacaklarini kaldirip kaldiramayacagini anlayabiliyorum ona gore bazi seyleri soyluyorum demisti.Diyorum belki de bilerek soylemedi cunku o zamanlar gercekten kaldiramazdim.Uzun zamandir baktirmiyorum.Ama bana gore enerjisi iyi bir insandi.

Dejavu Cafe Ada: Tek kelimeyle berbat...Kendini begenmis...

Askim kafe sanirim adi alexti: Bazi seyleri biliyor ama iyi diyemeyecegim.

Yesilcam cafede bir teyze vardi o da iyi bakiyordu ama adini hatirlamiyorum.Sisman kisa boyle esmer bir teyzeydi.Dedikleri cikmisti.

Anadolu yakasinda semra adinda birine baktirmistim.Bazi seyleri cok iyi sallamisti.Bir tanidigimizin tanidigiydi ama kendi ofisi falan olan biriymis.Bize evde bakmisti ama begenmemistim...

Melekler kahvesi mavi gozlu bir cocuk : Hic begenmemistim ben daha iyi bakardim

Suan hatirladiklarim bunlar...:44:

Rana ablayi begenen de var begenmeyen de ben hicbir sey anlamadim.Ben aslinda cok begeniyordum da benim asil bekledigim sey cikmadi ama artik ciksin istemiyorum umarim cikmaz...ama cogu soyledikleri bana cikmisti...

ilk baktığında ben de beğenmedim, hatta iyi olacağını söylediği bir şey kötü olunca aradım, dedim durum bu, iddia ettin ve olmadı, gel tekrar bakayım dedi, gittim. baktı, tabii ki inanmadım ama sonra olunca çok şaşırdım.

Taksim de birçok falcıya gittim sitedeki isimlere bakarken ilgimi çekti tavsiyene uyup gittim Paşhan a hiç soru sormadan direk anlatmaya başladı ve süperdi çok memnun kaldım.Gelecek için bir şey diyemem ama diğer tüm söyledikleri doğruydu.

küçükyalı.da mulla var kızlar. epey bi övdüler, ben de geçenlerde gittim denedim. fal bakma süresi çok çok kısa tarot+su falı bakıyor. ancak dedikleri çıktı. son bişey kaldı o da olursa tamamdır bu iş :) ücretı de 30 tl.

Allah yardımcınız olsun, siz birine gitmiştiniz, nasıl ve kimdi acaba? Önerir misiniz? Ne kadar?

öneriyorum canım zafer diye birine gitmiştim bana söyledikleri şeyler çıktı. gelecekle ilgili fazla birşey sormadım ben suandaki durumunu sormuştum iyi dedi gayet mutlu allahın cezasını:) hatta evlendiği tarihi tam verdi. gelecekle ilgili şuan çok durağan ama eylülden sonra düzelme görüyorum dedi kısaca ben tavsiye ederim canım. fiyatı otuz lira telefon numarasını da burda yazamıyormusum özelden mail adresini verirsen yazarım benim özel mesaj hakkım yok.

öğrenebildin mi tatlım? eşi hamile miymiş?

Şimdi başımdan geçen tüm falcıları anlatayım.Nikoyu iki yıl önce gittiğimde çok sevmiştim.Hani bu rus olan.Bir çok şeyi tutturmuştu, yani ben tutturduğunu düşünmüştüm ve sohbeti çok güzeldi.Bu kış gittiğimde ise söylediği hiçbir şey tutmadı ve sohbeti hiç güzel değildi.Ayrıca çok değişmiş makyajı falanda abartmış tanıyamamıştım.Her neyse, geçelim bunu.Feza sultandan bahsetmiştiniz, iki kere üst üste gittim ona ve söyledikleri tutsa bile bana çok olumsuz konuşmuştu.Yani psikolojik açıdan olumsuz etkilemişti.Hemde çok pahalıydı.Gitmek isterim ama etkisi kötüydü.Başka falcılarda var ama onlar ıvır zıvır onları hiç saymıyorum. Sizinde tavsiye edebileceğiniz varsa özellikle kadıköyde merak ediyorum.

küçükyalı mulla canım. bi dene. 30 tl ve bakma süresi çok kısa yalnız haberin olsun. gelecek konusunda genelde iyiyimiş. araştır gönlüne yatarsa git canım.

teşşekkürler ama ben falı birazda sohbet amaçlı istiyorum çok kısa sürene 30 lira vermeye acırım biraz :/

küçükyalı mulla canım. bi dene. 30 tl ve bakma süresi çok kısa yalnız haberin olsun. gelecek konusunda genelde iyiyimiş. araştır gönlüne yatarsa git canım.

su falı okdr kısa bakılıyomukı ya

Bu İsmail dediğiniz nerede bakıyor acaba? Taksim Melekler Kahvesi mi? Ne kadar? Ben Melekler Kahvesi'ne hiç gitmedim de ondan soruyorum.

evet canım taksimde melekler kahvesi ismail bana sevgilimle olamayacağımızı söylemişti bende kesin mi falan demiştim o da 1 haziranda öğrenirsiniz demişti..gerçektende 1 haziranda adamın evlendiğini gördüm ama salladı da mı tutturdu orasını hiiiç bilemicemm..taksimdeki garanti bankasının arasından gir uçurtma cafe falan var dümdüüz git zaten melekler kahvesi falan diye de gösteriyor..görürsün ama şiddete tavsiye ederim diye de bişe yok yani..fiyatı da 17,5 lira (gittiğim en ucuz ama en çok şey bilen falcı olabilir)

Arkadaşlar ben size birşey söylemek istiyorum; bu kadıköyde feza sultan diye bir falcı var daha öncede yazmıştım bişe bilemedi diye ama şunuda eklemek istiyorum bu feza sultanın enerjisi gerçekten çok kötü..bir arkadaş yazmış çok olumsuz fal bakıyor diye bende o arkadaşa katılıyorum insanın içini karartıyor..ben ona ne sorsam o da olmaz buda olmaz demişti ama onun olmaz dediği bir olay oldu ve bu beni çok sevindirdi..birde fezaya gittiğimin akşamı hiiç uyuyamadım üstüme ağırlık falan çöktü bayada korkmuştum..o yüzden bence oraya gitmeyin ama yinede siz bilirsiniz...

slm ben bakır köydeki filiz ze gitim emriya gitim cok beyendim ve cıktı bemnun kaldım

slm ben bakırköyde osmanye de filiz hanımı denedinizmi biz arkadaşlarla memnun kaldık tafsiye ederim ...

okadar çok ınsana gttım ama bukadar saçma sapan bı fal bakan bırısısını gormedım fılız hanıma baktırdık bız arkadaşlarla neyse burdan başka konulara gırmek ıstemıyorum ama kotunun kotusu fılız hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…