kızlar bayadır girmiyordum foruma, gene olaylar olaylar. en son yazdığımda benim durumum baya bir karışmıştı, şimdi nispeten daha iyi, az da olsa toparlanma var çok şükür. o cinnet anımda kimlere gitmiştim de kimlerin dediği oldu, kimler olmadı diye sorarsanız söyleyeyim.
rana abla: ilk gittiğimde ki olaydan bir hafta önceydi inanmamıştım, olaydan sonra yine gittim, mart ayıydı, neler olacağını takır takır bildi. dediği gibi oldu, ben tabii ki her zamanki gibi inanmıyordum.
pelin: tarihler, olaylar, haberler, konuşmalar. dediği çoğu şey oldu, ilk gittiğimde sanırım 2011 ekim kasımdı beğenmemiştim, şimdi beğeniyorum. afakan basınca gidiyorum arada.
havva: ilk ben önermiştim, bir dönem çok sık gittim, mart sonu baktırdım, olumsuzları oluyor, olumluları olmuyor. daha gitmeyi düşünmüyorum kendisine.
üç vakit didem denmiş, nasıldır, gidenler bana yorumlasın hele, meraklandım ben gene. ramazan gelmeden bir iki kez gideyim bari
aa anladım ben bi ara çok lafı geçen yiğit soruluyr sandım. o dejavudakine gitmedim. 2010 2011 başlarında dejavu yiğit çok övülmüş sonra da bozdu denmişti ondan gitmemiştim. başka yiğitlerden bahsediyormuşız. pardon :)[/QUOTE
bilmiyorum ben 2011 de baktırdım bu seneye evleniceksin dedi çıktı evleniyorum eylüle bide ismine yakın birşey söyledi tipini tarif etti vs .senden olgun dedi yani öle gerçekten nişanlım .benimkini bildi ama işte korkuyorum yine gitmeye bide bana uzak bakırköy .
Rana ablayi begenen de var begenmeyen de ben hicbir sey anlamadim.Ben aslinda cok begeniyordum da benim asil bekledigim sey cikmadi ama artik ciksin istemiyorum umarim cikmaz...ama cogu soyledikleri bana cikmisti...
istiklal de heykel tarafından girişte müptela cafe var orda paşhan bey var iranlıymış iyi bakıyor tabi geleceği ne kadar biliyor bilemem daha yaşıyoruz ama çoğu şeyi bilmişti bu arada tarot bakınca soru sorabiliyorsunuz 25 lira gibi bişeydi
Allah yardımcınız olsun, siz birine gitmiştiniz, nasıl ve kimdi acaba? Önerir misiniz? Ne kadar?
öneriyorum canım zafer diye birine gitmiştim bana söyledikleri şeyler çıktı. gelecekle ilgili fazla birşey sormadım ben suandaki durumunu sormuştum iyi dedi gayet mutlu allahın cezasını:) hatta evlendiği tarihi tam verdi. gelecekle ilgili şuan çok durağan ama eylülden sonra düzelme görüyorum dedi kısaca ben tavsiye ederim canım. fiyatı otuz lira telefon numarasını da burda yazamıyormusum özelden mail adresini verirsen yazarım benim özel mesaj hakkım yok.
Şimdi başımdan geçen tüm falcıları anlatayım.Nikoyu iki yıl önce gittiğimde çok sevmiştim.Hani bu rus olan.Bir çok şeyi tutturmuştu, yani ben tutturduğunu düşünmüştüm ve sohbeti çok güzeldi.Bu kış gittiğimde ise söylediği hiçbir şey tutmadı ve sohbeti hiç güzel değildi.Ayrıca çok değişmiş makyajı falanda abartmış tanıyamamıştım.Her neyse, geçelim bunu.Feza sultandan bahsetmiştiniz, iki kere üst üste gittim ona ve söyledikleri tutsa bile bana çok olumsuz konuşmuştu.Yani psikolojik açıdan olumsuz etkilemişti.Hemde çok pahalıydı.Gitmek isterim ama etkisi kötüydü.Başka falcılarda var ama onlar ıvır zıvır onları hiç saymıyorum. Sizinde tavsiye edebileceğiniz varsa özellikle kadıköyde merak ediyorum.
küçükyalı mulla canım. bi dene. 30 tl ve bakma süresi çok kısa yalnız haberin olsun. gelecek konusunda genelde iyiyimiş. araştır gönlüne yatarsa git canım.
Bu İsmail dediğiniz nerede bakıyor acaba? Taksim Melekler Kahvesi mi? Ne kadar? Ben Melekler Kahvesi'ne hiç gitmedim de ondan soruyorum.
slm ben bakır köydeki filiz ze gitim emriya gitim cok beyendim ve cıktı bemnun kaldımNepp arkadaşım sana katılıyorum sevgili mandal arkadaşımız sen falcılara gıtmıyor ve gıtmemış olabılırsın ama herkesı yerden yere vurmana gerek yok bence, sen bayadır gıtmıyormuşsun onerdığın kımsede yok ama bu kadar çok ozellerı deşifre etme bence elmıra hanımada yaptıranlarda bırak kendılerı konuşup muhatap olsunlar senın bu kadar açıklama yapmana gerek yok yanlış anlamada sen hakım gıbı burda çok deşifre ediyorsun herkesı ve her konuyu memnun kaldıklarımızı ve kalmadıklarımızı zaten paylaşıyoruz sen hem baktırmayıp hemde bu kadar üzülme sevgıyle kal
bilgi verdiğiniz için tesekkur ederim. telefonda bakn tavsiye edebileceğiniz biri varmı
slm ben bakırköyde osmanye de filiz hanımı denedinizmi biz arkadaşlarla memnun kaldık tafsiye ederim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?