İstanbul'da Fal - Falcılar

osmaniyedeki filizin dedikleri hiç olmadı
maltepede diar cafede ergün beyi deneyen varmı cevap yazabilirmi rica etsem

filiz han. ıcın ktılıyorm basta bende cok begenmıstm ama dedıklernn tersı cıktı banada ..

Günaydın kızlar..Çıkmayan fal haberleri vermiştim geçen gün..İçlerin de çıkan da var tabi..Yazayım dedim..Havva hanım haziran ayı için kara bulutlar var..Dikkatli ol demişti...Senin için zor bir ay olacak aman ha...İşte bu çıktı..Hani hakkını yemek istemedim de..Velhasıl gittiğim bütün falcılar fosss..Hepsi..Ve iyi giden yolunda giden her işim terse döndü...Ne zaman ki falcıya gitmeye başladım sorunlar başladı.Durduk yere hem de...O yüzden arada sırada gidilir elbet baktırılır..Ama ne olur kendinizi kaptırmayın..

Şunu da eklemek istiyorum..Havva Hanım için sanıyorum eddie nickli arkadaş yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam olumsuz dedikleri çıkıyor olumlu olanlar çıkmıyor diye..Çok haklı..Ve bu bütün falcılar için geçerli..Hepsinin kötü dediği şeyler oluyor..Aman ne iyi ne güzel harika gidiyor dediği hiçbir şey çıkmıyor..Havva hanım bana haziran ayına dikkat kara bulutlar hala dağılmıyor demişti.Ama herşey yolunda gidecek seni seviyor falan dediği şey olmadı..Negatif enerji yüklüyorlar insana..

falcıların negatıf elektrık yuklemesı konusunda cok cok haklısın canım,diğer bı mevzuda bu hazıran ayında bı anormallık var,hayatımdakı hersey sarpa sarıp bırbırıne karısıyo,astrolojık yorumlarıda oku orda da oyle yazıyo..kac gundur sebaya gıtmeyı okadar cok arzuluyorum kı kotu bıseyler duyupta uzulmekten korkuyorum,ama cok ıhtıyacım var fal baktrmaya.....

Bu ay herşey terse gidiyor doğru, çünkü ay tutulması var.

Arkadaslar daha once de yazdim. Bana iyi bir hoca lazim burdaki arkadaslarin cogu sevgilisini dondurmeye calisiyor insallah olur. Ama ben esimi yavrumun babasini dondurmeye calisiyorum bir sinirle kizdi terk etti ( daha dogrusu uzerinde kotu enerji bar o melek adam gitti yerine tartisma cikaran bana soguk davranan adam geldi) kucucuk sabiyle kala kaldim. Bana sevgisi hala guclu biliyorum ara ara konusmalarimzda agliyor telefonda . Ama ayaklari birturlu bu eve gelmiyor.

Lutfen zamaninda bu islerle ugrasmak zorunda kalmis ve fayda gormus biri varsa buraya yazsin yada ozel mesaj hakki varsa ozelden atsin. Ben gerekli butun dualari okuyorum ama bunlar benim okumamla olan seyler degil galiba

Tatlım neden bu durumu yaşıyorsun biliyormusun?Sık sık baktırdığın fallardan aldığın kötü enerjiler yüzünden..Bunun altında başka sebepler arama.Allah kullarına şah damarlarından daha yakındır.Araya hoca gibi medyum gibi aracılar koyma lütfen..Kimse kimseden üstün olarak yaratılmamıştır...ve kalpten okumuş olduğun tüm dualar kabul görür..Okuyorum olmuyor diye birşey yok.sadece bazen birşeylerin olması zaman alıyor...
Benim nacizane fikrim;mübarek 3 ayların içerisindeyiz sen dualarına devam et ve falcılardan uzak dur ,emin ol bütün olumuzluklar hayatından en kısa zamanda çekip gider...Bu arada bu c.tesi Mirac kandili.bugün bol bol camileri,türbeleri gezip dualar etmeye çalış..
İnşallah Allah okuduğun okuyacağın tüm dualarını kabul eder ve en kısa vakitte yüzünü güldürür....

Ben de ilginç. Havva Hanım'a iki kez baktırdım. İkisinde de olumlu şeyler duymadım ama kadın bana uğurlu geliyor. Fal baktırdıktan sonra iki sefer de işlerimde açılmalar oldu. O nedenle ben kendisini sadece işlerim daraldığı dönemlerde denemeyi planlıyorum, böyle uğurlu bir tarafı var bana:)

paşahan çok kısa bakıyor ayrıntı yok bir şey yok nasıl beğendiniz anlamadım:S

Yasemin hanim ben ozelden yazamiyorum hakkim yok bana cep numarani yazarmisin seni aramam lazim acilen. İstersen mail adresinide yazabilirsin

Hem ay tutulması var hem Venüs geri gidiyor..Sabredin az kaldı:)27 haziran da bitecek..Özellikle terazi ve boğa burçları çok dikkatli olmalı..Çünkü her iki burcun da yıldızı venüs..

Hem ay tutulması var hem Venüs geri gidiyor..Sabredin az kaldı:)27 haziran da bitecek..Özellikle terazi ve boğa burçları çok dikkatli olmalı..Çünkü her iki burcun da yıldızı venüs..

canım yemınederım daraltı geldı, hayatımda hıc ummadıgım bıtıslerı yasıyorum,eskıden asla ınanmazdım bu gezegenlerın gerı gıtme olayına,bı kac astrologun yorumlarını okuyunca ve o aylarda da bahsedılen olayları yasayınca ınanmaya basladım.ozellıkle takıp ettıgım su karakus var sen hangı astrologu takıp edıyorsun canım?

ara aara dengesızlıkler yaptgm ıste aksılıkler bıtısler zorluklar hepsı ay tutulması yuzundenmı ? umarım oyledır cnku dayanmak bazen zorlasıyor..

Herkes kırılıyor:)inan öyle..Çok kötü bir dönemden geçiyor dünya şu anda..Venüs geri gidiyor..Bu özel ilişkiler de ayrılıklar şiddetli kavgalar demek..Benim favorim Hakan Kırkoğlu...En çok O'nu beğeniyorum..Bir de Öner Döşer..İkisini takip ederim...

canım, benim bildiğim iyi bir hoca var fakat nosunu arkadasımdan almam gerekiyor.Sarıgazide yeri. benim özel msj atma hakkım yok senin varsa mail adresini yolla bana en kısa zamanda dönüş yapıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…