Herkes kırılıyor:)inan öyle..Çok kötü bir dönemden geçiyor dünya şu anda..Venüs geri gidiyor..Bu özel ilişkiler de ayrılıklar şiddetli kavgalar demek..Benim favorim Hakan Kırkoğlu...En çok O'nu beğeniyorum..Bir de Öner Döşer..İkisini takip ederim...
demet nerede? bu aralar fala çok ihtiyacım var
bi de iyi bi iskambil ya da kahve bakan birini bilen varsa...
Merhaba, daha önce de birkaç kez yazdım. Gayet dertli ve üzgündüm, aylardır İstanbul'da gitmediğim falcı kalmamıştır herhalde.... Ama sanırım durum düzeliyor...:) Daha kesin birşey yok ama gayet olumlu gelişmeler var, bilenleri paylaşmak istedim:
1- Ümraniye Didem: Son derece sempatik. 2 kez gittim, falı çıktı diyebilirim. Benimkinin tatile gideceğini (ki hiç öyle bir durumu yoktu!), dönüşünde durumun iyiye gideceğini, tarihine kadar söylemişti. 13 Haziran'a dikkat demişti, döner dönmez aradı ve yarın (13 Haziran) buluşuyoruz:) Kesinlikle tavsiye ederim, son derece iyi niyetli ve yardımsever. Ayrıca, geçtiğimiz aylarda o kadar çaresizdim ki, hayatımda ilk kez bir hocaya gitmiştim ve bana 2 muska vermişti. Didem baktığı falda bunu gördü. Bana muskanın yanlış yazıldığını ve durumun ondan düzelmediğini söyleyen, derhal kurtul ondan diyen kişidir. Ben de attım. İyiki de atmışım. Attııktan sonra herşey daha iyiye gitmeye başladı. Ben bır daha hayatta hocaya falan gitmem, aman siz de sakın yaptırmayın öyle şeyler...Dua ediyorum dahi iyi.
Bu arada Elmira ve Nihal'in de hakkını yememek lazım...Onlar da bence gayet iyiydi ve olaylar hep söyledikleri şekilde gelişti.
İşte böyle..İnşallah yakında durum tamamen düzelir de ben de size güzel haberler veririm:) Çok sevgiler xx
Günaydın kızlar..Çıkmayan fal haberleri vermiştim geçen gün..İçlerin de çıkan da var tabi..Yazayım dedim..Havva hanım haziran ayı için kara bulutlar var..Dikkatli ol demişti...Senin için zor bir ay olacak aman ha...İşte bu çıktı..Hani hakkını yemek istemedim de..Velhasıl gittiğim bütün falcılar fosss..Hepsi..Ve iyi giden yolunda giden her işim terse döndü...Ne zaman ki falcıya gitmeye başladım sorunlar başladı.Durduk yere hem de...O yüzden arada sırada gidilir elbet baktırılır..Ama ne olur kendinizi kaptırmayın..
canım, benim bildiğim iyi bir hoca var fakat nosunu arkadasımdan almam gerekiyor.Sarıgazide yeri. benim özel msj atma hakkım yok senin varsa mail adresini yolla bana en kısa zamanda dönüş yapıyım.
Andaç beye baktıran oldumu ?
arkadaşlar, üç vakit dideme gittim. Şuan ve geçmişi çok iyi bildi. Gelcekle ilgili söylediği tarihlerde olabilecekler de muhtamel şeyler ancak , hiç ihtimal vermediğim bir şey de söyledi. Ne olacak bakalım :)
Uzun bir ara fal baktırmayacağımı zaten forumda yazmıştım. Amaaaaaaa küs olduğum kız arkadaşım aradı::)) Gel Bakırköy'de buluşalım özledim dedi,neyse buluştuk barıştık..
Hanım kızımız hamile, erkek bebek bekliyormuş. Suna ablacığı da ZATEN ONA ERKEK demiş:)) Hani her bayanın hamile olduğunu bilmediği zaman var yaaaaaaa işte ona o zaman "sen hamilesin" demiş.. Demiş de demiş.....
Israr ve binbir kıyametle beni götürdü:))
Karakterimi çok iyi analiz etti, ama sadece o kadar:) Fal bakmak artık karakter analizi olmuş anladım bunu. Zırt pırt "anladın mı ablası" diye söylenip durdu. Allahtan ben para vermedim:))
Arkadaşım güya hediye etti bana.. Ama işin en kötü tarafı arkadaşıma "baban doğumunu görmeyecek,ölecek" demiş. Yuh artık ! ! ! !
Allahtan büyük ALLAH( haşa) olmaya kalkan kişileri sevmiyorum... Fal bakıyorsan da adabı olmalı.....
İşin özü iyi bir falcı değil bence. Sadece karakter analizi yapıyor, onu annem de bilir:))) Annemden iyi de kimse bilmez:))
Ama bir insana ölüm zamanı veren falcıları etik olarak doğru bulmamakla beraber kesinlikle gidilmemesi gereken falcılar grubuna sokuyorum.
Canım inan bana hiçbirinin bildiği birşey yok..Gelecekle ilgili hangisinin dedikleri çıkmış??Daha doğrusu sevgilin varsa; sen bununla evleneceksin, sevgilinden ayrıysan barışacaksın..Sizi ölüm ayırır ancak:)..İşle ilgili sıkıntın varsa merak etme çözülecek ya da terfi edip daha iyi bir yere geçeceksin..Ola ki koptun sevgilinden tamamen ayrıldınız..Hayatına yeni biri girecek...Gerisi konuşma becerisi..Ayrıca ölüm var diyen falcıya acayip kızıyorum hele ki böyle ay yıl gün vererek söyleyene..Sen nerden biliyorsun?...Arkadaşın ne kadar üzülmüştür kimbilir..
laf cafe kuzey nasıl?
gitmeye niyetlendim ama karar veremedim
ben birkaç defa baktırdım çok iyi diyemem kötüde diyemem
danone buraya ne amacla girdiyin okadar beli biz bu reklamları yiyecek insanlar deyiliz boşuna roza icim ella icin reklam yapa isim deyiştirip kendi reklammını yapma filiz hanımın tüm faları 25 40 arası bende hesabına 40 yatırdım arkadaşım icin 3 gündür yogun müşterisi oldugu icin fiyatları indirmiş canım
Merhaba, daha önce de birkaç kez yazdım. Gayet dertli ve üzgündüm, aylardır İstanbul'da gitmediğim falcı kalmamıştır herhalde.... Ama sanırım durum düzeliyor...:) Daha kesin birşey yok ama gayet olumlu gelişmeler var, bilenleri paylaşmak istedim:
1- Ümraniye Didem: Son derece sempatik. 2 kez gittim, falı çıktı diyebilirim. Benimkinin tatile gideceğini (ki hiç öyle bir durumu yoktu!), dönüşünde durumun iyiye gideceğini, tarihine kadar söylemişti. 13 Haziran'a dikkat demişti, döner dönmez aradı ve yarın (13 Haziran) buluşuyoruz:) Kesinlikle tavsiye ederim, son derece iyi niyetli ve yardımsever. Ayrıca, geçtiğimiz aylarda o kadar çaresizdim ki, hayatımda ilk kez bir hocaya gitmiştim ve bana 2 muska vermişti. Didem baktığı falda bunu gördü. Bana muskanın yanlış yazıldığını ve durumun ondan düzelmediğini söyleyen, derhal kurtul ondan diyen kişidir. Ben de attım. İyiki de atmışım. Attııktan sonra herşey daha iyiye gitmeye başladı. Ben bır daha hayatta hocaya falan gitmem, aman siz de sakın yaptırmayın öyle şeyler...Dua ediyorum dahi iyi.
Bu arada Elmira ve Nihal'in de hakkını yememek lazım...Onlar da bence gayet iyiydi ve olaylar hep söyledikleri şekilde gelişti.
İşte böyle..İnşallah yakında durum tamamen düzelir de ben de size güzel haberler veririm:) Çok sevgiler xx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?