İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar, üç vakit dideme gittim. Şuan ve geçmişi çok iyi bildi. Gelcekle ilgili söylediği tarihlerde olabilecekler de muhtamel şeyler ancak , hiç ihtimal vermediğim bir şey de söyledi. Ne olacak bakalım :)

hemen sımdı ıkısınede bakıyorum canım :)

demet nerede? bu aralar fala çok ihtiyacım var
bi de iyi bi iskambil ya da kahve bakan birini bilen varsa...

Aslına bakarsanız pekçok kişi var önerebileceğim beyoğlunda çok yere gittim. Zaman zaman gittiğim kişileri değiştiriyorum. Hep aynı kişiye baktırmak istemiyorum bazen şuandaki favorim Güneş hnm. Aslına bakarsanız fal sonrası bir kaç kez muhabbet ettik iyi geldi. Heryere gidip para ödeyip fal baktırmak herzaman yaptığım bişey ama insan değişik şeyler arıyor. İnsancıl yaklaşımından ve birkaç söylediği şeyden dolayı şuanki favorim ama ilerde ne olur bilinmez.

Merhaba, daha önce de birkaç kez yazdım. Gayet dertli ve üzgündüm, aylardır İstanbul'da gitmediğim falcı kalmamıştır herhalde.... Ama sanırım durum düzeliyor...:) Daha kesin birşey yok ama gayet olumlu gelişmeler var, bilenleri paylaşmak istedim:

1- Ümraniye Didem: Son derece sempatik. 2 kez gittim, falı çıktı diyebilirim. Benimkinin tatile gideceğini (ki hiç öyle bir durumu yoktu!), dönüşünde durumun iyiye gideceğini, tarihine kadar söylemişti. 13 Haziran'a dikkat demişti, döner dönmez aradı ve yarın (13 Haziran) buluşuyoruz:) Kesinlikle tavsiye ederim, son derece iyi niyetli ve yardımsever. Ayrıca, geçtiğimiz aylarda o kadar çaresizdim ki, hayatımda ilk kez bir hocaya gitmiştim ve bana 2 muska vermişti. Didem baktığı falda bunu gördü. Bana muskanın yanlış yazıldığını ve durumun ondan düzelmediğini söyleyen, derhal kurtul ondan diyen kişidir. Ben de attım. İyiki de atmışım. Attııktan sonra herşey daha iyiye gitmeye başladı. Ben bır daha hayatta hocaya falan gitmem, aman siz de sakın yaptırmayın öyle şeyler...Dua ediyorum dahi iyi.

Bu arada Elmira ve Nihal'in de hakkını yememek lazım...Onlar da bence gayet iyiydi ve olaylar hep söyledikleri şekilde gelişti.

İşte böyle..İnşallah yakında durum tamamen düzelir de ben de size güzel haberler veririm:) Çok sevgiler xx

Cok sevindim arkadasim yaaaa. Allah yuzune gulmus insallah bizde bazi sikintikarimizin duzeldiginin mujdesini verebiliriz.

@ Berrinderen: çok teşekkürler canım, inşallah herkesin geri dönmesini beklediği kim varsa biran önce döner:)
benim de daha tam düzelmedi (korkuyorum artık gene bir aksilik olur diye!) ama bir ara %100 ümitsizdim, şimdi en azından olumlu ve güzel şeyler oluyor, ümitliyim yani....çok sevgiler!

sevgili mimar cok merak ettm nil hanımn deddkleri cıktımı peki ?

bende burdan okuyarak gittim ama hiç beklediğim gibi çıkmadı çok genel bir faldı

Uzun bir ara fal baktırmayacağımı zaten forumda yazmıştım. Amaaaaaaa küs olduğum kız arkadaşım aradı::)) Gel Bakırköy'de buluşalım özledim dedi,neyse buluştuk barıştık..

Hanım kızımız hamile, erkek bebek bekliyormuş. Suna ablacığı da ZATEN ONA ERKEK demiş:)) Hani her bayanın hamile olduğunu bilmediği zaman var yaaaaaaa işte ona o zaman "sen hamilesin" demiş.. Demiş de demiş.....

Israr ve binbir kıyametle beni götürdü:))

Karakterimi çok iyi analiz etti, ama sadece o kadar:) Fal bakmak artık karakter analizi olmuş anladım bunu. Zırt pırt "anladın mı ablası" diye söylenip durdu. Allahtan ben para vermedim:))

Arkadaşım güya hediye etti bana.. Ama işin en kötü tarafı arkadaşıma "baban doğumunu görmeyecek,ölecek" demiş. Yuh artık ! ! ! !

Allahtan büyük ALLAH( haşa) olmaya kalkan kişileri sevmiyorum... Fal bakıyorsan da adabı olmalı.....

İşin özü iyi bir falcı değil bence. Sadece karakter analizi yapıyor, onu annem de bilir:))) Annemden iyi de kimse bilmez:))

Ama bir insana ölüm zamanı veren falcıları etik olarak doğru bulmamakla beraber kesinlikle gidilmemesi gereken falcılar grubuna sokuyorum.

Canım inan bana hiçbirinin bildiği birşey yok..Gelecekle ilgili hangisinin dedikleri çıkmış??Daha doğrusu sevgilin varsa; sen bununla evleneceksin, sevgilinden ayrıysan barışacaksın..Sizi ölüm ayırır ancak:)..İşle ilgili sıkıntın varsa merak etme çözülecek ya da terfi edip daha iyi bir yere geçeceksin..Ola ki koptun sevgilinden tamamen ayrıldınız..Hayatına yeni biri girecek...Gerisi konuşma becerisi..Ayrıca ölüm var diyen falcıya acayip kızıyorum hele ki böyle ay yıl gün vererek söyleyene..Sen nerden biliyorsun?...Arkadaşın ne kadar üzülmüştür kimbilir..

Selam mimar34:)) Üzülmek kelime mi?? kahrolmuş kız. Bir de körü körüne inanıyor bu kadına. Arkadaşım evlatlık( hayat hikayesi uzun)... Suna teyzem de tutturmuş ablan bildiğin kadın annen diye..... Şimdi de buna inandırmış.. Bana denilen hiç bir şey olmadı bu zamana kadar. Tamam bazıları tutturdu ama hepsini değil... Arayacak dedi Burcu aramadı sevgilim:)) 1 hafta sonra arayacak dedi olgu hatta evlilik konuşacaksınız dedi:)) ps: bunlar en son gittiğim zaman söylenenler..

Arada bir kaç şey evet tutuyor, ama körü körüne inanmamak lazım.. Hatta bunlara devamlı 20tl vereceğimize, sokak hayvanlarına mama alsak Rabbim daha fazla mutlu eder bizi.

Zaten ben Olgudan sonra da baktırmam demiştim. Bizim kız ısrar edince, bir de benden bu fal bak gör süper dedi:) Ama masaya otururken yine de inancım yoktu. Ne biliyim en çok Olgudan ümidim vardı ama o da fosssss bence....

Artık falcı olayım son bulmuştur..

laf cafe kuzey nasıl?
gitmeye niyetlendim ama karar veremedim

Canim kuzeye gittim ben de pek bisey bilememisti. İleriye donuk soyledigi seyler cikarsa yazarim. Ama ben sira beklerken bir kiza bakti kiz tekrar yan masama dondugunde elleri titriyordu sok olmus. Eski sevgilisi emreyi bu kizi tugce diye biriyle aldattigi icin ayrildiklarini yeni sevgilisnin adini ona tek tas aldigini annesinin ameliyatini falan hep bilmis. İste frekans meselesi herhalde herkese tutmuyor.
Bir de kirikmis gibi davranmaya calisiyo ama degil kadinlarla ola ola onlarin telinden calmaya calisiyo

benim bir amacım falan yok çok şükür mesleğim var mali müşavirliklerden belgemide kazancımıda ispatlarım sanırım kişiler herkesi kendi gibi zannediyor burası insanların düşüncelerini özgürce paylastığı bir site ve reklam yapan sizsiniz filiz hanımınnn evet filiz hanım dahil bir çok falcıya baktırdım ve fikrimi yazdım müşterisi çok olabilir allah daha çok versin ama beni bilemedi....farklı kişilere baktırıyorum ve yine söylüyorum en iyisi elmira.ella ve roza...arkadaş lar bana göre diyorum...yeliz 3555 neden bu kadar abartıyor anlayamadımmmm?sizceee

sana katılıyorum didem hakknda .. bende 1 kere gittim ama sürekli konusyorz.. bi sürü arkadasım gitti hepsi mütiş memnun kaldı.. yarın annemi götürcem :) bakalım nolcak :)) arada bi-iki soru da ben yapıştırırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…