canım, benim bildiğim iyi bir hoca var fakat nosunu arkadasımdan almam gerekiyor.Sarıgazide yeri. benim özel msj atma hakkım yok senin varsa mail adresini yolla bana en kısa zamanda dönüş yapıyım.
Canim umraniye didem yardim icin ugrasiyor ama henuz bir sonuc yok
yok malesef.
benim bir amacım falan yok çok şükür mesleğim var mali müşavirliklerden belgemide kazancımıda ispatlarım sanırım kişiler herkesi kendi gibi zannediyor burası insanların düşüncelerini özgürce paylastığı bir site ve reklam yapan sizsiniz filiz hanımınnn evet filiz hanım dahil bir çok falcıya baktırdım ve fikrimi yazdım müşterisi çok olabilir allah daha çok versin ama beni bilemedi....farklı kişilere baktırıyorum ve yine söylüyorum en iyisi elmira.ella ve roza...arkadaş lar bana göre diyorum...yeliz 3555 neden bu kadar abartıyor anlayamadımmmm?sizceee
aman sakın .. eger sarıgazideki hoca BAKİ HOCA ise.. uzak durun ... başıma gelmeyen kalmadı ...
sevgılı danone arkaadaşım sen üzülme asıl bu kişi reklam yapıyor fılız hanımın bende elmıra ve ella ya baktırmıştım ıyılerdı roza kım bılmıyorum ama asıl dolandırıcı fılız hanımmış kızlar burdan gıden ıkı arkadaş fılız hanıma bışeyler yaptırmış ve kadın bussuru ınsandan yapıcam dıye para almış ve gerı vermıyormuş parayı yapamamış kızlar osmanıyedekı dukkanına gıtmışler ve kadın ne telefona bakıyormuş ne de dukkandaymış haberınız olsun şehır dışındayım dıyıp kandırıyormuş tabı burdan açık yazamıyorum anlayan anlamıştır lütfen başka ınsanlarıda karalamayın
Sevgili tubuli34, tekirdagdaki hanimla iletisim kurdum. Tesekkurler Nasil sana veya tanidigina faydali oldumu
slm ben katılmıyorumsevgılı danone arkaadaşım sen üzülme asıl bu kişi reklam yapıyor fılız hanımın bende elmıra ve ella ya baktırmıştım ıyılerdı roza kım bılmıyorum ama asıl dolandırıcı fılız hanımmış kızlar burdan gıden ıkı arkadaş fılız hanıma bışeyler yaptırmış ve kadın bussuru ınsandan yapıcam dıye para almış ve gerı vermıyormuş parayı yapamamış kızlar osmanıyedekı dukkanına gıtmışler ve kadın ne telefona bakıyormuş ne de dukkandaymış haberınız olsun şehır dışındayım dıyıp kandırıyormuş tabı burdan açık yazamıyorum anlayan anlamıştır lütfen başka ınsanlarıda karalamayın
canım ben o ıkı arkadasın yerınde olsam dırek sıkayet ederdım fılızı,bana da o kadın buyu muska ıslerıyle ugrasıyor gıbı geldı fal baktrmaya gıttıgımde,sureklı garıp garıp ınsanlar gırıp cıkıyordu yanına,dedıgın cıddı bır ıdda bence hemen o arkadaslar sıkayet etsın oyle bıse varsa kolaymı oyle baskalarının umutlarıyla oynamak dırek hapsı boylar,elmıra da da varmıs buyu muska ayakları yazmıstı bı kac arkadas arkadaslar buyu muska ıslerıne bakan falcılara gıtmeyın[/ slm fal üzerine vergi lehvalı filiz hanım neden köyülüyon bukadar anlamadım filiz hanım ofisinde sıra alıyon mademki büyü yapıyor yaptıranın sorunu garip garip insanlar diyon gidenler deyişik insanlar gitmeyin siz ama hic bir falcıyıda kötülemeyin ekmekleriyle oynamayın lütfen beyenmiyen gitmesin sorun yaşanma bence
ben birkaç defa baktırdım çok iyi diyemem kötüde diyemem
vallaha fılıze her nekadar da fos yazsam,enazından kadının fal bılgısı var,ama ella tam bı dolandırıcı!
ismini bilmiyorum inanki canım. Ögrenirim, numarasını da henüz alamadım zaten. Hayırdır sana ne oldu?
merhaba kızlar ne zaman dır yaazmıyorum ama takıp edıyorum fırsat buldukca :) gecenler bır arkadasım aradı benım gıbı fala duskundur kendısı taksım de asmın cafe burak diye bırıne baktırmıss dedıgı trh felan olmuss cok sasıırdım gidenınız varsa eger ıyımıdır kötumudur paylasırmısınız bıraz pahalıya bakıyor taksım falcılarına gore orda ıkı kısı pahalıya bakıyomus dıgerlerı standart fıyatmıs :) bırde bu umranıyedekı dıdem hanım kaça bakıyo acaba bılen varsa söyleybılırmı :)
şimdiden tesekkurler kızlar :)
40 a bakıyor canım ...az önce geldim yanından :)
slm ben katılmıyorum
filiz hanıma ben sordum duva icin kendisi ben inanmıyorum duvayla gelen geri gider dedi dükanında bir haftalık gitmişti elmira bakım yaptırdım biraz rahatladım ella tel hesap no para yarırdım henüz falıma bakamdı dolandırdı heralde ama filiz hanımı savumuyorum yanlış anlamayın yapmıyor büyü tel ben ulaşıyorum yarin yanına fala gidecem rendevu aldım burda kendisi
Uzun zamandır kimseye baktırmadığım gibi ara ara girip sadece yorumları okuyordum arkadaşlar. Yine böyle sıkıntılı bir günümde foruma göz atarken Didem leri gördüm ve Bakırköy dekine gitmeye karar verdim.
Didem gayet içten, para canlısı olmayan ve çok iyi niyetli bir kız. Yani ben öyle hissettim. Gayet detaylı bir şekilde bakıyor, uzun da sürüyor falı, sonunda da sen sorular sorabiliyorsun. Benim içinde bulunduğum durumu, nedenlerini ve ne yapmam gerektiğini söyledi. Durum ve nedenler konusunda cidden başarılıydı. Ancak çok önemsiz bir olay vardı, şöyle olabilir dediği, onun dediği şekilde olmadı. Bunu önemsememiştim dediğim gibi mühim değildi. Fakat çok çok önemli olan bir konu vardı dün-bugün netleşecek olan,, netleşti,, o da onun söylediğinin tam tersi olarak kesinleşti3. bir olay daha var sormuş olduğum, hal böyle olunca merakım da, hevesim de, beklentim de kalmadı. Tabiki herşeyin hayırlısı Allah'tan, tabiki O'nun ol dediği olur..Hayırlısı diyorum sadece, hem paylaşmak hem de fikir vermiş olmak için yazdım.
Sevgiler..
canım ben o ıkı arkadasın yerınde olsam dırek sıkayet ederdım fılızı,bana da o kadın buyu muska ıslerıyle ugrasıyor gıbı geldı fal baktrmaya gıttıgımde,sureklı garıp garıp ınsanlar gırıp cıkıyordu yanına,dedıgın cıddı bır ıdda bence hemen o arkadaslar sıkayet etsın oyle bıse varsa kolaymı oyle baskalarının umutlarıyla oynamak dırek hapsı boylar,elmıra da da varmıs buyu muska ayakları yazmıstı bı kac arkadas arkadaslar buyu muska ıslerıne bakan falcılara gıtmeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?