İstanbul'da Fal - Falcılar

canım, benim bildiğim iyi bir hoca var fakat nosunu arkadasımdan almam gerekiyor.Sarıgazide yeri. benim özel msj atma hakkım yok senin varsa mail adresini yolla bana en kısa zamanda dönüş yapıyım.

aman sakın .. eger sarıgazideki hoca BAKİ HOCA ise.. uzak durun ... başıma gelmeyen kalmadı ...

Aman arkadaslar erkek hocalar tehlikeli, begendikleri kadin oldumu yardim edicem ayagina uc harflileri uzerine saliyor taaaaki kadindan istedigini alana kadar

sevgılı danone arkaadaşım sen üzülme asıl bu kişi reklam yapıyor fılız hanımın bende elmıra ve ella ya baktırmıştım ıyılerdı roza kım bılmıyorum ama asıl dolandırıcı fılız hanımmış kızlar burdan gıden ıkı arkadaş fılız hanıma bışeyler yaptırmış ve kadın bussuru ınsandan yapıcam dıye para almış ve gerı vermıyormuş parayı yapamamış kızlar osmanıyedekı dukkanına gıtmışler ve kadın ne telefona bakıyormuş ne de dukkandaymış haberınız olsun şehır dışındayım dıyıp kandırıyormuş tabı burdan açık yazamıyorum anlayan anlamıştır lütfen başka ınsanlarıda karalamayın

canım ben o ıkı arkadasın yerınde olsam dırek sıkayet ederdım fılızı,bana da o kadın buyu muska ıslerıyle ugrasıyor gıbı geldı fal baktrmaya gıttıgımde,sureklı garıp garıp ınsanlar gırıp cıkıyordu yanına,dedıgın cıddı bır ıdda bence hemen o arkadaslar sıkayet etsın oyle bıse varsa kolaymı oyle baskalarının umutlarıyla oynamak dırek hapsı boylar,elmıra da da varmıs buyu muska ayakları yazmıstı bı kac arkadas arkadaslar buyu muska ıslerıne bakan falcılara gıtmeyın

slm ben katılmıyorum
filiz hanıma ben sordum duva icin kendisi ben inanmıyorum duvayla gelen geri gider dedi dükanında bir haftalık gitmişti elmira bakım yaptırdım biraz rahatladım ella tel hesap no para yarırdım henüz falıma bakamdı dolandırdı heralde ama filiz hanımı savumuyorum yanlış anlamayın yapmıyor büyü tel ben ulaşıyorum yarin yanına fala gidecem rendevu aldım burda kendisi

merhaba kızlar ne zaman dır yaazmıyorum ama takıp edıyorum fırsat buldukca :) gecenler bır arkadasım aradı benım gıbı fala duskundur kendısı taksım de asmın cafe burak diye bırıne baktırmıss dedıgı trh felan olmuss cok sasıırdım gidenınız varsa eger ıyımıdır kötumudur paylasırmısınız bıraz pahalıya bakıyor taksım falcılarına gore orda ıkı kısı pahalıya bakıyomus dıgerlerı standart fıyatmıs :) bırde bu umranıyedekı dıdem hanım kaça bakıyo acaba bılen varsa söyleybılırmı :)

şimdiden tesekkurler kızlar :)

Merhaba,

Daha önceden Taksimdeki Damlaları türkü evinde Sevinç'e arkadaşım fal baktırmış çokta memnun kalmış.
Benden baktırmak istiyordum ama aradım ayrılmış

Şu an nerde çalıştığı hakkında bilgisi olan varmı?

Son düzenleme:

40 a bakıyor canım ...az önce geldim yanından :)

hanfendı bunun ıspatı var hatta kızın parasınıda vermıyormuş bende ellaya telde bende baktırdım ve baktı bu dedığınıze ınanmıyorum savunmuyorumda kımseyı ama bıze baktıysa sızede bakar fılız hanımın savunmasını yappmayın arkadaşlar dan 1,000 para almış ve vermıyormuş

canım mesaj atmışssın ama .. ben özelden yazamıyorum.. didem için şunu sölicem.. bende çok fal baktırdım ama didemin farkı..evimde daha önce biriin yazdıgı dua gibi bişi vardı..onun yerini söledi.. aradım buldum.. onu bana getir dedi.. güya ben rahatlıyayım diye yapmıstı.. ama ondan sonra hersey düzensiz oldu.. o yüzden didem o kagıtları aldı... ne yaptıysa şuan iyiyim.. allah razı olsun valla.. mesela benim samimi arkadasıma direk gün verdi.. 2 gün önce de aradım .. iki sonra için dedigim şey bugünn olcak dedi..oldu.. benim sevgilimin adının baş harfini değil direk adını söledi.. falan.. merak ettiğin bişi varsa sor cnm...

ozel hakkım dolmamış az kalmış dolmasına msj atardım sana burdan pek ınce ayrıntılara gıremıyorum, elmırayı bılmıyorum cnm ama arkadaşların parasını vermıyormuş fılız hanım yapamamış çünkü meıl adresını yaz ozelden yazayım ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…