canım mesaj atmışssın ama .. ben özelden yazamıyorum.. didem için şunu sölicem.. bende çok fal baktırdım ama didemin farkı..evimde daha önce biriin yazdıgı dua gibi bişi vardı..onun yerini söledi.. aradım buldum.. onu bana getir dedi.. güya ben rahatlıyayım diye yapmıstı.. ama ondan sonra hersey düzensiz oldu.. o yüzden didem o kagıtları aldı... ne yaptıysa şuan iyiyim.. allah razı olsun valla.. mesela benim samimi arkadasıma direk gün verdi.. 2 gün önce de aradım .. iki sonra için dedigim şey bugünn olcak dedi..oldu.. benim sevgilimin adının baş harfini değil direk adını söledi.. falan.. merak ettiğin bişi varsa sor cnm...
ozel hakkım dolmamış az kalmış dolmasına msj atardım sana burdan pek ınce ayrıntılara gıremıyorum, elmırayı bılmıyorum cnm ama arkadaşların parasını vermıyormuş fılız hanım yapamamış çünkü meıl adresını yaz ozelden yazayım ordan
hanfendı bunun ıspatı var hatta kızın parasınıda vermıyormuş bende ellaya telde bende baktırdım ve baktı bu dedığınıze ınanmıyorum savunmuyorumda kımseyı ama bıze baktıysa sızede bakar fılız hanımın savunmasını yappmayın arkadaşlar dan 1,000 para almış ve vermıyormuş
slm bence siz bazı falcıları kötülüyüp bazılarını övüyorsunuz ellada bunu yaptılar sıra filizde kimse kimseyi zorla götürmez gitmesinler inanmasınlar siz neden hep burda kötülüyorsunuz anlamadım
slm gercekten biliyor ama aman ve tarihleri tutmuyor filizin
canım o arkadaşı kim zorla götürmüş filize ve neden bukadar para vermiş gitsin konuşsun siz bence filizi kötülüyorsunuz ve elleyı yükseltiyorsunuz bundan emin olunkii reklam yapıyon canım ellanın yazık ama kim nası herkes biliyor
paşahan çok kısa bakıyor ayrıntı yok bir şey yok nasıl beğendiniz anlamadım:S
Canım haklı olabilirsin ben de cok yeni sayılırım burda 1 ay anca olmuştur sürekli okuyorum ancak sanırım benim şansıma 2 didemi de denedim ve begendim ama bakırköy didem daha bi sıcak ve detaylı geldi 3-4 kezdir gidiyorum; ben biraz sık baktırmayı severimde :) denemeni tavsiye ederim . inan bende cok falcı gezdim canım. Ama bu gercekten iiiiBurda yazılanları çoğu şeyi okudum,tam bakırköy dideme fal baktırmaya karar vermiştim ki,hevesim kaçtı.en başta herkez iyi filan dedi,burada yazılan yorumları önemsediğim için bende inandım.daha sonradan burayı reklam köşesi olarak kullanıldığı farkettim.Burda bayanların tecrüblerini birbirlerine aktarması gerekirken, kendie reklam çıkar sağlamak içinde kulanan var.Özel mesajla istemediğim halde bir suru falcı telleri gönderilmiş.Reklam mı ?gerçek mi?,kimin doğru söylediğini ayırt etmekte zor.ay ne biliyim serzenişte bulunmak istedim.
bazı arkadaşlar reklam var kokuyor buralar yine ella yükselenler var gecmişteki yorumları okudunuzmu kim neler yapmış bu reklamları bırakalım lütfen
Canım haklı olabilirsin ben de cok yeni sayılırım burda 1 ay anca olmuştur sürekli okuyorum ancak sanırım benim şansıma 2 didemi de denedim ve begendim ama bakırköy didem daha bi sıcak ve detaylı geldi 3-4 kezdir gidiyorum; ben biraz sık baktırmayı severimde :) denemeni tavsiye ederim . inan bende cok falcı gezdim canım. Ama bu gercekten iiii
canım mesaj atmışssın ama .. ben özelden yazamıyorum.. didem için şunu sölicem.. bende çok fal baktırdım ama didemin farkı..evimde daha önce biriin yazdıgı dua gibi bişi vardı..onun yerini söledi.. aradım buldum.. onu bana getir dedi.. güya ben rahatlıyayım diye yapmıstı.. ama ondan sonra hersey düzensiz oldu.. o yüzden didem o kagıtları aldı... ne yaptıysa şuan iyiyim.. allah razı olsun valla.. mesela benim samimi arkadasıma direk gün verdi.. 2 gün önce de aradım .. iki sonra için dedigim şey bugünn olcak dedi..oldu.. benim sevgilimin adının baş harfini değil direk adını söledi.. falan.. merak ettiğin bişi varsa sor cnm...
Taksimde dün gittim
bakırköy dideme giden arkadaşlardan bir şey rica edebilir miyim?
hiç gidip de kötü yorumlar duyan biri oldu mu aranızda? yoksa hepinize pembiş tablolar mı çizildi
bende denedim canım daha önce yazmıştım cidden beğendim dedikleri pembe tablodan ziyade olabilir şeyler ve olan şeyler yani mantıklı ve yaşanılan şeyler ve gelişmesi muhtemel şeyler bence o yüzdede mantık olarak yatıyor kafasına insanın. sevdim denenebilir isteyen tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?