İstanbul'da Fal - Falcılar

bu ümranıye dıdem dımı dıdemler karısmasın bıde bakırköyde var :) ay karasız kaldım burak a mı yoksa dıdem me mı gıdıyım ya bırde umranıyeye gıtmek cok yol var ben leventte oturuyorum nasıl gıdıcem oralara onu dusunuyorum

slm bence siz bazı falcıları kötülüyüp bazılarını övüyorsunuz ellada bunu yaptılar sıra filizde kimse kimseyi zorla götürmez gitmesinler inanmasınlar siz neden hep burda kötülüyorsunuz anlamadım

canım o arkadaşı kim zorla götürmüş filize ve neden bukadar para vermiş gitsin konuşsun siz bence filizi kötülüyorsunuz ve elleyı yükseltiyorsunuz bundan emin olunkii reklam yapıyon canım ellanın yazık ama kim nası herkes biliyor

sen fılızın asıstanımısın, yoksa 1,000 tl yı senmı gerı verıceksın bence bu konuda konuşma ıstersen gerekenlerı yapıcaklar zaten arkadaşlr

kımsenın reklamını yapmıyorum sen mudavınımısın fılızın kımseyı kotulemıyorum ortada zaten bazı arkadaşlarda tanık olmuş gorduğun gıbı ıstersen bılmeden konuşma bu konuda daha çok batırırsın

Arkadaslar kim ne derse desin Didem gercekten cok basarılı... Ben buradan duyup gittim cok da memnun kaldım. Forumu genelde okuyorum cok yazan biri değilim ama bunu sizlerle paylasmak istedim.

Sevgiler...

Burda yazılanları çoğu şeyi okudum,tam bakırköy dideme fal baktırmaya karar vermiştim ki,hevesim kaçtı.en başta herkez iyi filan dedi,burada yazılan yorumları önemsediğim için bende inandım.daha sonradan burayı reklam köşesi olarak kullanıldığı farkettim.Burda bayanların tecrüblerini birbirlerine aktarması gerekirken, kendie reklam çıkar sağlamak içinde kulanan var.Özel mesajla istemediğim halde bir suru falcı telleri gönderilmiş.Reklam mı ?gerçek mi?,kimin doğru söylediğini ayırt etmekte zor.ay ne biliyim serzenişte bulunmak istedim.

paşahan çok kısa bakıyor ayrıntı yok bir şey yok nasıl beğendiniz anlamadım:S

Araya başka şeyler sıkıştırmadığı ve fazla konuşmadığı için kısa gibi gelebilir ama ben tarot ve su falı baktırdım su falına daha detaylı bakıyor olur dediği şey bugün gerçekleşti söylediği şekilde olmaz dediği şeyde aynen olmadı ve benim için çok önemliydi.Su falına da 35 TL alıyor ama gayet detaylıydı ve uzun süreli fal ihtiyacımı da giderdi.Herkes için aynı olmuyor galiba.Zaten 2 kere gittim ben çok beğendim.

İyiki bırakmış bana ilk baktığında kağıda bişeyler karalamıştı sonra ismi bı gösterdi ilk sevdiğimi bunu umut demişti sonra ikinci defa gitmiştim yeni biri için onla olacaksın demişti cocuk sapık çıkmıştı o günleri hatırlamak istemiyorum nese o olayın sokunu atamadım tabi üzerimden gittim güle baktirayim rahatlarım dedim Gül'de beni hatırlar dedim o cocuk bana sarkintilik etti dedim yok o seni deniyor ben olur dıyorsam olur yanımdakilere söyledim o cocuğun kulağını çekecekler dedi bende inanmadım tabi ondan sonra o cocuklada gorusmedim yani Gül fostu bügünde yesilkoydeydm Cafe'ye sordum artık fal bakmıyor dediler isabet olmuş :)

Canım haklı olabilirsin ben de cok yeni sayılırım burda 1 ay anca olmuştur sürekli okuyorum ancak sanırım benim şansıma 2 didemi de denedim ve begendim ama bakırköy didem daha bi sıcak ve detaylı geldi 3-4 kezdir gidiyorum; ben biraz sık baktırmayı severimde :) denemeni tavsiye ederim . inan bende cok falcı gezdim canım. Ama bu gercekten iiii

bazı arkadaşlar reklam var kokuyor buralar yine ella yükselenler var gecmişteki yorumları okudunuzmu kim neler yapmış bu reklamları bırakalım lütfen

Bence çok gereksiz evet filiz hanımı bende beğenmedim beğenenlerde wardirr her kuzuyu güdecek bir koyün war misali :) nese araya girmek degildi derdim ama bu forumda hep bu aralar yüksek miktarlarda para veriliyor sonra zorla alındı deniliyor buraya yazılması tabiki doğru fakat bence onun neden bu falci aldı ve alan falci ne dedi söylediği seyler inandırıcılık warmi 1 milyara warana kadar veriliyor bu filiz gercekte falci değilmiş ben araştırmıştım gitmeden forumda övmüştü lakin benim herseyimi bilse bile falı çıksa bile ben 25 tl 30 tl üzerinde vermem parasızlıktan demiyorum fal eğlence amaçlı yapılan bisey buradaki forumda beğenim beğenmediğimiz falcilarda yazmak burada ben hiçbir arkadaşların bı falciya Öznel olarak kotuledigini dusunmuyorum desem yalan olur ben falcini kişiliğinden çok falına bakarım insaniyetli olacak tabi bunu yazmamda bı sakınca si olan warsa bildirebilir ben kimseye öğüt vermiyorum hasa haddim değil :)

bende didem ablaya sık sık vakit buldukçe giderim ve her dediği mutlaka çıkmıştır benim ailemi işimi ilişkimi hiçbişeyim hakkında bilgi sahibi olmamasına rağmen geçmişte yaşadığımız herşeyi bildi gelecekle ilgili söyledikleri de bana çok abartılı geldi yok mümkün değil böyle olamaz falan dedik ama aynen onun dediği gibi gidiyor şuan geçmiş gelecek herşeyi bilio valla hakkını vermek lazım

didem hanım ile görüştüğünüzde/konuştuğunuzda ebru hanım'ı aramasını didem hanıma iletir misiniz? sizin telefonlarınıza cevap veriyor belli ki...teşekkürler.

uzun süredir girmemiştim foruma ne kadar çok kişi çıkmış.. şu üç vakit didemi denemek istiyorum bakırköyü pek bilmiyorumda tam olarak nerede bu cafe nasıl gidebilirim oraya arkadaşlar yardım lütfen :/

bakırköy dideme giden arkadaşlardan bir şey rica edebilir miyim?
hiç gidip de kötü yorumlar duyan biri oldu mu aranızda? yoksa hepinize pembiş tablolar mı çizildi

bakırköy dideme giden arkadaşlardan bir şey rica edebilir miyim?
hiç gidip de kötü yorumlar duyan biri oldu mu aranızda? yoksa hepinize pembiş tablolar mı çizildi

bende denedim canım daha önce yazmıştım cidden beğendim dedikleri pembe tablodan ziyade olabilir şeyler ve olan şeyler yani mantıklı ve yaşanılan şeyler ve gelişmesi muhtemel şeyler bence o yüzdede mantık olarak yatıyor kafasına insanın. sevdim denenebilir isteyen tabi.

arkadaşlar ben hem kahve hemde resim falına bakıyorum halkalı da oturuyorum benimle iletişime geçin lütfen

bende akla uygun güzel şeyler bile bi şekilde kötü sonuçlanıyo da:)
teşekkür ederim cevap için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…