İstanbul'da Fal - Falcılar

bakırköy dideme giden arkadaşlardan bir şey rica edebilir miyim?
hiç gidip de kötü yorumlar duyan biri oldu mu aranızda? yoksa hepinize pembiş tablolar mı çizildi

cıvıltı suna hanıma gittiğimde hadi buraya kadar gelmişken deneyim dedim Didem hanım ı gene beğenmedim
çok karamsar ve soyut baktı...
geçen sene eylül gibi baktırmıştım o zamanda çok pozitifti dedikleri çıkmamıştı ama dediğim gibi soyut bakmıştı yani benim açıklamamla söyledikleri her iki faldada netliğe kavuştu...
doğrusunu söylemek gerekirse benim favorim Cıvıltı suna ...
dediklerini yaşıyorum ...

Didem hanımı dene istersen ama çok soyut bakıyor ...

arkadaşlar ben hem kahve hemde resim falına bakıyorum halkalı da oturuyorum benimle iletişime geçin lütfen

Vallahi helal olsun bayagi zamandir takip ediyorum burayi gizli gizli reklam yapmadan fal bakiyorum gelin demissin. Tebrikler. Bende halkalidayim gelmek de isterim ama korkarim mesela ya sen bir erkeksen kadinlari tuzagina dusurmeye calisan nerden bilcez biraz ayrinti verirmisin evde mi bakiyosun cafe de mi gibi

bakırköy dideme giden arkadaşlardan bir şey rica edebilir miyim?
hiç gidip de kötü yorumlar duyan biri oldu mu aranızda? yoksa hepinize pembiş tablolar mı çizildi
canım ben bu gün yine didemdeydim sana şoyle bi örnek verim 8-9 gün önce gitmiştim bana devlet kapısında bi işim olcagını biraz canımın sıkılacagını bunun madi olacagını söyledi . bende icimden ben ev hanımıyım ne işim olur devlet kapısıyla madi işerle dedim . haftasına icra geldi 2000 yılından iptal ettirdigim bi cep telefonundan geldi megerse kapanmamış hat 300 tl olmuş 2100 tl allahtan kampanya yapmışlar 420 tl ile kurtuldum. yorumu sen yap :)

yaklaşık 2 ay önce bir arkadaşımı nil hanıma götürmüştüm memnun kalmıştı ama beklediği tarihller vardı hakkikaten kızın imkansız gibi görünen olayı oldu annesi ile baabası ayrılmak uzereydi kadıncağız ağlayıp duruyıordu hakim 2 gün önce boşamıyorum sizi diyip davayı redetmış baba eve döndü ve kardeşinin iş değişikliği zira gerçekleşti asıl önemli olan sizin küçük bi toprağınız var bu dava lık
hakkınızı alcaksınız devlete satarsanız karlı çıkarsınız demişti arkadaşımın annesine niğdede bi miras eski ev ve 300mt bahçe kalmış ugraşıyorlardı daysı razı olmıuş satalım diye toprağın altında bor madeni varmış ve devlet çok ciddi para veriyormuşşşşşşşşşş
inş benim falımda çıkar bu arada daha önce resim falı baktıran varmı bu hanıma gitmek istedim yonlendiriseniz sevinirim. bu arada herkese hayırlı kandiller düşlerimiz ve dualarımız kabul olsun inşalllahhhhhhhhhhh

Arkadaşlar Falcı arzuya fal baktırdım ama o meşkhur üsküdardaki arzu mu anlamadım 83 doğumlu hafif kilolu çok şeker bi bayan durumu gayet net bildi ama canımı sıkan şeyler söyledi büyü vs gibi ve korktum ama bozmak için para almadı yani para tuzagı degildi kadıköyde bi cafede baktı o arzu bu arzu mu acaba ama çok korktum ve sürekli dua okuyorum ve şüpheleniyordum böle bişi olduguna offff nası çözülür ki kimseye de güvenemem offffffff

Didem'ler reklam sanırım. Hatta birisinden eminim gibi sıkı reklamcısı var.

Didem'ler reklam sanırım. Hatta birisinden eminim gibi sıkı reklamcısı var.

arkadaşım didem(bakırköy) e gittinmi?

ya reklam deyip atmayın ortaya nolur.insanda günah bırakmıosunuz. didem reklama ihtiyacı olan biri deil!!bu nettir.

giden arkadaşlar bilir bunu. lütfen şu reklam olayını artk herkez için sölemiyelim ya vlla ayıp oluo artk.en azından didem(bakıröy)için lütfen şu reklam olayını konuşmayın.

özet, didem sevilen bi falcı tmm mı, ve diğer arkadaşlar da biliorum ki memnn kaldılar, o yüzden hak vererek güzel olumlu yorumlar yapıolar.sizleri bilgilendiriolar bunu kendileri

için mi yapıolar bi düşünün ya??ne çıkarımız olablir anamız değil babamız deil kendisi, herşeyden önce iyi bi insan, ve de iyi bi falcı.bu kdr.

öküz altında buzağı aramayın artk yeter arkadaşlar.

canım kim bu tırım tırım aradığın kişi ismini verirmisin bizde araştıralım belkı bız buluruz

maalesef isim hatırlamıyorum , o dönemler falla alakam yoktu ve ilk paralı falımdı :)
gopşada bi handa bakmıştı. telefonunu aldığımız kişi bile nerden hatırlıyo ya dedi , telefonunu silmiş , adını hatırlamıyor.
sorunda değil :)

bi ara bahsettiğiniz sunaya gitmiştim bende felaket ötesiydi.
uzun zamandan sonra dideme gittim , o kadar geneldi ki.
fal bitsede gitsem dedim.
falı çıkan var mı diye sorun bana :) hadi hadi sorun :)

şu anlık yok :)

çıkmasını istiyor musun diye sorun ?

Hayırrrr :)

16 gün önce dideme gittim , bi daha gitmem demem ama fellik fellik falcı aramıyorum :)
Hayatımda herşey net.
Yalnızım :) yeni ilişkilere açığım iş arıyorum.
bunlar içinde falcı falcı gezmeyeceğim.
bir arkadasın yazdığı gibi ilişki falcıların ağzından cıkıcak 2-3 cümleye kaldıysa çoktan bitmiştir:)
gediklilerden biri olarak ne önerebileceğim kişi , ne de merak ettiğim biri var.
az önce gazla arkadasa özel mesaj atıp telefon istedim ama zeynoloji istemiyorum vazgeçtim :)

arkadaslar falcı rıta yı bılen adresını yada numarasını yoolayabılırmı herkes ınanılmaz bırı oldugundan bahsedıyor...

Canim bana bakirkoydeki didemin numarasini ve adresini verirmisin ozelden

Canim bana bakirkoydeki didemin numarasini ve adresini verirmisin ozelden

özelden msj atamıorum snırım hala zten grek yok cnm

üç vakit cafe didem yazıp arattığın zaman netten buluosun iletişim adresini,bi sosyal websitesinde var.zaten aratınca ilk sayfada linki görüceksin.

yerini tarif edeim: bakırköy carusel avm nin c kapısının önüne gel, sonra sırtını ver carusele,kaşında anacadde kalcak şekilde, tam karşnda bi ara sokak kalcak. hatta sokağın girişinde bi kuruyemişçi vr aklında olsun, sokakları karıştırma die diorum. o sokaktan sapmadan 100m ilerle, sağında kalıcak yeri.(bi süpermarketin yanı)

millet

bi süre girmicem.

size tavsiyem, eer çok ihtiyacınız yoksa falcı falcı gezmein.

çok ihtiyaç duyuyosanız gidin,

bu olayı tamamen kendinizi rahatlatmak, piskolojinizi pozitif anlamda etkilemek adına yapın.

zaten olumsuz yorum yapan falcı azdır, gene de pozitif olanlarını tercih edin.

bunu bilip bilmemek, çıkıp çıkmamak adına deil, tamamn içsel huzurunuzu yakalamak adına yapın.

herşey Allah ın takdiridir. falcıya inanmayın, çıkarsa o tahmin etti sadece, Allah takdir etti deyin.

sizleri öpüorum

saygılarr,, sevgiler,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…