bakırköy dideme giden arkadaşlardan bir şey rica edebilir miyim?
hiç gidip de kötü yorumlar duyan biri oldu mu aranızda? yoksa hepinize pembiş tablolar mı çizildi
arkadaşlar ben hem kahve hemde resim falına bakıyorum halkalı da oturuyorum benimle iletişime geçin lütfen
canım ben bu gün yine didemdeydim sana şoyle bi örnek verim 8-9 gün önce gitmiştim bana devlet kapısında bi işim olcagını biraz canımın sıkılacagını bunun madi olacagını söyledi . bende icimden ben ev hanımıyım ne işim olur devlet kapısıyla madi işerle dedim . haftasına icra geldi 2000 yılından iptal ettirdigim bi cep telefonundan geldi megerse kapanmamış hat 300 tl olmuş 2100 tl allahtan kampanya yapmışlar 420 tl ile kurtuldum. yorumu sen yap :)bakırköy dideme giden arkadaşlardan bir şey rica edebilir miyim?
hiç gidip de kötü yorumlar duyan biri oldu mu aranızda? yoksa hepinize pembiş tablolar mı çizildi
Didem'ler reklam sanırım. Hatta birisinden eminim gibi sıkı reklamcısı var.
Didem'ler reklam sanırım. Hatta birisinden eminim gibi sıkı reklamcısı var.
canım kim bu tırım tırım aradığın kişi ismini verirmisin bizde araştıralım belkı bız buluruz
numarayı özel msj olarak gönderir misiniz?
arkadaşım didem(bakırköy) e gittinmi?
ya reklam deyip atmayın ortaya nolur.insanda günah bırakmıosunuz. didem reklama ihtiyacı olan biri deil!!bu nettir.
giden arkadaşlar bilir bunu. lütfen şu reklam olayını artk herkez için sölemiyelim ya vlla ayıp oluo artk.en azından didem(bakıröy)için lütfen şu reklam olayını konuşmayın.
özet, didem sevilen bi falcı tmm mı, ve diğer arkadaşlar da biliorum ki memnn kaldılar, o yüzden hak vererek güzel olumlu yorumlar yapıolar.sizleri bilgilendiriolar bunu kendileri
için mi yapıolar bi düşünün ya??ne çıkarımız olablir anamız değil babamız deil kendisi, herşeyden önce iyi bi insan, ve de iyi bi falcı.bu kdr.
öküz altında buzağı aramayın artk yeter arkadaşlar.
Canim bana bakirkoydeki didemin numarasini ve adresini verirmisin ozelden
arkadaslar falcı rıta yı bılen adresını yada numarasını yoolayabılırmı herkes ınanılmaz bırı oldugundan bahsedıyor...
arkadaşlar ben hem kahve hemde resim falına bakıyorum halkalı da oturuyorum benimle iletişime geçin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?