İstanbul'da Fal - Falcılar

Bakırköy'deki Didem'e gidenler bilir, kendisi kağıtlara notlar alıyor bakarken. Ben gittiğimde bana 10-17 Temmuz tarihleri arasında olacak dediği şeyler gerçekleşti. Ayrıca o kağıda bir tarih ve saat yazmıştı ve benim tanıdığım ama şu anda görüşmediğim, fal baktırırken de aklıma dahi gelmeyen bir kadının ismini yazmıştı, ben o kağıtları falı baktırdıktan bir kaç gün sonra okudum ve o anda fark ettim o yazdığı ismi ve yanındaki rakamları, fal bakarken söylememişti yani konuşma arasında geçmemişti sadece kendi yazdığı notlarda vardı. Bu durumu fark ettiğimde kendisini arayıp sormuştum, söylememiş olsam bile notlarda yazılıysa dikkat et demişti, isim söyleyen falcılara alışık olduğum için çok üstünde durmadım ama şu an itibariyle ismini yazdığı kadınla ilgili bir gelişme yaşadım.
Bakırköy Didem gerçekten başarılı...

kadınlar kahvesi dilege sakın gitmeyinn paso sallıyor ve azarlıyor aynı zamanda herkese aynı şeyi sölüyor her ayrılan kıza seni şu gunden sonra arıcak sesini tenini kokunu özledim diecek diyorr ve tahmn gücüde sıfır yanii ben ondan güzel bakarım senin babann işlernde gelişmeler olcak dedi babam rahmetli olalı 11 sene olcakk dedim he bi erkek var evde kim o dedi erkekte yok ki bizde dedimm ay dur kafamı karıstrdın sus bi bakm falan demeye basladı

didemi bende beğpendim , o kağıda yazdığı şeyleri oku oku anlamıyorum. bidaha mı gitsem acaba, yada zaman mı geçse

evet dilek berbat arkadaşlar. 1 şey bile mi tutmaz ya.

ay aynen canım ya ordaki meryem bile daha iidir ondan pelinin yine söledikleri az çok tutuyo ama dilek kesnlikle tavsiye etmiyorm paranızı cöpe atmıs olmayın benide salak sandı heralde tarot kartı seçtirdii en kötü kartları seçtim kupa beşlisi falan kupa beşlisini gösterdi diyokii aaaa kızım bu çocukk seni deli gibi sevioo dioo bende yedim tarottan anlayan insanm bana yapmasaydı bari

aranızda pen cafe yeteri deneyen varmı dün o cafeye gttm benden baska kmse yoktu bende heralde ii bi falcı degil diye geri döndm dilege gittm ama oda berbat çıktı pisman oldum
suana kadar kadınlar kahvesi remziye pelin dilek symbol cafe tarık serkanı denedim serkanı tarıgı dilegi geç salla gitsn remziye pelinin az çok çıkıoda artık daha degsk insanlara gtmek istiyorm armaganı merak ediyorm birde :S

aslında dilek o kadarda kötü değil... yani şuan ve geçmişi iyi biliyo. isimlerde de iyi.. ama gelecekle ilgili dediklerinin hepsi fosss çıktı.

zamanında çok gittim ona. çünkü pozitif bi enerjisi var. o kafeden beni uçurarak çıkarıyodu resmen

Merhaba arkadaşlar, bugün öğlen Didem Hanım'a baktırdım. Ve dediği bir cümle oldu ve akşamına harfiyen yaşadım. Hala şoktayım :) ilk kendisine arayıp haber verdim. Yani şu ana kadar gittiğim en iyi falcı kendisidir, maşalahh diyorum, nazar değmesin !!!!

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum bu benim için çok önemliii kurtuluştaaa oturan falcıı rita hanım varmış bardaga falan bakıyomuşş kendisinin bana teli lazıım bileniniz varsa bana özelden mesaj atabilirmi acaba lütfeen şimdiden teşekkürler .....

arkadaşlar , bildiğiniz iyi bir hoca varmı ? çok sıkıldım ..
üzerimde büyü olduğunu düşünüyorum artık...
gerçekten bildiğiniz iyi bir hoca varsa yardımlarınızı bekliyorum ...

arkadaşlar , bildiğiniz iyi bir hoca varmı ? çok sıkıldım ..
üzerimde büyü olduğunu düşünüyorum artık...
gerçekten bildiğiniz iyi bir hoca varsa yardımlarınızı bekliyorum ...

Bakırköy'deki Didem'e kurşun döktürmenizi öneririm, cidden rahatlamanızı sağlıyor. Üzerinizde negatif enerji varsa kurşun döktürdükten sonra geçtiğini rahatlıkla hissedebilirsiniz...

Benim de son dönemdeki favorim Bakırköy'deki Didem, gerçekten iyi... Verdiği tarihler ve olaylar şaşmadı, zamanlar oynamadı... Ve gerçekten müşterisini ciddiye alan, müşterisine duyarlı bir insan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…