Evet canım, aynen Allah'tan başka geleceği bilen yoktur bence de, ben şuna inanıyorum fal konusunda, hayatımızda başlamış olan süreçler var ve biz bu süreçleri bilmiyoruz, etkileşim içinde olduğumuz bir çok insan ve durum var ve falcılar eğer gerçekten yetenekleri varsa bizim bilmediğimiz süreçleri görebiliyorlar.
Şebnem burada sinerji oluşturulan bir çok isimden çok daha iyidir ama 20 yıl sonrayı söylüyorum dediyse uçmuş ya da espri yapmıştır düşüncesindeyim, ki söylediği pek çok şeyi de yaşamış bir insan olarak yazıyorum bunları.
Anna'yı ben belki de 15 yıldır tanırım, iş dünyası, politikacılar, sanat camiası, mankenler evinde karşılaşabileceğiniz insanlar, tabi bizim gibi insanlar da. Anna da çok iyidir, hatta nokta atışı yapar, ben onun sana şunu söyleyecek dediği şeyi bire bir aynı cümle olarak o kişinin ağzından duyduğumu bilirim.
Ama fal sonuçta, çok fazla kaptırmamak gerek ve o doğrultuda hayatını yönlendirmemek gerek.
Elmira bende tam bir fiyasko idi hiç bir şeyimi bilemedi ne anı, ne süreci ne de gelecekle ilgili söyledikleri hepsi fos:)))
Bu arada ben 2 kere Beşiktaş'ta işim vardı zamanım da vardı Symbol Nihal'e baktırmıştım ve çok başarılı buldum, evet uzun bakmıyor, kısa dönemi söylüyor ama söylüyor.
Kim söylerse söylesin 20 yıl, 10 yıl mümkün değil, o kadar çok durum ve insanla etkileşim halindeyiz ki imkansız söyleyemezler. O kadarda değil yani, onun söylediğinin tam tersini yaparsam ne olur??? İnsan dediğin iradesi olan bir varlıktır, o zaman da bana sen benim tahminimin dışında karar vermişsin ya da yönünü değiştirmişsin o nedenle olmadı mı diyecekler??? Anlamsız...
Sizden ricam enerjinizi yükseltmeniz, size sizden başka kim yardımcı olabilir ki??? Size önerim, meditasyon yapın, koşun, yani ne bileyim ne sizi rahatlatacaksa onu yapın. Hiç kimse kutsal varlık değil ki, bu fal bakanlar da fani ölümlü, kendi hayatlarına yararı olsun o zaman.
Çok takılmayın, benim öyle arkdaşlarım var ki bazı dönemlerde haftanın 4-5 günü falcıya giderlerdi, çok gereksiz, hepimiz gidiyoruz evet ama hayatımızın merkezine oturtmayalım bu insanları... En azından benim nacizene görüşüm bu:)
kızlar,
bu bakırköy didem bakırköyde nerede bakıyor?yerini tarif edebilir misiniz?
hangi günler orada ve kaça bakıyor?
bir de gitmeden randevu almak gerekiyor mu?
kizlar,
kimden bahsediyorsunuz merak ettim. 200 lira..gercekten iyiymis.
hayır randevu almana gerek yok capacıty nın c kapısı karşı sokağında üç vakir cafe de bakıyor
daha iyileri derken kimi önerebilirsin acabaya kizlar ben gittim dideme. bayilmadim acikcasi. kotu degil. isi biliyor belli ama daha iyilerine gitmistim. su an ve gecmis
fena degildi. gelecek cikarsa o ayri. gelir yazarim buraya yemem o zaman hakkini
kaça bakıyor pekiAnna'yı soranlar olmuş, ben 10 yıldan fazla olmuştur tanırım ve zaman zaman da giderim, artık yılda 1 defe gidiyorum gerçi. Çok iyi ve eski bir falcıdır. Rahatlıkla deneyebilirsiniz. Artık tüm ailemi dahi bildiği için her zaman gitmemeye çalışıyorum, gerçekten çok iyidir.
Ben daha önce de sormuştum, net cevap alamamıştım, eski üyelerden Ümraniye Didem'e giden ve gelecekle ilgili söyledikleri çıkan kimler var? Durum ve geçmişi bilmesi değil, gelecekle ilgili söylediklerinden çıkan var mı?
en son geçen Kasım'da gitmiştim 200 verdiğimi hatırlıyorum canım
bu ümranıye dıdem dımı dıdemler karısmasın bıde bakırköyde var :) ay karasız kaldım burak a mı yoksa dıdem me mı gıdıyım ya bırde umranıyeye gıtmek cok yol var ben leventte oturuyorum nasıl gıdıcem oralara onu dusunuyorum
ümraniye didem'le alakalı daha öncede yorum yapmıştım geçmişe dair herşeyi bildiğini,hamileliğimi,bebeğimin cinsiyetini:),geleceğe dairde zamanı var çıkarsa yazacağımı söylemiştim ve gerçekten şoklardayım haziran'da olacak dediği şey de gerçekleşti eşime çok güzel bir iş teklifi geldi...ne diyim tekrar gitmek farz oldu ve çevreme tavsiye edeceğimi söylemiştim şimdi şiddetle tavsiye edicem valla bravo çok başarılı....
Ben daha önce de sormuştum, net cevap alamamıştım, eski üyelerden Ümraniye Didem'e giden ve gelecekle ilgili söyledikleri çıkan kimler var? Durum ve geçmişi bilmesi değil, gelecekle ilgili söylediklerinden çıkan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?