İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar,
bu bakırköy didem bakırköyde nerede bakıyor?yerini tarif edebilir misiniz?
hangi günler orada ve kaça bakıyor?
bir de gitmeden randevu almak gerekiyor mu?

:44:

Anladıgım kadarıyla Anna yı daha çok tutmuşsunuz , nasıl ulaşabilirim kendisine nette bir sayfası var ama sizde referansla bakar deyince sahte olabileceği geldi aklıma

kizlar,

kimden bahsediyorsunuz merak ettim. 200 lira..gercekten iyiymis.

anna diye bi hatun. kuryulusta evinde bakiyo. burda 200u duymasan
gidip 20-30a baktiricaktim az kaldi. aradigimda hilunden ne koparsa verirsin dediler cunku. benim
butce kosullari altinda bu kadar kopuyo anca gonulden :)

hayır randevu almana gerek yok capacıty nın c kapısı karşı sokağında üç vakir cafe de bakıyor

ya kizlar ben gittim dideme. bayilmadim acikcasi. kotu degil. isi biliyor belli ama daha iyilerine gitmistim. su an ve gecmis
fena degildi. gelecek cikarsa o ayri. gelir yazarim buraya yemem o zaman hakkini

evet didem çok ii sizi zorlamıyor ağzınızdan laf almaya bakmıyor ve gözü tok biri bende tavsiye ederim. arkadaşlarımı götürdüm beğendiler :)

Ben daha önce de sormuştum, net cevap alamamıştım, eski üyelerden Ümraniye Didem'e giden ve gelecekle ilgili söyledikleri çıkan kimler var? Durum ve geçmişi bilmesi değil, gelecekle ilgili söylediklerinden çıkan var mı?

Anna'yı soranlar olmuş, ben 10 yıldan fazla olmuştur tanırım ve zaman zaman da giderim, artık yılda 1 defe gidiyorum gerçi. Çok iyi ve eski bir falcıdır. Rahatlıkla deneyebilirsiniz. Artık tüm ailemi dahi bildiği için her zaman gitmemeye çalışıyorum, gerçekten çok iyidir.

kaça bakıyor peki

Daragaya son cnm Bakırköy Didem için çıktı falı yazmışsın çok sevindim adına benim işle ilgili kısım çıktı digerinin tarihi var bekliyorum darısı basıma:)) gönderdiğim arkadaslarımın coguna çıktı gercekten başarılı....
Sen 2 Didem'de gittin sanırım yıllardır burda gördüğüm için güvenirim yorumlarına Ümraniye Didem ile ilgili bişeyler yazmadın çıktı çıkmadı son durum ne bana uzak gerçi ama duruma göre denerim:)) belki:))

ümraniye didem'le alakalı daha öncede yorum yapmıştım geçmişe dair herşeyi bildiğini,hamileliğimi,bebeğimin cinsiyetini:),geleceğe dairde zamanı var çıkarsa yazacağımı söylemiştim ve gerçekten şoklardayım haziran'da olacak dediği şey de gerçekleşti eşime çok güzel bir iş teklifi geldi...ne diyim tekrar gitmek farz oldu ve çevreme tavsiye edeceğimi söylemiştim şimdi şiddetle tavsiye edicem valla bravo çok başarılı....

aa leventten buraya gelmeye ne var.. mecidiye köyden 522 ye bin çakmakta in 13 e bin 5 durak sonra in seyrek sokak duragında.. yada
metrobüsle altunizedeye gel ordan direk 13 e bin :))

bunları duyunca seviniyorum bana da dedikleri oluyor :) bu durumda sevgilimle evleniyoruz seneye

ben ve cevemde bi sürü kişi var .. en son annemle gittk annemin sonucları alıncaktı bi gün sonra..kan vs. sonuclarınız ii cıkıcak dedi ama ameliyat olmuusunuz onun oldugu yerle ilgili ufak bi sıkıntı cıkıcak sorun yok dedi.. aynen duyduk ertesi gün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…