Arkadaşlar Falcı arzuya fal baktırdım ama o meşkhur üsküdardaki arzu mu anlamadım 83 doğumlu hafif kilolu çok şeker bi bayan durumu gayet net bildi ama canımı sıkan şeyler söyledi büyü vs gibi ve korktum ama bozmak için para almadı yani para tuzagı degildi kadıköyde bi cafede baktı o arzu bu arzu mu acaba ama çok korktum ve sürekli dua okuyorum ve şüpheleniyordum böle bişi olduguna offff nası çözülür ki kimseye de güvenemem offffffff
bu ümranıye dıdem dımı dıdemler karısmasın bıde bakırköyde var :) ay karasız kaldım burak a mı yoksa dıdem me mı gıdıyım ya bırde umranıyeye gıtmek cok yol var ben leventte oturuyorum nasıl gıdıcem oralara onu dusunuyorum
Daragaya son cnm Bakırköy Didem için çıktı falı yazmışsın çok sevindim adına benim işle ilgili kısım çıktı digerinin tarihi var bekliyorum darısı basıma:)) gönderdiğim arkadaslarımın coguna çıktı gercekten başarılı....
Sen 2 Didem'de gittin sanırım yıllardır burda gördüğüm için güvenirim yorumlarına Ümraniye Didem ile ilgili bişeyler yazmadın çıktı çıkmadı son durum ne bana uzak gerçi ama duruma göre denerim:)) belki:))
Evet, canım ben Bakırköy Didem'e de, Ümraniye Didem'e de gittim ve her ikisini de kıyaslayan bir mesaj da göndermiştim. Bakırköy Didem Erenköy Didem'den daha genel bakıyor, geçmişi daha genel, kağıtlara yazıyor ve ilginç bir olay da yaşadım bu yazdıklarıyla ilgili. 10-17 Haziran arası olacak dedikleri ve kağıda yazdığı isimle ilgili gelişmeleri de yaşadım. Aslında iki Didem'in de bana söyledikleri genel hatlarıyla örtüşüyor, yani olacak dedikleri olaylar, en azından benim şu anki sürecimde odaklandığım konular. Ümraniye Didem zaman zaman çalan telefonları açmasa da, mesajlara geç cevap verse de, onunla iletişim kurmak biraz yorucu olsa da aslında şirin bir insan, sevdim yani. Yalnız Ümraniye Didem daha spesifik bilebiliyor, geçmiş ve anla ilgili yorumları daha kapsamlı. Gelecek ile ilgili söyledikleri Mayıs'da gitmiştim ben, 5 Haziran'da bir konu ile ilgili gelişme olacağını söylemişti bana 3 gün geç olabilir demişti ki bunu Meyra33'de yazmıştı, yani Didem'in söylediklerini 3 gün gecikmeyle yaşadığını, gerçekleştiğini. Ama 3 gün opsiyonla da söylediği çıkmadı bende. Rica ettim tekrar karalama bakar mısın diye, son olarak da bana Haziran bitmeden o olayın gerçekleşeceğini yazdı mesajla, yani kırmadı ve tekrar baktı bana ve ben de Haziran sonunu bekliyorum, falların zamanında çıkmadığı da olabiliyor... Bakalım, bu konu üzerinde özellikle yoğunlaşıyorum çünkü en önemli konu bu şu anda benim için. Bu arada aynı konuyla ilgili Bakırköy Didem ancak Eylül'de olacağını söyledi. Yani ikisinin tarihleri tutmuyor, ama ikisi de olacağını söylüyor.
Fal bu sonuçta, yaşayıp göreceğiz...
ben ve cevemde bi sürü kişi var .. en son annemle gittk annemin sonucları alıncaktı bi gün sonra..kan vs. sonuclarınız ii cıkıcak dedi ama ameliyat olmuusunuz onun oldugu yerle ilgili ufak bi sıkıntı cıkıcak sorun yok dedi.. aynen duyduk ertesi gün :)
Ne güzel ya, nazar değmesin... İnsallah bana da en son Haziran bitmeden demişti, ben de inşallah güzel haberlerimi paylaşırım...
inşallah sen burdan müjdelersin o zaman banada ümraniye yolları gözükür:))
Ne güzel ya, nazar değmesin... İnsallah bana da en son Haziran bitmeden demişti, ben de inşallah güzel haberlerimi paylaşırım...
anna diye bi hatun. kuryulusta evinde bakiyo. burda 200u duymasan
gidip 20-30a baktiricaktim az kaldi. aradigimda hilunden ne koparsa verirsin dediler cunku. benim
butce kosullari altinda bu kadar kopuyo anca gonulden :)
İnsallah canım, iki Didem'de olacak dedi ama Bakırköy Didem ne yaparsanız yapın Eylul'den önce olmayacak dedi. Ümraniye Didem'de en son Haziran bitmeden olacak dedi, insan beyni daha önce olacak diyene inanmak istiyor doğal olarak, o nedenle de Ümraniye Didem'in falı çıkanları sorup duruyorum ben...
of of..insan merak ediyor ama 200 cok fazla gercekten. tabii birde faldan memnun kalmamakta var.
didem zaman degişince bi arkadasıma hbr vermişti.. 24 mayıs dedi.. 22 sinde arayıp, o dediğim şey bugün olcak dedi ve oldu :)
Kurtuluşta Fal Bakan Anna'ya nasıl ulaşabilirim ????arkadaşlar bakırköy didem'i çok begenmiştim ama gelecekle ilgili söylediği bi şey çıkmadı. Hatta verdiği tarihten de iki gün geçti
walla karar senin .. ben ümraniye dideme e gidiyorum .. ama bu hafta 3 vakit didem i de denicem :)
ben anlamadım yaa gönlünden ne kopuyorsa'nın türkçesi 200 tl mi ? çok sacma ve cok fazla.. hos bende cok paralar harcadım ama bu fazla yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?