İstanbul'da Fal - Falcılar

medyum arzu mu ? başta isim buluyor mu birde kadıköyde rıhtımdaki mado nun 2. katında mı baktı ..son olarak başında şapka var mıydı ?

eger tüm bunlar ok se, arzunun huyudur ona göre herkeste büyü vardır aman bozdurcam diye girismeyn ben denedim.. başıma gelmeyen kalmadı ... hersey tersine gitöeye başladı...

walla karar senin .. ben ümraniye dideme e gidiyorum .. ama bu hafta 3 vakit didem i de denicem :)

Evet, canım ben Bakırköy Didem'e de, Ümraniye Didem'e de gittim ve her ikisini de kıyaslayan bir mesaj da göndermiştim. Bakırköy Didem Erenköy Didem'den daha genel bakıyor, geçmişi daha genel, kağıtlara yazıyor ve ilginç bir olay da yaşadım bu yazdıklarıyla ilgili. 10-17 Haziran arası olacak dedikleri ve kağıda yazdığı isimle ilgili gelişmeleri de yaşadım. Aslında iki Didem'in de bana söyledikleri genel hatlarıyla örtüşüyor, yani olacak dedikleri olaylar, en azından benim şu anki sürecimde odaklandığım konular. Ümraniye Didem zaman zaman çalan telefonları açmasa da, mesajlara geç cevap verse de, onunla iletişim kurmak biraz yorucu olsa da aslında şirin bir insan, sevdim yani. Yalnız Ümraniye Didem daha spesifik bilebiliyor, geçmiş ve anla ilgili yorumları daha kapsamlı. Gelecek ile ilgili söyledikleri Mayıs'da gitmiştim ben, 5 Haziran'da bir konu ile ilgili gelişme olacağını söylemişti bana 3 gün geç olabilir demişti ki bunu Meyra33'de yazmıştı, yani Didem'in söylediklerini 3 gün gecikmeyle yaşadığını, gerçekleştiğini. Ama 3 gün opsiyonla da söylediği çıkmadı bende. Rica ettim tekrar karalama bakar mısın diye, son olarak da bana Haziran bitmeden o olayın gerçekleşeceğini yazdı mesajla, yani kırmadı ve tekrar baktı bana ve ben de Haziran sonunu bekliyorum, falların zamanında çıkmadığı da olabiliyor... Bakalım, bu konu üzerinde özellikle yoğunlaşıyorum çünkü en önemli konu bu şu anda benim için. Bu arada aynı konuyla ilgili Bakırköy Didem ancak Eylül'de olacağını söyledi. Yani ikisinin tarihleri tutmuyor, ama ikisi de olacağını söylüyor.
Fal bu sonuçta, yaşayıp göreceğiz...

cnm tşkler uzun ve açıklayıcı mesajın için ben b.koy dideme bir kez fal bir kezde kurşun için gittim ve çok memnun kaldım yazmıştım daha önce bana ve 2 arkadaşımada söyledikleri çıktı ama insan yinede diğer söyledikleri ve zamanı olan konular için daha fazla kişiden olumlu geribildirim duyunca seviniyo:)) Ki eskilerden kim kaldı şu forumda yıllardır tecrübe eden ve burda paylaşan...yeni üyeler sakın alınmasın bizde birzamanlar yeniydik tabi ama o kadar çok falcı tarafından keşfedildi ve reklam amaçlı kullanılmaya başlandıki insan ister istemez şüpheleniyo gerçi bazı eski olup hiç daha önceden yazmayıp bir anda takıntılı şekilde bazı isimleri övenlerde var.Neyse yenisi eskisi inşallah herkes birbirine etik ve iyi niyetli bir şekilde abartıya ve fanatikliğe kaçmadan yardımcı olmaya devam eder..

fal meselesine geri dönücek olursak benim için geçmiş ve an değil en azından yakın gelecek önemli bir kriter zaten onlar önemli olsa hepimiz hala değişik falcılarda geziyo olmazdık Bakırköy didemin sana ve birçok kişiye çıkmış olması etkileyici çünkü bende esas küçük bi olay çıktı işle ilgili asıl meseleye daha var:)) Ümraniye didemi senden özellikle öğrenmek istememin nedeni daha öncede yazdığım gibi güvenmem cnm...ilk başta çok denemek istedim hatta uzak diye telefonda düşünmüştüm ama sonra burda sen ve birçok kişi ödeme yaptığınız halde telefonlarını açmadığını yazdınız vazgeçtim hiç hoş değil sebep ne olursa olsun ücreti talep edilip ödenen bir konunun yerine geitirilmesi lazım neyse bir süre sonra açtı sanırım ulaştınız baktırdınız olumlu yazanlarda olumsuzlarda oldu tekrar denemek istedim o yüzden merak ettim sordum sana halada gitsemmi modundayım:))
ama şimdi düşününce geçmiş ve anı bilmesi benim için bi anlam ifade etmiyo gelecekle ilgili dedikleri çıkmıyosa yani gecikmeli olarakta olsa sende çıkmadıysa biraz daha bekliyim ben en iyisi..
benimde taksim cafe bi melek sevgiyle bakırkoy 3 vakit didemin dediği tarihler aynı umarım burdan bende sizin gibi çıktı diye paylaşırım...

Ne güzel ya, nazar değmesin... İnsallah bana da en son Haziran bitmeden demişti, ben de inşallah güzel haberlerimi paylaşırım...

inşallah sen burdan müjdelersin o zaman banada ümraniye yolları gözükür:))

İnsallah canım, iki Didem'de olacak dedi ama Bakırköy Didem ne yaparsanız yapın Eylul'den önce olmayacak dedi. Ümraniye Didem'de en son Haziran bitmeden olacak dedi, insan beyni daha önce olacak diyene inanmak istiyor doğal olarak, o nedenle de Ümraniye Didem'in falı çıkanları sorup duruyorum ben...

anna diye bi hatun. kuryulusta evinde bakiyo. burda 200u duymasan
gidip 20-30a baktiricaktim az kaldi. aradigimda hilunden ne koparsa verirsin dediler cunku. benim
butce kosullari altinda bu kadar kopuyo anca gonulden :)

of of..insan merak ediyor ama 200 cok fazla gercekten. tabii birde faldan memnun kalmamakta var.

işallah içinden gectiği gibi olur hersey .. :)

Canim benim ozel mesaj hakkim yok. Ordan cevap yazamadim ama orda bahsettiklerin ben de ise yaramadi. Sen bakirkoy didemi dene soyledikleri zamanla cikiyor. Hatta gonderdigim bir arkadasim uc vakit didemi begenmedigini soylemisti. Dun mesaj atti begenmemistim ama kizin soyledikleri olmaya basladi dedi.

arkadaşlar bakırköy didem'i çok begenmiştim ama gelecekle ilgili söylediği bi şey çıkmadı. Hatta verdiği tarihten de iki gün geçti

walla karar senin .. ben ümraniye dideme e gidiyorum .. ama bu hafta 3 vakit didem i de denicem :)

valla ben de bırıne gıtmek ıstıyorum ama hangısıne bılmedım anna benım ıcın pahalı o kadar veremem :) asmın burak ümranıye didem ve bakırköy didem arad a kaldım ümraniye didem kaça bakıyor asmın burak 30 a bakıyor- bakırköy dıdem de 25 tl dı galıba :)
birde umranıye dıdem ın ıletısım bılgılerını gonderırmısınız bana :)

teşekkürler şimdiden :)

ben anlamadım yaa gönlünden ne kopuyorsa'nın türkçesi 200 tl mi ? çok sacma ve cok fazla.. hos bende cok paralar harcadım ama bu fazla yaa

daha neler ya başka şey yazcaktımda neyse yakında 500 tl istemezlerse hıç şaşırmayın daragaya arkadaşım bu anna dedığın ovup bıtıremedığın kadın hayat hıkayenımı anlatıyr okadar parada verılmez yanı sonuçta fal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…