İstanbul'da Fal - Falcılar

Sevgili Den den, ben de yılda 1 defa gidiyorum her gün gitmiyorum Anna'ya. Çok uzun soluklu bakıyor ve dedikleri de NOKTA ATIŞI...
Sadece ben değil benim çevremdeki bir çok insan da gitmiştir ve aynı şeyleri yaşamıştır. Ben Anna'nın bana "sana şu cümleyi kuracak" dediği kişden bire bir noktasına virgülüne aynı cümleyi duyduğumu bilirim, ötesi varsa buyursun biri yazsın.
Ben çok iyi falcılara gidiyorum dönem dönem, arada başka yeni duyduğum falcıları da deniyorum. 500 lira ister mi bilemem, ama 5 kere çıkmayan fal baktırmaktansa 1 kere adam gibi fal baktırmayı tercih eden insanlar verebilirler, neden olmasın???

Daragaya7 Lütfen banada Anna'nın iletişim bilgilerini gönderir misinn???? Lütfennnnn :)

Canım bilgi için çok teşekkür ederim, ben Bakırköy Didem'e gittim, 10-17 Temmuz arasında olacaklar diye bir dizi konuya dikkat çekmişti ve ben onları yaşadım, kesinlikle iyi falcı olduğunu düşünüyorum, ayrıca müteriyle ilgilenme tarzı da çok iyi.
Özel mesajımı cevapladığın için çok teşekkür ederim... Allah her şeyi senin için en iyi şekliyle yaşatsın sana canım...

Canım bilgi için çok teşekkür ederim, ben Bakırköy Didem'e gittim, 10-17 Temmuz arasında olacaklar diye bir dizi konuya dikkat çekmişti ve ben onları yaşadım, kesinlikle iyi falcı olduğunu düşünüyorum, ayrıca müteriyle ilgilenme tarzı da çok iyi.
Özel mesajımı cevapladığın için çok teşekkür ederim... Allah her şeyi senin için en iyi şekliyle yaşatsın sana canım...

Daragaya 7 Lütfen bana da Anna'nın iletişim bilgilerini gönderebilir misim??? Lütfennnn :)

Arkadaşlar, benim forumda yazdığım mesajlar gitmiyor mu acaba??? Özel mesaj hakkım yok henüz, biliyorum ama kimse burdan da bir cevap yazmadı. Anna ile ilgili bilgi bekliyordum ben....

Geçen akşam, Bakırköy Didem'in kağıda yazdığı notlarda bir kadın ismi olduğunu, fal bakarken bu ismi söylemediğini ama bir tarihle birlikte o kadın ismini yazdığını aktarmıştım, sonra sorduğumda Didem "eğer yazdıysam dikkat et" demişti. Geçen akşam o kadınla ilgili bir gelişme yaşamıştım ve biraz önce yeni bir gelişme daha yaşadım. Fal elektrik işi, frekansın uyuşması dense de, kimine çıkar kimine çıkmaz dense de Didem'in söylediği şekilde yaşıyorum!!! Cafe de bakan bir falcının, bu kadar net durum geleceği bilmesi çok sık rastlanan bir durum olmasa gerek!!! Yaşadığım şey benim açımdan iyi bir şey ve söylediği iyi şey çıktı anlamı çıkmasın, iyi değil ama dediği çıktı. Sadece iyi şeyler duymak değilse fal baktırmaktaki amaç çıkıyooooooorrrrr....

Canim ben de anna nin numarasini istiyorum. Senin ozel msj hakkin var nasil olsa senin goruslerin onemli benim icin ve annayla ilgili guzel seyler yazmissin. Bana da yollarsan sevinirim

Peki sen gittin mi bu ozel problemin icin annaya. Ne diyor daragayacim

Yok canım, ben kasım ayında en son gittim, daha önce de söylediğim gibi yılda 1 defa baktırıyorum ben ona. Ayrıca da çok da severim, o da çok sever, problemim olan diğer kişiyi de tanıyor ayrıca ve o bana bu olayın hemen hemen sonuca ulaşmayacağını zaman gerektiğini söyelmişti kasım'da baktırdığımda

Daraga çok teşekkür ederim. Adını sordu, numaramı kim verdi dedi :) bişey diyemedim :)) Çünkü adını bilmiyorum. Yurtdışına gidiyormuş (( 1 haftasonra ara dedi. Bakıcaz artık... Çok teşekkürler özel mesajın için.

Cünkü herkesi almıyor:)) dur bakalım sen kadınlar kulübünden mi numarayı aldığını söyledin? bu forumu da bilmez o:)) ben konuşayım buradan arandığında alsın:)

Arayabilirsin tekrar canım, konuştum ben, kadınlar kulübünden dersin:)

bende pazartesi günü gittim ümraniye didem e bana dediklerinden ihtimal vermemiştim ama bugun dediği birşeyi yaşadım haberini aldım umarım diğer dedikleri de çıkar
başka çıkanlar varmı acaba ?

canım cok sevındım cıktıgına bende didemden cok memnunum..bugun telde bakması ıcın yıne randevu aldım fakat yarına sarktı yogun oldugunu soyledii..bakalım he sorunum bıttımı evet sayesınde bıttı yıne yenı olaylar ıcın baktırıyorum ıste,bu arada haberı olan varmı bılmıyorum karalama + kahve 50 lira olmus ıkısı bırarada olunca ben sadece karalama ıstedım :) dılerım herkesın ıstedıgı gonlunce olsun kızlar ıyı aksamlar :)

haberim yoktu 50 tl olduğundan diğerleri ninde çıkmasını bekliyorum bakalım kısmet tabii daha sonra yine giderim belki.
sizin de memnun olmanız güzel bir durum inşş olumlu olan durumlar gerçekleşsin hep :)

Canım, neden olduğunu bilmiyorum, seni görmedim, tanımıyorum ama uslubunu çok beğeniyorum. Senin mesajlarını takip etmek benim için gösterge, inşallah bana söyledikleri de çıkar Didem'in Haziran'ın bitmesine 9 gün kaldı ve bu ay bitmeden inşallah ben de "evet, Didem haklı çıktı" yazabilirim... Sen lütfen gelişmeleri yazmaya devam et, moralim düzeliyor seni okuyunca:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…