İstanbul'da Fal - Falcılar

sevgili daragaya7 bende senı takıp edıyorum ve gercekten yazdıklarına fazlasıyla guvenıyorum..merak ettıgım cok kısı oldu benımde ama sorunum cozulunce gerı adım attım artık..canım cok fazla yandıı maddi kısmını bıryana bırakıyorum manevı olarak cokuyor ınsan hep bır umut bekleyiş memnun olmayan olabılır begenen begenmeyen olabılır bu fal işidir tutar tutmaz kısıden kısıye degısır ama Allah ıcımı bılıyor ya ben didem hanıma sadece fal ıcın olmasada sohbetı dahı rahatlatıyor enerjısı cok yuksek tek sorunumz var ulasım sorunu :))) cok gec donuyor ama sunuda bılıyorumkı gıttıgımdede hep bı sıra var napalım onun sorununuda bu...dilerım senınde ıstegın ne ıse gercek olur ve ewet oldu dıyecegın gunu beklıyorum canım ...

bende gidicektim bugün.. bi türlü paslaşamadık... nazar değirdiniz :) ulaşamadım bugün :) daha dogrusu yogundu hbr verdi bi şekilde ama :)

zira hayat hikayemizi neden başkasından dinlemek için 200 lira verelim ki :)

özel mesaj hakkım yok canım ... ama facede kahve falım didem diye yaz çıkıyor... düne kadar 40 tl idi ... ama az önce forumda okudum.. 50 olmus galiba ama kendin sor istresen...burdan aldığını söle..

Daragaya 7 acaba bana özelden mail adresini yazar mısın? Sana oradan ulaşabilsem :) Arkadaşlar hem maddi hem manevi açıdan çok zor bu fal olayı. Hem paramızdan hem de psikolojimizden oluyoruz ama görüyorum ki gene de vazgeçemiyoruz İşallah gönlümüzden geçenleri yaşarız. Herkese iyi akşamlar...

Ben herhangi bir falcıya İLLA Kİ gidin şöyle iyidir böyle iyidir demiyorum üye olduğumdan bu yana:)) Ne 15 liraya bakana, ne 200 liraya bakana mutlaka gidilmeli dediğimi hatırlamıyorum, sadece deneyimlerimi paylaşıyorum ki, bugüne değin TEK BİR FALCIYA YOĞUNLAŞARAK da herhangi bir yorumum olmadı, baktığı fal çıktıysa çıktı, çıkmadıysa da çıkmadı yazıyorum. İsteyen 500 liralik falcıya gider, isteyen 15 liralık falcıya gider, seçimdir, denemek isteyen denemek istediğine gider. Hiç bir zaman BİR TEK FALCI odak noktamda olmadı. Kadın 200 liraya bakıyorsa karşılayabilecek olan gider dener, istemeyen de gitmez. Çıkan fal haberi var mı gerçekten, onları paylaşalım lütfen...

Uçmuş fiyatlar yahu. 40 50 100 200 hani tamam emek ama sonuçta 15 dk olupta çoğunlukla yarısı atmasyon şey içinde bu kadar para vermek çok abes kalıyor. Hayırlısı bakalım insan cidden sıkıntı da olmayınca bunların eline düşmezde işte elden ne gelir...

canım, özel mesajla gönderdim mail adresimi sana

Yorumun çok doğru canım...

8 ay boyunca kimlere ne paralar verip ne fallar baktırdım..sonuç mu sıfıra sıfır..
Sıkıntıda ellerine düşüyorsun ve öyle büyük sıkıntılarla son buluyor ki fal maceraların..
Sonra başlıyorsun keşke onlara gitmeseydim de o en baştaki sıkıntılarım olsaydı bir tek demeye

Çıkmayan fal, akşam aklıma geldi tel edip gelen ayhan geçen sene temmuz için bana araba alacaksın demişti eylülde tatil var dedi. ne gelen var ne giden hoş bir hayal oldu :)
Ayrıca Ayhan geldiginde yedigini de ödediginizden tek kişi olursanız toplamı 40-50'ye cıkabiliyor (Genelde mado da buluşuyor)
Diger yandan Rana'ya çok çok ısrar etmeme ragmen bir çay bile ısmarlayamadım.

Merhaba, Ayhan diye bahsettiğiniz kişi zayıf biri mi ? Ve Ortaklar cad. Carrefourun içindeki mado'da mı bakıyor ???

Merhaba Mercan Sayhan Hanım'ın telefon numarasına ulaşamıyorum. Önceden inter4netten , facebook'tan bulmuştum ancak şu an telefon nujmarası görünmüyor. Yardımcı olabilecek birisi var mı?

Çoo teşekkür ederim

facebookda medyum mercansayhan yazdığınızda çıkıyor.telefon numarasıda var orda

bu mercan sayhan nasıl memnun kaldınız mı??

fal baktırırken çok etkilenmiştim. geçmişimi ve şu anı eksiksz yanlışsız birebir anlattı. verdiği tarhler uzun vadeliydi o yüzden dayanamayıp 2 ay sonra tekrar baktrdım. söylediği olaylr tarihleri birebir önceki söylediklerinin aynısıydı yne. ama hala beklemedeyim verdiği süreler dolmadı henüz.

ben de baktırmıştım ona aynı sizin dediğiniz gibiydi ama ben büyü işine girmedim, kısmetim kapalıymış dedi, zayıf yerden vurdu beni ama iyi ki dinlemedim yalnız şunu diyeyim ki hakkını yememek lazım, bu anı ve geçmişi çok iyi bildi. yaptığım konuşmaları falan aynen söyledi sanki o an o da oradaymış gibi, çok şaşırdım... fiyat çok fazlaydı. iyi bakan ve uygun fiyata bakan birini bulursam baktırmayı düşünüyorum bu aralar, ama karar veremedim. genelde burda yazılan kişiler bana göre çok pahalıya bakıyor. hele 50 tl falan okudum, yok artık... %100 garanti vermesi lazım, beğenmezseniz paranız iade demesi lazım

gelecek fos hıçbırı olmadı bende 3 yıl once gıtmıştım o zamanlar soyledıklerıde gerçekleşmemıştı bende 100 tl ye değmez

gitmeye değmez o zaman. zaten fiyatı da çok pahalıymış, kalsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…