Canım, neden olduğunu bilmiyorum, seni görmedim, tanımıyorum ama uslubunu çok beğeniyorum. Senin mesajlarını takip etmek benim için gösterge, inşallah bana söyledikleri de çıkar Didem'in Haziran'ın bitmesine 9 gün kaldı ve bu ay bitmeden inşallah ben de "evet, Didem haklı çıktı" yazabilirim... Sen lütfen gelişmeleri yazmaya devam et, moralim düzeliyor seni okuyunca:))
canım cok sevındım cıktıgına bende didemden cok memnunum..bugun telde bakması ıcın yıne randevu aldım fakat yarına sarktı yogun oldugunu soyledii..bakalım he sorunum bıttımı evet sayesınde bıttı yıne yenı olaylar ıcın baktırıyorum ıste,bu arada haberı olan varmı bılmıyorum karalama + kahve 50 lira olmus ıkısı bırarada olunca ben sadece karalama ıstedım :) dılerım herkesın ıstedıgı gonlunce olsun kızlar ıyı aksamlar :)
daha neler ya başka şey yazcaktımda neyse yakında 500 tl istemezlerse hıç şaşırmayın daragaya arkadaşım bu anna dedığın ovup bıtıremedığın kadın hayat hıkayenımı anlatıyr okadar parada verılmez yanı sonuçta fal
valla ben de bırıne gıtmek ıstıyorum ama hangısıne bılmedım anna benım ıcın pahalı o kadar veremem :) asmın burak ümranıye didem ve bakırköy didem arad a kaldım ümraniye didem kaça bakıyor asmın burak 30 a bakıyor- bakırköy dıdem de 25 tl dı galıba :)
birde umranıye dıdem ın ıletısım bılgılerını gonderırmısınız bana :)
teşekkürler şimdiden :)
Daragaya 7 acaba bana özelden mail adresini yazar mısın? Sana oradan ulaşabilsem :) Arkadaşlar hem maddi hem manevi açıdan çok zor bu fal olayı. Hem paramızdan hem de psikolojimizden oluyoruz ama görüyorum ki gene de vazgeçemiyoruzİşallah gönlümüzden geçenleri yaşarız. Herkese iyi akşamlar...
Uçmuş fiyatlar yahu. 40 50 100 200 hani tamam emek ama sonuçta 15 dk olupta çoğunlukla yarısı atmasyon şey içinde bu kadar para vermek çok abes kalıyor. Hayırlısı bakalım insan cidden sıkıntı da olmayınca bunların eline düşmezde işte elden ne gelir...
Uçmuş fiyatlar yahu. 40 50 100 200 hani tamam emek ama sonuçta 15 dk olupta çoğunlukla yarısı atmasyon şey içinde bu kadar para vermek çok abes kalıyor. Hayırlısı bakalım insan cidden sıkıntı da olmayınca bunların eline düşmezde işte elden ne gelir...
Çıkmayan fal, akşam aklıma geldi tel edip gelen ayhan geçen sene temmuz için bana araba alacaksın demişti eylülde tatil var dedi. ne gelen var ne giden hoş bir hayal oldu :)
Ayrıca Ayhan geldiginde yedigini de ödediginizden tek kişi olursanız toplamı 40-50'ye cıkabiliyor (Genelde mado da buluşuyor)
Diger yandan Rana'ya çok çok ısrar etmeme ragmen bir çay bile ısmarlayamadım.
Merhaba Mercan Sayhan Hanım'ın telefon numarasına ulaşamıyorum. Önceden inter4netten , facebook'tan bulmuştum ancak şu an telefon nujmarası görünmüyor. Yardımcı olabilecek birisi var mı?
Çoo teşekkür ederim
facebookda medyum mercansayhan yazdığınızda çıkıyor.telefon numarasıda var orda
bu mercan sayhan nasıl memnun kaldınız mı??
bu mercan sayhan nasıl memnun kaldınız mı??
medyum arzu mu ? başta isim buluyor mu birde kadıköyde rıhtımdaki mado nun 2. katında mı baktı ..son olarak başında şapka var mıydı ?
eger tüm bunlar ok se, arzunun huyudur ona göre herkeste büyü vardır aman bozdurcam diye girismeyn ben denedim.. başıma gelmeyen kalmadı ... hersey tersine gitöeye başladı...
fal baktırırken çok etkilenmiştim. geçmişimi ve şu anı eksiksz yanlışsız birebir anlattı. verdiği tarhler uzun vadeliydi o yüzden dayanamayıp 2 ay sonra tekrar baktrdım. söylediği olaylr tarihleri birebir önceki söylediklerinin aynısıydı yne. ama hala beklemedeyim verdiği süreler dolmadı henüz.
gelecek fos hıçbırı olmadı bende 3 yıl once gıtmıştım o zamanlar soyledıklerıde gerçekleşmemıştı bende 100 tl ye değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?