İstanbul'da Fal - Falcılar

Nişantaşı Sembol kafede Yağmur die bi kadın var. Tavsiye ederim. 21 lira ücreti. öle çok uzun bakmıyo ama kısa ve net bakıyo. nokta vuruşu yapıyo tam :)

arkadaşlarıma dedikleri çıktı hep.. bende beklemekteyim henüz... daha zamanım var :)

ya bu fal işi hakikaten çok ilginç
aklıma şöyle bi olay geldi. güldüm akşam akşam :)

ya bu fal işi hakikaten çok ilginç
aklıma şöyle bi olay geldi. güldüm akşam akşam :)

hahahahaa :)) gerçekten böle mi demişşş :))

kadında biraz saflık var gerçi, demiş olabilir :)

ama ne biliyim biz çok memnun kalmıştık.

hemde 4-5 kişi birden gitmiştik ona..

bi tane beğenmeyen çıkmadı aramızda...:44:

Son düzenleme:
Sevgili mimar nil hanimin telefonunu bana saniyorum sen gondermistin. Beni boyle temiz kalpli biriyle tanistirdigin icin tesekkur ederim. Sorryy ozel mesaj hakkim yok o yuzden burdan yaZdim iyi geceler

Sevgili mimar nil hanimin telefonunu bana saniyorum sen gondermistin. Beni boyle temiz kalpli biriyle tanistirdigin icin tesekkur ederim. Sorryy ozel mesaj hakkim yok o yuzden burdan yaZdim iyi geceler

Birşey değil canım....Nil Hanım gördüğüm tanıdığım en iyi kahve falı yorumcusu..Bana inanılmaz şeyler söylemiş ve bilmişti...Hala etkisindeyim üstelik olmaz mümkün değil demiştim..Hepsini yuttum sözlerimin:)

büyük konuşmayı sevmem ama bir daha asla baktırmayı düşünmüyorum. resmen kendimizi kandiriyoruz ve kandırılmaya izin veriyoruz. en son erenködeki şebneme baktım, verdim parasını çıktım ama içimden helal edemiyorum. geçmişi bile söyleyemedi!

Arkadaşlar isteğim üzerine bana özel mesaj gönderen arkadaşa teşekkür ederim ancak ne kimden geldiğini görebildim ve ne de mesajın içeriğini görebildim. Lütfen tekrar atar mısınız? mesaj kutumu boşalttım. Çok teiekkürler

Sevgili Mimar34, acaba bende Nil hanımın telefonunu alabilir miyim??? Teşekkürler

Herkese günaydın,

Rica etsem bana da Nil Hn. ve Bakırköy 3 vakit Cafe Didem hanım'ın telefonlarını verir misiniz? Şimdiden teşekkürler

Sevgili Diorrissimo, üç vakit didem için google üç vakit didem yaz. hemen çıkıyor. Facebook sayfasında numarası filan var. Onu bulmak kolayda, Nil Hanımı internetten bulamadım. Sen bulursan bana özel mesaj atar mısın? :) Benim henüz özel mesaj hakkım yokda...

Çok teşekkürler canım. Hangimiz numaray temin edersek arkadaşlardan veririz birbirimize o zaman

cnm bende sana bu sabah msj gondermistim, nisantasi sembol kafedeki falcilarla ilgili:) bugun oraya gitmeyi dusunuyorum daha once yagmura baktirmistim fakat simdi farkli biri olsun istiyorum leyla ve bahar die birilerinden bahsetmistin sanirim biraz bilgi verebilirmiisn cnm tarot mu daha iyi yoksa kahve mi hangisi daha detayli bakiyor vs...???

Selam, Nil hn'ın telefonunu paylaşabilir misiniz? Bir de ne tarafta bilgi verirseniz çok sevinirim...

Gunaydin canim. Ben bundan 1 yil oncesine kadar cok fazla fal baktiran biri idim ancak simdilerde bu sayi 3-4 ayda bire kadar indi. Ben de bu nasil oldu anlayamadim. ) Ama iyi de oldu. Eskiden Bahara cok baktirirdim. Leylaya 1-2 defa iskambil baktirmistim ama sanirim Leyla sonra oradan ayrildi. Bahar tarotta tespitleriyle cok basarilidir. Denenebilir. Ama dun bir arkadasim Baharin artik orada olmadigini soyledi bana. Symbolde bir de Meryem kahvede denenebilir. Ozellikle de ilk fali superdir tespitler konusunda.

Ben fali genelde gelecek icin degil de simdi ve var olan ve benim haberdar olmadigim arkamdan yapilanlar ve konusulanlar hakkinda ogrenme amacli baktirdigim icin ve falcilar da simdiyi ve gecmisi gelecekten daha iyi bilebildikleri icin, cogunlukla iyi fal bakanlardan hep memnun kalmisimdir.Ya bole iste. Sevgiler.

Teşekkürler arkadaşlar mesaj için :) özel mesaj hakkım olmadığı için buradan cevap yazabildim. İkinizede çooookkk teşekkür ederim :)

Mimar selam, Nil hn 'ın telefonunu senden rica etsem ? Bir de yorumları geleceğe yönelik mi yoksa anı mı biliyor onu da öğrenebilirmiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…