- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
Nişantaşı Sembol kafede Yağmur die bi kadın var. Tavsiye ederim. 21 lira ücreti. öle çok uzun bakmıyo ama kısa ve net bakıyo. nokta vuruşu yapıyo tam :)
arkadaşlarıma dedikleri çıktı hep.. bende beklemekteyim henüz... daha zamanım var :)
Öncelikle , alıcıyı şaşırdığım için kusura bakmayın. Ama öyle şeyler yaşadım ki şu cafelerde gerçekten ben falcı denen kadın yerinde olsam o masaya oturmaya utanırım. Bir misal. Nişantaşı Symbol 'de gözleri korkunç korkunç bakan Yağmur olabilir karıştırıyorum, koyu tenli bir kadın var. Şimdi size aramızdaki konuşmayı yazıyorum.
Ben: Yaaa,ben çok direk birşey soracağım. Bir karar vermeliyim. Kime malı satmalıyım diye. İşimle ilgili hangi ata oynamalıyım bilmiyorum. A müşterisine mi B müşterisine mi oynayayım? Bir bakabilirmisin .hangisine oynayayım atımı???
Falcı: Bir kart çek bakayım.
Ben: Eeeehhhhh??
Falcı: Alacalı bulacalı olana.
Ben: Efendim , efendim?????
Falcı: Rengi hafif alacalı bulacalı olan ata.
Ya yapmayın ya!!!!!! Ne atı kardeşim!!!!!?????? Ben giyim koleksiyonu yapıyorum, hangi at derken hangi müşterim diyorum????? Şimdi elimde at nalı olsa kafasına atmayayım mı şimdi??????
ya bu fal işi hakikaten çok ilginç
aklıma şöyle bi olay geldi. güldüm akşam akşam :)
Cafe sahibi olan sebnemmi ben bakırmıştim çok onceden begenmemistim fiziksel tarifi edebilirmisin sana zahmet canım
Sevgili mimar nil hanimin telefonunu bana saniyorum sen gondermistin. Beni boyle temiz kalpli biriyle tanistirdigin icin tesekkur ederim. Sorryy ozel mesaj hakkim yok o yuzden burdan yaZdim iyi geceler
8 ay boyunca kimlere ne paralar verip ne fallar baktırdım..sonuç mu sıfıra sıfır..
Sıkıntıda ellerine düşüyorsun ve öyle büyük sıkıntılarla son buluyor ki fal maceraların..
Sonra başlıyorsun keşke onlara gitmeseydim de o en baştaki sıkıntılarım olsaydı bir tek demeye
Birşey değil canım....Nil Hanım gördüğüm tanıdığım en iyi kahve falı yorumcusu..Bana inanılmaz şeyler söylemiş ve bilmişti...Hala etkisindeyim üstelik olmaz mümkün değil demiştim..Hepsini yuttum sözlerimin:)
Herkese günaydın,
Rica etsem bana da Nil Hn. ve Bakırköy 3 vakit Cafe Didem hanım'ın telefonlarını verir misiniz? Şimdiden teşekkürler
Sevgili Diorrissimo, üç vakit didem için google üç vakit didem yaz. hemen çıkıyor. Facebook sayfasında numarası filan var. Onu bulmak kolayda, Nil Hanımı internetten bulamadım. Sen bulursan bana özel mesaj atar mısın? :) Benim henüz özel mesaj hakkım yokda...
Arkadaşlar isteğim üzerine bana özel mesaj gönderen arkadaşa teşekkür ederim ancak ne kimden geldiğini görebildim ve ne de mesajın içeriğini görebildim. Lütfen tekrar atar mısınız? mesaj kutumu boşalttım. Çok teiekkürler
Sevgili mimar nil hanimin telefonunu bana saniyorum sen gondermistin. Beni boyle temiz kalpli biriyle tanistirdigin icin tesekkur ederim. Sorryy ozel mesaj hakkim yok o yuzden burdan yaZdim iyi geceler
cnm bende sana bu sabah msj gondermistim, nisantasi sembol kafedeki falcilarla ilgili:) bugun oraya gitmeyi dusunuyorum daha once yagmura baktirmistim fakat simdi farkli biri olsun istiyorum leyla ve bahar die birilerinden bahsetmistin sanirim biraz bilgi verebilirmiisn cnm tarot mu daha iyi yoksa kahve mi hangisi daha detayli bakiyor vs...???
Selam, Nil hn'ın telefonunu paylaşabilir misiniz? Bir de ne tarafta bilgi verirseniz çok sevinirim...
Birşey değil canım....Nil Hanım gördüğüm tanıdığım en iyi kahve falı yorumcusu..Bana inanılmaz şeyler söylemiş ve bilmişti...Hala etkisindeyim üstelik olmaz mümkün değil demiştim..Hepsini yuttum sözlerimin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?