İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba, bende telefonu öğrenebilirmiyim eski kayıtlıyım ama ilkdefa bugün giriş yaptım..acemiyim siteye :),

Cevabın için teşekkür ederim:) Dün Sembolde Fulya diye birine baktırdım. Memnun kaldım açıkçası. Şuanı, geçmişi vs... her şeyi bildi.. Tabi gelecekle ilgili söyledikleri çıkar mı bilemem, birkaç tarih verdi, bakalım bekleyip görücez :)

Slm kızlar, bu sabah 4 arkadaş tavsiye üzerine caddebostandaki Farketmez Cafe Günay Hanıma gittik.Gittiğimize de degdi dogrusu... geçmiş şimdiki zaman vs gayet bildi.umarım gelecekle ilgili söledikleri de çıkar.dobra konuşan gördüğünü sölemekten çekinmeyen içten sıcak bir bayan.falı bizi baya etkiledi dogrusu kesinlikle tavsiye ediyorum.

bana özelden mesaj atmışsın ümraniye didemin numarasını istemişsin ben özel mesaj yazamıyorum ''kahve falı didem'' diye facebook ta ara orada var iletişim bilgileri ben en son 40 tl baktırdım ama sanırım 50 tl olmuş formda bi arkadaş öyle yazmıştı..yinede sen bi konuşursun. formda bana bi arkadaş atmıştı tel.ini okurlarsa eğer sanada atarlar umarım...

Yagmur bende de nokta atışı yapmıştı ancak o kadar kısa fal için 21 tl ye yazık. Gelecekle ilgili söylediklerini hatırlamadıgım için yorum yapamıyorum ancak orada fulyaya bir kez baktırabilmiştim benim farklı bildigim bir şeyin dogrusunu söyledi bir süre sonra onun soylediginin dogru oldugunu ögrenmiştim çokda şaşırmıştım bir daha baktırmak istedim ama çok fazla kuyruk oluyor onda bende meryemle idare ediyorum :)

evet fulyaya baya gelen var. ben gittiğimde de önümde 6 kişi vardı ama beklemeye değdi bence :)

will_done sen gitmişmiydin Çekmeköy Nil hn'a? telefonu varsa paylaşırmısın lütfen

Ümraniye Didem'in işle ilgili söylediği bir konu gerçekleşti. Yani odaklandığım ve Haziran bitmeden olacak dediği olay değil ama isim vererek söylediği bir konu vardı o dün gerçekleşti...

Ümraniye Didem'in işle ilgili söylediği bir konu gerçekleşti. Yani odaklandığım ve Haziran bitmeden olacak dediği olay değil ama isim vererek söylediği bir konu vardı o dün gerçekleşti...

canım çook seviindim cidden çıkmasına çünkü bende gittim dideme ve bekliorum yakındır banada verdiği zaman inşallah bende çıktı die yazarım neyse hayırlısı canım..

canım çook seviindim cidden çıkmasına çünkü bende gittim dideme ve bekliorum yakındır banada verdiği zaman inşallah bende çıktı die yazarım neyse hayırlısı canım..

Valla yalan soyleyemem bana da cikti. Esim icin gelecek ama yine gidecek sonra son kez donecek yanina dedi. Aynen geldi tartistik gitti simdi donmesini bekliyorum

Bakirkoy uc vakit didem le laf cafe kuzeyi de yabana atmiyorum bana soledikleri tek tek cikti. Asil cikmasini bekledigim sey icin zaman var tabi

Yalniz soyle birsey de var bir seyi ogrenmek icin bir kez falcilara bulastin mi sonu gelmiyor. Hep bu son artik diyorum. Ama iyi dedikleri bir falci duydugum da kendimi orda buluyorum. İllet bir sey bu yemin etmek lazim galiba. Hem de uc aylardayiz insallah ramazana kadar sorunlar cozulur de ya da kendime yeni bir hayat kurarim da kurtulurum bu fal baktirmalardan.

Yalniz soyle birsey de var bir seyi ogrenmek icin bir kez falcilara bulastin mi sonu gelmiyor. Hep bu son artik diyorum. Ama iyi dedikleri bir falci duydugum da kendimi orda buluyorum. İllet bir sey bu yemin etmek lazim galiba. Hem de uc aylardayiz insallah ramazana kadar sorunlar cozulur de ya da kendime yeni bir hayat kurarim da kurtulurum bu fal baktirmalardan.

Bakirkoy uc vakit didem le laf cafe kuzeyi de yabana atmiyorum bana soledikleri tek tek cikti. Asil cikmasini bekledigim sey icin zaman var tabi

canım senin adına da çıkmasına sevindim. darısı bana inşallah evet ben iki didemede gittim bakırköy didemi çook sevdim çıkması muhtemel seyler söledi ama zamanı var daha durumları cidden çook güzel anlattı falan. bakalım çıkar mı bana bilmem. :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…