Birşey değil canım....Nil Hanım gördüğüm tanıdığım en iyi kahve falı yorumcusu..Bana inanılmaz şeyler söylemiş ve bilmişti...Hala etkisindeyim üstelik olmaz mümkün değil demiştim..Hepsini yuttum sözlerimin:)
Gunaydin canim. Ben bundan 1 yil oncesine kadar cok fazla fal baktiran biri idim ancak simdilerde bu sayi 3-4 ayda bire kadar indi. Ben de bu nasil oldu anlayamadim.) Ama iyi de oldu. Eskiden Bahara cok baktirirdim. Leylaya 1-2 defa iskambil baktirmistim ama sanirim Leyla sonra oradan ayrildi. Bahar tarotta tespitleriyle cok basarilidir. Denenebilir. Ama dun bir arkadasim Baharin artik orada olmadigini soyledi bana. Symbolde bir de Meryem kahvede denenebilir. Ozellikle de ilk fali superdir tespitler konusunda.
Ben fali genelde gelecek icin degil de simdi ve var olan ve benim haberdar olmadigim arkamdan yapilanlar ve konusulanlar hakkinda ogrenme amacli baktirdigim icin ve falcilar da simdiyi ve gecmisi gelecekten daha iyi bilebildikleri icin, cogunlukla iyi fal bakanlardan hep memnun kalmisimdir.Ya bole iste. Sevgiler.
Merhaba, Ayhan diye bahsettiğiniz kişi zayıf biri mi ? Ve Ortaklar cad. Carrefourun içindeki mado'da mı bakıyor ???
Nişantaşı Sembol kafede Yağmur die bi kadın var. Tavsiye ederim. 21 lira ücreti. öle çok uzun bakmıyo ama kısa ve net bakıyo. nokta vuruşu yapıyo tam :)
arkadaşlarıma dedikleri çıktı hep.. bende beklemekteyim henüz... daha zamanım var :)
Yagmur bende de nokta atışı yapmıştı ancak o kadar kısa fal için 21 tl ye yazık. Gelecekle ilgili söylediklerini hatırlamadıgım için yorum yapamıyorum ancak orada fulyaya bir kez baktırabilmiştim benim farklı bildigim bir şeyin dogrusunu söyledi bir süre sonra onun soylediginin dogru oldugunu ögrenmiştim çokda şaşırmıştım bir daha baktırmak istedim ama çok fazla kuyruk oluyor onda bende meryemle idare ediyorum :)
Nişantaşı Sembol kafede Yağmur die bi kadın var. Tavsiye ederim. 21 lira ücreti. öle çok uzun bakmıyo ama kısa ve net bakıyo. nokta vuruşu yapıyo tam :)
arkadaşlarıma dedikleri çıktı hep.. bende beklemekteyim henüz... daha zamanım var :)
will_done sen gitmişmiydin Çekmeköy Nil hn'a? telefonu varsa paylaşırmısın lütfen
Ümraniye Didem'in işle ilgili söylediği bir konu gerçekleşti. Yani odaklandığım ve Haziran bitmeden olacak dediği olay değil ama isim vererek söylediği bir konu vardı o dün gerçekleşti...
canım çook seviindim cidden çıkmasına çünkü bende gittim dideme ve bekliorum yakındır banada verdiği zaman inşallah bende çıktı die yazarım neyse hayırlısı canım..
will_done sen gitmişmiydin Çekmeköy Nil hn'a? telefonu varsa paylaşırmısın lütfen
Bakirkoy uc vakit didem le laf cafe kuzeyi de yabana atmiyorum bana soledikleri tek tek cikti. Asil cikmasini bekledigim sey icin zaman var tabi
Birşey değil canım....Nil Hanım gördüğüm tanıdığım en iyi kahve falı yorumcusu..Bana inanılmaz şeyler söylemiş ve bilmişti...Hala etkisindeyim üstelik olmaz mümkün değil demiştim..Hepsini yuttum sözlerimin:)[/QUbeOTE],
Mimarın söylediği doğru yorum farkı olay gerçekten doğru yorumlayan ii fal bakıyor
Örneğin nişantaşı symbol fulya bana görüşmeye gittiğim bir firmayla ilgili firmanın adının bazı harflerini verdi ve burada başlarsan 3 ay en fazla çalışacağın dedi ki firmayı bildi yabancı bir firma vesselam bende gitmedim teklifi iyi olmasına rağmenfala inandım.
Bu firma geldi falın ardından 6 ay geçmiş benim şirketimle bir ortak işe başladı, bende o projeye verildim ve 3 ay o projede çalıştım işten ayrıldım çıkmış oldu.
Örneğin online gamze tamamen yanlış yorum bildi ama yanlış bildi :)) mart temmuz arası para sıkıntısı gördü işten ayrılıcan olduğun yerden dedi.halbüki ben aynı şirketten lokasyon değiştirdim yol yemek sebebiyle fazlada para çıktığı için cebimden sıkıştım, yorum hatası yani
Ki bunun gibi çok örnek var benim baktırdığım fallarda ,en doğru falı bugüne kadar asiye,olgu ve burcu baktı geleceğe dair
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?