İstanbul'da Fal - Falcılar

bu topiğin 7 sayfasını okudum 4 tane üye sırf fal meraklısı. bu kadar üstüne düşmeyin şu fal denen meredin lütfen yaaa . valla yazmayacaktım tutamadım kendimi. şimdi anlayamazsınız ama ilerde görünürlerse şaşırmayın ve faldan dolayı olduğunu bilin diyorummm. aklı sağlığı bozar arkadaslar . hepinizin önü aydınlık ve hayırlı olsun .

bende gittim ona :) gercekten iidi :)

walla canım piyasa böle :) ümraniye didem 40 a bakıyor .. eger arzunun stilini begendiysen acıbadem de aayten var 60 a bakıo çay falına .. oda süper..

walla canım piyasa böle :) ümraniye didem 40 a bakıyor .. eger arzunun stilini begendiysen acıbadem de aayten var 60 a bakıo çay falına .. oda süper..

acıbadem aytene gittim tek bir şeyi bilemez mi insan yaaaa. bir saat geçti geveledi durdu kalkayım artık dedim dur daha falı acmadım falan dedi ee açç dedim aynılarını geveledi fal açılmadan bitti (( 60 lirama acıdım

mrb evet didem abla gerçekten iyidir ama kuzey beye hiç gitmedim iyi değil çok kısabakıyor sallıyor fakan dediler siz neler düşünüyorsunuz

kuzey kafede bakıyor kısa tutmak zorunda ama acayip nokta atışları yapıyor. Bana 16. sında görüşeceksin dedi adam beni 16 sında aradı. yüzyüze görüştük yani o kadar tek tarih veripte doğru çıkan o oldu bana

aaaa nası yani meyra33 ve den den reklam mıymış. şaştım valla yaaaa. e bu forum niye ki o zaman yaaa((

Ümraniye didem'in reklamcıları..Meyra33 ve den-den:))))
Hiç anlamam gelip burda üyelik alıp insanları kandırarak para kazandıklarını mı sanıyorlar...
Daha ilk çıktığında bariz şekilde yazmıştım..Ümraniye didem'i..Gitmiyorum 2 aydan fazladır falcılara ama burayı takibim sürüyor...Sırada bakırköy didem kaldı..O da yakında fıssssss
Buranın yöneticilerini de takdir ediyorum çok

merhaba,bende uzun süredir formu takip ediyordum üyelik bilgilerimi hatırlamadığım için giriş yapamıyordum istanbul anadolu yakasında ki bir çok falcıya gittim sonuçta ufak tefek şeyler dışında kimse bilemedi 6 aydır gitmiyorum ama burda nil hanımı okuyunca gitmek istedim bana telefonunu verebilirmisiniz?

giden biri olarak ben bakirkoy didemin
cok abartildigini dusunuyorum. siradandi bence fali

Merhaba,
Ben Nisan ayında Nil Hanım'a baktırmıştım. Karışık bakmıştı bana. Ben fal bakarken not tutmuştum. Haziran'da olacağını söylediği şeyler vardı. Notları okudum tekrar. Tüm tarihler geçmiş gitmiş. Şu ana kadar söylediklerinden olan tek bir kelime bile yok. Kaldı ki ben geçmiş ve şimdiki zamanla ilgili söylediklerini de tatmin edici bulmamıştım. Ama gene de umutluydum falından, çıkacağına inanıyordum çok. Tutmamış demek ki frekanslar. Hakkımda ve herkesin hakkında hayırlısı. Nil Hanım'ı soranlar için paylaşmak istedim buradan. Sevgiler herkese.

esra hanım'a ben de baktırdım :) Çok memnun oldum :)) hatta birden fazla baktrdım. Fal konusuna çok ilgim var. Ve her baktrığımda sanki yanmaymış gibi cevap verdi. gerçekten ilginç :)

tam fallara geri dönmeyi düşünürken ümraniye dideme baktırsammı dıye aklımdan gecrrken reklammları cıktı olucak ısmı bu ya

en son bende mayıs ayında fal baktırdım 1 aydır baktırmyorm snrm (arkadaslarıma hariç ) açıkcası yine baktırma tutkusu gemişti sırf yeni falcılr kım diye grıyodum secıp gtcektm of of yani

Sembol Fulya hakkında ne dusunuyorsunuz? Bugun gittim kendısıne ama benı şok edecek yada öyle muhtesemdı dıyebılecegım gıbı olmadı..Siz ne dusunuyorsunuz, dedikleri oluyor mu? tutturuyor mu dıyeyım bari?

en son B.köy laf cafede çiğdeme baktırdım,paradan çok emeğime yandım...saatlerce bekliyosun,acaip sıra var,merkezi yer ya gelen giden çok oluyo ama baktığı fal değildi asla!!! 10 dk'lık fal için iyi para bayıldım ama dedim ya paradan ziyade kaybettiğim vaktime yandm,saatlerce bekledim,kadın diyo ki evli misin?ilişkin var mı?ula sen falcısın sen söyliyceksin medeni durumumu...ben söyledikten sonra evliysem ona göre sallarsın,sevgilim varsa ona göre,ayrıldıysam ona göre sallarsın tabi,onu babam da yapar...kimsenin işine mani olmak istemem ama gidicekseniz de 2 kere düşünün,çok bekliyceksiniz ve karşınıza çıkan kadın desteksiz atıcak,daha neler neler söyledi,hiçbirini tutturamadı

kızlarrr kadınlar kahvesı pelınne baktrpta hıcc cıkan falnız oldumu?

yorumlarınızı bekliyorum.

Hiçbir şey bilemiyorlar, boş yani, kağıda not aldırıyor yazdırıyor ınsanı umutlandırmaktan baska bır sey degıl yani...Fulyada oyledır gercı, kıme neden fıkır soruyorsam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…