Slm kızlar, bu sabah 4 arkadaş tavsiye üzerine caddebostandaki Farketmez Cafe Günay Hanıma gittik.Gittiğimize de degdi dogrusu... geçmiş şimdiki zaman vs gayet bildi.umarım gelecekle ilgili söledikleri de çıkar.dobra konuşan gördüğünü sölemekten çekinmeyen içten sıcak bir bayan.falı bizi baya etkiledi dogrusu kesinlikle tavsiye ediyorum.
ben de baktırmıştım ona aynı sizin dediğiniz gibiydi ama ben büyü işine girmedim, kısmetim kapalıymış dedi, zayıf yerden vurdu beni ama iyi ki dinlemedimyalnız şunu diyeyim ki hakkını yememek lazım, bu anı ve geçmişi çok iyi bildi. yaptığım konuşmaları falan aynen söyledi sanki o an o da oradaymış gibi, çok şaşırdım... fiyat çok fazlaydı. iyi bakan ve uygun fiyata bakan birini bulursam baktırmayı düşünüyorum bu aralar, ama karar veremedim. genelde burda yazılan kişiler bana göre çok pahalıya bakıyor. hele 50 tl falan okudum, yok artık... %100 garanti vermesi lazım, beğenmezseniz paranız iade demesi lazım
bakirkoy uc vakit didem le laf cafe kuzeyi de yabana atmiyorum bana soledikleri tek tek cikti. Asil cikmasini bekledigim sey icin zaman var tabi
walla canım piyasa böle :) ümraniye didem 40 a bakıyor .. eger arzunun stilini begendiysen acıbadem de aayten var 60 a bakıo çay falına .. oda süper..
mrb evet didem abla gerçekten iyidir ama kuzey beye hiç gitmedim iyi değil çok kısabakıyor sallıyor fakan dediler siz neler düşünüyorsunuz
aaaa nası yani meyra33 ve den den reklam mıymış. şaştım valla yaaaa. e bu forum niye ki o zaman yaaa(([/QUOTE
ben bir önceki mesajımda gönderme yapmıştım ki kendilerinden hiiiç cevap gelmedi gelemezdide zaten... arkadaşlar biraz daha dikkatli olun kimin ne olduğu anlaşılıyo eski yada yeni üyeki ki den denin üyelik tarihi eskiydi fanatikçe tek bir kişiyi sürekli övüyorsa zaten orda bir durum vardır.Hayır benim anlamadığım nedir bu açgözlülük daragayayı eskiden beri bilirim burda çıkmış falı didemin berrin deren de belliki fala meraklı ve birçok kişiye giden bir arkadaş onada çıkmış yazıyolar işte burda daha ne istiyolarki benim tahminim ki yanıldığımı hiç sanmıyorum üyelikleri iptal edilenler birkaç kez üstü kapalı yazmışlardı ümraniye didemin fal dışındaki işlemlerini sanırım amaç oydu
orda büyük paralar döndüğü için asıl ordan voleyi vurmak istediler ki eminim birçok arkadaşımızında ümitleriyle oynanmıştır...dilerim mübarek 3 aylarda hepimizin dilekleri duaları kabul olur falda eğlence ve terapi modunda hakeden iyi niyetli ve işine saygılı insanların yaptığı bir merak olur hayatımızda...sevgiler...
aaaa nası yani meyra33 ve den den reklam mıymış. şaştım valla yaaaa. e bu forum niye ki o zaman yaaa((
Ümraniye didem'in reklamcıları..Meyra33 ve den-den:))))
Hiç anlamam gelip burda üyelik alıp insanları kandırarak para kazandıklarını mı sanıyorlar...
Daha ilk çıktığında bariz şekilde yazmıştım..Ümraniye didem'i..Gitmiyorum 2 aydan fazladır falcılara ama burayı takibim sürüyor...Sırada bakırköy didem kaldı..O da yakında fıssssss
Buranın yöneticilerini de takdir ediyorum çok
giden biri olarak ben bakirkoy didemin
cok abartildigini dusunuyorum. siradandi bence fali
esra hanım'a ben de baktırdım :) Çok memnun oldum :)) hatta birden fazla baktrdım. Fal konusuna çok ilgim var. Ve her baktrığımda sanki yanmaymış gibi cevap verdi. gerçekten ilginç :)Kızlar su binnaz abla diye giden sitede Esra Hanım'ı deneyen var mı? Tesadüfen burada reklamı çıkınca denedim, sonra da baska bir arkadasıma denettirdim tarot falını. 1-2 saat sonra cevabı geldi ve bu kadar güzel durum anlatılamaz, özetlenemez dedim, ağzım açık kaldı resmen. Sanki pazar günü ben yanımdaymıs ve o gün yaptıgım konusmaları, duyduklarımı o da dinlemis gibi bir bir anlatmıs kadın ve karsı tarafın bana verdigi süreyi bana veriyot, gerçekten sasırtıcı yani Aynı sekilde arkadasımda da önemli ayrıntıları bildi, ve cok isabetli durum degerlendirmesi yaptı. Bu siteyi deneyen var mı???
kızlarrr kadınlar kahvesı pelınne baktrpta hıcc cıkan falnız oldumu?
yorumlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?