esra hanım'a ben de baktırdım :) Çok memnun oldum :)) hatta birden fazla baktrdım. Fal konusuna çok ilgim var. Ve her baktrığımda sanki yanmaymış gibi cevap verdi. gerçekten ilginç :)
en son B.köy laf cafede çiğdeme baktırdım,paradan çok emeğime yandım...saatlerce bekliyosun,acaip sıra var,merkezi yer ya gelen giden çok oluyo ama baktığı fal değildi asla!!! 10 dk'lık fal için iyi para bayıldım ama dedim ya paradan ziyade kaybettiğim vaktime yandm,saatlerce bekledim,kadın diyo ki evli misin?ilişkin var mı?ula sen falcısın sen söyliyceksin medeni durumumu...ben söyledikten sonra evliysem ona göre sallarsın,sevgilim varsa ona göre,ayrıldıysam ona göre sallarsın tabi,onu babam da yapar...kimsenin işine mani olmak istemem ama gidicekseniz de 2 kere düşünün,çok bekliyceksiniz ve karşınıza çıkan kadın desteksiz atıcak,daha neler neler söyledi,hiçbirini tutturamadı
bakırköy osmaniyede bi dükkanda bakıyo
Nil cekmekoyde canim benim ozel msj hakkim yok ama mimar verir sanirim telefonunu
Sembol Fulya hakkında ne dusunuyorsunuz? Bugun gittim kendısıne ama benı şok edecek yada öyle muhtesemdı dıyebılecegım gıbı olmadı..Siz ne dusunuyorsunuz, dedikleri oluyor mu? tutturuyor mu dıyeyım bari?
Merhaba,
Ben Nisan ayında Nil Hanım'a baktırmıştım. Karışık bakmıştı bana. Ben fal bakarken not tutmuştum. Haziran'da olacağını söylediği şeyler vardı. Notları okudum tekrar. Tüm tarihler geçmiş gitmiş. Şu ana kadar söylediklerinden olan tek bir kelime bile yok. Kaldı ki ben geçmiş ve şimdiki zamanla ilgili söylediklerini de tatmin edici bulmamıştım. Ama gene de umutluydum falından, çıkacağına inanıyordum çok. Tutmamış demek ki frekanslar. Hakkımda ve herkesin hakkında hayırlısı. Nil Hanım'ı soranlar için paylaşmak istedim buradan. Sevgiler herkese.
Evet ondan bahsediyorum. Tarot ve kahve baktırdım. Bende an itibarıyla başarısız. Belki verdiği tarihlerde sarkma olur diye biraz daha bekleyeceğim. Frekansı benle tutmamış da olabilir. Çünkü falını beğenen birçok insan var burada. O nedenle gidin ya da gitmeyin diye bir şey diyemem. İçinizden geçiyorsa baktırın.
bilemedim ben de fazla ticari kokusu aldım nedense...
Ne ticari kokusu anlayamadım?
Hiçbir şey bilemiyorlar, boş yani, kağıda not aldırıyor yazdırıyor ınsanı umutlandırmaktan baska bır sey degıl yani...Fulyada oyledır gercı, kıme neden fıkır soruyorsam.
Tatlım pardon yanlış anlamada den den ve Meyra33 üyeliklerinin reklam amaçlı oldugu sitede göründüğünden bu yana Didem lafı kesilmeye başladı cidden bende Bayadir yazmadım insan bir kere gider beğendiğini söyler falı çıkar bahseder bu site bunu için burda Didem kursun dökmüştü 60 50 bakiyormusta zaten fiyatı 25 30 gecen falcilarin kesinlikle reklam için olduğunu düşünüyorum nedeni para büyük olunca reklamda büyük olur ben meyra33 den den bu tebrik ediyorum güzel reklam:)Sanırım site yöneticileri buna karar vermişler daragaya 7...
Bu konuda benim de minik minik bazı söyleyeceklerim var. Den_den ile Didem Hanım'a gittiğimde tanıştım. Birebir kendini tanıtma şeklinde olmadı aslında, yanında arkadaşıyla sohbet ederken merhabalar nerden buldunuzdan filan laf açılınca ortaya çıktı durum. Bir arkadaşını getirmişti didem hanım'a. Kendisinin burda sözü geçen birşeylerden nemalanmak, prim almak gibi bir niyeti ve amacı olduğunu zannetmiyorum. Eleştirilebilecek tek yönü iyi niyetle tavsiye niteliğindeki övgülerinin muhtemelen site yönetimi tarafından reklam olarak algılanmasıdır. Dışardan bir gözle bakıldığında ( ki bunu ben de yaptım bu olayların ardından) gerçekten de yanlış anlaşılmaya müsait beyanları olmuş. Ancak didem hanımın evinde kendisini ve tavırlarını birebir görmüş biri olarak, aralarında böyle maddi bir bağ olduğuna inanmıyorum.
Sizlerle bunları paylaşmayı uygun gördüm ben de...
Herkese iyi haftalar...sevgiler...
giden biri olarak ben bakirkoy didemin
cok abartildigini dusunuyorum. siradandi bence fali
Geçen minik defresif de aynısını yazmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?