İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet canim cigdemdeki siraya degmez baktigi fal

kesinlikle değmez...ayrı olduğumu duyunca dönücek diyo,kesin dönücek,olmamış şey için sallamak kolay,sanki dönmese gidip çiğdemin yakasına mı yapışıcam,salla babam sallaaaa,ayrıldığım kişi için de evlenip ayrılmış dedi,tutmadı,nişan mı atmış acaba dedi,asla öyle bişey yok...zaten diyorum ya akadaşlar,yaşınızı soruyo,medeni durumunuzu soruyo,17 yaşında bi kız bi de bekarsa ona diycek ki manitadan ayrıldın ya da platonik aşkın var vb... 27-28 yaşındaki insana da evliyse ona göre sallıyo,bekarsa ona göre..fal böyle mi bakılır,çok umutlanmıtım ama vaktim boşa gitti valla,gidilicekse de pek bişey beklenmesin...babam için hastalıkları var diyo,annem için de...eee yaşlı insanlar...tabi hastalıkları olucak,daha nolsun..ayrıldığım kişinin memleketini tutturamadı,ne alaka,mesleğini salladı,tutmadı,kardeşlerim için sallamaya çalıştı o da utmadı,ahahaha,cafelerde fal baktırma dönemi bitmiştir benim için

Sembol Fulya hakkında ne dusunuyorsunuz? Bugun gittim kendısıne ama benı şok edecek yada öyle muhtesemdı dıyebılecegım gıbı olmadı..Siz ne dusunuyorsunuz, dedikleri oluyor mu? tutturuyor mu dıyeyım bari?

fulya eskiden müthişti. günü gününe bilirdi bende. sonra saçmalamaya başladı. anı bile tuttuamamaya başladı. aynı anda burada bir çok kişi aynı şeyleri söylemeye başladı fulya için. 2-3 aydır ona gitmiyorum. en son 3-4 gidişimde çok çuvallamıştı. sonradan düzeldiyse o başka tabi. ama benim için fulya defteri kapanmıştır

Selam, çekmeköydeki Nil hanımdan mı bahsediyorsun ? Kahve ve tarot mu bakmıştı ? Bende gitmek istedim burda yazılanlardan ötürü ama öte yandan da güvenemedim..
Angel's Burcu, Belgin Kostak, Symbol cafedekilerin hepsi neredeyse hiçbirşey bilemediler geleceğe dair, sadece geçmişi değerlendirip zihin okuyorlar gibi, aklından geçip olmasını istediğin şeyler üzerinden olumlama yapmaya çalışıyorlar sanki.

Evet ondan bahsediyorum. Tarot ve kahve baktırdım. Bende an itibarıyla başarısız. Belki verdiği tarihlerde sarkma olur diye biraz daha bekleyeceğim. Frekansı benle tutmamış da olabilir. Çünkü falını beğenen birçok insan var burada. O nedenle gidin ya da gitmeyin diye bir şey diyemem. İçinizden geçiyorsa baktırın.

bilemedim ben de fazla ticari kokusu aldım nedense...

Arkadaşlar, 1 gün bakmadım neler olmuş burada??? Den den gerçekten reklam amaçlı mıymış? Meyra33 de mi? Bilen biri yazsın lütfen, nasıl anlaşılmış reklam amaçlı olduğu? Çok merak ettim...

Sanırım site yöneticileri buna karar vermişler daragaya 7...

Bu konuda benim de minik minik bazı söyleyeceklerim var. Den_den ile Didem Hanım'a gittiğimde tanıştım. Birebir kendini tanıtma şeklinde olmadı aslında, yanında arkadaşıyla sohbet ederken merhabalar nerden buldunuzdan filan laf açılınca ortaya çıktı durum. Bir arkadaşını getirmişti didem hanım'a. Kendisinin burda sözü geçen birşeylerden nemalanmak, prim almak gibi bir niyeti ve amacı olduğunu zannetmiyorum. Eleştirilebilecek tek yönü iyi niyetle tavsiye niteliğindeki övgülerinin muhtemelen site yönetimi tarafından reklam olarak algılanmasıdır. Dışardan bir gözle bakıldığında ( ki bunu ben de yaptım bu olayların ardından) gerçekten de yanlış anlaşılmaya müsait beyanları olmuş. Ancak didem hanımın evinde kendisini ve tavırlarını birebir görmüş biri olarak, aralarında böyle maddi bir bağ olduğuna inanmıyorum.

Sizlerle bunları paylaşmayı uygun gördüm ben de...

Herkese iyi haftalar...sevgiler...

Benim bildigim site yönetimi tahmin yada yanlış anlaşılmalarda değil daha kanıta dayalı ip adresleriyle falan hareket ediyor.. Yanlış anlaşılmaya müsait yorumları çok asmıştı ikisinizde yorumları dışardan bakan birinin rahatlıkla farkedebilecegi kadar..
.aynı durumun Bakırköy Didem icinde olacağını söyleyenler olmuş tabiki bu kadar düzenden rezillikten sonra haklısınız ama ben kendi adıma bir kere fal bir kerede kursun dokturdum 3 vakit Didem'e ikisindende çok memnun kaldım falının cogucikti kurşunlarda acayip rahatladım ki kendisinin tavsiyesiyle fal baktirmayi bıraktım 1 ayı gecti benim için rekor:)) yani çok ticari düşünen biri olsaydı emin olun sadece benden çok paralar kazanirdi.. :)) gönderdiğim arkadaslarımada burdan okuduğum ve nickinden tanıdığım birkaç arkadasa da çıktı falı ben fal diyetini onunla bozmayı düşünüyorum baktiracagim zaman..

Allah'ım tutturmuşuz fal fal hiç bir şeyde yok ne bilen var ne eden walla biriktirin alışverişe falan gidin kızlar yok öle fal olayı falan artık inanmıyourum

Hiçbir şey bilemiyorlar, boş yani, kağıda not aldırıyor yazdırıyor ınsanı umutlandırmaktan baska bır sey degıl yani...Fulyada oyledır gercı, kıme neden fıkır soruyorsam.

Eskiden çok duyardim isimlerini ama giden arkadaslarım ilk güzel baktı kağıda yazmış Dilek in söylediklerini hiç biri tutmamış orda pelinde aynı bu sene özellikle çok salladılar ben orda kısa bayan wardi ismini hatırlamıyorum ona baktirmistim en az sırası olmasına rağmen iyi bakmıştı ben pekinin ve dileğin eskisi gibi bakamadıklarını gelene gidene sakladıklarını duydum birde fiyat yükselmiş eh o kadar

Tatlım pardon yanlış anlamada den den ve Meyra33 üyeliklerinin reklam amaçlı oldugu sitede göründüğünden bu yana Didem lafı kesilmeye başladı cidden bende Bayadir yazmadım insan bir kere gider beğendiğini söyler falı çıkar bahseder bu site bunu için burda Didem kursun dökmüştü 60 50 bakiyormusta zaten fiyatı 25 30 gecen falcilarin kesinlikle reklam için olduğunu düşünüyorum nedeni para büyük olunca reklamda büyük olur ben meyra33 den den bu tebrik ediyorum güzel reklam:)

giden biri olarak ben bakirkoy didemin
cok abartildigini dusunuyorum. siradandi bence fali

Geçen minik defresif de aynısını yazmıştı

he yazmıştım çok geneldi ..
25 gündür bırakın falcıyı cafe önünden geçmiyom.
ki merak ettiğim o kadar çok şey var ki
aile ve işle ilgili , merak edeyim yaşayarak öğreneyim diyorum :18:
bakalım ne kadar dayancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…