çıkmıyo mu yazdıklarım
asmin burak hakkında bilgisi olan var mı?
önerir misiniz
Ben 2 aydan fazladır gitmiyorum falcılara ama giden arkadaşlarım çok..Laf cafe kuzey'e iyi diyorlar bayağı..Bence onu deneyebilirsin...
yok falcı için yol gitmem ben daha. taksimdeyim yarın hazır.o civarlarda biri olursa olsun. olmasa da mühim değil :)
Selamlar arkadaşlar, Asmin Cafe'nin internette yazan bir numarası var ama bir türlü aranmıyor. Telefonda bir problem var sanırım. Bir de Burak'a baktıran varsa yorum rica edecektim.
Hanımlar Anna ya gidip te falı çıktı diyeniniz var mı aranız da ? Ben gecen hafta gittim de söyledikleri çıkacak mı acaba diye meraktayım
Arkadaşlar merhaba...
Uzun zamandır forumda konuşulanları takip etmiyorum, ancak nil hanıma yıldızname baktırmış biri olarak fikirlerimi paylaşmak istedim. Öncelikle şunu söyleyebilirim, Nil hanım benim bugüne kadar fal baktırdığım insanlardan farklı olarak, iyi derecede eğitimli, entelektüel bir kültüre sahip ve başka bir işle yoğun olarak ilgilenen biri. Yıldıznameye baktığında sadece geleceğinizle ilgili birşeyler söylemekle kalmıyor, size okumanız gereken duaları, esmaları, ayetleri de söylüyor ve asla olumsuz şeyleri dillendirmiyor. İçinizi rahatlatıyor ve hayatınızda olumsuz durumlardan kurtulmak için okumanız gereken duaları anlatıyor. Benimle ilgili yıldıznameye bakarak söylediği pek çok şey doğru. Onun öğrettiği duaları vakit buldukça okuyorum ve hayatımda olumsuz giden işler yavaş yavaş düzene girmeye başladı. Sıkıntılarını dualarla çözmek isteyenlere özellikle Nil hanımla görüşmelerini tavsiye ediyorum. Ben kendisinden memnun kaldım, aldığı paranın hakkını da fazlasıyla verdiğini düşünüyorum. Sevgiler...
Bakırköyde, almira cafede ki enfale gitmek istiyorum ama telefon numarasını bulamadım mesaj olarak gönderir misiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?