İstanbul'da Fal - Falcılar

yok falcı için yol gitmem ben daha. taksimdeyim yarın hazır.o civarlarda biri olursa olsun. olmasa da mühim değil :)

:) asmın cafe burak ı bende merak edıyorum ben meryeme baktırdım gecen persembe gecmısı ve anı ıyı 3 lu rakamlar dedı klasık falcı ıste 3 vakte kadar yanı :) 3 gun gectı ayın 23 u gectı ayın 30 u kaldı ben cok ıhtımal vermsemde beklıyorum ama burak a cok ıyı dıyorlar
meryemde burakda aynı paraya bakıyo :) hayırlısı kızlar pazar gunu tatıle gıdıcem artık tatılden sonra bı baktırım burak a belkı :)

Selamlar arkadaşlar, Asmin Cafe'nin internette yazan bir numarası var ama bir türlü aranmıyor. Telefonda bir problem var sanırım. Bir de Burak'a baktıran varsa yorum rica edecektim.

Selamlar arkadaşlar, Asmin Cafe'nin internette yazan bir numarası var ama bir türlü aranmıyor. Telefonda bir problem var sanırım. Bir de Burak'a baktıran varsa yorum rica edecektim.

ya evde var ancak yarın verebılırım kartlarını almıstım :) burak a baktırmadım bende merak edıyorum ama fazla da adı gecmesınn sımdı ona revasta olur fıyatı artar neme lqazım :)))

Hanımlar Anna ya gidip te falı çıktı diyeniniz var mı aranız da ? Ben gecen hafta gittim de söyledikleri çıkacak mı acaba diye meraktayım

Merhaba bende geçen hafta gittim. 200 TL ücreti... Artık değil anna tüm falcılar için gelecek hakkında tahminlerine bir yorum yapamıyorum çünkü gerçekten kabul etmemiz gereken bir şey var, en başta da kendim için yazıyorum bunu GELECEĞİ ALLAH'TAN BAŞKA KİMSE BİLEMEZ diyorum.Bazen fal ile olacak olan şeyleri bile engelliyor muyum diye düşünmüyor değilim.... Ama Anna hanımın söyledikleri çıksın tabiki isterim :) Kısmette ne varsa o.. Kısmetten öteye köy yok demişler...

ben aradığım zmn para önemli değil ne verirsen demişdi 200 tl oluyormuş demek ne verirsen :) ben çok uzun zmn önce annesi nadya hanıma baktırmıştım fal
çok iyi bir falcıydı bir rita bide nadya hanım vardı o zmn iyi bakan ama epey yaşlanmıştır şimdi bana hala baktığını ne zmn istersen gel dedi inşş o da o kdr pahalı bakmıyordur :)

Amanın! Bir süredir girmiyordum, reklam üyelikler falan ortalık karışmış:s

Yazılanların hepsini de okuyamıyorum ama Ümraniye'deki Didem bence çok iyi niyetli bir kız ve çok iyi bir falcı. O yüzden şaşırdım yazılanlara. Daha evvel de yazmıştım, söylediği ve benim için çok önemli olan şeyler bana çıktı. Ayrıca birkaç konuyu pat diye yüzüme söyleyen ve beni çok şaşırtan bir falcıydı Didem. Umarım yazılanlar bir yanlış anlaşılmadır. Bence yardımsever bir kız. Kimsenin hakkını yememek lazım, o yüzden dayanamadım yazıyorum...

Şimdi bana da reklam yapıyorsun demeyin haaa...:)) Daha evvel de yazmıştım Elmira ve Nihal'i de çok beğeniyorum. Özellikle Elmira'yı. Son derece zor geçen şu 4-5 ayda bana en çok yardımcı olan insandır. İstanbul'a döner dönmez son kez gideceğim inşallah.
Bu arada aylar evvel baktırdıklarımdan en fosu da Cafe Zade Armağan, Niko, Tarık ve Nesim'di. Hiç birşey anlamadım valla!

Yeni birileri çıkarsa, bana da haber verin lütfen...Eksik kalmıyım:) Çok sevgiler herkese, umarım herkesin beklediği kim varsa biran önce döner:)

NOT: Hazır girmişken bunu da yazıyım: Giitiğim zaman pek hoşlanmamıştım ve de ortam fazla gürültülü gelmişti. Hatta amma da salladı diye düşünmüştüm...Ama şimdi düşünüyorum da Melekler Kahvesi'nde bir Gülşen var, onun da dediği 2-3 şey çıkmış...Birdaha gidermiyim hayır ama onda da var birşeyler, içine mi doğuyor ne...:)

Arkadaslar merhaba,

Ben siteye yeni üye oldum.Her hafta bı falciya giderim.bu aralar kadinlar kahvesindeki remziyeye gidiyorum.HAyatimda çok radikal degisikligi bilmişti.Fakat detay olaylarda gerceklesmeyenler oluyor.10 üstünden 7 veririm.sizden Anna nin telini rica edebilir miyim?

Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar merhaba...
Uzun zamandır forumda konuşulanları takip etmiyorum, ancak nil hanıma yıldızname baktırmış biri olarak fikirlerimi paylaşmak istedim. Öncelikle şunu söyleyebilirim, Nil hanım benim bugüne kadar fal baktırdığım insanlardan farklı olarak, iyi derecede eğitimli, entelektüel bir kültüre sahip ve başka bir işle yoğun olarak ilgilenen biri. Yıldıznameye baktığında sadece geleceğinizle ilgili birşeyler söylemekle kalmıyor, size okumanız gereken duaları, esmaları, ayetleri de söylüyor ve asla olumsuz şeyleri dillendirmiyor. İçinizi rahatlatıyor ve hayatınızda olumsuz durumlardan kurtulmak için okumanız gereken duaları anlatıyor. Benimle ilgili yıldıznameye bakarak söylediği pek çok şey doğru. Onun öğrettiği duaları vakit buldukça okuyorum ve hayatımda olumsuz giden işler yavaş yavaş düzene girmeye başladı. Sıkıntılarını dualarla çözmek isteyenlere özellikle Nil hanımla görüşmelerini tavsiye ediyorum. Ben kendisinden memnun kaldım, aldığı paranın hakkını da fazlasıyla verdiğini düşünüyorum. Sevgiler...

bu nil hanım nerededir,kaça bakar.yıldızname kuranla bakılan bir şey dimi?

Buraya yazanların %90'ı eminim eski sevgilisi dönecek mi dönmeyecek mi, arayacak mı aramayacak mı diye fal baktırıyor:)

Bende öyleyim:) Adamı terk eden benim, ama genede dönecek mi diye falcıların peşinde koşturuyorum

Niye bu kadar bu erkekler için kendimizi harap ediyoruz anlamıyorum...

Verdiğimiz paralara yazık ya...

Neyin peşindeyiz !!

Bakırköyde, almira cafede ki enfale gitmek istiyorum ama telefon numarasını bulamadım mesaj olarak gönderir misiniz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…