İstanbul'da Fal - Falcılar

ben geçen hafta hande diye birine fal baktırdım çağırdığınız bir cafeye geliyor durum tespitleri iyiydi ama çıkar mı bilmiyorum daha önce ona fal baktıran oldu mu acaba?

insanoğlunun en büyük zaafının peşindeyiz EGO :)

ısrarla ayrılık yok diyen kafe 3 vakit didem. aynı şekilde arzuhal cafe arzu. Bu adam senin kaderin diyen Mulla. Cıvıltı cafe suna. Soğanlık Emine...
ve mercanın söylediklerinin tam tersi oldu.

bi tek elmira çıktı malesef haziran ayında anlıycaksın demisti. onunda arada söylediği şeyler olmadı sadece sonuc ve ayrılık icin verdiği tarih tuttu.
benden pes artık fal olayını bırakıyorum. umutlarınızı kırmak istemem ama bu fal işi gerçekten yalan gibi..

Hayatim nice kere pes tamam bitti artik geri donus yok dedigimde yeniden basladik umutsuz olma canim. Artik ben bitirdigimde bile olmaz dedigimde bile uc vakit didem umraniye didem laf kafe kuzey aksini idda etti ve esimle tekrar denemeye karar verdik

İnşallah eşinle mutlu olursun canım ömrünün sonuna kadar.. ama bizim geri dönüşü yok artık gerçekten dönmez bidaha.. acı veriyor bunu düsünmek ama alısmak zorundayım

Mrb berrinderen

Gecen hafta anna ya gittim demiştin memnun kalıp kalmadığını merak ediyorum.Onerir mısın?

Çok giremiyorum ama Ümraniye Didem için söylenen reklam olayına ben de inanmıyorum ..Sık fal baktırmıyorum neredeyse 4 aydır gitmiyordum Ümraniye Didem i geçen hafta denedim ve çok da memnun kaldım..İnsan niyetini az çok belli eder bence..Ben de samimiyetinden ve ilgisinden başka birşeyini görmedim kızın. Benim şu olacak bu olacak gibi beklentim de yok, herşey Allah tan..Ama anı, ne düşündüğünü merak ediyorum. Ki beni şaşırtan cümleleri, detayları ve nokta atışları da oldu..Herşeyi geçtim elektriği bile bana pozitif geldi..Ona da iyki karşılaşmışız dedim, gerçekten de böyle düşünüyorum.

Şimdiye kadar gittiğim Elmira, Dilek, Pelin, Barış, Nihan, Melis.... ve adını hatırlayamadıklarım hepsi bana bunu demişti ne oldu sonuç adam başkasıyla. Öyle bir tavır gösterdi ki hiç sevmemiş resmen. Yani demem o ki o seni seviyor senin kaderin lafları fos. Ha şimdi bunlara tekrar gitsem ya yok onu bırakacak sana dönecek ee sonra bi bakmışım düğün fotoları. Diyecekler mutlu olamayacak kapına gelecek.. Böyle devam eder gider. Ben paydos ettim. Merak ettiğimde başka bir şey yok zaten. Belki hayallerim, ümitlerim hayat sevincim tekrar gelir. Ki gelecektir de şu an ben sessizliğe karar verdim kendimi dinlemek için.

serkan taramalı tüfekk gibi çok aptalca geldi bana 2 dakka ya sürdü ya sürmedi falıı salladı yolladı

sende bilgileri varsa atarmısın ne kadar nerde bakıyor ve telefonunu rica edeyim

Canım hande'nin fal bakma konusunda uzaktan yakından hiç ama hiç ilgisi yok.Gelir karşına aklına ne geliyor kafasına göre senaryo çizmeye çalışır...Zaten bu forumun eskileri gayet iyi bilir onu.Hakkında çok çok olumsuz yazılar yazıldı çizildi burda...Bilgine...

arkadaş telini yazdı her dediğin yaşadım diyor ne yapalım ne dersiniz

arkadaş telini yazdı her dediğin yaşadım diyor ne yapalım ne dersiniz

Sakın hayatım..Verdiğin paraya zamana yazık olur...ben aylarca bu forummu takip ettim..1 kişi bile hande için iyi demedi...Hep olumsuz yazılar yazıldı...Gerilerde görürsün...Hatta biri babası ile gitmiş..Hande kıza kalkmış sen bu geldiğin adamla yatıyorsun demiş..Böylede saçma sapan şeyler konuşan bir kişi....

internetten araştırırmısın orda bazıları çok övmüş anlamadım

internetten araştırırmısın orda bazıları çok övmüş anlamadım

Hayatım ben ne araştıracağım şubat ayında kendisine fal baktirdin yarım saat saçmalık dinledim üstüne 20 tl paramdan oldum. Face deki yazılara bakma hepsini kendi acmış . Herneyse ya sen bana bakma git ve ondan sonra burda yorumlarını yazarsın ..

ben bu aralar fazla tutuştun. melekler kahvesi eren hakkında da bilgi alabilr miyim?
beklediğim bi tarih var. bakalım çıkarsa size önerecek yeni bir falcımız olacak :)
erene baktıran varsa bilgi verebilr mi lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…