insanoğlunun en büyük zaafının peşindeyiz EGO :)Buraya yazanların %90'ı eminim eski sevgilisi dönecek mi dönmeyecek mi, arayacak mı aramayacak mı diye fal baktırıyor:)
Bende öyleyim:) Adamı terk eden benim, ama genede dönecek mi diye falcıların peşinde koşturuyorum
Niye bu kadar bu erkekler için kendimizi harap ediyoruz anlamıyorum...
Verdiğimiz paralara yazık ya...
Neyin peşindeyiz !!
Hayatim nice kere pes tamam bitti artik geri donus yok dedigimde yeniden basladik umutsuz olma canim. Artik ben bitirdigimde bile olmaz dedigimde bile uc vakit didem umraniye didem laf kafe kuzey aksini idda etti ve esimle tekrar denemeye karar verdik
Hayatim nice kere pes tamam bitti artik geri donus yok dedigimde yeniden basladik umutsuz olma canim. Artik ben bitirdigimde bile olmaz dedigimde bile uc vakit didem umraniye didem laf kafe kuzey aksini idda etti ve esimle tekrar denemeye karar verdik
Amanın! Bir süredir girmiyordum, reklam üyelikler falan ortalık karışmış:s
Yazılanların hepsini de okuyamıyorum ama Ümraniye'deki Didem bence çok iyi niyetli bir kız ve çok iyi bir falcı. O yüzden şaşırdım yazılanlara. Daha evvel de yazmıştım, söylediği ve benim için çok önemli olan şeyler bana çıktı. Ayrıca birkaç konuyu pat diye yüzüme söyleyen ve beni çok şaşırtan bir falcıydı Didem. Umarım yazılanlar bir yanlış anlaşılmadır. Bence yardımsever bir kız. Kimsenin hakkını yememek lazım, o yüzden dayanamadım yazıyorum...
Şimdi bana da reklam yapıyorsun demeyin haaa...:)) Daha evvel de yazmıştım Elmira ve Nihal'i de çok beğeniyorum. Özellikle Elmira'yı. Son derece zor geçen şu 4-5 ayda bana en çok yardımcı olan insandır. İstanbul'a döner dönmez son kez gideceğim inşallah.
Bu arada aylar evvel baktırdıklarımdan en fosu da Cafe Zade Armağan, Niko, Tarık ve Nesim'di. Hiç birşey anlamadım valla!
Yeni birileri çıkarsa, bana da haber verin lütfen...Eksik kalmıyım:) Çok sevgiler herkese, umarım herkesin beklediği kim varsa biran önce döner:)
Mrb berrinderen
Gecen hafta anna ya gittim demiştin memnun kalıp kalmadığını merak ediyorum.Onerir mısın?
Ben form da yeniyim......İlk defa 2 sene önce Cadde Symbol de Serkana baktırdım..Ben dahil 4 kişiye dediklerinin hiçbiri çıkmadı.....Burayı takip ederek Burcuya gittim evet söyledi birşeyler ama o kadar ütöpik geldi ki bana açıkcası inanamadım.......Olguya gitmeyi düşünüyorum ne dersiniz?Bilgisi olan var mı?
baktırdığınız hande ünlü ise ben bana fal bakıp aynı gün ertesi gün dediklerini yaşadığımı bilirim iyi falcıdır
sende bilgileri varsa atarmısın ne kadar nerde bakıyor ve telefonunu rica edeyim
Canım hande'nin fal bakma konusunda uzaktan yakından hiç ama hiç ilgisi yok.Gelir karşına aklına ne geliyor kafasına göre senaryo çizmeye çalışır...Zaten bu forumun eskileri gayet iyi bilir onu.Hakkında çok çok olumsuz yazılar yazıldı çizildi burda...Bilgine...
arkadaş telini yazdı her dediğin yaşadım diyor ne yapalım ne dersiniz
Sakın hayatım..Verdiğin paraya zamana yazık olur...ben aylarca bu forummu takip ettim..1 kişi bile hande için iyi demedi...Hep olumsuz yazılar yazıldı...Gerilerde görürsün...Hatta biri babası ile gitmiş..Hande kıza kalkmış sen bu geldiğin adamla yatıyorsun demiş..Böylede saçma sapan şeyler konuşan bir kişi....
internetten araştırırmısın orda bazıları çok övmüş anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?