İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaslar fal baktırdıkca yazıorum dün kadınlar kahvesi duyguya baktrdm ilk defa daha önce baktıranınız varmı benm herseyi bildi suan yasadklarmı sevglmi annesini aile durumumu suan yasadgm duygularmı ne zaman ayrıldıgımı falan bildii bi kardesm ölmstü onu bile bildi tarihler verdi ama tutarmı acaba bilmiorm :/ bu araada k.kahvesi remziyeye da fal baktrmstm 3 hfta önce eski svglnle karsılascaksn ddi o tuttu 18 inden sonra barısmak içn glcek dedi onuda bekliorm bakalmm

Arkadaslar son fal denemelerimi paylasiyorum; besiktas sembol asiye 10 uzerinden 0, devamli bana soru sordu cevap vermeyincede azarliyor, taksim kadinlar kahvesi duygu dedikleri cikti daha da zaman var 7, dilek ve pelin ozellikle dilek cok salliyor ikisine toplam 5, kiwa cafe kerim 7 analizler guzel tarihlere daha var, cadde sembol serkan ilk baktrdiginizda etKilenirsiniz snrsi foss, damlalar baris basarili az konustu oz konustu cikti da bir kismi, kadikoy mu cafe tam bir dolandirici konusmalari dinleyip falda soyluyolar, duyguyla barisi oneririm.

barisla ilgili olarak kendi deneyimlerimi yazayim ben de. seni su
gun arayacak demisti. o gun aranmistim. su tarihte de kesin donus yapacak dedigi tarihte cocugun baskasina asik oldugunu ogrenmistim. tam o tarihte hem de. buna benzer olaylari bi kac kiside daha yasadim. daha da tovbeliyim fallara inanip tarih beklemem. Allahin sopasi yok. sen misin elin falcisina inanan? ah sana tarih
kendim icin konusuyorum yanlis anlasilmasin. herkesin elektrigi durumu filan farkli sonucta.

Son düzenleme:

Cok talihsiz olmus.. Baris bi sey gormusde ne gordugunu pek bilememis demekki

Falcı annanın iletişim bilgilerini mesaj hakkı olan biri bana gönderebilir mi ? :26:

barış banada kavga ettgimzde aynı sekıdle 14 hazıranda donccek flaan demstı tam tersı olduu tamamen koptukk

Senden yorum bekliycem .eger söyledikleri tuttu dersen iletişim bilgisini verirsin bende denerim.

şimdiden çok tesekkurlerrrrr :)

Canim bir tanesi soyle cikti bir hirsizlik yasicaksin dikkat et dedi. Kupelerimi bulamiyorum cantamdan mi gitti arabaya koydum yikamacida mi gitti bilemiyorum ama yok altin kupelerim.

ah canım benm ahh allahın sopası yok hakkaten bende sen gibi cezamı buldmm fal baktırmaktan dönüodm symbolden kafeden çktm 30 adım attm baktm bnmki baskasylaa tur atıoo gezinioo yoldaa oysaki bn onn için fal baktırmakttan dönüodmm hey gidi heyy insan akllanmıo işte moral bulmak için gidio :)

Pelin eskiden formndaydı smdi çok gelen gideni oluo geçen gttm 14 kisi vardı düsün bazen 21 oluoo işte ole ole artk sezgilerimi gitti ne kadının son iki aydr dedigi cok az sey ttuttu gerisi çkmadı 2 ay içinde her hafta gttm dilek hele tam bi fiyasko pelin onn yannda 10 numara diym sallıoda sallıoo dilek hanm duyguyu denedm bende brz memnn kaldm genel itibaryle bakalım ne olacak işte symbol serkanı hc begenmedm hayatmn en kısa falydı bu aralar cafe zade armaganı merak ediormda kadın full doluu :)

Şimdi gittiğim falcılara göre o benimle, benden başkasını düşünmüyor ve iş resmiyete binecek vs vs dediler. Lakin evlilik haberi geldi ondan şimdi kaç aydır taa ekimde başlamıştım bu falcı turlarına o zamandan beri umutlanıp umutlanıp durdum durduğumla da kaldım böyle.

Canim bir tanesi soyle cikti bir hirsizlik yasicaksin dikkat et dedi. Kupelerimi bulamiyorum cantamdan mi gitti arabaya koydum yikamacida mi gitti bilemiyorum ama yok altin kupelerim.

Üzüldüm cnm inşallah bulursun benim özel mesaj atma hakkım yok senin varsa bana onun telini yollarmisin.yorum için teşekkürler :)

şaka gibi yaaa dönücek denen sevgililer dönmedi herkesin eski sevgilisi başkasını bulmuş benimkide aynı 2 aydır başkasıyla çıkıyo ve gayette mutlu hiç bana dönücek gibi bi hali yok giderek sayımız artmaya devam ediyo anlaşılan bu fal olayı iyice saçmalamaya başladı yani en azından benim için öle :18:

dönse bile onu kabul edebilecek misin başkasıyla çıktığını bile bile..

dönse bile onu kabul edebilecek misin başkasıyla çıktığını bile bile..

kabul edicem diye demedim gittiğim falcılar bana hep sana dönücek diyip duruyolardı yok şu tarih yok bu tarih sonra bi baktım meğer başkasıyla çıkıyomuş yani nerdeyse 3-4 tane falcıya gitmiştim hiçbiri bana demediki bu başkasıyla birlikte diye 2 aydan beri çıkıyolarmış bu gittiğim falcılara 2 ay içersinde gittim öncesinde yada sonrasında deil ...sallayıp durdular bana dönücekmiş dönmeyi bırak gayette mutlu gözüküyo o anlamda dedim ...tabiki büyük konuşmym ama artık bitmiştir benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…