ben bu aralar fazla tutuştun. melekler kahvesi eren hakkında da bilgi alabilr miyim?
beklediğim bi tarih var. bakalım çıkarsa size önerecek yeni bir falcımız olacak :)
erene baktıran varsa bilgi verebilr mi lütfen
Arkadaslar son fal denemelerimi paylasiyorum; besiktas sembol asiye 10 uzerinden 0, devamli bana soru sordu cevap vermeyincede azarliyor, taksim kadinlar kahvesi duygu dedikleri cikti daha da zaman var 7, dilek ve pelin ozellikle dilek cok salliyor ikisine toplam 5, kiwa cafe kerim 7 analizler guzel tarihlere daha var, cadde sembol serkan ilk baktrdiginizda etKilenirsiniz snrsi foss, damlalar baris basarili az konustu oz konustu cikti da bir kismi, kadikoy mu cafe tam bir dolandirici konusmalari dinleyip falda soyluyolar, duyguyla barisi oneririm.
barisla ilgili olarak kendi deneyimlerimi yazayim ben de. seni su
gun arayacak demisti. o gun aranmistim. su tarihte de kesin donus yapacak dedigi tarihte cocugun baskasina asik oldugunu ogrenmistim. tam o tarihte hem de. buna benzer olaylari bi kac kiside daha yasadim. daha da tovbeliyim fallara inanip tarih beklemem. Allahin sopasi yok. sen misin elin falcisina inanan? ah sana tarihVİRÜS
kendim icin konusuyorum yanlis anlasilmasin. herkesin elektrigi durumu filan farkli sonucta.VİRÜS
Cok talihsiz olmus.. Baris bi sey gormusde ne gordugunu pek bilememis demekki
gun arayacak demisti. o gun aranmistim. su tarihte de kesin donus yapacak dedigi tarihte cocugun baskasina asik oldugunu ogrenmistim. tam o tarihte hem de. buna benzer olaylari bi kac kiside daha yasadim. daha da tovbeliyim fallara inanip tarih beklemem. Allahin sopasi yok. sen misin elin falcisina inanan? ah sana tarih
kendim icin konusuyorum yanlis anlasilmasin. herkesin elektrigi durumu filan farkli sonucta.
Soyleki gecmis ve ani biliyor gelecek icin verdigi tarih var temmuz ayinda cikarsa paylasirim ama 200 lira buyuk rakam kisitli maasi olan icin zor ve garantisi olmayan bir para
Senden yorum bekliycem .eger söyledikleri tuttu dersen iletişim bilgisini verirsin bende denerim.
şimdiden çok tesekkurlerrrrr :)
gun arayacak demisti. o gun aranmistim. su tarihte de kesin donus yapacak dedigi tarihte cocugun baskasina asik oldugunu ogrenmistim. tam o tarihte hem de. buna benzer olaylari bi kac kiside daha yasadim. daha da tovbeliyim fallara inanip tarih beklemem. Allahin sopasi yok. sen misin elin falcisina inanan? ah sana tarih
kendim icin konusuyorum yanlis anlasilmasin. herkesin elektrigi durumu filan farkli sonucta.
Arkadaslar son fal denemelerimi paylasiyorum; besiktas sembol asiye 10 uzerinden 0, devamli bana soru sordu cevap vermeyincede azarliyor, taksim kadinlar kahvesi duygu dedikleri cikti daha da zaman var 7, dilek ve pelin ozellikle dilek cok salliyor ikisine toplam 5, kiwa cafe kerim 7 analizler guzel tarihlere daha var, cadde sembol serkan ilk baktrdiginizda etKilenirsiniz snrsi foss, damlalar baris basarili az konustu oz konustu cikti da bir kismi, kadikoy mu cafe tam bir dolandirici konusmalari dinleyip falda soyluyolar, duyguyla barisi oneririm.
Canim bir tanesi soyle cikti bir hirsizlik yasicaksin dikkat et dedi. Kupelerimi bulamiyorum cantamdan mi gitti arabaya koydum yikamacida mi gitti bilemiyorum ama yok altin kupelerim.
şaka gibi yaaadönücek denen sevgililer dönmedi herkesin eski sevgilisi başkasını bulmuş benimkide aynı 2 aydır başkasıyla çıkıyo ve gayette mutlu hiç bana dönücek gibi bi hali yok giderek sayımız artmaya devam ediyo anlaşılan bu fal olayı iyice saçmalamaya başladı yani en azından benim için öle :18:
dejavu cafe neşeden memnun olan varmı söyledikleri çıkıyormu
dejavu cafe neşeden memnun olan varmı söyledikleri çıkıyormu
dönse bile onu kabul edebilecek misin başkasıyla çıktığını bile bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?