dejavu cafe neşeden memnun olan varmı söyledikleri çıkıyormu
Şimdi gittiğim falcılara göre o benimle, benden başkasını düşünmüyor ve iş resmiyete binecek vs vs dediler. Lakin evlilik haberi geldi ondan şimdi kaç aydır taa ekimde başlamıştım bu falcı turlarına o zamandan beri umutlanıp umutlanıp durdum durduğumla da kaldım böyle.
doğmadan neler doğar allah gönlünün muradını hayırlı eylesin tez zamanda tatlım bazen kötü olayları görmezsek büyüyemiyoruz nasipten öte köy yok sakın ve mutlu kalman dileklerimle ışığın solmasın
kızlar bıldıgınız flcılarda varmı tel de bakabılen cok ıhtıyacamı var benım ıstbula gelme ımkamınım yok telde bakan varsa bana ozelde nosu atarmısınız.
kabul edicem diye demedim gittiğim falcılar bana hep sana dönücek diyip duruyolardı yok şu tarih yok bu tarih sonra bi baktım meğer başkasıyla çıkıyomuş yani nerdeyse 3-4 tane falcıya gitmiştim hiçbiri bana demediki bu başkasıyla birlikte diye 2 aydan beri çıkıyolarmış bu gittiğim falcılara 2 ay içersinde gittim öncesinde yada sonrasında deil ...sallayıp durdular bana dönücekmiş dönmeyi bırak gayette mutlu gözüküyo o anlamda dedim ...tabiki büyük konuşmym ama artık bitmiştir benim için
bu müptela cafedeki paşahana ya da kadınlar kahvesindeki duyguya baktırıp da başka memnun olan var mı?bazı arkadaşlar çok övmüş merak ettim
merhabalar, bundan 2-3 yıl önce beyoğlu majestik kafede emre'ye gitmiştim ve çok memnun kalmıştım ama daha sonra oradan ayrılmış sanırım ve ondan sonra gittiğim kimseden memnun kalmadım, emre ye gitmiş olan bilen tanıyan şuan nerde çalıştığını bilen var mı?
Tam karşısında Uçurtma cafe de çalışıyor emre...
harikasın teşekkür ederim, sende aynı fikirde misin emre ile ilgili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?