İstanbul'da Fal - Falcılar

evet sonunda baktırdığım fallardan çıkanlar olmuş şok oldum ve şuan tesadüfen arkadaşımın sölemesi üzerine aaaa evet aynen olmuş dedim. birisi sanırım nisan başı ya da mart sonu gibi baktırdığım nil hanım ki olması cidden çook zor bişeydi evet çıkmış ((( ama sevindirecek bi olay deil. neyse ikinciside ebru hanımın katina falı ki bu konudada 2 şey olmuş ama ikiside olumsuz dediği şeylerdi evet olmuş. yazdığım kağıtlara baktım şimdi evet aynen tamı tamına sölediği rakam bile doğru çıkmış ((( neyse olumsuzda olsa çıkmış bilginize olsun istedim. neyse umarım söledikleri diğer çook güzel şeylerde çıksın hayırlısı bakalım.
 
ne tuhaf yaaa bu fal olayları kaptırıyosun kendini baktırıyosun ama olumsuzları es geçip unutuyosun hep olmasını beklediğin güzel şeylere odaklanıyosun ki asıl onlar olmuyor . ama hep dediğim gibi ben sıkıntılı olduğum zamanlarda baktırıp rahatlamak isteyenlerdenim belki o yüzden olumsuzları es geçtim :)))
 

ara ver fal turlarına kendine yeni hobiler edin gez hakettiğin değeri vermeyen ciğeri beş para etmez insanlar için fal endüstrisini kalkındırmaya değmez ayda bir filan gitmek normalde abartmak cebede zarar yani
 
kızlar bıldıgınız flcılarda varmı tel de bakabılen cok ıhtıyacamı var benım ıstbula gelme ımkamınım yok telde bakan varsa bana ozelde nosu atarmısınız.

cnm müptela kafe medyum paşahan iranlı kndisi bide yeşim hanlm var ikisinide tafsiye ederim taksimde kime sorsan gosterilrer çok guzel baklyolar isim bile veriyolar
 
herkese merhaba, ilk defa emel hanım isminde bir falcıya fal baktırmıştım. henüz çıkmamış olsa da bana hiç ummadığım derecede güzel şeyler söylemişti. benim açımdan çok etkileyiciydi. :) daha sonra tekrar gittiğimde çalıştığı yerden ayrıldığını öğrendim, kendisini çok aradım ama bulamadım. bilen birileri varsa ve bu konuda bana yardımcı olabilirse çok sevinirim, daha önce cafe in (teras) kadıköy de çalışıyordu.
 
herkese merhaba, ilk defa emel hanım isminde bir falcıya fal baktırmıştım. henüz çıkmamış olsa da bana hiç ummadığım derecede güzel şeyler söylemişti. benim açımdan çok etkileyiciydi. :) daha sonra tekrar gittiğimde çalıştığı yerden ayrıldığını öğrendim, kendisini çok aradım ama bulamadım. bilen birileri varsa ve bu konuda bana yardımcı olabilirse çok sevinirim, daha önce cafe in (teras) kadıköy de çalışıyordu. halen kadıköy civarlarında çalıştığını tahmin ediyorum :)
 
bu müptela cafedeki paşahana ya da kadınlar kahvesindeki duyguya baktırıp da başka memnun olan var mı?bazı arkadaşlar çok övmüş merak ettim
 

valla cnm hayatında biri olduğunu bileseler bile, bu seferde diyolarki onu sevmiyo, öylesine takılıyo, aklında sen varsın diyolar :) yani anlıcan her şeye bi kılıf buluyo bu falcı milleti :)
 
bu müptela cafedeki paşahana ya da kadınlar kahvesindeki duyguya baktırıp da başka memnun olan var mı?bazı arkadaşlar çok övmüş merak ettim

duygu şuanı ve geçmişi iyi biliyo. ama gelecek için söylediği şeylerin hepsi yalan oldu :) hemde kaç kere gittim ona ama malesef hiçbirini tutturamadı
 
Son düzenleme:
merhabalar, bundan 2-3 yıl önce beyoğlu majestik kafede emre'ye gitmiştim ve çok memnun kalmıştım ama daha sonra oradan ayrılmış sanırım ve ondan sonra gittiğim kimseden memnun kalmadım, emre ye gitmiş olan bilen tanıyan şuan nerde çalıştığını bilen var mı?
 
Bu müptela kafedeki paşahan ve yeşimhan kaça bakıyor acaba kahve falını
 

Tam karşısında Uçurtma cafe de çalışıyor emre...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…