düşünmekten var ya beyin çorba!!!:)tabi canım ne olcak o domuza hiç bişicik olmaz!! sen yine taze bekarmışsın biz ayrılalı neredeyse 1 yıl oldu.arkadaş bi git..git de önümüze bakalım.ama yokkk ne kalırım ne giderim kafasında.kuzenin mi ki acaba bu adam:26: ama yok olacağı söyliyim ben sana.bu böyle talkıladursun ben de o arada birini bulayım bunun evine de o davetiyeyi göndermezsem bana da hamurkafa demesinler!!!
rahman hoca için yazık etme parana derim herkese büyü var diyor ama gerçek değil söyledikleri hiç çıkmadı tavsiye etmem.
ayrıca burda bahsedilen perihana üsküdardakine gitmiştim hiç çıkmadı
bakalım dedikleri olacakmı
nasıldı peki fal?? reklam dendi ya halkalı için=)
ahahaha kuzenim olur mu olur valla :))))))) ahah düşünsene öle bişi olduğunu aman tanrım=)) dua edicem senin için o davetiye onun gözüne sokabilmen adına gerçekten ben bile sinirlendim bak şimdi:))))
selam kızlar,
uzun zamandır kadınlar kulubüne üyeyim ve yaklaşık 8-10 senedir tarot bakıyorum ama öyle üç harfli filan değilim :)
Genel olarak yakın uzak kime baktıysam kendimde dahil her sorumun cevabı çıktı bu zamana kadar.
Şimdi çalıştığım iş yerinden aldığım maaşım yeni ev almamız sebebi ile çok zor yetiyor geçinmemize 2 aydır hafta sonları çalışabileceğim ek iş arıyorum birden aklıma evde hafta sonları tarot bakabileceğim geldi.
sizce iyi bir fikir mi?
birde yazılanlara baktığımda 100 liradan bahsediliyor gerçekten 100 lira mı alınıyor ben bunun yarısına bakmayı düşündüm ama oda çok mu ucuz olucak yani?
dünya küçük olur mu olurama o çıkarsa davetiyeyi seninle gönderirim bak hem sen gözüne sokmuş olursun fena mı iki taraftan birden eğleniriz
ya kızlar bence 50 de çok fazla 20 olması makul ne bilim tuhaf hissettim bi fal bakıp 50 lira aldığımı düşününce
ama bana bir fikir verin lütfen ek iş olarak tarot baksam nasıl olur hem o direk evden de gerek telefon mail her türlü olur bilemiyorum yaa bi yol gösterin ya yüreklendirin yap tabi diye yada tutmaz diyin başka bi iş aramaya devam edeyim
Elinde tuz koşturuyon bakıyomda
mayıs cafe cafe laf yada bistroways miydi acaba gitiğiniz yer :))))):26:
Selinax bende tanidigim biri oldugunu soylemistim daha once bu forumda... Ben 3 senedir gidiyorum kendisine ve soyledigi cogu tutuyor. Eger cok fazla ustelersen, arayip bu ne olacak su ne olacak diye kadinin ustune gidersen dogal olarak tutmuyor... 3 harflileri falan yok yildizlnagme bakiyor. Kardesimi de goturdum ama onda fazla birsey soylemedi mesela. Fakat ben her daim kendisine giderim. Hatta Etiler'de Serap hanim'a bile gittim ama enerjimiz uyusmadi sanirim..yeni üye olupta, şurda şöyle bir falcı var. şöylede böylede diyenler. hep reklam gibi çıkıyor yawww...bari değecek birinin reklamını yapın.
Selinax bende tanidigim biri oldugunu soylemistim daha once bu forumda... Ben 3 senedir gidiyorum kendisine ve soyledigi cogu tutuyor. Eger cok fazla ustelersen, arayip bu ne olacak su ne olacak diye kadinin ustune gidersen dogal olarak tutmuyor... 3 harflileri falan yok yildizlnagme bakiyor. Kardesimi de goturdum ama onda fazla birsey soylemedi mesela. Fakat ben her daim kendisine giderim. Hatta Etiler'de Serap hanim'a bile gittim ama enerjimiz uyusmadi sanirim..
Insanlar kendi deneyimlerini abartarak yazmadigi surece bilgilenmek isterim acikcasi
selam arkadaşlar :) fal merakım sayesine ben de aranıza katılma kararı aldım :)
taksimde bir kaç falcıya gittim.. sizin taksimde bildiğiniz iyi bir falcı var mı diye sorucaktım :)
selam arkadaşlar :) fal merakım sayesine ben de aranıza katılma kararı aldım :)
taksimde bir kaç falcıya gittim.. sizin taksimde bildiğiniz iyi bir falcı var mı diye sorucaktım :)
önceki mesjajları da karışıtırıcam :) ama biraz fazla mesaj olduğu için biraz üşendim açıkçası :)
melekler kahvesinde ki ayşeye baktıran oldu mu?
veya kadınlar kahvesindeki duyguya?
önceki mesjajları da karışıtırıcam :) ama biraz fazla mesaj olduğu için biraz üşendim açıkçası :)
melekler kahvesinde ki ayşeye baktıran oldu mu?
veya kadınlar kahvesindeki duyguya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?