İstanbul'da Fal - Falcılar

ahahaha kuzenim olur mu olur valla :))))))) ahah düşünsene öle bişi olduğunu aman tanrım=)) dua edicem senin için o davetiye onun gözüne sokabilmen adına gerçekten ben bile sinirlendim bak şimdi:))))

rahman hoca için yazık etme parana derim herkese büyü var diyor ama gerçek değil söyledikleri hiç çıkmadı tavsiye etmem.
ayrıca burda bahsedilen perihana üsküdardakine gitmiştim hiç çıkmadı

yok yok gitmem ben araştırma yaptım sadece=)) zaten çok övülenden uzak durmak lazım bu sitede ya:))))) teşekkür ederim yorum için

ahahaha kuzenim olur mu olur valla :))))))) ahah düşünsene öle bişi olduğunu aman tanrım=)) dua edicem senin için o davetiye onun gözüne sokabilmen adına gerçekten ben bile sinirlendim bak şimdi:))))

dünya küçük olur mu olur ama o çıkarsa davetiyeyi seninle gönderirim bak hem sen gözüne sokmuş olursun fena mı iki taraftan birden eğleniriz

ya kızlar bence 50 de çok fazla 20 olması makul ne bilim tuhaf hissettim bi fal bakıp 50 lira aldığımı düşününce

ama bana bir fikir verin lütfen ek iş olarak tarot baksam nasıl olur hem o direk evden de gerek telefon mail her türlü olur bilemiyorum yaa bi yol gösterin ya yüreklendirin yap tabi diye yada tutmaz diyin başka bi iş aramaya devam edeyim

Bence 20 TL gayet makul baslangic icin. Sonralari baktigin tarot'un cikip cikmamasina gore fiyat yukselebilir. Ama dedigim gibi 20 TL bi tarot fali icin gayet uygun.
Ayrica tarot ya da fal bakmak bence en guzel yapilabilecek ek istir.

yeni üye olupta, şurda şöyle bir falcı var. şöylede böylede diyenler. hep reklam gibi çıkıyor yawww... bari değecek birinin reklamını yapın.
Selinax bende tanidigim biri oldugunu soylemistim daha once bu forumda... Ben 3 senedir gidiyorum kendisine ve soyledigi cogu tutuyor. Eger cok fazla ustelersen, arayip bu ne olacak su ne olacak diye kadinin ustune gidersen dogal olarak tutmuyor... 3 harflileri falan yok yildizlnagme bakiyor. Kardesimi de goturdum ama onda fazla birsey soylemedi mesela. Fakat ben her daim kendisine giderim. Hatta Etiler'de Serap hanim'a bile gittim ama enerjimiz uyusmadi sanirim..
Insanlar kendi deneyimlerini abartarak yazmadigi surece bilgilenmek isterim acikcasi

herkese merhaba ,

dun bikac arkadas kiva cafe kerime fal baktirdik . iyi mi desem kotu mu karar veremedim acikcasi.
Cok karisik bakiyor bir de arada cok mu salliyorum yoksa tutarli mi diye sordu :)

icinizde baktiran ve yorum yapabilecek varmi ?

ayrica bir arkadasim kucukyalida mulla icin iyi demisti , ramazana girmeden denemeyi dusunuyorum .
mulla icin yorum yapabilecek varmi ?

tesekkurler ,

selam arkadaşlar :) fal merakım sayesine ben de aranıza katılma kararı aldım :)
taksimde bir kaç falcıya gittim.. sizin taksimde bildiğiniz iyi bir falcı var mı diye sorucaktım :)

3 senedir kime gidiosun anlamadım ben =))

selam arkadaşlar :) fal merakım sayesine ben de aranıza katılma kararı aldım :)
taksimde bir kaç falcıya gittim.. sizin taksimde bildiğiniz iyi bir falcı var mı diye sorucaktım :)

damlalar tuğba benim anım ve geçmişimle ilgili çok doğru konuşmuştu doğrusu, geçmiş yazdığım mesajları kurcala orada yazıyor detaylı kararını kendin ver tabe.taksimde de başka gittiğim hiç bir ismi hatırlayamıyorum düşün ki nasıl fostu isimleri bile kalmamış aklımda..bol şans:44:

önceki mesjajları da karışıtırıcam :) ama biraz fazla mesaj olduğu için biraz üşendim açıkçası :)
melekler kahvesinde ki ayşeye baktıran oldu mu?
veya kadınlar kahvesindeki duyguya?

önceki mesjajları da karışıtırıcam :) ama biraz fazla mesaj olduğu için biraz üşendim açıkçası :)
melekler kahvesinde ki ayşeye baktıran oldu mu?
veya kadınlar kahvesindeki duyguya?

meleklerde kime baktırdıysam çıkmadı açıkçası =) biri şengün biride can diğeri selda idi :) meleklerdede ben peline baktırdım sadece bişeyi çok iyi bildi ona şaşırmıştım verdiği tarih ciddi tuttu çok eskidende dileke gitmiştim 3 sene olmuştur rahat o da idare ederdi ama biraz hikaye =) duyguyuda biliyorum ama hiç baktırmadım .. taksimde kaprsi cafe imam ciddi ilk falı güzeldi hayatımdaki kişinin adını verdi etti ama gerisi yalan oldu 2. kez gittiğimde ise yine arayacak ama sanada nazar var kurşun dökelim anca öle arar diyince dedim geç bu da tırt para koparmak için yani dedim=)
birde emre var ona gittim uçurtma cafe ama değmez tırt=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…