dunden beri seyrediyorum , arkadaşlar her yazana atlamayın :)
dün kü bayanın reklam olduğu bariz belliydi , rahman hocayıda ara ara birileri sorar durur, hatırlatma yaparlar :)
hoca olan adam falla uğraşır mı ya :)
kimki bu rahman hoca ara ara hep soruyorlar ya merak ettim=) yok zaten ben herkese gitmem öle araştırma yapmaya çalışıyorum minkicim :))))) marttan beri üyeyeyişm siteye:)
Üyelik tarihi heç mühim değil derecim :) yazanların cümlelerinden anlaşılıyor.
ki reklam tuzağına bende para kaptırmıştım
ne bilim arada çıkıyo rahman hocayı hatırlatıyo :)
tarzda aynı 3-5 mesaja alıntı hihihiih
Kızlar,
elmira'ya baktırmıştım çok yakınlarda.kötü şeyler duymaya da hazır mısın diye sormuştu.evet dedim.bu adama eski sevgilisiyle birlikte şu an ama bakıyım sn bunu zaten biliyosun dedi.biliyordum,haklıydı.sonra da bunlar yeniden sevgili diye üzülüyorsun ama öyle bir şey değil ilişkileri sadece(söyletmeyin işte kızlar) üzerine dedi.olabilir dedim.olabilir değil öyle durum dedi.hatta bu adamın bu tarz ilişki yaşadığı başkaları da var bunları da duyacaksın dedi.bakk dedim orada dur, olsa bilirdim kesin yok başka(kaynaklarım çok sağlam)..görürsün dedi hem de hiç beklemediğin birinden duyacaksın..iyi dedim bakalım.derken faldan olsun olsun bir hafta geçmiştir.esas oğlandan bana mj geldi.başka birine atacakken yanlışlıkla bana atılmış.sinirli kavga dolu bi mj çok detay vermiyeyim.diğer kızlar görsün diye yaptığın şey diye başlıyor..cevap verdim: kızlar?bu bi apıştı ya yanlış atmışım pardon sana öyle bir şey dermiyim diye.yok dedim bilmediğim şey değil de çoğul eki? e dedi ne sanıyosun aşık oldum başkasına gittim mi,yaşadığım hayat bu işte,düzgün ilişki istiyo olsaydım seni bırakır mıydım?uzun lafın kısası.ben esas oğlanın kendi ağzından duydum başkaları olduğunu.şimdi diyebilirsiniz kızım sen hasta ruhlu musun başkaları varmış işte diye..ben de elmiraya tamda öyle dedim başkası yok mu başkası,
çıkmayacak mı bu adam kalbimden,aklımdan.o da söyledi durdu.şimdi bu ufak detaylar oldukça daha bir inancım pekişiyor haliyle geleceğe dair söyledikleri için.Ay ben daha dedikleri çıksın mı çıkmasın mı ne istediğimden emin değilim ki.Kalbim diyor evet,aklım diyor hayır,çevrem 1000kere hayır..İmdatttt!!!kafam hepten karıştı ya
dedi ne sanıyosun aşık oldum başkasına gittim mi,yaşadığım hayat bu işte,düzgün ilişki istiyo olsaydım seni bırakır mıydım? böye erkeklerin ağzını burnunu dağıtasım geliyor yemin ederim açık ve net o zaman karşındaki insanın temiz olan duygularıyla ne oynarsın be adam!!! çok sinirlendim kusura bakma((
bana düşmez ama bence böyle bir insanı unutup hayatına devam etmen en mantıklısı((
mayıs cafe cafe laf yada bistroways miydi acaba gitiğiniz yer :))))):26:
ayyy yaa dağıtsana valla :)))) aynı fikirdeyim de bir izin verse bir tamamen çıkıp gitse hayatımdan,asır oldu ayrılalı.tam böyle oh diyorum rahat bir nefes alıyorum önüme bakayım yoluma bakayım hooop çıkıveriyor ortalığa..nerden buldum, nerden çattım!!seni de güzin abla belledim hepten esas sen kusura bakma!:)
benım de senınkıne benzer bı hıkayem var :)cok guzel ozetlemıssın kalbım evet dıyor,aklım ıse hayır... elmıraya bende mı gıtsem acaba? gercı sebadan da memnunum ama,elmırayı da cok merak edıyorummm.fıat tuzlu gelıo bana elmıradaKızlar,
elmira'ya baktırmıştım çok yakınlarda.kötü şeyler duymaya da hazır mısın diye sormuştu.evet dedim.bu adama eski sevgilisiyle birlikte şu an ama bakıyım sn bunu zaten biliyosun dedi.biliyordum,haklıydı.sonra da bunlar yeniden sevgili diye üzülüyorsun ama öyle bir şey değil ilişkileri sadece(söyletmeyin işte kızlar) üzerine dedi.olabilir dedim.olabilir değil öyle durum dedi.hatta bu adamın bu tarz ilişki yaşadığı başkaları da var bunları da duyacaksın dedi.bakk dedim orada dur, olsa bilirdim kesin yok başka(kaynaklarım çok sağlam)..görürsün dedi hem de hiç beklemediğin birinden duyacaksın..iyi dedim bakalım.derken faldan olsun olsun bir hafta geçmiştir.esas oğlandan bana mj geldi.başka birine atacakken yanlışlıkla bana atılmış.sinirli kavga dolu bi mj çok detay vermiyeyim.diğer kızlar görsün diye yaptığın şey diye başlıyor..cevap verdim: kızlar?bu bi apıştı ya yanlış atmışım pardon sana öyle bir şey dermiyim diye.yok dedim bilmediğim şey değil de çoğul eki? e dedi ne sanıyosun aşık oldum başkasına gittim mi,yaşadığım hayat bu işte,düzgün ilişki istiyo olsaydım seni bırakır mıydım?uzun lafın kısası.ben esas oğlanın kendi ağzından duydum başkaları olduğunu.şimdi diyebilirsiniz kızım sen hasta ruhlu musun başkaları varmış işte diye..ben de elmiraya tamda öyle dedim başkası yok mu başkası,
çıkmayacak mı bu adam kalbimden,aklımdan.o da söyledi durdu.şimdi bu ufak detaylar oldukça daha bir inancım pekişiyor haliyle geleceğe dair söyledikleri için.Ay ben daha dedikleri çıksın mı çıkmasın mı ne istediğimden emin değilim ki.Kalbim diyor evet,aklım diyor hayır,çevrem 1000kere hayır..İmdatttt!!!kafam hepten karıştı ya
yok ya ne kusuru bende aşk konusunda çok mutsuzum ya yok adam yok kalmamış valla güvenim sıfır yerlerde geziyor helede böyle adamları cidden dövesim var=)) bende erkek arkadaşımla ayrıldım 13 gün oldu bugün tamamı tamına ama adamdan ne ses ne başka bişi var ortada bitme nedeni yok peşimdeydi 6 aydır bi evet dedim olaya bak yani benimde hayatımda hep böyle oluyor delircem yani =(( =)) ya seni bulmuş düzgün kızsın işte afedersin diğer tipler gibi diilsindir o da farkında işte senide kaçırmak istemiyor =(( ilerde evlenmek istediğinde sen ol elinin altında modeli bunları kuzenimden biliyorum valla bak onuda dövesim var mesela =)) dediğim gibi bana düşmez kesinlikle ama 30 kere düşün derim=)) erkeğe var ya hiçbişi olmuyor olan kıza oluyor
benım de senınkıne benzer bı hıkayem var :)cok guzel ozetlemıssın kalbım evet dıyor,aklım ıse hayır... elmıraya bende mı gıtsem acaba? gercı sebadan da memnunum ama,elmırayı da cok merak edıyorummm.fıat tuzlu gelıo bana elmırada
rahman hoca nerede bakıyor iletişim bilgilerini alabilir miyim?
Reklammış güzelim bence alma telini :)
Ben karafatmaya ulasamadim.. Telefon numarasi var mi?benim babamda tekirdağda sağlam taşta bir hocaya gitmişti öncesinde biz baktırmıştık ona üzerinde büyü çıktmıştı çok kötüydü babam intar edecek gibi şuuru bozuk gibiydi bütün işleride ters gidiyordu ama bize inanmadı anneannemde bizim ricamızla duyduğu birine baktırdı oda aynı şeyi söyledi hatta ben zar zor birşeyler hatırlıyorum kendini atmaktan falan bahsedildi ozaman okadar kötüydü durumu çok kötü olunca sonra kendisi memlekete gitmişti orda iyi birine baktırdı kendisi artık yavaş yavaş bize inanmaya bu kadar kişi aynı şeyi söylüyorsa birde ben gideyim dedi o bakan kişi de doğruladı kimin yaptığını söyledi ama babam işten izin alamadığı için oraya tekrar gidemedi tekrar burda aradı bir tanıdık vasıtası ile bu tekirdağ sağlamtaşta bir hocaya gitti oda aynı şeyi ve yapanı ne için yapılmış söyledi işlemler verdi babam tam olarak yapmadı hatta verdiği bir duayı kaybetti ama birtanede koruma vermişti sürekli cüzdanında taşıyo onu herşey düzeldi onada aynı bu tip nedenlerle gidiyorlar ama bizim gittiğimizin adı asiye telefonu hala kayıtlı dün akşam bir telefon numarası ararken gördüm annem not etmiş asiye hoca sağlamtaş tekirdağ diye
isteyene telefonu verebilirim hala aynı nomu bilmiyorum şimdi ben kendim için gitmeyi düşünüyorum ona yada başka bir büyük hoca daha öğrendik benim akrabam gitti sağlık nedeni le kanser olmuştu ne dediyse yaşadı başka gidenlerde var onların çevresinden herkese ne dediyse çıkıyor ama ben bizzat akramaba şahitim ama bu herkese bakmıyor referanslı bakıyor benim akrabamın bir akrabasının tanıdığı bir hocaymış birtek onun adıyla bakıyor telefon açtığında soruyor nerden buldun beni diye referans vermezsen kabul etmiyor tabi başka özel hayatla ilgili nedenlerde var merak ettiğim şu olacakmı bu olacakmı gibi soru soracağım bu forumda bahsedilen falcılar gibi mesela elmira bize çok yakın olduğu için ona gitmeyi düşünüyorum ama o tip kişilere şu bu olacakmı gibisinden fal baktırmak istiyorum yani nezaman evlenicem mesela yok ebi seviyormu gibi ama asıl benimde hocalık bir işim var çünkü bendede büyü var bakım yaptırıyorum herkez ağız birliği etmiş gibi aynı şeyden bahsediyo kısmet kapamaktan kimin yaptırdığınıda tahmin ediyorum hatta biliyorum babamla bana muska gönderildi sözde iyilik için bizde kullandık babam kötü olunca o muskanın büyü olduğunu öğrendik e o büyü ise benimkide büyüdür hiçbirşeyim yolunda gitmiyorsa zar zor olup 1 günde bozuluyorsa bu söylenenler artık doğrudur şimdi biz bu hafta yada haftaya randevu alıp gitmeyi düşünüyoruz tak dedi çünkü bir insanın işi bu kadar kötü gidemez değilmi böyle bir kader olamaz yani Allah insana böyle bir kader yazmaz diye düşünüyorum sinir oluyorum artık daha önce gidecektik erteledik dün hiç olmayan bir işim aniden mucize gibi oluverdi akşam olmadan bitti bütün işlerim aynı ya hiç olmuyor yada oluyor en fazla 2 gün sonra bozuluyor 3. günü göremedim daha görürsem mücize olur biz bu hocaya gidicez umarım ne tip biri bir göreyim yani mesela ben merak ediyorum istediğim kişiyle evlilik varmı falan bu tip bakım yapıyorsa deneyimlerimi paylaşırım gdenler hep büyük olaylar için gidiyor çünkü otip şey için belki bakmaz ama hocalık problemi olan yada eşin dönmesi ailesel problemler hırsızlık gibi şeyler için gidiliyor neyse ben deneyim yaşayım önce paylaşırım sizinle
selam kızlar,
uzun zamandır kadınlar kulubüne üyeyim ve yaklaşık 8-10 senedir tarot bakıyorum ama öyle üç harfli filan değilim :)
Genel olarak yakın uzak kime baktıysam kendimde dahil her sorumun cevabı çıktı bu zamana kadar.
Şimdi çalıştığım iş yerinden aldığım maaşım yeni ev almamız sebebi ile çok zor yetiyor geçinmemize 2 aydır hafta sonları çalışabileceğim ek iş arıyorum birden aklıma evde hafta sonları tarot bakabileceğim geldi.
sizce iyi bir fikir mi?
birde yazılanlara baktığımda 100 liradan bahsediliyor gerçekten 100 lira mı alınıyor ben bunun yarısına bakmayı düşündüm ama oda çok mu ucuz olucak yani?
50 TL ucuz mu sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?