İstanbul'da Fal - Falcılar

kimki bu rahman hoca ara ara hep soruyorlar ya merak ettim=) yok zaten ben herkese gitmem öle araştırma yapmaya çalışıyorum minkicim :))))) marttan beri üyeyeyişm siteye:)

arkadaşlar facebookta grup kurmuşlar gördünüzmü en iyi falcılar nerede diye orada herkes hande ünlüyü övüyor kesin yalandır o da ama yine sorayım dedim baktıranınız var mı =))) vay arkadaş insanlar işi ticarete dökmüş =)))

kimki bu rahman hoca ara ara hep soruyorlar ya merak ettim=) yok zaten ben herkese gitmem öle araştırma yapmaya çalışıyorum minkicim :))))) marttan beri üyeyeyişm siteye:)

Üyelik tarihi heç mühim değil derecim :) yazanların cümlelerinden anlaşılıyor.
ki reklam tuzağına bende para kaptırmıştım
ne bilim arada çıkıyo rahman hocayı hatırlatıyo :)
tarzda aynı 3-5 mesaja alıntı hihihiih

haklısın valla =)) reklam üstüne reklam =) ben bi fal bakarım aklın hayalin durur mesela ahaha p hayvanlar alemini otları böcekleri çok güzel sayarım=)))bende kendi reklamımı yapcam artıkp

Kızlar,

elmira'ya baktırmıştım çok yakınlarda.kötü şeyler duymaya da hazır mısın diye sormuştu.evet dedim.bu adama eski sevgilisiyle birlikte şu an ama bakıyım sn bunu zaten biliyosun dedi.biliyordum,haklıydı.sonra da bunlar yeniden sevgili diye üzülüyorsun ama öyle bir şey değil ilişkileri sadece(söyletmeyin işte kızlar) üzerine dedi.olabilir dedim.olabilir değil öyle durum dedi.hatta bu adamın bu tarz ilişki yaşadığı başkaları da var bunları da duyacaksın dedi.bakk dedim orada dur, olsa bilirdim kesin yok başka(kaynaklarım çok sağlam)..görürsün dedi hem de hiç beklemediğin birinden duyacaksın..iyi dedim bakalım.derken faldan olsun olsun bir hafta geçmiştir.esas oğlandan bana mj geldi.başka birine atacakken yanlışlıkla bana atılmış.sinirli kavga dolu bi mj çok detay vermiyeyim.diğer kızlar görsün diye yaptığın şey diye başlıyor..cevap verdim: kızlar?bu bi apıştı ya yanlış atmışım pardon sana öyle bir şey dermiyim diye.yok dedim bilmediğim şey değil de çoğul eki? e dedi ne sanıyosun aşık oldum başkasına gittim mi,yaşadığım hayat bu işte,düzgün ilişki istiyo olsaydım seni bırakır mıydım?uzun lafın kısası.ben esas oğlanın kendi ağzından duydum başkaları olduğunu.şimdi diyebilirsiniz kızım sen hasta ruhlu musun başkaları varmış işte diye..ben de elmiraya tamda öyle dedim başkası yok mu başkası,
çıkmayacak mı bu adam kalbimden,aklımdan.o da söyledi durdu.şimdi bu ufak detaylar oldukça daha bir inancım pekişiyor haliyle geleceğe dair söyledikleri için.Ay ben daha dedikleri çıksın mı çıkmasın mı ne istediğimden emin değilim ki.Kalbim diyor evet,aklım diyor hayır,çevrem 1000kere hayır..İmdatttt!!!kafam hepten karıştı ya

dedi ne sanıyosun aşık oldum başkasına gittim mi,yaşadığım hayat bu işte,düzgün ilişki istiyo olsaydım seni bırakır mıydım? böye erkeklerin ağzını burnunu dağıtasım geliyor yemin ederim açık ve net o zaman karşındaki insanın temiz olan duygularıyla ne oynarsın be adam!!! çok sinirlendim kusura bakma ((
bana düşmez ama bence böyle bir insanı unutup hayatına devam etmen en mantıklısı ((

ayyy yaa dağıtsana valla :)))) aynı fikirdeyim de bir izin verse bir tamamen çıkıp gitse hayatımdan,asır oldu ayrılalı.tam böyle oh diyorum rahat bir nefes alıyorum önüme bakayım yoluma bakayım hooop çıkıveriyor ortalığa..nerden buldum, nerden çattım!!seni de güzin abla belledim hepten esas sen kusura bakma!:)

mayıs cafe cafe laf yada bistroways miydi acaba gitiğiniz yer :))))):26:

Maalesef adını hatırlamıyorum, hatta dün arkadaşlarıma sordum hiç birimiz fal baktırma telaşından mıdır heyecan mı cafenin adına bakmamışız. Dün arkadaşım çok iyi olduğunu düşündüğü için ablasını götürecekti randevu alamadı.. kadının telefonunu da yanlış almışız- evet hepimizin aklı havada sanırım
Arkadaşım çat kapı gidecek randevusuz beklicek mecburen, ismini ve telefonunu öğrenince yazarım. Yukarı çıkarken yolun sağ tarafında kalıyor küçük bir cafe bahçesi de var ama adı yok :)

yok ya ne kusuru bende aşk konusunda çok mutsuzum ya yok adam yok kalmamış valla güvenim sıfır yerlerde geziyor helede böyle adamları cidden dövesim var=)) bende erkek arkadaşımla ayrıldım 13 gün oldu bugün tamamı tamına ama adamdan ne ses ne başka bişi var ortada bitme nedeni yok peşimdeydi 6 aydır bi evet dedim olaya bak yani benimde hayatımda hep böyle oluyor delircem yani =(( =)) ya seni bulmuş düzgün kızsın işte afedersin diğer tipler gibi diilsindir o da farkında işte senide kaçırmak istemiyor =(( ilerde evlenmek istediğinde sen ol elinin altında modeli bunları kuzenimden biliyorum valla bak onuda dövesim var mesela =)) dediğim gibi bana düşmez kesinlikle ama 30 kere düşün derim=)) erkeğe var ya hiçbişi olmuyor olan kıza oluyor

benım de senınkıne benzer bı hıkayem var :)cok guzel ozetlemıssın kalbım evet dıyor,aklım ıse hayır... elmıraya bende mı gıtsem acaba? gercı sebadan da memnunum ama,elmırayı da cok merak edıyorummm.fıat tuzlu gelıo bana elmırada

düşünmekten var ya beyin çorba!!!:)tabi canım ne olcak o domuza hiç bişicik olmaz!! sen yine taze bekarmışsın biz ayrılalı neredeyse 1 yıl oldu.arkadaş bi git..git de önümüze bakalım.ama yokkk ne kalırım ne giderim kafasında.kuzenin mi ki acaba bu adam :26: ama yok olacağı söyliyim ben sana.bu böyle talkıladursun ben de o arada birini bulayım bunun evine de o davetiyeyi göndermezsem bana da hamurkafa demesinler!!!

e tuzlu tabi haklısın benim de içime oturmuştu ne yalan söyliyim, ama güzel baktı şimdi allah için.esas olay olmadan da ne tavsiye edebilirim ne gitme diyebilirim..bak sen de bana biraz sebadan bahsetsene :))duymamışım ben onu.iki ay daha sabret 1.esas olay o zmn bekleyelim görelim :))

rahman hoca nerede bakıyor iletişim bilgilerini alabilir miyim?

rahman hoca için yazık etme parana derim herkese büyü var diyor ama gerçek değil söyledikleri hiç çıkmadı tavsiye etmem.
ayrıca burda bahsedilen perihana üsküdardakine gitmiştim hiç çıkmadı

Ben karafatmaya ulasamadim.. Telefon numarasi var mi?

Bu karafatma icin rivayet cok ama kendisi nerede ikamet ediyor. Telefon numarasi ne kimse solemiyor? Hickimse mi bilmez numarasini yardimci olur musunuz lutfeennn

selam kızlar,
uzun zamandır kadınlar kulubüne üyeyim ve yaklaşık 8-10 senedir tarot bakıyorum ama öyle üç harfli filan değilim :)

Genel olarak yakın uzak kime baktıysam kendimde dahil her sorumun cevabı çıktı bu zamana kadar.

Şimdi çalıştığım iş yerinden aldığım maaşım yeni ev almamız sebebi ile çok zor yetiyor geçinmemize 2 aydır hafta sonları çalışabileceğim ek iş arıyorum birden aklıma evde hafta sonları tarot bakabileceğim geldi.

sizce iyi bir fikir mi?

birde yazılanlara baktığımda 100 liradan bahsediliyor gerçekten 100 lira mı alınıyor ben bunun yarısına bakmayı düşündüm ama oda çok mu ucuz olucak yani?

50 TL ucuz mu sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…