üsküdar çarşıdaki pasajların birinde.kadının adı perihan.sana ait bişey isteyerek bakıyor.ben genelde fotografımı veriyorum.başka biri için de baktırabiliyorsun yine ona ait bir fotografla.ana çocuk sağlığının karşısındaki pasajdan girince sanırım ikinci kattaydı.sorsan soylerler.kapıda fal merkezi yazıyor.
Lütfen bana iyi bir falcı tavsiye edecek kimse yokmu telden baktıracağım
eger mumkunse telefon alabılırmıyım
iletişim bilgileri var mı bana aşırı yakın bu kadın =))
fal konusunda herhalde gitmediğim yer kalmadı...aslında hiç inanmıyodum ama..kadıköyde şarampol cafe'ye gidene kadar...
gerçekten bazı insanların üstün yetenekleri var mış..
Artık yaptıgınız reklam baydı !
bu seba yı hiç beğenmedimçok konuşuyor ağzından laf alıyor sürekli. bana göre sıradan
Gecen hafta Kozayatagında bir falciya baktırdık arkadaşlarla. Cafenin adını da hatırlamıyorum, kadının adını da. Ben ilk girdim ve açıkçası çok beğenmedim, geçmişle ilgili biraz bildi sadece, gelecekle ilgili de istediğim şeyleri söylemedi
Benden önce fal baktıran kadına çok sinirlenmişti bu yüzden de enerjisi düşmüştü sanırım, diğer arkadaşlarım ağızları açık çıktılar ve ikisine normalin iki katı süre baktı, dediklerine göre söyledikleri çıkmaya başlamış bile, tabii ben bilemiyorum bana çok bişe söylemediği için :)
Sahan dan yukarı doğru çıkınca köşede kalıyor, randevusuz gidince çok bekletiyor, biz 10 gibi çıktık hala bizden önce gelenler bekliyordu.
Bana Soğanlıktaki Emine Hn ın nosunu verebilecek olan var mı Ramazan gelmeden baktırmak istiyorum. Herkese tskler
Reklammış güzelim bence alma telini :)
bende fal deneyimlerimi paylaşayım
TUĞBA 7/10 DAMLALAR
BARIŞ 7/ 10 DAMLALAR
AYŞE 8/10 MELEKLER KAHVE
CAN 7/10 MELEKLER KAHVESİ
ELMİRA 7/10
Melekler kahvesi ayşe için ayrıntılı yorum istesek sanki pek yorum yapılmamış gibi aklımda kalmış.
ewet arkadaşlar ben oturduğum yer itibariyle esenlere yakınım telefonunu verirseniz gider ve size kapsamlı bir değerlendirme yapabilirim.
rahman hocaya gıtmek ısterım gıtmek ısteyen varmı
rahman hocaya gıtmek ısterım gıtmek ısteyen varmı
merhaba arkadaşlar bende fala çok meraklı biri olarak sizinle paylaşmak istedim.Benim yıllardır gittiğim Rahman hoca diye biri var suya bakıyor ama gerçekten harika bakıyor garanti verebilirim ben çoğu kişiyi götürdüm çok çok iyi diyebilirim.Sonra bakırköyde dejavu cafede yiğite fal baktırdım çok tatmin olmadım açıkçası 7-8 dk geçmiyor tek tek harf soruyor ki tutturamadıda söyle bakim neymiş falan dedi gıcık oldum bide acayip hızlı konuşuyor anlaşılmıyor.En son bugün Gül hanıma gittim tiky cafede başlamış ama yinede gitmeden arayın derim ben çok bekledim çünkü şu an içinde bulunduğum durumu tek tek anlattı gelecekle ilgilide şeyler söyledi bakalım neler olacak bu arada Gül hanım kahveye bakmıyor artk direk yüzüne bakıp patır patır söylüyor.Bende numaraları var saydıklarımın isteyene verebilirim zemuszemus
Peki bu Rahman Hoca neye bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?