İstanbul'da Fal - Falcılar

canım senin yorumlarını okudum bu falcıyı nasıl tarif edersin bayağı bi gittiğini söylemiştin...izlenimlerini merak ediyorum.

Artık yaptıgınız reklam baydı !

bayanlar işin piri olmuşsunuz.ben şu mesajlara bakıyorum bakıyorum anlamıyorum hangisi reklam hangisi değil, nerden çaktılar diye:)ben de mi varacep bir saflık?neyse allahtan varsınız da kurtarıyorsunuz beni paracıkları kaptırmaktan:))

bende fal deneyimlerimi paylaşayım
TUĞBA 7/10 DAMLALAR
BARIŞ 7/ 10 DAMLALAR
AYŞE 8/10 MELEKLER KAHVE
CAN 7/10 MELEKLER KAHVESİ
ELMİRA 7/10
EREN 5/10 MELEKLER KAHVESİ
ZELİŞ 3/10 MELEKLER KAHVESİ
BURAK 3/10
ŞENGÜL/4/10
GÖKER 3/10
HANDE 4/10
PELİN 4/10 KADINLAR KAHVESİ
PAŞAHAN 3/10
SEBA 5/10
DAHA İSMİ AKLIMA GELMEYEN BİR SÜRÜ VAR SONUÇ BİZ AYRILDIK HEPSİNİN ORTAK SÖZÜ SENİ ÇOK SEVİYORDU YİNE FAL KRİZİM TUTTU BUNLARIN DIŞINDA BAKACAK İYİ BİRİSİNİ ARIYORUM ŞU AN İŞİM İCABI 1 AY DIŞARIDAYIM TEL.BAKACAK BİRİSİ LÜTFEN ÖZELDEN YAZAMIYORUM YENİ ÜYEYİM ŞİMDİDEN TŞK.

mayıs cafe cafe laf yada bistroways miydi acaba gitiğiniz yer :))))):26:

anladımki iyi falcı filan yok ya forumda kaç sayfa var deli gibi baktım ama biride şu şu oldu diyen görmedim inanmadım yani ayy süperdi öldüm bittim böyle bir fal yoktu diyenlerde reklam çıkıyo işte :S :S hiç mi iş değişikliği gören olmaz arkadaş >S var deselerde tutmuooo pofff

yeni üye olupta, şurda şöyle bir falcı var. şöylede böylede diyenler. hep reklam gibi çıkıyor yawww... bari değecek birinin reklamını yapın.

canım bende yeni üyeyim sadece deneyimlerimi yazdım sonuç olarakta dediklerinin fos olduğunu ve ayrıldığımızı söyledim yeni üye olmak demek falcıya gitmiyor sadece burayı takip ediyor manasında değil ben görev icabı 4 vilayete tainle gittim ve gittiğim her yerde mutlaka baktıracak bir kaç falcı bulmuşumdur fazla meraklıyım derseniz kazancın ne oldu kocaman bir hiççç

ben ayşeye 2 kez baktırdım ilk baktırdığımda erken saate gittim ilk sıra bendim çok güzel baktı ikinci gittiğim zaman akşam saatleri idi çok vasat vede geçiştirdi haliyle bir falcı günde onlarca saat fal bakarsa karıştırır yorulur müşteriyi biran önce def etmek ister 2.si öyleydi

rahman hocaya gıtmek ısterım gıtmek ısteyen varmı

rica etsem bana rahman hoca telf verebılırmısınız

dunden beri seyrediyorum , arkadaşlar her yazana atlamayın :)
dün kü bayanın reklam olduğu bariz belliydi , rahman hocayıda ara ara birileri sorar durur, hatırlatma yaparlar :)
hoca olan adam falla uğraşır mı ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…