İstanbul'da Fal - Falcılar

bu kadına gidenler kimler yaa =)) ona göre bi yorum yapcam faceteki grupta:)))

ben 4 kere baktırdım söylediği bir çok şeyi de yaşadım bir kaç arkadaşıma da baktı çıkanlar olmuş tekrar baktırdılar. fal bu tabii herkese çıkacak diye birşey yok
ama ben beğeniyorum süsleyip bakmıyor en azından benim duymak istediklerimi değil gördüklerini söylüyor net bir bayan yine de siz bilirsiniz tabii

ya hangi kadına baktırdın o kdr çok yazan varki kaçırdım kimden bahsettiğini :)
bu arada ben yeni üyeyim bende sizin yazdıklarınızdan esinlenerek melekler kahvesi gülşene baktırdım geçmişler ilgili söyledikleri tutarklıydı gelecekle ilgilide bir kaç tarih verdi eğer ki tutarsa ilk burdan yazıcam hemen :)) biraz zorlu bir süreç beni bekliyor inş sonu hayırlı olur hepimizin hakkımızda hayırlısı...

denek olarak benı kullanabılırsın canım :)bence boyle bı yetenegın varsa kullan,sonucta ılım,baktın guzel bakıyosun herkese ozaman fıatı fazlalastır bence 20tl en mantıklısı baslangıc ıcın.

canım elmıranın falını muhakkak paylas,gecmıs yorumlarda verdıgı olaylar ve bılgıler tutulmuyo dıye yazmıstı,acıkcası reklam cok dondugu ıcın korkuyorum gıtmeye,yoksa bendekı fal zaafı hıc bıseye benzemıyo :)fal baktrmak cok hosuma gıdıyo..seba ıyıdır canım baktıgı paraya gore 30tl tutsada tutmasada ıcım acımıyo enazından sonucta cok buyuk para degıl,taksımdekı herhangı bı cafeye gıdıp fal bakmaya kalkıssam yol parasıydı yemek parasıydı yıne en kotu 50 tlye mal oluyo..faldakı en onemlı sey elektrık seba ıcın sunu dıyebılırım,parasına gore gayet guzel bakıyo,%50 sı bıle tutsa soyledıklerının bence ıyı bı oran,kader cızgısı olayı okadar farklı bısey kı,kaderınde herseyın degısmesı anlık bısey,kendı kendıme cok dusundum bu olayı evet 3 harflısı olanlar gercekten bazı seylerı bılıyo,ama onlarda bellı yere kadar sadece o anlık kaderını gorebılıyo,ınsanlar ıcın olum ve nıkah kaderı degısmez dıger hersey degısebıldıgıne gore fala takılmayacaksın,mesela benım fala baktırıs amacım tamamen terapı olması bı pıskologa gıdıpte saatı 200tl para verıp sorunlarımı anlatmaktansa duzgun yol gosterecek bı falcıya gıderım,hem kulfetlı olmaz hemde memnun olurum,pıskologlar saatı gelınce anlattıklarına yorum bıle yapmadan senı baslarından savıyolar,seans doldu dıyerek.seba ıcın sunu dıyebılırım uygun fal,kalıtelı fal.

hande ünlü kim? astrolog mu bu? ne falı bakıyor.?

paylaşmam mı hiç...:)geçmişi tutturamadığı olmuştur bazılarına onu bilemem tabi ama şu konuda kesinlikle hakkını yiyemem ki bende geçmişi ve şu anı yüzde yüz bildi!sektirmedi hata bile yapmadı açıkçası.elmirayla ilgili benim de şu dikkatimi çekmişti isim söyledi falan yazmışlar mesela bana hiç öyle bir şey yapmadı adını,doğum tarihini annesinin adını falan sordu ve öyle anlatmaya başladı.zaten isim bilme olayı çok değişik isimler haricinde benim için kriter değildir.yani genelde soruyorlar a var mı e var mı bla bla..sen bir sor bakıyım ş var mı diye anca o zaman inanırım ben o işe.e yaşımızı göstererek oturuyoruz karşılarına ortalama 3-4 yaş oluyor baktırdığımız insanla aralarımızda e belli jenerasyonlarda konmuş isimler belli.mesela benim adım yaşıtım her 10kızdan birinin de adı fala ilk başlarken de geçmişinden bir insandan bahsedicem diye başladı sende iz bırkamış,şu an evli(inanın bilmiyorum evli mi değil mi).ya dedim bana ne ondan sen konumuza dön, dedi anlatıyorum çünkü sen bu adamı ararken esas oğlanı bulmuşsun.bingoooo(bizim tanışma hikayemiz tam da böyle oldu da :))onun dışında ailesini,ne iş yaptığını,ailesinden kimlerle hala görüştüğümü,onların bana karşı olan hislerini,annesinin dün beni aradığını verdiğim yanlış bir karardan bu telefonun beni döndürdüğünü,1 yıla yakındır ayrı olduğumuzu ama hayatımdan hiç tam olarak çıkamadığını,onun hayatındaki kızları,karakterini,ayrılma nedenimizi(ki burda benim bile bilmediğim bir şey söyledi ve ben şok oldum) kısacası anı,geçmişimi takır takır saydı.gelecek kim bilir??parası evet hakikaten pahalı...terapi etkisi, kafam karışık ama rahatlamış çıktım.sohbet bal şeker.oğlu rüyalarıma girecek kadar korktum küçücük çocuktan :) ama bende tuhaf bir güven oluşturdu ve ilk defa verdiğim paraya acımadım çıkarken de dedim ki ya haram iş yapmamışsam bu para bana bir şekilde hiç beklemediğim bir yerden geri gelir zaten.bugün ne oldu..şirketimiz tarihinde bir ilk ramazan dolayısıyla tüm çalışanlara para dağıttılar. tamı tamına 75 lira ne 1 eksik ne 1 fazla.ben biraz işaretlerle kafayı bozmuş olduğumdan bu sıra bunu da öyle algıladım tabi ama yine söylüyorum sabredecek durumun varsa bekle az biraz oldu mu olmadı mı paylaşırım.eee bu kadar özelimi döktüm falın nerdeyse tüm detaylarını da anlattım onu mu söylemiyeceğim hiç..hem ben bu kadını bu forumda buldum ve inan çok okudum ilk ona gitmeye karar verdim,bu sebepten olanları olmayanları payşamak boynumun borcudur efenimmmm şu an şimdi yazdıklarıma bir baktım da istemsiz olarak baya reklam yapmışım haa...:)))

elmiradan bahsediyosun di mi? :)
o nerde bakıyo? evinde mi? mümkünse bana telefonunu verebilir misin?

gittiğim falcıları sana saysam cidden bu kız kafayı yemiş dersin :) ben kadınlar kahvesinde peline gidicektim, çok sıra var diye gitmedim, vaktim de yoktu o kadar, o yüzden duygu boş dediler ona baktırdım. yani baya bi şey bildi, geçmişle ilgili işte eski sevgiline şöyle oldu, böyle oldu, arkadaşı sana şunu yaptı, işte yeni sevgilisi de şöyle böyle derken anı ve geçmişi iyi bildi evet, ama gelecek için dedikleri daha çıkmadı, biraz vakit var daha :)

melekler kahvesinde ayşeye gitmiştim, gidiceğim üniversitenin başka ülkede olduğunu falan bildi mesela, yani bilmedi değil ama gelecek için dedikleri daha çıkmadı hiç birinin.. daha 1 ay vakti var :)
tuhaf olan; 6 tane falcıya gittim.. kafam allak bullak oldu desem yeridir çünkü 5 tanesi aynı şeyleri söyledi

elmiradan bahsediyosun di mi? :)
o nerde bakıyo? evinde mi? mümkünse bana telefonunu verebilir misin?

özel mesaj hakkım yok ki benim daha mailini mj at yollıyım tabi..ben evinde baktırdım ama telefonda baktıran arkadaşlarda varmış.artık cahil cesareti mi dersin gittim evine işte..ne bileyim yüzyüze baktırmak daha cazip geliyor bana.tercih meselesi tabe :)

selam, Elmira2nın telefonunu gönderebilirmisin hamurkafa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…