yok canım ne reklamı deneyımlerını paylasıyosun bızımle,baya ıyı bılmıs senınkılerı,ben salağı da ella ıle elmıra arasında kararsız kaldım ella daha ucuz dıye ellaya baktrdımpaylaşmam mı hiç...:)geçmişi tutturamadığı olmuştur bazılarına onu bilemem tabi ama şu konuda kesinlikle hakkını yiyemem ki bende geçmişi ve şu anı yüzde yüz bildi!sektirmedi hata bile yapmadı açıkçası.elmirayla ilgili benim de şu dikkatimi çekmişti isim söyledi falan yazmışlar mesela bana hiç öyle bir şey yapmadı adını,doğum tarihini annesinin adını falan sordu ve öyle anlatmaya başladı.zaten isim bilme olayı çok değişik isimler haricinde benim için kriter değildir.yani genelde soruyorlar a var mı e var mı bla bla..sen bir sor bakıyım ş var mı diye anca o zaman inanırım ben o işe.e yaşımızı göstererek oturuyoruz karşılarına ortalama 3-4 yaş oluyor baktırdığımız insanla aralarımızda e belli jenerasyonlarda konmuş isimler belli.mesela benim adım yaşıtım her 10kızdan birinin de adıfala ilk başlarken de geçmişinden bir insandan bahsedicem diye başladı sende iz bırkamış,şu an evli(inanın bilmiyorum evli mi değil mi).ya dedim bana ne ondan sen konumuza dön, dedi anlatıyorum çünkü sen bu adamı ararken esas oğlanı bulmuşsun.bingoooo(bizim tanışma hikayemiz tam da böyle oldu da :))onun dışında ailesini,ne iş yaptığını,ailesinden kimlerle hala görüştüğümü,onların bana karşı olan hislerini,annesinin dün beni aradığını verdiğim yanlış bir karardan bu telefonun beni döndürdüğünü,1 yıla yakındır ayrı olduğumuzu ama hayatımdan hiç tam olarak çıkamadığını,onun hayatındaki kızları,karakterini,ayrılma nedenimizi(ki burda benim bile bilmediğim bir şey söyledi ve ben şok oldum) kısacası anı,geçmişimi takır takır saydı.gelecek kim bilir??parası evet hakikaten pahalı... terapi etkisi, kafam karışık ama rahatlamış çıktım.sohbet bal şeker.oğlu rüyalarıma girecek kadar korktum küçücük çocuktan :) ama bende tuhaf bir güven oluşturdu ve ilk defa verdiğim paraya acımadım çıkarken de dedim ki ya haram iş yapmamışsam bu para bana bir şekilde hiç beklemediğim bir yerden geri gelir zaten.bugün ne oldu..şirketimiz tarihinde bir ilk ramazan dolayısıyla tüm çalışanlara para dağıttılar. tamı tamına 75 lira ne 1 eksik ne 1 fazla.ben biraz işaretlerle kafayı bozmuş olduğumdan bu sıra bunu da öyle algıladım tabi ama yine söylüyorum sabredecek durumun varsa bekle az biraz oldu mu olmadı mı paylaşırım.eee bu kadar özelimi döktüm falın nerdeyse tüm detaylarını da anlattım onu mu söylemiyeceğim hiç..hem ben bu kadını bu forumda buldum ve inan çok okudum ilk ona gitmeye karar verdim,bu sebepten olanları olmayanları payşamak boynumun borcudur efenimmmm şu an şimdi yazdıklarıma bir baktım da istemsiz olarak baya reklam yapmışım haa...:)))
yok canım ne reklamı deneyımlerını paylasıyosun bızımle,baya ıyı bılmıs senınkılerı,ben salağı da ella ıle elmıra arasında kararsız kaldım ella daha ucuz dıye ellaya baktrdımbıde ıkı kere pahalıl fal bakıpta bılemeyenler konusunda mağdurıyetlık yasayınca acıkcası pahalı fal muhabbetınden sogudum elmırayıda cok arastrdım faceden ordan burdan baktım,şirinevlerdeymıs evı cesaretım gelırse kendıme gıdıp bende yuzyuze baktırmak ıstıyorum.
yok canım ne reklamı deneyımlerını paylasıyosun bızımle,baya ıyı bılmıs senınkılerı,ben salağı da ella ıle elmıra arasında kararsız kaldım ella daha ucuz dıye ellaya baktrdımbıde ıkı kere pahalıl fal bakıpta bılemeyenler konusunda mağdurıyetlık yasayınca acıkcası pahalı fal muhabbetınden sogudum elmırayıda cok arastrdım faceden ordan burdan baktım,şirinevlerdeymıs evı cesaretım gelırse kendıme gıdıp bende yuzyuze baktırmak ıstıyorum.
Kızlar ben bugun telefonda baktırıyorum, yorumlarımı yazacagım...
Umarım deger
çıkar çıkar birileri merak etme :)) bana da dünya şekeri bir kız vermişti bu forumdan :)) her gün en az bir kez güldürür de kendisi yazdıklarıyla inşallah o da güler hepppp
ayyy hadi bakalım inşallahh :18: en az senin kadar heyecanlandım. kaçta baktırcaksın ne zaman paylaşırsın?
valla evi oldukça sadec tertemiz normal bir aile evi. 2 tane küçük çocuğu var zaten evde, o konuda korkmana gerek yok yani.yanında bi arkadaşınla gidersen sıkıntıdan çatlar mı arkadaşın beklerken bilmiyorum çünkü falı 1 saat sürüyor nerden bakarsan. ben çok verdim 5er dakkalık fala 30 liralar..en son bakırköyde methini duydum diye şenay diye bir kadına gittim.tek bir şey mi bilemez,sen okul değişikliği düşünüyosun dedi bana.hayır nereden salladın o kadar ufak da göstermiyorum baya da kartımdır hani :90: ondan sonra da tövbe etmiştim 30liraya dandirik kafe falı baktırmayacağım diye. ellayı merak etmemiştim ben açıkçası, elmira sıcak geldi işte denedim.gelecek çıkmasa bile gerçekten terapi etkisiydi benim için, bir piskolog seansı süresi ve daha ucuzu
saat 3te baktırcam, 4 gibi yazarım yorumlarımı, bende cok heyecanlıyım valla :)
ben şunu söylemek istiyorum burada ismini duyduğum bir falcıya dün para yatırdım şu an ismini vermiyorum resmen benimle oynuyor falan saat filan saat diyip gece 11 kadar beni bekletti daha sonra tlf kapadı bu saat kadar arıyorum tamam müsaitim dedi işten eve geldim yine tlf açmıyor sinirden beni çıldırttı akşam kim olduğunu paylaşacağım eğer açmasa kendisinede söyledim paramı haram ediyorum diye 50 tl bakmayacam de anlaraım ama sürekli oyalıyor
ben şunu söylemek istiyorum burada ismini duyduğum bir falcıya dün para yatırdım şu an ismini vermiyorum resmen benimle oynuyor falan saat filan saat diyip gece 11 kadar beni bekletti daha sonra tlf kapadı bu saat kadar arıyorum tamam müsaitim dedi işten eve geldim yine tlf açmıyor sinirden beni çıldırttı akşam kim olduğunu paylaşacağım eğer açmasa kendisinede söyledim paramı haram ediyorum diye 50 tl bakmayacam de anlaraım ama sürekli oyalıyor
Birkaç gündür okuyorum ve dayanamıycam çünkü birçok arkadaşın burda yazılanlar doğrultusunda bütçelerinden ayırıp gittiklerini biliyorum..Uzun zamandır bahsedilmezken bir anda yine bir Elmira övgüsü başladı bahsedilemiyordu çünkü tatsız bazı olaylar gündeme gelmişti..Elmiraya geçen mayısta baktırdım yüzyüze şu an konusunda eh fena değildi ama acayip iddaa ettiği konuların hiçbiri çıkmadı bana ve burdan birçok arkadaşada ben konunun burasında değilim çıkar çıkmaz olur olmaz bunlar sorun değil hepimiz biliyoruz zaten... geçmiş sayfalarda çok geçmişti burdan bir üyeyi işlem yapmak ve çözmek vaadiyle 600 milyonunu almış ve malesef çözümde olmamıştı arkadaş dekontların falan olduğunu söylüdu elinde..Hadi onun özgür iradesiymiş vermeseymiş diyelim ki o zaman fanatiği olup şu anda burada olmayan bazıları o kızcağıza bile çok saldırmışlardı ki sustum o zaman banada o kıza yaptığı gibi denemede bulunmuştu iranda çok yaşlı bir teyze varmış 40 gün süren bi okuma yapıyomuş aslında yapmazmışta o benim için yalvarıcakmış 250 dolara işim hallolurmuş vs vs vs.. Tabiki ben girmedim bu olaylara ama burdan başka birçok arkadaşada aynı teklifi yaptığını biliyorum..
Sözün özü fal yada 75 tl sizin seçiminiz ister baktırırsınız ister baktırmassınız ama bu tarz önerileri olursa lütfen dikkatli olun..!!!
bahsettiğinz ümraniye didem mi acaba? bnde ona 24 nisanda para yatrdım. hala bakıcak artık bıraktım aramıyorum. numarasınıda değiştrmiş zaten. buda bna ders oldu. kimseye güvenmemem gerektiği konusunda.[/QU
gunah yaa,mıllet ısı ıyıce dolandırıcılıga dokmus,o para ona zehır zıkkım olmayacakmı sankı? vallaha dus paranın pesıne canım,senın yerınde olsam ev adresını bulur dıkılırdım karsısına,bakalım nasıl kacacak senden.
Benim di mi o bayan
gülüyom gülüyom bençok şükür hayat güzelleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?