İstanbul'da Fal - Falcılar

yok canım ne reklamı deneyımlerını paylasıyosun bızımle,baya ıyı bılmıs senınkılerı,ben salağı da ella ıle elmıra arasında kararsız kaldım ella daha ucuz dıye ellaya baktrdım bıde ıkı kere pahalıl fal bakıpta bılemeyenler konusunda mağdurıyetlık yasayınca acıkcası pahalı fal muhabbetınden sogudumelmırayıda cok arastrdım faceden ordan burdan baktım,şirinevlerdeymıs evı cesaretım gelırse kendıme gıdıp bende yuzyuze baktırmak ıstıyorum.

valla evi oldukça sadec tertemiz normal bir aile evi. 2 tane küçük çocuğu var zaten evde, o konuda korkmana gerek yok yani.yanında bi arkadaşınla gidersen sıkıntıdan çatlar mı arkadaşın beklerken bilmiyorum çünkü falı 1 saat sürüyor nerden bakarsan. ben çok verdim 5er dakkalık fala 30 liralar..en son bakırköyde methini duydum diye şenay diye bir kadına gittim.tek bir şey mi bilemez,sen okul değişikliği düşünüyosun dedi bana.hayır nereden salladın o kadar ufak da göstermiyorum baya da kartımdır hani :90: ondan sonra da tövbe etmiştim 30liraya dandirik kafe falı baktırmayacağım diye. ellayı merak etmemiştim ben açıkçası, elmira sıcak geldi işte denedim.gelecek çıkmasa bile gerçekten terapi etkisiydi benim için, bir piskolog seansı süresi ve daha ucuzu

Kızlar ben bugun telefonda baktırıyorum, yorumlarımı yazacagım...

Umarım deger

Buradaki reklamlara kanıp ella'ya gitmiştim bence 40 tl lik bir fal degildi aklında kalmasın yani
Mod. zaten bir kaç kişinin adını buradan yazıp reklam yapıyorlar demişti sonra.

Elmira konuşulunca ben de deneyimlerimi paylaşmak istedim. Ben kendisine farklı zamanlarda sanırım 3-4 kere filan telefonda baktırdım. Geçmiş ve anı cidden iyi biliyor. Randevusuna sadık ve güvenilir bir falcı. Gelecek konusunda da dedikleri işallah tutar demek istiyorum. Ama cidden nokta atışı başarılı tespitleri var. Enerjisi de bir o kadar iyi. Duymak istediklerini değil gördüklerini söyleyen biri bence.

Ellanın da ismi geçmiş yakın zamanda, kendisine 1 kere baktırdım yine telefonda, sonrasında klasik üzerinde büyü var bilmem ne hoca var şurda onu gör muhabbeti yaptığı anda soğuyuverdim kendisinden, sonrasında defalarca arayarak gittin mi o hocaya diye sordu, birlikte gidelim ben götüriyim muhabbetleri filan.

Benim deneyimlerim budur. Ramazanda bol bol dua edelim de dileklerimiz gerçekleşsin işallh:)

elmırayı kesınlıkle deneyecegım canım,ınsallah elektrıgımız tutar onunlada :)

Birkaç gündür okuyorum ve dayanamıycam çünkü birçok arkadaşın burda yazılanlar doğrultusunda bütçelerinden ayırıp gittiklerini biliyorum..Uzun zamandır bahsedilmezken bir anda yine bir Elmira övgüsü başladı bahsedilemiyordu çünkü tatsız bazı olaylar gündeme gelmişti..Elmiraya geçen mayısta baktırdım yüzyüze şu an konusunda eh fena değildi ama acayip iddaa ettiği konuların hiçbiri çıkmadı bana ve burdan birçok arkadaşada ben konunun burasında değilim çıkar çıkmaz olur olmaz bunlar sorun değil hepimiz biliyoruz zaten... geçmiş sayfalarda çok geçmişti burdan bir üyeyi işlem yapmak ve çözmek vaadiyle 600 milyonunu almış ve malesef çözümde olmamıştı arkadaş dekontların falan olduğunu söylüdu elinde..Hadi onun özgür iradesiymiş vermeseymiş diyelim ki o zaman fanatiği olup şu anda burada olmayan bazıları o kızcağıza bile çok saldırmışlardı ki sustum o zaman banada o kıza yaptığı gibi denemede bulunmuştu iranda çok yaşlı bir teyze varmış 40 gün süren bi okuma yapıyomuş aslında yapmazmışta o benim için yalvarıcakmış 250 dolara işim hallolurmuş vs vs vs.. Tabiki ben girmedim bu olaylara ama burdan başka birçok arkadaşada aynı teklifi yaptığını biliyorum..

Sözün özü fal yada 75 tl sizin seçiminiz ister baktırırsınız ister baktırmassınız ama bu tarz önerileri olursa lütfen dikkatli olun..!!!

ben şunu söylemek istiyorum burada ismini duyduğum bir falcıya dün para yatırdım şu an ismini vermiyorum resmen benimle oynuyor falan saat filan saat diyip gece 11 kadar beni bekletti daha sonra tlf kapadı bu saat kadar arıyorum tamam müsaitim dedi işten eve geldim yine tlf açmıyor sinirden beni çıldırttı akşam kim olduğunu paylaşacağım eğer açmasa kendisinede söyledim paramı haram ediyorum diye 50 tl bakmayacam de anlaraım ama sürekli oyalıyor

bahsettiğinz ümraniye didem mi acaba? bnde ona 24 nisanda para yatrdım. hala bakıcak artık bıraktım aramıyorum. numarasınıda değiştrmiş zaten. buda bna ders oldu. kimseye güvenmemem gerektiği konusunda.

canım,banka dekontunu kesınlıkle sakla olmadı sıkayet edersın,haram paranmı var senın 50tl.. fal baksada bakmasada..

Tesekkurler uyarın icin

bide nacizane bi tavsiye.
kim büyü var derse desin para verip işlem yaptırmayın.
banada bi iki kişi söyledi , büyüyle yaşarım sorun değil dedim.
para tuzağıdır bu başka bişi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…