isteyen arkadaşlara nosunu vereyim
Halkalı İkitelli de imiş.açık adres yazmayım.Rotary KUlübünün medyumuymuş bir kaç kez tv de çıkmış medya tanıyor ama bende hiç duymamıştım.Benim işyerinden 3 arkadaş bulmuşlar onu evinde bakıyrmuş.Muska yazdırmış biri ,diğeride kahve ve su falına baktırmış.hepside tutmuş.Bakalım bana ne dicek acaba.Ama ben de inanıyorum bilen biri olmasa böyle ünlü biri olmazdı bence.Kahveye 25 lira suya 50 tl ye bakmış.Kadın suya bakarken gözleri bi tuhaf oluomuş)):)))ben okadar dolandım 2 senedir falcı aradım ne paralar verdim.Denemekte fayda var.Adı Medyum Elif miş.Tavsiye ederim.
denenmemiş biri nasıl tavsiye edilir ?
bide gene halkalı ikitelli civarı :) (ataşehirde aynı yerde)
aynen katılıyorum bu işi gerçekten allah için yapan para istemez hayır için yapar... peki nerde kimdir bu hoca msj hakkın varsa bekliyorum bilgilerini yada burdanda yazabilirsin sanırım...
yoksa elmira kişiye göre mi para alıyor =)))) bugüne kadar verdiğim en yüksek rakam 30du fal için yaa içim acıdı valla =))
haklısın gidip baaktırmakta fayda var.6 da bakalım nolcak.haber veriirim burdan
ah canım ya o adam yalancı =((( onlar bir düzen kurmuşlar ben öyle anladım =( bence verdiği herşeyi at gitsin Allah korusun yaaaa bak bak bide iphone 4 istiyor hee ayy Allahım yaa yalancılardan uzak tutsun bizi ucuz atlatmışsın bence
seba kimdir ? nerede bakar ? =))
3vakıt dıdeme gıden varmı merak edıyorum gıtmek ıstıyorum tavsıyeler nedır
bakırköyde seba hanım dye birne baktırdım.2 katlı bir yer üst katta fala bakıyor.tavsiye etmem y bakmıyor,genel şeyler söylüyor.yanlış hatırlamıyorsam 30 tl vermiştim,15 kahve falı ve 15 skambl falıydı.
buldum kızlar Medyum Elif in nosunu
kızlar sonunda 3 vakit ddeme gittm.25 tlye baktı.çok fazla beğenmedim genel şeyler söyledi.yani okadar övüldüğü gibi değl.ayrıca cafe dye adlandırılan yer çok pist,kahveyi zar zor içebildim.kısaca burda anlatıldığı ve övüldüğü kadar değil.
kimin reklaminı yaptıgın zamanla cıkacak ortaya,gıtmedıgın falcılar hakkında sallamasyon yapma.!!seba hıc bı musterısene kahve falı bakmaz..15 kahve 15 ıskambıl dıye bır fıatı yok,fıat sabıt..ayrıca 3 vakıt dıdem de kotu bı falcı degıl, ona baktıran bı arkadasım ıyı oldugunu soyledı.falcılara gıtmeyıp aham kaham kesıyosun burda.gercekten gıtmıs olsan tum detayı hatırladın hanı kahvemı bakıyor ıskambılmı bakıyor
kızlar bu aylar da fal baktırmak ugursuzluk getırır mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?