İstanbul'da Fal - Falcılar

halkalı çok uzak yaa ( bide 25 fal için vericen off off kurtarmıo walla :)) bana kadıkoy yada taksim lazım bide en fazla 20 lira :))

aynen katılıyorum bu işi gerçekten allah için yapan para istemez hayır için yapar... peki nerde kimdir bu hoca msj hakkın varsa bekliyorum bilgilerini yada burdanda yazabilirsin sanırım...

msj hakkım yok ama bu hoca oyle sahtekar hoca degıl yoksa uzerınde bırsey yok der sen bana hocam sırınlık kısmet yaparmısın dersen oda yapar gerek varsa ben faydasını gordum oyle sukadar para dıyen bırı degıl kurtulusta sızın msj hakkınız varsa maılınızı yollayın ben vereyım

burda bırısı medyumun bırını ovuyor dıgerlerıde atlıyor zaten bu ısın ehlı olsa para derdıne dusmez tv kanallarına cıkmaz cok duyulmaz buyuk paralardan bahsetmez yazık saklabanlara paranızı kaptırmayın alamazsınız ben gecen sene bır medyuma gıttım suan mahkemelıyım ısmıde canan hoca cok zor durumdaydım kız arkadasım soyledı benı yaktı kadadın benım hem ısımı bozdu hemde ılıskımı kız arkadaslarım var boyle hoca meraklısı gıdıp gelıyolar paralarını bıle alamıyolar bos yanı yazık paralarınıza

3vakıt dıdeme gıden varmı merak edıyorum gıtmek ıstıyorum tavsıyeler nedır

kızlar sonunda 3 vakit ddeme gittm.25 tlye baktı.çok fazla beğenmedim genel şeyler söyledi.yani okadar övüldüğü gibi değl.ayrıca cafe dye adlandırılan yer çok pist,kahveyi zar zor içebildim.kısaca burda anlatıldığı ve övüldüğü kadar değil.

bunu bana söylemek düşmez ama fal baktırmaya eve filan gitmeyin.bde nasıl güvenerek eve gidiyorsunuz anlamıyorum.başınıza birşey gelse adam zorla sokmadım eve der.han kafe tarzı yerleri anlıyorum ama eve filan gitmeyin hocaydı falcıydı filan.

3vakıt dıdeme gıden varmı merak edıyorum gıtmek ıstıyorum tavsıyeler nedır

Bende 3 vakit Didemden çok memnunum gönderdiğim arkadaşlarımda fal olayı frekans meslesi olayı yine çıkıyor ortaya.Mesafeli,saygılı ve bende tamamıyle nokta vuruşuydu,karşı tarafın bana söylediği cümleleri bile söyledi ve verdiği birkaç tarihte çıktı ramazan sonrasını bekliyorum tekrar gitmek için..

kimin reklaminı yaptıgın zamanla cıkacak ortaya,gıtmedıgın falcılar hakkında sallamasyon yapma.!!seba hıc bı musterısene kahve falı bakmaz..15 kahve 15 ıskambıl dıye bır fıatı yok,fıat sabıt..ayrıca 3 vakıt dıdem de kotu bı falcı degıl, ona baktıran bı arkadasım ıyı oldugunu soyledı.falcılara gıtmeyıp aham kaham kesıyosun burda.gercekten gıtmıs olsan tum detayı hatırladın hanı kahvemı bakıyor ıskambılmı bakıyor

ben de pek begenmemıstım dıdemın falını .hanı arkadasın sana nasıhat verır yaa o tarz da genel

fal bakıyor .ama dıdem hanım tatlı bı bayan .

vayyy seba hanımın reklamcısıda gelmş:):):)): sallamasyon yorum yapmadığımı açıklamak adına detyalı olarak yazıyorum,insanlar boşuna parası gitmesin ve kandırılmaması adına bunları yazıyorum.bir çok insan falcıya br umutla gidiyor bazı reklamcılarda burda ayy herşeyi bildi,superdi diye,insanlar burda yazılanlara güvenerek gidiyor,bende yazlanlara güvenerek gttim pişman oldum bunu paylaşmak stedim.seba hanımdan başlıyorum;ben tarot falına inanmadığım için bana kahve ve iskambil falı baktı.kısa boylu esmer kabarık saçlı bir kadındı.yeri 2 katlı bir yerdi.aşağıda bakliyorsun yukardada fal bakıyor.benden 30 tl aldı diye hatırlıyorum.hatta bana sallamasyon br fatura kesti hee yerinide tarif edeyim bakırköyden sahle doğru nerken klisey geçiyorsun,orda ayakkabıcı var ordan sağ doğru dönüyorsun. sonra tekrar sol yapıyorsun biraz ilerledikten sonra sol tarafta.tekrar söylüyorum burda övüldüğü için gtmiştim memnun kalmadım bunda belirtmek istedim,benim boş yere param gitti başkasınında gitmesin diye.
3 vakit ddeme gelicek olursak onun cafesi istasyonun ordaydı.çok pis bir yerdi.mutfak kirliyd balkonda kediler dolaşıyordu.aynı zamanda orayı ev olarakta kullanıyor olabilir,orda nasıl yaşıyorsa artık.kahveyi içerken ble midem bulandı.25 tl aldı.yakın tarihte gittğim için fiyatını hatırlıyorum.genel baktı,her insana söyleneblcek şeyleri söyledi geleceğe yönelik pek birşey söylemedi.burdada bu bayanı çok övdükler için gitmiştim.onun hakkında çıkan yorumlara güvenerek gitmiştm.o kadar abartılcak falcı değil bana göre ikisde fosssss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…