İstanbul'da Fal - Falcılar

pasahanı cok merak edıyordum ,yıldıznameye gıdecektım ama ,o da reklam cıktı .

kendı kendılerının ekmegıyle oynuyor bunlar yahu

bakırköy didemi vasat bulanlar arasındayım. arka sayfalarda yorum sorulmuş. belirtmek istedim :)
serkan anı ve isimleri harika bilir. ama öyle böyle isimler değil. ahmet mehmet değil yani. ilk defa duyduğum isimleri bile çat diye çıkarır. a var mı b var mı demeden. 3 dakika bakar. bi saniye bile fazla sürmez falı. gelecek için herkese aynı cümleleri kuruyo sanırım yani en azından bize öyle olmuştu. gelecek beklentisi olmadan gittiğim için falcılara bilememesi sorun değil bence ama saatlerce bekleyip 3 dakikada bildiğim isimleri duymak çok hoşuma gitmiyor ne yalan söyliyeyim. falın muhabbetini sevenlerdenim ben. o yüzden tercih etmiyorum serkanı. ilk baktırışınızsa etkilenmeniz çok normal. ben inanılmaz şok olmuştum. fos olduğunu anlayana kadar iyi para yedirdim kendisine
nesil için de.. ben elektiriği tutmayanlardanım malesef.
yok yani ne an ne geçmiş ne gelecek. ukala şirin bi çocuk ama. ukala diye sevilmez pek ama şirin bi ukalalığı var bence. çok gülmüştüm ikinci falında. esprili filan.
bu arada ilki çıkmadığı halde ikiye gitmiştim. ben de böyle bi deliyim
sadece son sayfalarda konuşulanlar üzerine görüş belirtmek istedim. hepinize iyakşammlaar

bunun adına pişkinlik denir hem ısrarla hesap numarası gönderiyor sözüm DİDEM e hem parayı alıp günlerce insanı oyalıyor 1 saat sonra yok akşam yok öğlen bakarım diyip birdahada tlf açmıyor paranında üstüne konuyor birde dolandırdığı insanlara hesap soruyor PES doğrusu utanmazlığın daniskası buna derler buna bence iyi bir ders vermeli ben elimdeki dekontu ve mjşları başkalarınıda yakmasın sinirlerini bozmasın diye saklıyorum gerekli yerlerle paylaşacağım

:90: çaktırmadan yapacaksın o işleri datlummmm

vay arkadaş sitede bu ne kalabalık böyle :) potansiyel çok yüksek..işi gücü bırakıyorum,çakralarımı açıyorum,mistik bir hatun oluyor ve falcılığa başlıyorum.yeni kariyer hedefim budur

Malum tel edip gelen ayhana ulaşamayınca rana'ya sardırdım ben, artık favorim o.
Ramazan öncesi son baktırdıgımda bir konunun çözülmesi için 2 kişiyi tarif etti birini anladım en tepedeki adam ama ötekini anlayamadım kim diye amaaa p.tesi bir de baktım tarif ettigi "badem bıyıklı" aynen facede badem bıyıklarıyla karşımda :))
Kişileri buldu ama olayın çözülüp çözülmedigini 9-10 agustos gibi çıkacak meydana.

Arkadaşlar 3 vakit dideme yaklaşık 3 ay önce burada gördüğüm yorumlara güvenerek gittim.Bir kere herşeyden önce insanlığı yeter.Ve her defasında olması imkansız dediğim seyler onun anlattığı gibi oldu.Mekanın temizliği ile ilgili h.sonu tüm kafelerin mutfakları aynı şekildedir.Kedilerden tiksinen insanlarda o zaman sokaklardada dolasmamali.Cafede olamadığı gün rahatsizlanmisti ve diğer falcilar gibi çıkmazsa soyle böyle diye palavra atmıyor,herşeyin Allahtan geldigini bilen biri ben cok memnun kalıyorum her gittiğimde haksızlık etmeyelim lutfen

beğenmek mecburiyeti mi var arkadaşlar ?
beğenmedim 3 vakit didemi.
genel ve vasattı.
sizler nasıl iyi dediğinizde ben niye iyi , abartmayın demiyorsam.
ben vasat dediğimde de kimse abartmayın felan demesin.
onun bana baktığı falı , herhangi biri bakabilirdi bana.
2+2=4 bu kadar.

Rana kim ya??? nerde bakar?

hehe olsun ama bu da bi gelişmedir =)) rana kimkii onuda yeni duydum

Evet kaldim canim ama 8 haftalikti dusuk yaptim hicbir falci bilemedi bebegin dusecegini

filiz hanıma baktırdım demişsiniz ama nerdedir bu filiz hanım... yani sonuç olarak hamile oldugunuzu bildi sanırım bunun dışında geçmiş ve anı doğru tahmin edebiliyor mu ve ne kdra bakıyor... bu arada geçmiş olsun herşey allahtan umudunuzu yitirmeyin...

Son düzenleme:
merhaba geçmiş sayfalarda bakırköy osmaniyedeki filiz hanımla ilgili olumlu yorumlar okudum.umarım kaçırdığım olumsuz bir şey yoktur :)
filiz hanımın telefonu varsa bana gönderebilir misiniz lütfen.bir de kaça bakıyor acaba?

aynen bende aynı fikirdeyim ama tmm buna gidicem desem bişeyi çıkıo :))
filiz hanımın baktıgı cafenin adını soyleseniz bile yeter ben netten bulurum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…