- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
bana melekler kahvesi gülşen bu ayın 23-26 sına dikkak et bi sorun hareketlenme var demişti :)
bende çok zekiyim yaa kendi çapımda casusluk yapıyorum görüştüğümüz gun sevgilimin telini karıştırdım pazartesi gunu anamm ztn silah zoruyla yanımda tutuom bide tümden kaybediodum nerdeyse çok kızdı sinirlendi ama neden karıştırdım nasıl o hataya düştüm anlamadım bayadır o alışkanlığımdan kurtulmuştum bian şeytan dürttü beni neseki sonra tatlıya bağladık özür fln derken... sonra içimden kız seni uyardı ama nerde sende onu kavrayabilecek zeka dedim
vay arkadaş sitede bu ne kalabalık böyle :) potansiyel çok yüksek..işi gücü bırakıyorum,çakralarımı açıyorum,mistik bir hatun oluyor ve falcılığa başlıyorum.yeni kariyer hedefim budur
kızlar sonunda 3 vakit ddeme gittm.25 tlye baktı.çok fazla beğenmedim genel şeyler söyledi.yani okadar övüldüğü gibi değl.ayrıca cafe dye adlandırılan yer çok pist,kahveyi zar zor içebildim.kısaca burda anlatıldığı ve övüldüğü kadar değil.
Çakraları cabucak acmanın bir yolu var mıdır de bakıyım
Malum tel edip gelen ayhana ulaşamayınca rana'ya sardırdım ben, artık favorim o.
Ramazan öncesi son baktırdıgımda bir konunun çözülmesi için 2 kişiyi tarif etti birini anladım en tepedeki adam ama ötekini anlayamadım kim diye amaaa p.tesi bir de baktım tarif ettigi "badem bıyıklı" aynen facede badem bıyıklarıyla karşımda :))
Kişileri buldu ama olayın çözülüp çözülmedigini 9-10 agustos gibi çıkacak meydana.
Evet kaldim canim ama 8 haftalikti dusuk yaptim hicbir falci bilemedi bebegin dusecegini
Malum tel edip gelen ayhana ulaşamayınca rana'ya sardırdım ben, artık favorim o.
Ramazan öncesi son baktırdıgımda bir konunun çözülmesi için 2 kişiyi tarif etti birini anladım en tepedeki adam ama ötekini anlayamadım kim diye amaaa p.tesi bir de baktım tarif ettigi "badem bıyıklı" aynen facede badem bıyıklarıyla karşımda :))
Kişileri buldu ama olayın çözülüp çözülmedigini 9-10 agustos gibi çıkacak meydana.
Evet kaldim canim ama 8 haftalikti dusuk yaptim hicbir falci bilemedi bebegin dusecegini
merhaba geçmiş sayfalarda bakırköy osmaniyedeki filiz hanımla ilgili olumlu yorumlar okudum.umarım kaçırdığım olumsuz bir şey yoktur :)
filiz hanımın telefonu varsa bana gönderebilir misiniz lütfen.bir de kaça bakıyor acaba?
bilsem sormazdım senide üzdüysem cidden özür dilerim( inan çok üzüldüm geçmiş olsun canım =(( hayırlısı inş bi bebeğin olur doya doya seversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?