merhaba Taksimde bende kısa süre çalıştım.orada çalışan falcıların %80 palavracı maalesef iyi olanlarıda
kötüler tarafından harcanıyor.Allah yardımcıları olsun.bende kahve yeğenim tarık'ta tarot falı bakıyor.
üstelik illahi taksime gitmenize gerekten yok yerimiz teşvikiyede ama yakın yerlere toplanırsa 3 - 4 hanım oralarada gidiyoruz.
arzu edenler olursa xxxxxxxxxxxx den randevu ve bilgi alabilirler.
hakikaten iyi bir fal istiyorsanız ve gerçekten merak ettikleriniz varsa bekliyoruz...
Aylardır yokum... Eskilerden beni de hatırlayanlar vardır, 2 yıl süresince burada hangi falcıyı duysam gidecek haldeydim zaten çoğuna da gittim bi ara saymıştım 30 falcıyı bulmuşum meğer deneye deneye... Bazılarına defalarca baktırmıştım bi de doymayıp...
Aralıktan beri de tövbeliyim baya baya, sadece iyi niyetli nazarı gözü deymeyecek kişilere baktırırım demiştim... Angels Burcu'yu severdim ama sanırım uzun zamandır kayıp, falı bana çıkardı, Burcu ortada yok diye bana falı çıkan diğer isme gittim geçen gün, amaç ablamı götürmekti... Bakırköy cıvıltı cafe Suna...
Eski alışkanlık tabi ne kadar tövbe de etsem, o kadar gitmişken baktırmadan dönemedim =) Tövbemi bozdum baktırdım, ramazan ramazan bozmasaydım bari dedim içimden...
ilk falından daha bile tutarlıydı bu sefer... İlk falımı da 5 eylül'de baktırmışım ses kaydı hala telefonumda... O kayıttan bi sürü şeyi yaşadım... Bu sefer ses kaydı almadım ama kağıda yazdım dediklerini gene çıkarsa gene buraya yazarım...
Hayatınızda bişeyler rayına oturduğunda fal baktırıp nazar değdirmeyin... Rayına oturana kadar da cevap aramaya devam etmekten vazgeçemiyorsunuz bilirim... Ablamla dönüş yolunda konuşuyoduk 30 falcıya gitmişim geçtiğimiz sene fln diye, o da
-"eee neyin cevabını aldın o kadar faldan?"
-"hiç bişey, sadece kısa süre oyalandım, motive oldum" dedim...
Olay ondan ibaret aslında kısa süreli moral bulma, bana Suna ve Burcu'nun falları çıktı ama tesadüftür belki de sadece... Suna'nın falı tekrar çıkarsa tesadüfün üstü bi gücü var derim, en azından benim için... Fal bu herkeste aynı başarıyı yakalayamıyorlar, yıldızları barışmıyor belki... Yıldızınızın barıştığı birini bulursanız da başkalarının tavsiye ettiği falcılardan çok bişey beklememek lazım... O yüzden burda ne kadar konuşsak hepimizin birden beğenebileceği birini bulamıcaz...
Dilerim hepimizin fallarda cevap aramadığı, mutlu, sorunsuz günlerimiz olur...
nasıl yaa adamlar kabak gibi tel no paylaşmışşş reklam yapmışşş editor uyuyor sanırım...
Merhaba
İşte yanılgı burada başlıyor telefon numarası ben şuna gittim memnun kaldım demek reklam değildir. Zira insan bunu kaç kez yazar ? Bir kez
2. kez aynı şeyi tekrar ediyorsa hafif pimpirikleniriz
3. kez bunu yapıyorsa bu işte ne menfaati var ? deriz ama bunu 3 ten fazla tekrarlıyorsa gerekli müdahale yapılır.
Tabi özel durumlarda soruldukça 2. hatta 3 belkide 4. kez açıklama yapılabilir ama gidip 5 tane üyelik alıp bir palavracıyı yere göğe sığdıramıyorsa işte o zaman daha sert müdahale ediyoruz. İşin kötüsü bu insnalar bilmiyor mu böyle yaparak ekmekleri ile oynuyorlar. Buradaki iyi reklamlar ne kadar ekmeklerine yağ sürmek oluyorsa en ufak kötü yazı onların ciddi olarak zarar verecektir. Buna biraz kafaları çalışsa sorun yok....
İnsnalar memnuniyetlerini tabiki dile getirecek bu reklam değildir...
yanlıs hatırlamıyosam ısım gabrıella ıdı,ınternetten gezınırken bulmustum,maıl adresını,ısmını soyısmını yazıp yolluyosun gabrıelladan msj lar gelıyodu maıl adresıme yazılanlar cok tutarlıydı aslında :)su hesap numarasına para yatırın daha detaylı astrolojık analızlerınıze bakalım vs cumleler gelıyo,bı ara kafaya koydum tam para yatıracaktımkı bu gabrıelladan cok yakın bı arkadsıma bahsettım,bedava cok guzel analızler yolluyolar dedım,arkadsımda benden meraklanıp yollamıs,meger bana yazılanların aynısı ona da gıdıyormus yanı herkese fıx:=) sevgılı ........ yıne basına ne gelecegını bılıyorumla baslıyodu,sonra arkasımla aramızda espırı oldu,gabrıella yıne basınıza neler gelecegını bılıyorum :) bu gabrıella ısını gucunu bırakmıs meger hep benım hayatıma yogunlasmıs :)ne kadar onemlıymısım vay bee :)
gabrieli herkes denemiş ben gibi
yanlıs hatırlamıyosam ısım gabrıella ıdı,ınternetten gezınırken bulmustum,maıl adresını,ısmını soyısmını yazıp yolluyosun gabrıelladan msj lar gelıyodu maıl adresıme yazılanlar cok tutarlıydı aslında :)su hesap numarasına para yatırın daha detaylı astrolojık analızlerınıze bakalım vs cumleler gelıyo,bı ara kafaya koydum tam para yatıracaktımkı bu gabrıelladan cok yakın bı arkadsıma bahsettım,bedava cok guzel analızler yolluyolar dedım,arkadsımda benden meraklanıp yollamıs,meger bana yazılanların aynısı ona da gıdıyormus yanı herkese fıx:=) sevgılı ........ yıne basına ne gelecegını bılıyorumla baslıyodu,sonra arkasımla aramızda espırı oldu,gabrıella yıne basınıza neler gelecegını bılıyorum :) bu gabrıella ısını gucunu bırakmıs meger hep benım hayatıma yogunlasmıs :)ne kadar onemlıymısım vay bee :)
o ayrı bi konu biz burda yırtınıyoruz özelden msj at şunun bunun nosunu yolla dioz fln burdan paylaşmak yasak die... ama adamlar nasıl paylaşmış bu da tartışılır... ilginç... o zmn bende bi kaç falcının nosunu isticem kızlar sizde tel no paylaşın o zmn ne de olsa reklama girmiyormuş serbestmiş...
çok gülmüştüm ben ona ya:)))))
nasıl peki önce ücretsiz maille bakıyor sonra parasınımı istiyor :))
evet öle sana mail atıyor uzunca açıklmalar filan yapıyor sonra devamı için para ver diyo kısacası =) ilgilenmeyincede çok kötü birşeyler oldu gibi mail atıyor hepsi bu bence saçmalık o hiç bulaşmayın=)))
uzun açıklamalar dediği sallama şeylerlemi peki :)) merak ettim bak şimdi bende denesemmi acaba
bence sallamasyonduda dene bi bişi olmaz =))) öle başına bela olmaz para filan yatırma yeter=))
bence sallamasyonduda dene bi bişi olmaz =))) öle başına bela olmaz para filan yatırma yeter=))
kızlar bakırköy'de falcı önerisi olan varmı ? iki saat içinde gitmeyi planlıyoruz arkadaşla, yanii acil durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?