İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar filiz hanimin nosunu gonderdim bu arada ben de aradim mersindeymis 4 agustosta donecekmis bilginiz olsun

çok tşk ederim... msj hkkım yok cvp yazamadım ama bide anna die birine gitmişsin önceden o nasıldı ben aşk için baktırcam hangisini tavsiye edersin ? Laf cafe kuzeye gittin mi peki onu tavsiye ediyor musun ?

çok tşk ederim... msj hkkım yok cvp yazamadım ama bide anna die birine gitmişsin önceden o nasıldı ben aşk için baktırcam hangisini tavsiye edersin ? Laf cafe kuzeye gittin mi peki onu tavsiye ediyor musun ?

Kuzey çok kötü bir falci bende burda ovup durdular diye gittim ama fos cikti Bu annaya bende baktirmak istiyorum gercek falci istiyorum annaya baktiran varsa yorumlarını paylasirmi

filiz için çok olumsuz yazı yazıldı uyarıyırım :)
burda övdüler fos çıktı diye kimseyi suçlamayın , kimse bişi yazamamaya başladı.
bana iyi olan sana iyi olmaz , sana iyi olan bana olmaz.
ki burda yerden yere vurulan bi falcı ile benim frekansım tutuyo :)

Son düzenleme:

fal işide şans işi bence ya dediğin gibi sende tutmayan bende tutar sende tutan bende tutmaz gibi yani =)) ama çıkan bir fal haberi duymak istiyorum artık=))

ztn yazılar o kdr karışık ki temmuz ayından başladım okumaya ha tamam bu aradığım falcı diyorum hemen bir sonraki sayfada o falcıyla ilgili olumsuz yorum yazılmış :)) oku oku bitmio da o kdr çok yazı varki kime gitceğimi şaşırdım peki sen en son kuzeye gitceğini yazmışsın gidebildinmi yorumların nedir kuzeyle ilgili :))

Kazen ;
Geçmişte de yaşadık bu sorunu ; telefon ve mail adresi paylaşmak yasak dendi.
Kurallar değiştiyse bilemem , ben ve diğerleri hala ona göre hareket ediyoruz.

Sayın Depresif
Verdiğiniz numaranın sahibi bundan şikayetçi ise bize yazıyor biz zaten akldırıyoruz buradan. Mail adresi konusuna gelince kendi mail adreslerinizi veriyorsunzu ve bu adresler itin kopugun eline geçiyor sonra sizlerde bizi bizim adreslerimizi dağıtıyormusunuz diye suçluyorsunuz yasak olma sebebi budur. Yoksa X falcının telefonu budur diye vermenizde sıkıntı yok ama kendi mail adreslerinizi veya başkasının mail adresini lütfen vermeyin

Teşekkür ederim açıklama için.
Mail hiç paylaşmadım ama haklısınız.

Kuzey bana nasip olmadı :)
Bi 50 dk otobüs bekledim bayılcak gibi oldum vazgeçtim.
Bi gittim izinliymiş :)
Bende bi daha denemedim :)

Birselede fal baktırdım ama bende saçmaladı o yüzden telefonu yok bende.

ya ben çok eskiden olmuştur rahat 5 sene bi falcıya gitmiştim o zaman yine erkek arkadaşımla kavga etmiştim aramasına imkan yoktu kadın tarif etti işte şurda buluşacaksınız 2 gün sonra arayacak dedi görüşmenin içeriğine kadar bildi etti ama kadın kim derseniz ne adını hatırlıyorum ne de başka bişiyini 8 tlmi neydi falda=)) keşke not etseymişim hehe =)))

Dün 3 vakit dideme gittim arkadaşımla.Sana katılıyorum genel ve vasattı. Özelde hiçbirşeyimi bilemedi. Hayatımın kabak gibi ortasında olan bazı sorunlarım var kii hiçç birinin kıyısından geçicek tek kelime dahi etmedi Hatta olması imkansız seyler soyledi .En iyi başarısı benim hayatımda birinin olduğunu bilmesi arkadaşımın hayatında birinin olmadığını bilmesi diyebilirim. Ağustos için bir tarih verdi.. Eğer o gün gelirde birşey olursa buraya yazarım. Belki soyledikleri çıkacak ama hayatımla ilgili hiçbir sorunu bilememesi, özelime hiç inememesi beni tatmin edemedi falı için. Kahvesi telvede yapılmıştı ve gayet lezzetliydi ben pislik görmedim. Ama kesinlikle cafe beklemeyin resmen fal evi

üç vakit didem çok vasat çok sıradan
ataşehirde bahsedilen zeynep çok kötü kesin gitmeyin senem rumuzu sahte
ayrıca ben belgin kostak'a gittim muhteşem tavsiye ederim

gerçekten nasip olmamış nese sağlık olsun :))

bu ara gittiğin memnun kaldığın biri varmı peki (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…