İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar, symbol cafe serkan a giden yok mu yaa?? benim hayatimda olup biteni saydi, isim saydi, tarif etti, ama soyledikleri çikiyo mu çok merak ediyorum...

Bugüne kadar falcı falcı gezdim ama beni Ataköy Sentinus cafede Duygu kadar etkileyen biri çıkmadı daha kadın yüzünüze bakarak takır takır heşeyi söylüyor

ben artık tavsiye vermeye korkuyorum burda :)
biri döverse ya beni
nesile tekrar gidicem gene memnun kalırsam ona git derim.

yok daha neler sonuçta ben sormuşum sen sölemişsin yani herhangi bir reklam veya zorlama yokki herkesin kendi tercihi kendi kararı yani demekki soruyosa sende sölüyosan yapacak bişe yok o kişinin buna karar vermesi gerekir :)

ama laf cafe kuzeyi googledan araştırdım sonunda :) ama hep burdaki yorumlar çıkıo genelide olumlu konuşmuş hadi bakalım 1.tericihim kuzey şuanda en son bi karar vericem bide şu anna varmış onuda araştırıcam
hahaha şekilden şekile girdim

Son düzenleme:

4+4 kaç minnikkkk :90: istifa ettim kabulk etmediler ohh gazımı aldılar geldim bu da son havadisim:)

Merhabalar,
ne zaman fal krizim tutsa sitedeyim herkesin yazdığı yorumları okuyorum tam birileri övülmeye başlıyor gitsem mi diyorum en fazla 2 gün sonra reklam denince vazgeçiyorum

Anadolu yakasında oturuyorum ama sadece taksime gitmek kolay olduğundan 1 yıla yakın zamandır en az ayda 1 kere Damlalar cafedeki Tubaya gidiyorum, genelde verdiği günlerde aksamalar olsada benim tavsiyem üzerine giden arkadaşlarımda genelde memnun kalmıştır.

Geçen yakın arkadaşımın ısrarı üzerine aynı cafedeki sevinç'e fal baktırdık 6 kız yaklaşık hepimize 50 dk yakın yorum yaptı geçmişle, şuanla ilgili çevremdeki insanlarla yaptığı yorumlar çok tutarlıydı gelecekle ilgili yorumlarını bekliyorum tabi

Sevinç o gün bizim ısrarımız üzerine gelmişti. Ama taksime yolunuz düşerse sevinçde oradaysa bence bir deneyin derim..

Son düzenleme:

Mrb
Didem in tel nosunu mail atarmisin xxxxxxxxxxxxx
Şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
bu nesil nerde bakıyo canım
SYMBOL TAKSİM canımcım
benim sevdiklerimi kimse sevmiyo
benide kimse sevmiyo
4+4 kaç minnikkkk :90: istifa ettim kabulk etmediler ohh gazımı aldılar geldim bu da son havadisim:)

benim istifa haftaya
bugün restimi çektim kavga ettiğim bi iş vardı , çıkışımı versenizde yapmam bu işi dedim yapmadım
haftaya zam konuşcam kesin şutlarlar

arkadaşımın kız kardeşi meraklıdırda fala sunaya gitmiş gidenizin var mı sormamı istedi elçiye zeval olmaz hehe :))))

arkadaşımın kız kardeşi meraklıdırda fala sunaya gitmiş gidenizin var mı sormamı istedi elçiye zeval olmaz hehe :))))

Bende ve arkaadaşımda çok pis saçmaladı :) çok gülmüştüm ölü babamı diri yaptı.
babana çekmişsin dedi , sinirim hariç zerre benzemem , örnek almışsın babanı dedi ben orda koptum rol modelim asla babam değil :)

ama denizden var burda yazan onda çok pis tutturdu , ablasında da iyiymiş.
allam allam ne falcı gezmişim be

Arkadaslar benden istediginiz bakirkoydeki filiz hanimin numarasidir kendisi suan mersindeymis 4 agustosta gelecekmis bilginize 5397629701

bi dk bi dk sen her ay 5-10 tane falcıya git bide zam iste ben şuan senin maaşını bile tahmin edemiyorum o kdr falcıya maaşmı dayanır kız

Son düzenleme:

Merhaba,
bana telefonunu gönderirmisin Rahman hocanın? ve adresini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…