İstanbul'da Fal - Falcılar

haydaaa :)

ama olsun sonuçta şuan olumlu yorumlar daha fazla yani 10/07 diyebilirim :)
10/05 e düşerse tabi bende vazgeçebilirim gitmekten :)

bu kuzey kıvanç olmasın p :) ahahah =)) evet devam araştırmalara=)

anladım :) ben dunden beri araştırıyorum hep olumlu yazmışlar olumsuz yorum yazan varmı bakıyorum ama bulamadım henuz :))

evet kızlar kuzeye gidipte begenmedim diyen varmı ?

ben gıttım 2hafta once burda yorumunuda yaptım okadar met ettıkten sonra vasat bır falcı gıdın gorun bana hak verıceksınız hıc tutarlı bırsey soylemedı bıle bana bırde kardesımle gıtmıstım alakasız seyler demıs okadar falcıdan sonra bukadar vasatı olamazdı

çanakkale dekinin adı ayşe mi acebaaaa:44:

hmm doğrudur ya bişi diyemem denemedende ama tatmin etmemiş belli seni 3 haftadır gitsem mi gitmesem mi ikilemdeyim işte emin olamadım=)

alla alla :44:

nese ya aman kendi kararımı kendim vericem en sonunda :90: biri biri için iyi dio başka bi kişi kötü dio bende anlamadım kimseyi suçlamıom tabi ama reklam yapanların haricinde gerçekten gittiğine inandığım kişileri dikkate alırsam eğer bu durumda bu iş tamamıyle elektrik frekans meselesi tabi bide baktırdıgınız kişinin o gun yorgun ve isteksizde olmaması gerekiyor gittiğiniz gun sanırım :)

Son düzenleme:
ayyy çok sıkıldım ya ben hehe :) onu tweetrdan takip etmeyi kesmeliyim =))insan hiç istemediği bi insan tarafından terkedilince koyuyomuş ya :) zar zor sevdim hadi şans verelim iyi miyi dedik terkedildim =) şener şenin filmindeki gibi terkedildim terkedildim diyip duruyorum :)

çalışmak is-te-mi-yo-rum!!!aşkı meşki geçtim hadi onu hiçbiri beceremiyor da, bir falcı istiyorum ki bana desin kızım sana sayısal çıkacak çalışma boşuna!!!!oooooohhhhhhhhhhhhhh :90:

çalışmak is-te-mi-yo-rum!!!aşkı meşki geçtim hadi onu hiçbiri beceremiyor da, bir falcı istiyorum ki bana desin kızım sana sayısal çıkacak çalışma boşuna!!!!oooooohhhhhhhhhhhhhh :90:

ahahah bilseler kendileri oynamaz mı sayısalı canım=)) bak olablir böle şeyler duysam çok daha mutlu olurdum inanki=)))

bakırköy seba ile laf cafe andaç paralel şeyler söyledi kuzey de öyle

ouufff

güvenmeli miyim sizce?

yoksa oturup terkedildim diye ağlıcam yok yani :/

bi de olguyu sordum kimseden cevap gelmedi

fikir istiorm sizden

bakırköy seba ile laf cafe andaç paralel şeyler söyledi kuzey de öyle

ouufff

güvenmeli miyim sizce?

yoksa oturup terkedildim diye ağlıcam yok yani :/

bi de olguyu sordum kimseden cevap gelmedi

fikir istiorm sizden

Kuzey ne dedi nasildi iyi baktimi lutfen sole catlarim meraktan lutfen lutfen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…