bu gittiğin fal tuttumu?
bende böyle bir yazı buldum canım =))
hureme kullanıcısından alıntı
Ya arkadaşlar okuyup gaza geliyoum bide yetmiyomuş gibi 1-2 arkadaşımı da peşime takıyorum gidiyorum sonra hayal kııklıgı KUZEY kac sayfadır yazmışsınız inanın paranıza yazık . Ben burda bu güne kadar 1-2 falcı begendim isimleri lazım dil gerkeksiz reklama gimesin . sadece şunu söylim cafede calışan falcıya dahada gitmem ya cafe sahibi yada evde bakana giderim en azından bi an evel parayı alim da göderim demiyolar . NOT: Bİ KAC AYDIR OKUYOUM İNANCAKSANIZ ESKİ ÜYELERE İNANIN . HATA BANA DA İNANMAYIN BENDE YENİYİM :)
Sana katiliyorm cnm burda kuzeyi ovenleri anlimadim yazik verdigim paraya acidim bukkkadarmi atmasyon bakar insan. Ne beni ne kardesimi bildi hayatimda gordugum en kotu falci bence gitsinler isteyen gorsunler
haydaaa :)
ama olsun sonuçta şuan olumlu yorumlar daha fazla yani 10/07 diyebilirim :)
10/05 e düşerse tabi bende vazgeçebilirim gitmekten :)
çılgın araştırmalar peşindesin dereto :90:
ahaha valla çözemedim yaaaa :)))
burda bi üye var berrinderen die saolsun baya gittiği yerleri memnun kalıp kalmadığını yazmış oda kuzeyi tavsiye etti aşk yorumu için :) onun gibi bi kaç kişide memnun kalmış hadi bakalım araştırmaya devam :)
ahahah hepimiz için araştırma yapıyorum canım hehe :)
bu azimle ohoooo. annem hep der delikli boncuk yerde durmaz deli kız evde kalmaz diye bizimki de o hesap
bu kuzey kıvanç olmasınp :) ahahah =)) evet devam araştırmalara=)
evet evet olabilir :) belki de ek işe başladı
anladım :) ben dunden beri araştırıyorum hep olumlu yazmışlar olumsuz yorum yazan varmı bakıyorum ama bulamadım henuz :))
evet kızlar kuzeye gidipte begenmedim diyen varmı ?
söyledi evet hatta ne zmn öleceğini de söylerim sana dedi istemedim ben :)) sorarım tabii ama şimdi çanakkalede olduğunu biliyorum iş için gitmiş sürekli gittiğim falcım narin abla dedi oda iyi falcıdır şu meşhur falcı anna nın annesi nadya dan öğrenmiş falı sanırım 30 senedir bakıyor giderim bende sende 2 kere fln yetere bana
ben gıttım 2hafta once burda yorumunuda yaptım okadar met ettıkten sonra vasat bır falcı gıdın gorun bana hak verıceksınız hıc tutarlı bırsey soylemedı bıle bana bırde kardesımle gıtmıstım alakasız seyler demıs okadar falcıdan sonra bukadar vasatı olamazdı
çanakkale dekinin adı ayşe mi acebaaaa:44:
ben gıttım 2hafta once burda yorumunuda yaptım okadar met ettıkten sonra vasat bır falcı gıdın gorun bana hak verıceksınız hıc tutarlı bırsey soylemedı bıle bana bırde kardesımle gıtmıstım alakasız seyler demıs okadar falcıdan sonra bukadar vasatı olamazdı
çalışmak is-te-mi-yo-rum!!!aşkı meşki geçtim hadi onu hiçbiri beceremiyor da, bir falcı istiyorum ki bana desin kızım sana sayısal çıkacak çalışma boşuna!!!!oooooohhhhhhhhhhhhhh :90:
bakırköy seba ile laf cafe andaç paralel şeyler söyledi kuzey de öyle
ouufff
güvenmeli miyim sizce?
yoksa oturup terkedildim diye ağlıcam yok yani :/
bi de olguyu sordum kimseden cevap gelmedi
fikir istiorm sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?