İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar şimdi tlf ankarada fal bakan leyla hanım diye bir bayana baktırdım daha doğrusu bir arkadaşım tavsiye etti akşam 6 da parasını havale ettim gece 11 den sonra bakabilirim dedi ve saat 10 da bana msj yazdı müsaitseniz 11 den sonra bakayım diye işine o kadar saygılı verdiği sözü tutan vede 3 tane daha msj yazdı yeni eve geldim kahve yapıyom vs. hani ümraniyeli didemden sonra bu tavır beni şaşırttı didem hem bakmadı bu gün 12 gün hemde paramın üstüne yattı neyse 35 dk kahve ve tarot baktı mevcut durumum yaşadıklarımı gayet bildi memnun kaldım

Eminim simdi burda ask acisi ceken, terk edilen, kismeti kapanan, falci falci dolasip umut arayanlarin hepsi 10 numara hatunlardir, kizlar kusura bakmayin ama cirkin kizlarin hepsi suan kocalarina sarilmis uyuyorlar yada internetten yakinda olacak dugunleri icin gelinlik bakiyorlar... Ben bole sansin talihin !!! Allah herkese cirkin sansi versin arkadas hazmedemiyorum artik !!!

Bu seba nerde ya inmi cinmi bilgi lutfen :)))

geçen gün daha sormuştum seba nasıl arkadaşmın kızkardeşi gitmiş bana git dedi diye=)) bende bi araştrym demiştim gitsem mi acaba=) isim filan veriyor mu bu seba bir de ne kadar?

geçen gün daha sormuştum seba nasıl arkadaşmın kızkardeşi gitmiş bana git dedi diye=)) bende bi araştrym demiştim gitsem mi acaba=) isim filan veriyor mu bu seba bir de ne kadar?

ayy çok pardon cıvıltı cafe sunaya gitmiş hatlar karıştı bende hehe =)))

Seba,daha cafeyi açmadan önce baktirdim nokta atışları yok deil ama 50. Tl lik fal deil ,elektrigi enerjisi cok iyi insani sarıyor ,karıştırıyor bende gelecek tutmadı,birde getireceğin her 5 kişi iriçin sana bedava fal deyince bir daha gitmedim

seba 50 tlmi?????????? ahaha o zaman zaten gitmem yaa =)) 5 kişi için 5 bedava fal vayy beee=)

ilk gittiğimde emin değilsen bakmayalım istersen konuşuruz dedi ben baktırdım..sonrasında kısa zamanda iki defa baktırayım dedim ve verdiği cevap daha yeni baktık dedi paragöz olsa bunu söylemez diye düşünüyorum. 50 tl de almıyor ama ben merak ettim aynı kişiden mi bahsediyoruz acaba?

yıldıznameden şaşmıycan arkadaş cafedekilere aslainanmıyorum beklediğim sıralara acıyorum ben biryer buldum çokta memnunum acıda olsa gerçekleri söylüyo en azından

melekler kahvesinin adı geçmişken sormak istedim; ayşeye veya eren'e baktıran var mı?

ayşeye arkadaşım erene ben baktırdım. erenin anı filan eht. öyle ahım şahım bilemedi anı. geçmiş başarılıydı. gelecek tabi ki çıkmamıştı.
ayşeye giden arkadaşım anı filan çok başarılı buldu. geçmişi de. harfler filan anlattığı olaylara uyuyodu hakikaten. ama onun da tarihi geçti olmadı. sadece ona bahsettiği tatil oldu. o da planlıydı zaten. yani faldan çıkınca 'tatile gitcegimi bildi' demişti.

melekler kahvesinin adı geçmişken sormak istedim; ayşeye veya eren'e baktıran var mı?

ayşeye arkadaşım erene ben baktırdım. erenin anı filan ehti. öyle ahım şahım bilemedi anı. geçmiş başarılıydı. gelecek tabi ki çıkmamıştı.
ayşeye giden arkadaşım anı filan çok başarılı buldu. geçmişi de. harfler filan anlattığı olaylara uyuyodu hakikaten. ama onun da tarihi geçti olmadı. sadece ona bahsettiği tatil oldu. o da planlıydı zaten. yani faldan çıkınca 'tatile gitcegimi bildi' demişti.

50 tl degılkı ucretı,30 tl.bana hıc oyle bır soylemdee bulunmadı,memnun kalırsam eger zaten gotururum,memnun kalmazsam da nıye dıger ınsanların basını yakayım,paracı bır kadına benzemıyor ama nasıl sana oyle bır soylemde bulunmus sasırdım dogrusu..?

ben erene baktırmıstım,gecmıs hakkında oldukca basarılı,gelecek ıcın verdıgı tarıhlerın hıc bırı tutmamıstı bana,erende sankı ınsanın hayallerını okuma gucu var,sen bıseyın nasıl olmasını ıstıyosan o sana o sekılde soyluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…