sağol canım allah razı olsun..darısı tum sevıpte ask acısı cekenlere,allah kımseyı sevdıgıyle ımtıhan etmesın cok zor,dayanılmaz bır acı..kac falcıya gıttıysem hepsı bunla tamamen bıtmıs,artık olmaz dedı,bır tek seba nın dedıklerı cıktı,eger dıger falcılara uysaydım,muhtemelen bu ısı kapatıp arkama bıle bakmadan gozu yaslı gıdecektım,allah ondan mı dıyeyım ılımınden mı dıyeyım kat kat razı olsun benı cıkmazdan kurtardı,hala bıseyler duzelmıs degıl onunla alakalı,ama eskısı gıbı degıl,sımdı artık onda sureklı benı kaybetme korkusu var,gecen gun cok yakın bı arkadasımı(erkek) aramıs benım hakkımda bıseyler ogrenmeye,o yakın arkadasında gonlu var bende ve bızı tanıstıran o,benımkıne ne soyledıyse artık,benım baskasıyla beraber olup olmadıgımı dusunmeye baslamıs,benı elınde goruyo,ama kaybetme korkusu da bı okadar tavan yapmıs.tabı sonra ben o arkadasa guzel bı fırca cektım dostlugumu arkadslıgımı bıtırmeye kalktım,kopek gıbı yalvardı araya kısıler kattı,gerı barıstım onunla,ama ılıskımız uzerınde resmen bır tehtıt unsuru olmaya basladı bu arkadasım..hayatta sunu ogrendım ınsanlar cok serefsız,benım onu onun benı sevdıgını bılıyosun nıye ortalıgı kepce gıbı karıstırıyosun.. cok dua edelım bırbırımıze,bosa dememısler kımının parası kımının duası :)
Bugun laf cafe kuzeyi denedim. Bircok durumu salladi. Yogunluktan herhalde. Birseyler soyledi cikarsa bilgi vericem
canım ben sebanın ask yorumlarına guvenırım,ben de terkedıldım ama sebaya gıttıkten sonra cok ılgınc gelısmeler yasadım,sana arayacak dedıyse arar,olmayacak dedıyse olmaz.. bana arayacak bu ısın kısmetı nasıbı hala bıtmedı dedı,gercektende oyle,o ıskambılde ne soyledıyse aynısı cıkıyor bana.
geçen gün daha sormuştum seba nasıl arkadaşmın kızkardeşi gitmiş bana git dedi diye=)) bende bi araştrym demiştim gitsem mi acaba=) isim filan veriyor mu bu seba bir de ne kadar?
geçen gün daha sormuştum seba nasıl arkadaşmın kızkardeşi gitmiş bana git dedi diye=)) bende bi araştrym demiştim gitsem mi acaba=) isim filan veriyor mu bu seba bir de ne kadar?
kızlar melekler mekanı diye bi yer var gördünüzmü ordada falcılar hakkındaq deneyimler var
Seba,daha cafeyi açmadan önce baktirdim nokta atışları yok deil ama 50. Tl lik fal deil ,elektrigi enerjisi cok iyi insani sarıyor ,karıştırıyor bende gelecek tutmadı,birde getireceğin her 5 kişi iriçin sana bedava fal deyince bir daha gitmedim
Melekler kahvesinden bahsediyosan eger gulsene gttim gecmis iyiydi gelecek icinde bekliyorum :)
yok canım burdaki site gibi gittikleri falcıları yazmışlar =) melekler kahvesinde ne kadar olmuş fal bu arada=)
Seba,daha cafeyi açmadan önce baktirdim nokta atışları yok deil ama 50. Tl lik fal deil ,elektrigi enerjisi cok iyi insani sarıyor ,karıştırıyor bende gelecek tutmadı,birde getireceğin her 5 kişi iriçin sana bedava fal deyince bir daha gitmedim
yıldıznameden şaşmıycan arkadaş cafedekilere aslainanmıyorum beklediğim sıralara acıyorum ben biryer buldum çokta memnunum acıda olsa gerçekleri söylüyo en azından
melekler kahvesinin adı geçmişken sormak istedim; ayşeye veya eren'e baktıran var mı?
melekler kahvesinin adı geçmişken sormak istedim; ayşeye veya eren'e baktıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?