dideme baktırdım ve vasat dedim. o kadar genel bi faldı ki çıkıcak bişi dahi sölemedi diyebilirim.
ne demek sonradan anlarsın çıktığını ?
olur sende tutmuştur, çıkmıştır ama beğenmeyenlere sürekli bi gönderme yapmayınız lütfen!
bu ümraniye didem mi ? 3 vakit didem mi ?
3 vakit.
ümraniye dideme para yatırcaktım , burda okuduklarımdan sonra yatırmadım :)
Ranayı sormuşsunuz ben memnunum ama olumsuz 1-2 yorum geçti burada ama klasik muhabbettir ya fal elektrik işidir diye :)
Yine de isteyen olursa telini veririm, genelde taksim m.köy tarafında bakıyor tel ediyorsun geliyor.
nese o zmn ben didemleri eliyorum tümden
Bekliyoruz hbrlerini, iletisim ve nerde ne kdra baktigini :)
yoo eleme 3 vakiti.
belki senle frekansı tutar :)
ben geçen ramazan dan önce sürekli gittiğim 20 senedir bir falcım var küçükyalı da aradı gece beni gel dedi gittim. ilhan diye biri ile tanıştım medyum muş astroloji ile de ilgiliymiş öğrencilerini söyledi hepside türkiye de isim olmuş insanlar bana oturduğu yerde konuşuyorduk hayatımla ilgili bir sürü şey anlattı. vucüdum daki benimin nerede olduğuna kdr hangi yaşlarda neler yaşadığımı vs gerçii eve gelince korkttum biraz nasıl bu kdr şey bildi diye bir kaç müşterisini söyledi sanatçı fln değil di isimler öyle
bakım yapıyormuş ama sormadım ne kadara bakıyor ne yapıyor. üyeler paylaşınca fal deneyimlerini bende yazmak istedim
ya aslında bana geçmişi sıralayabilir hatta belki geçmişle ilgilide bişeler söleyebilir ama bana şöyle sadece aşk konusunda patır patır dökelcek biri lazım bana sadece ilişki konusunda yorum yapsın, bana iş değişikliğin olacak ya da ne bilim şu tarihte il dışına gidiceksin fln bunlar beni pek tatmin etmiyor sadece şu evlilik düğümünü çözeyim hayatımdaki kişiyle, onunla ilgili bişeler söylesinler umut varmı yokmu yeterde artar bana ve sanırım laf cafe kuzey kati die bişeyden bakıyormuş aşk için yogunlaşıyormuş sadece o yuzden şuanki tercihim kuzey maaşımı alır almaz gidicem bakırköye kısmetse :) başka varsa şöyle aşk konusunda sadece yorum yapabilecek onada gidebilirim :)
kuzeyi bende meral ettim açıkçasıda insan korkuyo gitmeye ya =))
ne bakımdan korktun :)) cafe de bakıyormuş :))
kızlar mrb laf cafe kuzey e gideniniz var mı nasıl falı çıkıyor mu acaba
kötü bakarsa diye korkum canım =)) yoksa cafede ondan niye korkayımki=))
merhaba cansu
gidebildinmi kuzeye ? eski bi yazı ama merak ettim :)
heheh =)) başarılı bi soru oldu geri dönüş yap bize lütfen =))
inş cvp gelir :)
Bende istiyorum Rana'nın telini, gonderebilir msin?[/QUOTE
Tesekkurler Ciltirik, baktırır baktırmaz muhakkak paylasacagım yorumlarımı :)
baktırdığınız hande ünlü ise ben bana fal bakıp aynı gün ertesi gün dediklerini yaşadığımı bilirim iyi falcıdır
arkadaslar fal baktırdıkca yazıorum dün kadınlar kahvesi duyguya baktrdm ilk defa daha önce baktıranınız varmı benm herseyi bildi suan yasadklarmı sevglmi annesini aile durumumu suan yasadgm duygularmı ne zaman ayrıldıgımı falan bildii bi kardesm ölmstü onu bile bildi tarihler verdi ama tutarmı acaba bilmiorm :/ bu araada k.kahvesi remziyeye da fal baktrmstm 3 hfta önce eski svglnle karsılascaksn ddi o tuttu 18 inden sonra barısmak içn glcek dedi onuda bekliorm bakalmm
bende böyle bir yazı buldum canım =))
hureme kullanıcısından alıntı
Ya arkadaşlar okuyup gaza geliyoum bide yetmiyomuş gibi 1-2 arkadaşımı da peşime takıyorum gidiyorum sonra hayal kııklıgı KUZEY kac sayfadır yazmışsınız inanın paranıza yazık . Ben burda bu güne kadar 1-2 falcı begendim isimleri lazım dil gerkeksiz reklama gimesin . sadece şunu söylim cafede calışan falcıya dahada gitmem ya cafe sahibi yada evde bakana giderim en azından bi an evel parayı alim da göderim demiyolar . NOT: Bİ KAC AYDIR OKUYOUM İNANCAKSANIZ ESKİ ÜYELERE İNANIN . HATA BANA DA İNANMAYIN BENDE YENİYİM :)
Sana katiliyorm cnm burda kuzeyi ovenleri anlimadim yazik verdigim paraya acidim bukkkadarmi atmasyon bakar insan. Ne beni ne kardesimi bildi hayatimda gordugum en kotu falci bence gitsinler isteyen gorsunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?