İstanbul'da Fal - Falcılar

kuzeye iyi diyende var kötü diyende napsam gitsem mi ki fenalardayım bende bu aralar nasıl bakıyo

Bnmde gttigim iki kisi zorda olsa umut var dedi bide kuzeyi denemek istiom tavsiye ediosun yani :)

şöyle diyeyim ayın 13ünde karşıdan bi haber alıcaksın dedi saçmasapan twitter dan şeytan dürttü bambaşka birisinin profilinden onun hakkında bilgi aldım ama ayın 12 sinde...

tabi ben ağla ağla :)

kuzey i övmüyorum sadece bana söylenen bu

ben başka birilerini de istiorm yardımcı olsanız :/

olguya kimse mi gitmedi bilmio yaa

olguyu ben çok beğenirim ,birde ne hikmetse iskambil falı bende çok tutuyor ,2 kere farklı kişilere baktırdım ikisindede herşey tıkır tıkır oldu
olgu bende iyiydi özellikle iş konusunda ,aşk meşk konusunda kişiye yönelik olmuyor yani x le nolucam gibi fal açtırsanda hayıtının akışını anlatıyor ,sen x i soruyorsun bir bakıyorsun hayatına y girmiş onunla bunları yaşıyorsun

Ben de Bursalı Umut'a baktırmak istiyorum. Ben onu aylarca aradım, ama ayın 20'sinde bile telfonunu açmadı.... Eğer bulursan, bana da haber ver.... Burda bir yerde okumuştum, sadece saat 1'de açıyomuş galba.... bilemedim, ama ben bir türlü ulaşamadım... bilgisi olan paylaşsın lütfennnn :)

canım ben sebanın ask yorumlarına guvenırım,ben de terkedıldım ama sebaya gıttıkten sonra cok ılgınc gelısmeler yasadım,sana arayacak dedıyse arar,olmayacak dedıyse olmaz.. bana arayacak bu ısın kısmetı nasıbı hala bıtmedı dedı,gercektende oyle,o ıskambılde ne soyledıyse aynısı cıkıyor bana.

Way be super :)) sevindim senin adina...

Way be super :)) sevindim senin adina...

sağol canım allah razı olsun..darısı tum sevıpte ask acısı cekenlere,allah kımseyı sevdıgıyle ımtıhan etmesın cok zor,dayanılmaz bır acı..kac falcıya gıttıysem hepsı bunla tamamen bıtmıs,artık olmaz dedı,bır tek seba nın dedıklerı cıktı,eger dıger falcılara uysaydım,muhtemelen bu ısı kapatıp arkama bıle bakmadan gozu yaslı gıdecektım,allah ondan mı dıyeyım ılımınden mı dıyeyım kat kat razı olsun benı cıkmazdan kurtardı,hala bıseyler duzelmıs degıl onunla alakalı,ama eskısı gıbı degıl,sımdı artık onda sureklı benı kaybetme korkusu var,gecen gun cok yakın bı arkadasımı(erkek) aramıs benım hakkımda bıseyler ogrenmeye,o yakın arkadasında gonlu var bende ve bızı tanıstıran o,benımkıne ne soyledıyse artık,benım baskasıyla beraber olup olmadıgımı dusunmeye baslamıs,benı elınde goruyo,ama kaybetme korkusu da bı okadar tavan yapmıs.tabı sonra ben o arkadasa guzel bı fırca cektım dostlugumu arkadslıgımı bıtırmeye kalktım,kopek gıbı yalvardı araya kısıler kattı,gerı barıstım onunla,ama ılıskımız uzerınde resmen bır tehtıt unsuru olmaya basladı bu arkadasım..hayatta sunu ogrendım ınsanlar cok serefsız,benım onu onun benı sevdıgını bılıyosun nıye ortalıgı kepce gıbı karıstırıyosun.. cok dua edelım bırbırımıze,bosa dememısler kımının parası kımının duası :)

sana çıkmış olabilir, sevindim çıkmasına ama çok fazla iddialı bir cümle.
arayacak dediyse arar, olmayacak dediyse olmaz.
haşa bu seba peygamber mi ?
ki burda seba için çok vasat olduguna dairde çok yorum yapıldı. geçmişte reklamları yapıldığında.
sen reklamcısın veya yalancısın demiyorum ama cümlen aşırı derecede iddialı.
bilmeden kimseye ümit olma , biri gider sebanın dediklerini takıntılı bi şekilde bekler, derbeder olur sonra ..
hakkımızda hayırlısı.

Kizlar, symbol cafe serkani sormustum bir kisi cvp yazmis, aranizda baska serkana baktiran yok mu??? tanidigim bikac kisi gitmis daha once, kimi biliyo diyo, kimi de bilmiyo diyo...
aranizda gidenler varsa yorumlarinizi bekliyorum :))

O kişi ben miyim bilmiyorum, ama benim yazımı görmemiş olma ihtimaline karşın tekrar edeyim istedim: geçmişi ve günü çok iyi biliyo ve doğrudan isim veriyor... ama gelceği bilmiyo...

O kişi ben miyim bilmiyorum, ama benim yazımı görmemiş olma ihtimaline karşın tekrar edeyim istedim: geçmişi ve günü çok iyi biliyo ve doğrudan isim veriyor... ama gelceği bilmiyo...

Arkadaşlar burda beğenip yazdığım MERCAN SUNA MULLA ve diğerleri hepsi fosss oldu
öyle ki yani fallara inancım sıfırlandı gibi :) ne zamandır forumu dahi okumuyorum

Falcıların hepsi nabza göre şerbet veriyorlar , neyi çok istiyorsan ona göre senorya yazıyorlar

Fal baktırmayı sevdiğim için denemediğim falcılara gidiyorum arada bir
önceki hafta Müptela kafe Yeşime baktırdım çok net baktı çıkarmı bilemiyorum
bugünde Kadıköyde Sığınak Levent beye baktırdım. Geçen sene Levent beyin bir kaç şeyi çıkmıştı bende, bugün tekrar gittim.Çok pembe tablo çizmiyor sanki doğruları söylüyor gibime geldi...

evet mydecember doğru diyorsun ortak bir arkadaşımdan duydum bunu kadın durumu harfi harfine anlatmış resmeennn.... bende şengülü aynen dediğin gibiymiş ; hiç gitmedim taksime fal için ama arkdaşımla gideceğiz istanbula geldiğinde.Bakalım artık bir ton para verdim ankarada her yere ama ufak tefek şeyler dışında bilen çıkmadı bundan ötürü puanım 5 üzerinden 2 ankaraya. gerci bir laf var fal bakıldıktan sonra unutulması daha hayırlıymış çok doğru aslında.Sonuçta nasip kısmet ama gercekten hisleriyle sezen insanların olduğunu düşünüyorum Allahın vergisiyle gelen bi durum bu ama herkese kısmet olmaz.. ilaahi takdir sonucta ....

öhöm öhöm ! o zaman mutluluktan uçayım ben lütfen :)) tşkrleeeeer :) olguya gitmiim o zaman bari fal parasına bi bluz falan alırım malum indirim :)

hasa tabıkı peygamber degıl... en nıhayetınde fal ılk once ınsanların bu sekılde dusunmesı gerekıyor,ben bızzat ıkı arkadsımı goturup ıkısının de olaylarını onun dedıgı dogrultuda yasayınca,kendımce kanaat getrdım,bu kadının ask yorumlarının ısabetlı cıkmasına.. asla bır ıddam yok,ben benden sorumluyum baskası asla benı ılgılendırmez allah herkese muhakeme gucu vermıs,ben de bu sıte de cogu yazılanlara ıtıbar etmıyorum haklı olarak benım ıcın onemlı olan kendı yasamıs oldugum tecrubelerım.ben sebayı kadınlar kulubunde okuyarak bulmadım,hatta bı arkadasımın ısrarıyla gıttım. onun hakkında gecmıste yazılan yorumları bende okumustum,hatta gıderken arkadsıma soyledım hakkında olumsuz seyler yazılmıs gıtmeyelım dıye,sadece lafı soyledıgımle kaldım..ben kendı adıma sahsım adıma memnunum,bu sıte fal tecrubelerımızı konusmak ıcın kurulmus bı sıte..ben bana baktıgı faldan memnunum,baskası menun kalır kalmaz vast gelır gelmez bunlar benım sorunum degıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…