İstanbul'da Fal - Falcılar

bana da atabilir misiniz özelden?

Allah hepimizi kötü niyetli insanlardan kurtarsın inş canım( çok sevindim ya gerçek aşk işte her zaman kazanıyor arkadaş =))) çok daha iyi olmanız dileklerimle darısıda başıma inş =)))

Allah hepimizi kötü niyetli insanlardan kurtarsın inş canım( çok sevindim ya gerçek aşk işte her zaman kazanıyor arkadaş =))) çok daha iyi olmanız dileklerimle darısıda başıma inş =)))

walla canım piyasa böle :) ümraniye didem 40 a bakıyor .. eger arzunun stilini begendiysen acıbadem de aayten var 60 a bakıo çay falına .. oda süper..

ayten hanıma nasıl ulabılırım acaba? numara veya adres verebılmısınz? ıkı sene once gıtmıstm gercektende bılmstı ancak numarayı kaybettm.sokaktan baska bırseyde hatırlamıorum

teşekkür ederim xxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
tmm tşk ederim ama düşünmüyorum artık (en azından şuan için) :26:

ama siz gidince merak ediyorum neler dediler kimin falı doğru çıkıcak die

benim daha önce baya bilmişti yani geçmişi gectim karsıma cıkıcak ınsanı bildi.şaka gbi gelebilir ama aynen öle.memleketıne kadar oturdugu kata kadar solemıstı..ve soledıkten 2 hafta sonra tanıstım.1.5 sene surdu ilişkim.bitti anlasıldgı gbi şimdi yine gitsem iyi olucak

anladım inş hayırlı şeyler söyler yine mutlu olursun

ayten hanıma nasıl ulabılırım acaba? numara veya adres verebılmısınz? ıkı sene once gıtmıstm gercektende bılmstı ancak numarayı kaybettm.sokaktan baska bırseyde hatırlamıorum

Ayten gordugum en kotu falci paraya mi yanayim zamanima mi yoksa benzin parama mi bilemedim o kadar yani bir bucuk saat bakti tek kelime bilemedi kalkayim artik deyince daha fala baslamadim dedi dumur oldum eeeee basla dedim yine ayni sacmaliklar basortulu bir kadin var - evet annemdir - heh o kadin namaz kiliyo -- ayyy nasilda bildin tebrikler Boyle yani Belki de bana meshur frekans olayi tutmamistirr

valla bu yazdıgınızı okumustum daha once..ama ne yalan soleyım benımde tam aksıne.ustelık ben fal baktırmaya gıtmemıstım arkadaslrm baktrcaktı.kadın cok ısrar ettı dıye baktırdım cok aglıodum ogun.kadın soledı cıktı..bılemıorum dedgınız gbı frekansta olabılır kısmet işte :/

kızlar ben de bugün rita'ya ulaşabildim sonunda. ist dışındaymış, haftaya tekrar ara dedi. gidip baktırınca yazarım buraya. o gelene kadar ayten'e mi gitsem bilmiyorum

bende istiyorum ayten hanımın numarasını biraz pahalı ama cay falını merak etmıyo değilim dedikleri cıkıyomu bide bilgi verirseniz cok sevınırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…