Tam yerini bilmiyorum ama cep telini aldım burdan bi arkadaştan. aradım şuan izindelermiş p.tesi arayın randevu alın dediler haftaya perşembe gunu geliceklermiş. yer tarifi istedim randevu verirken tarif ediyoruz dedi. 10 lirada ücret alıyormuş. istersen cep telini atım özelden.
çok içten yazmışsın, çok teşekkür ederim arkadaşım :) umarım asla bu tür durumlara inanmak zorunda kalmazsın. çünkü ben de inanmaz, hatta biraz daha abartip saçmalıktan ibaret olduğunu düşünürdüm. ta ki başımıza böyle esrarengiz we çözümü zor bir olay gelene kadar.. inşallah kimse karşılaşmaz bu durumlarla diyeceğim ama bunlar hayatın malesef bir gerçeğiolabildiğince uzak durmak lazım ama birşeyler ısrarla ters gidiyorsa da mutlaka bilinçlenip araştırmak, olayın dini boyutlarına bir göz atmak lazım diye düşünüyorumm :/ bence herkesin aklının bir köşesinde durmalı bu benim yaşadıklarım.. tabi ki benim gibi hatta benden kat kat kötü şeyler yaşamış binlerce insan war da, ne bileyim herkes kendi çektiğini biliyor işte.. bu sitedeki bir arkadaş uzerimde büyü var musallat war diye bir şey yazıp yardım istemiş. onu görünce tepkisiz kalamadım we hemen başımdan geçenleri yazmak istedim. inşallah o da benim gibi kurtulur.. görüşmek üzere :)
çok içten yazmışsın, çok teşekkür ederim arkadaşım :) umarım asla bu tür durumlara inanmak zorunda kalmazsın. çünkü ben de inanmaz, hatta biraz daha abartip saçmalıktan ibaret olduğunu düşünürdüm. ta ki başımıza böyle esrarengiz we çözümü zor bir olay gelene kadar.. inşallah kimse karşılaşmaz bu durumlarla diyeceğim ama bunlar hayatın malesef bir gerçeğiolabildiğince uzak durmak lazım ama birşeyler ısrarla ters gidiyorsa da mutlaka bilinçlenip araştırmak, olayın dini boyutlarına bir göz atmak lazım diye düşünüyorumm :/ bence herkesin aklının bir köşesinde durmalı bu benim yaşadıklarım.. tabi ki benim gibi hatta benden kat kat kötü şeyler yaşamış binlerce insan war da, ne bileyim herkes kendi çektiğini biliyor işte.. bu sitedeki bir arkadaş uzerimde büyü var musallat war diye bir şey yazıp yardım istemiş. onu görünce tepkisiz kalamadım we hemen başımdan geçenleri yazmak istedim. inşallah o da benim gibi kurtulur.. görüşmek üzere :)
bana da atabilir misiniz özelden?
teşekkür ederim tuğbaya gideceğim sonuçları yazarım
walla canım piyasa böle :) ümraniye didem 40 a bakıyor .. eger arzunun stilini begendiysen acıbadem de aayten var 60 a bakıo çay falına .. oda süper..
Ayten hanim ne bakio tarot kahve falimi ?
Tam yerini bilmiyorum ama cep telini aldım burdan bi arkadaştan. aradım şuan izindelermiş p.tesi arayın randevu alın dediler haftaya perşembe gunu geliceklermiş. yer tarifi istedim randevu verirken tarif ediyoruz dedi. 10 lirada ücret alıyormuş. istersen cep telini atım özelden.
ikiside değil çay falı bakıo :)
tmm tşk ederim ama düşünmüyorum artık (en azından şuan için) :26:
ama siz gidince merak ediyorum neler dediler kimin falı doğru çıkıcak die
gülşen nasıldı peki? çok duydum adını ama baktırmaya fırsatım olmadı daha :)
gülşen nasıldı peki? çok duydum adını ama baktırmaya fırsatım olmadı daha :)
benim daha önce baya bilmişti yani geçmişi gectim karsıma cıkıcak ınsanı bildi.şaka gbi gelebilir ama aynen öle.memleketıne kadar oturdugu kata kadar solemıstı..ve soledıkten 2 hafta sonra tanıstım.1.5 sene surdu ilişkim.bitti anlasıldgı gbişimdi yine gitsem iyi olucak
anladım inş hayırlı şeyler söyler yine mutlu olursun
ayten hanıma nasıl ulabılırım acaba? numara veya adres verebılmısınz? ıkı sene once gıtmıstm gercektende bılmstı ancak numarayı kaybettm.sokaktan baska bırseyde hatırlamıorum
Ayten gordugum en kotu falci paraya mi yanayim zamanima mi yoksa benzin parama mi bilemedim o kadar yani bir bucuk saat bakti tek kelime bilemedi kalkayim artik deyince daha fala baslamadim dedi dumur oldum eeeee basla dedim yine ayni sacmaliklar basortulu bir kadin var - evet annemdir - heh o kadin namaz kiliyo -- ayyy nasilda bildin tebrikler Boyle yani Belki de bana meshur frekans olayi tutmamistirr
ayten hanıma nasıl ulabılırım acaba? numara veya adres verebılmısınz? ıkı sene once gıtmıstm gercektende bılmstı ancak numarayı kaybettm.sokaktan baska bırseyde hatırlamıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?