canım şu aralar ciddi anlamda falcı gezmiş olmakla beraber, ben en çok elmiranın falını beğendim açıkçası. fiyat pahalı diye hayıflanmıştım ama şu an bakıyorum da 5er dakika bakan dandik cafe falcılarına toplasan kaç elmira parası kaptırmışım bir de zerre tatmin olmadan kalkmış olmak cabası..elmira en azından an geçmiş analizlerinde gerçekten süperdi, kötü şeyleri de söyledi öyle rüyalar alemine daldırmadı beni.her söylediği doğruydu ve 1 saat dolu dolu falıma baktı.ama sana tavsiye edebilmem için verdiği sürenin dolması gerekiyor ki bakalım geleceğe dair dedikleri olacak mıha umudun varmı dersen pek yok malesef ama hayatın süprizlerine herifin dengesizliği de eklenince belli de olmaz diyorum :90: daha önce gitmediysen bir dene istersen en azından tatmin olmuş kalkarsın..deneyeceğim bir iki kişi daha var cafelerden ama kısa bir mola verdim
Umraniye didem'e fal baktirmayi dusunenler bu yaziyi okusun lutfen.
Allah affetsin gunahi boynuna ama tam 10 gundur parami gonderdigm halde fal baktirmak icin ugrasiyorum hep bakicam ariycam diyip aramiyor, bence dolandirici. simdi saydigima gore 44 sms gondermisim telefonumda. Mesajlasiyoruz, faliniza bakicam bakicm diyip duruyor 50tl gonderdim hala bakmadi. Fala telefnda bakacagini soyluyordu. Artik Adresinizi verin geliyim diyorum cevap yok. Burda methini edenler de reklam kisilikleri herhalde cunku ben bu kadinin parayi alip fali bakmadigini bizzat yasadim tecrube ettim kanitlarim da var: smsler.
Giden param mi yaniyim ustune kac mesaj attim ona mi. Yukarda Allah var bu yapilanlari goruyor. Sabrim sinirim kalmadi ne para ne fal hicbir sey istemeyecegim Allah'indan bulsun haram etmem kesnlikle ama helal etmeye de gonlum el vermiyor.
tüm arkadaşlara
önce melekler kahvesi gülşene gittim foosss,uçurtma cafe emre foosss,mona lisa gül ehhh,bakırköy laf cafe sahibi çiğdem yoğun deyip beni sepetledi,elmira foosss,soğanlıklı emine foosss,yeni açılan istiklalde bi cafe genç bir kızcağız bakıyor fooss,yaren cafede bi bey baakıyor adını unuttum zen tarotu bakıyor bayağı rahatlatıyor,bakırköy fincan cafe kibar insan arzu içime su serpti,dedikleri çıkarmı bilmem umarım çıkar,by pello belkız şimdilik bilmiyorum kibar biri
Daha once de soledigim gibi bende begendim Elmira'yı, ama onemli olan gelecek icin soledikleri degil mi :)
Damlalar Tugba'yı denedin mi hic? Ben Gul'u hic begenmedim, salladı baya, Kadınlar Kahvesi Dilek bazen ii tutturuo(bir keresinde isle alakalı isminde u, r olan biriyle tartısma olay buyucek dedi, kimseyi tanımıom dedim once, sonra hakkaten kavga ettim ve olay baya buyudu, nerdeyse istifa ediodum) ama bazen de foss, bence gunune gore degisiyor. Pen cafe Yeter'e gidiyorum bazen, tutturdugu seyler oldu. Symbol Nihal'i begendim ama cok acelem vardı, kadın da fark etti, kısa kestik, ama soledigi seyler cuk oturdu...
Bugun Nesil'e gitsem mi die dusunuorum ama icim sıkılsın da istemiorum...
Daha once de soledigim gibi bende begendim Elmira'yı, ama onemli olan gelecek icin soledikleri degil mi :)
Damlalar Tugba'yı denedin mi hic? Ben Gul'u hic begenmedim, salladı baya, Kadınlar Kahvesi Dilek bazen ii tutturuo(bir keresinde isle alakalı isminde u, r olan biriyle tartısma olay buyucek dedi, kimseyi tanımıom dedim once, sonra hakkaten kavga ettim ve olay baya buyudu, nerdeyse istifa ediodum) ama bazen de foss, bence gunune gore degisiyor. Pen cafe Yeter'e gidiyorum bazen, tutturdugu seyler oldu. Symbol Nihal'i begendim ama cok acelem vardı, kadın da fark etti, kısa kestik, ama soledigi seyler cuk oturdu...
Bugun Nesil'e gitsem mi die dusunuorum ama icim sıkılsın da istemiorum...
bende çıkmadı
minikim sende elmira napcağnı şaşırdı artıkabonesi oldun kadının 2 çıksa 1 çıkmayacak o da mallaştı sayende :90:
tüm arkadaşlara
önce melekler kahvesi gülşene gittim foosss,uçurtma cafe emre foosss,mona lisa gül ehhh,bakırköy laf cafe sahibi çiğdem yoğun deyip beni sepetledi,elmira foosss,soğanlıklı emine foosss,yeni açılan istiklalde bi cafe genç bir kızcağız bakıyor fooss,yaren cafede bi bey baakıyor adını unuttum zen tarotu bakıyor bayağı rahatlatıyor,bakırköy fincan cafe kibar insan arzu içime su serpti,dedikleri çıkarmı bilmem umarım çıkar,by pello belkız şimdilik bilmiyorum kibar biri
yavrimu en mühim konu çıkmadı
detaylar ıvır zıvır çıktı.
ama sonuc hezimet biliyosun
sağlık olsun, vatan sağolsun
Damlarda Tuğba'ya ayda 1 kere giderim çok iyi tuturduğu olmuştur. Zamanlarda bazen aksamalar oluyor. benim ısrarım üzeine giden arkadaşlarımda memnun kalmıştır.
benim için baktırdığım insanın elektriği çok önemli tutarlı şeyler söylemiyorsa dinlemiyorum bile geçen sene kadınlar kahvesinde can'a baktırdım az kalsın adamı dövüyordum
Yine 10 gün önce damlalar cafeye 6 kız toplaşıp gitmiştik Sevinç'e baktırdık. Abartmak istemiyorum ama çok iyiidi..
şimdiye kadar en beğendiğim falcı o diye bilirim aradım tatildeymiş bayramdan önce gelecekmiş.
Bir deneyin memnun kalacaksınız...
kızlar helal olsun size diyorum... hergun yazıyorsunuz satır satır bu kdr falcıya hangi ara gittiniz nasıl göze aldınız o kdr yolu emeği fln :) ben alt tarafı 1 falcıya gidicem kaç gundur sayfa sayfa takip ediyordum vereceğimde 20-30 lira paraydı bide boşa gitmesin baktığıma, gittiğime değsin die uğraşıyodum ki ondan bile vazgeçtim :) belki iyi belki de kötü bu kararım ama ne bilim üşendim sanırım ya da demek ki tam istekli değildim bahane arıyordum gitmemek için :) ama yine de son dakkada vazgeçmezsem bi hocadan bahsedilmişti fatihde ona yıldızname baktırmayı düşünüyorum eğer gidersem burda paylaşırımama cidden çok kararsız ve ani kararlar veren bi insanım buna kesin karar verdim
acıbademdeki ayten hanımın numarasını verebılcek bırı varmı? yada apartman adını versede yeterlı olur.ben 2sene once gtmstım ama numarayı kaybettm.sokagı hatrlıorm ama apartman hangısı hatırlayamıorum..benım ıcın baya iyiydi baya bilmişti.yardımcı olursanız cok sevınırıımm
Ne zaman gelecekmis Sevinc tam olarak bilio musun?
Sevinç, Damlalar cafe o gün tesadüfen ordaydı bize bırakmış bakmıyor demişlerdi ısrar edince baktı..
pazartesi bende bilmiyormuş gibi telefonda aradım sevinç ordamı ne zaman gelecek başlaycak diye sordum tatilde bayramdan önce başlayacak tekrar dediler googledan damlalar cafenin telefonu var arayıp sizde sorabilirsiniz ..
kolay kolay kimseyi beğenmem ama gelirse bence deneyin yaklaşık 50 dk baktı çok tutarlı seyler söyledi bana ve arkadaşlarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?