İstanbul'da Fal - Falcılar

tüm arkadaşlara
önce melekler kahvesi gülşene gittim foosss,uçurtma cafe emre foosss,mona lisa gül ehhh,bakırköy laf cafe sahibi çiğdem yoğun deyip beni sepetledi,elmira foosss,soğanlıklı emine foosss,yeni açılan istiklalde bi cafe genç bir kızcağız bakıyor fooss,yaren cafede bi bey baakıyor adını unuttum zen tarotu bakıyor bayağı rahatlatıyor,bakırköy fincan cafe kibar insan arzu içime su serpti,dedikleri çıkarmı bilmem umarım çıkar,by pello belkız şimdilik bilmiyorum kibar biri

Daha once de soledigim gibi bende begendim Elmira'yı, ama onemli olan gelecek icin soledikleri degil mi :)

bende aynı durumda kaldımmmmmm

Damlalar Tugba'yı denedin mi hic? Ben Gul'u hic begenmedim, salladı baya, Kadınlar Kahvesi Dilek bazen ii tutturuo(bir keresinde isle alakalı isminde u, r olan biriyle tartısma olay buyucek dedi, kimseyi tanımıom dedim once, sonra hakkaten kavga ettim ve olay baya buyudu, nerdeyse istifa ediodum) ama bazen de foss, bence gunune gore degisiyor. Pen cafe Yeter'e gidiyorum bazen, tutturdugu seyler oldu. Symbol Nihal'i begendim ama cok acelem vardı, kadın da fark etti, kısa kestik, ama soledigi seyler cuk oturdu...

Bugun Nesil'e gitsem mi die dusunuorum ama icim sıkılsın da istemiorum...

Son düzenleme:

Damlarda Tuğba'ya ayda 1 kere giderim çok iyi tuturduğu olmuştur. Zamanlarda bazen aksamalar oluyor. benim ısrarım üzeine giden arkadaşlarımda memnun kalmıştır.
benim için baktırdığım insanın elektriği çok önemli tutarlı şeyler söylemiyorsa dinlemiyorum bile geçen sene kadınlar kahvesinde can'a baktırdım az kalsın adamı dövüyordum

Yine 10 gün önce damlalar cafeye 6 kız toplaşıp gitmiştik Sevinç'e baktırdık. Abartmak istemiyorum ama çok iyiidi..
şimdiye kadar en beğendiğim falcı o diye bilirim aradım tatildeymiş bayramdan önce gelecekmiş.
Bir deneyin memnun kalacaksınız...

Son düzenleme:
Daha once de soledigim gibi bende begendim Elmira'yı, ama onemli olan gelecek icin soledikleri degil mi :)

kesinlikleeee....zaten dedikleri çıkarsa vuhuuuuu beklemeden bekliyorum ben artık.önüme bakıyorum :)hazır olduğunda buyursun gelsin, geldiğinde de boşta değilsem derdine yansın benden bu kadarrrr

ben denedim damlalar tuğbayı.şimdiye kadar hiçbir falcının yapmadığı nokta atışlarını bana o yapmıştı.adamın fiziksel problemlerinden tutun, çalıştığı yer, ailesi, kardeşleri her şeyi ama her şeyi söylemişti. Ama verdiği sürelerde dediği şeyler olmadı. Belki daha vadesi vardır bilemem tabi ama gidişat pek o yönde değil ben yanından kalktığımda çok etkilenmiştim onu söyleyebilirim.

kızlar helal olsun size diyorum... hergun yazıyorsunuz satır satır bu kdr falcıya hangi ara gittiniz nasıl göze aldınız o kdr yolu emeği fln :) ben alt tarafı 1 falcıya gidicem kaç gundur sayfa sayfa takip ediyordum vereceğimde 20-30 lira paraydı bide boşa gitmesin baktığıma, gittiğime değsin die uğraşıyodum ki ondan bile vazgeçtim :) belki iyi belki de kötü bu kararım ama ne bilim üşendim sanırım ya da demek ki tam istekli değildim bahane arıyordum gitmemek için :) ama yine de son dakkada vazgeçmezsem bi hocadan bahsedilmişti fatihde ona yıldızname baktırmayı düşünüyorum eğer gidersem burda paylaşırım ama cidden çok kararsız ve ani kararlar veren bi insanım buna kesin karar verdim

yavrimu en mühim konu çıkmadı
detaylar ıvır zıvır çıktı.
ama sonuc hezimet biliyosun
sağlık olsun, vatan sağolsun

bana da elmira şu anı iyi bildi fakat gelecek fos çıktı
kibar hanım diye bir falcı varmış duyan bilen varmı belediye evleri tarafında ataşehir göztepe sanırım duyan varsa bilgi verebilirmi?

Ne zaman gelecekmis Sevinc tam olarak bilio musun?

Canımcım ben Taximde calısıorum, ogle aralarını degerlendiriyorum :) BJK de yakın zati, Nihalle ilgili yazıları burdan okuyunca hemen randevu alıp gittim.

Bende merak ettim bu hanimi kimdir acaba bulursaniz banada yollarsaniz sevinirim en azindan anadolu yakasindaa :))

Ne zaman gelecekmis Sevinc tam olarak bilio musun?

Sevinç, Damlalar cafe o gün tesadüfen ordaydı bize bırakmış bakmıyor demişlerdi ısrar edince baktı..
pazartesi bende bilmiyormuş gibi telefonda aradım sevinç ordamı ne zaman gelecek başlaycak diye sordum tatilde bayramdan önce başlayacak tekrar dediler googledan damlalar cafenin telefonu var arayıp sizde sorabilirsiniz ..
kolay kolay kimseyi beğenmem ama gelirse bence deneyin yaklaşık 50 dk baktı çok tutarlı seyler söyledi bana ve arkadaşlarıma

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba.aydında oturuyorum.soğanlık emine hanımın numarasını verebilecek arkadaş var mı? çok acil.istanbula gideceğim 2 gün içinde.yardımcı olursanız çok sevinirim.

güzel ve sorunsuz bir gün geçirmek dileğiyle.

Umarım gelir bayram oncesi, tabi tamamen ayrılmadıysa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…