İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar bu aralar gercekten iyi bir falcıya ihtiyacım var ıkı arada bi derede kalmış durumdayım cok sıkılıyorum bu durumdan birini önerirmisiniz nolur karşımdaki insan gözumun onunde değişiyo ve hiç bişey yapamıyorum cıkmazdayım (((

kızlar ben de bugün rita'ya ulaşabildim sonunda. ist dışındaymış, haftaya tekrar ara dedi. gidip baktırınca yazarım buraya. o gelene kadar ayten'e mi gitsem bilmiyorum

ulasabılmene sevındım canım,bende arayacagım pek yakında,dun nasıl korktum sen ulasamadım yazınca,içimden eyvah kesin numarası değişti dedim :)

bana fayıhtekı hocanın nosu geldı cok tsk ederım 10 tl ye bakıod dımı bıde daha once bakıpta bıldıgı varmıymıs ? bıde fatıhın neresınde ta oalrak

bugün bir arkadaşım gidecek sadece iskambilmi bakıyor tarot bakarmı

haberlesip beraber mı gıtsek acep :) rita olumsuz seyler soylerse bırbırımızı tesellı ederız :)

Bugun özelden yazıştıgım buradan bir arkadaş "rita delinin teki" şeklinde yorum yapmış, benden söylemesi paranız cebinizde kalsın derim çoktandır rita icin iyi bir yorum çıkmadı diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…