kızlar ben de bugün rita'ya ulaşabildim sonunda. ist dışındaymış, haftaya tekrar ara dedi. gidip baktırınca yazarım buraya. o gelene kadar ayten'e mi gitsem bilmiyorum
ulasabılmene sevındım canım,bende arayacagım pek yakında,dun nasıl korktum sen ulasamadım yazınca,içimden eyvah kesin numarası değişti dedim :)
woouww yani kimmiş o öle=) kesin pahalıdır ama öle hissettim=)
kızlar çok acil fatihte 10 tl ye yıldıznağme bakan hocaların telını özelime msj atarmısınız
bende istiyorum kimse göndermiyo
sana gönderdim cnm ama 10 dk da bi msj atabiliyomuşum msj hakkın varsa sende başka isteyene gönder
sana gönderdim cnm ama 10 dk da bi msj atabiliyomuşum msj hakkın varsa sende başka isteyene gönder
çok teşekkür ederim...ramazanda gitmek günah mıdır ki?
yok yok numara doğru :)
bilen var mı nasıl ?
eğer fal baktırmak elektrık meselesı ıse su zamana kadar gıttıgım enıyı falcı seba,dedıklerını bırbır yasıyorum.randevusuz asla gıtmıyorum cunku randevusuz gıttıgımde muhakkak onumde bekleyenler oluyo,duyacaklarım ıcın sıra beklerken heycan yapmaya baslıyorum..normalde ıskambıl falına asla ınanmazdım ama sebanın her actıgı ıskambıl falı cok net tutuyo,kac arkadasımı goturduysem hepsı cok memnun kaldı,bır falkolık olarak seba benım fal krızıme su aralar kesın cozum sunmakta:)
haberlesip beraber mı gıtsek acep :) rita olumsuz seyler soylerse bırbırımızı tesellı ederız :)
geçen gun biri gitmiş memnun kaldım diodu dedikleri çıkmış sanırım :) ama baya bi geri gitcen 10-15 sayfa geride kaldı sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?