İstanbul'da Fal - Falcılar

haberlesip beraber mı gıtsek acep :) rita olumsuz seyler soylerse bırbırımızı tesellı ederız :)

olabilir aslında, haberleşiriz haftaya. bu arada bende hatlar karıştı, ayten in numarasını istemiştim ama şimdi herkes fatih teki hocadan bahsediyor. hoca kim?

haberlesip beraber mı gıtsek acep :) rita olumsuz seyler soylerse bırbırımızı tesellı ederız :)

olabilir aslında, haberleşiriz haftaya. bu arada bende hatlar karıştı, ayten in numarasını istemiştim ama şimdi herkes fatih teki hocadan bahsediyor. hoca kim?

arkadaşlar fatihteki hocanın nosunu bi kaç kişiye verdim ama hocaya sormadan verdiğim içinde sonradanda sorun olabileceğini düşündüm. ben haftaya gidicem kısmetse, eğer memnun kalırsam ve de hoca izin verirse burda paylaşırım tekrar nosunu... kusura bakmayın hocayı tanımadığım için tepkisinide bilemiyorum cunku bende başkasından aldım noyu, o kişiyide zan altında bırakmak istemem...

c.tesi günü tekrar yazarım akşamında ama kuzeyin 5-6 gün sonra dediği bir olay vardı %70 gerçekleşicek gibi duruyo teklifi geldi
tebi bana bağlı

Selam banada gonderirmisin numarayı ? Haftaya gitmek istiyorum. Cok ihtiyacım var teşekkürler .

selam, senin mesajını görünce siteye üye oldum :) fatihteki hocanın numarasını bana da mesaj atabilir misin rica etsem? oldukça sıkıntılı bir dönem geçiriyorum yardımınıza ihtiyacım var

okidir yirmiucnisan.. adı sanı belliyse adını soyle başka kanallardan bulalım dermişim :))

selam, senin mesajını görünce siteye üye oldum :) fatihteki hocanın numarasını bana da mesaj atabilir misin rica etsem? oldukça sıkıntılı bir dönem geçiriyorum yardımınıza ihtiyacım var

ben no veremiyorum ama illada istiyorsan bana ilk noyu verenden iste jaippur isimli kullanıcıdan :)

okidir yirmiucnisan.. adı sanı belliyse adını soyle başka kanallardan bulalım dermişim :))

ne adını biliyorum ne yerini :) bende sadece nosu var onunla arayıp bulucam kimdir nedir ne yapar bilmiyorum ama şunu farkettim ulaşılması guc, gizlenen , bulunamayan, bilinmeyen kişiler insanlarda daha bi merak uyandırıyormuş meğer reklamcılara duyurulur

bilen var mı nasıl ?

evet canım ben gitmiştim cidden es geçmiştim ama tarihleri cuk die çıktı yazmışım 25-28 temmuz demişti evet oldu ve anı durumu süper yorumlamıştı ama yakın gelecek vermişti bende es geçmiştim çıkmaz die zor die ama olaylar onun dediği gibi çıkmaya devam ediyor. şoktayım o kadar falcılara gittim helal olsun diorum haaa nihalide demiştim oda süper bilmiş zaten anı geçmişi çook ii biliyor daha açmadan dediği tarihi hissederek enerjin çok yoğun şu tarihlerde olacak dio ve olduda. haklarını yemeyeyim. kuzeyide sevmiştim enerjisi neşesi ki gülmekten bi ara dinleyemedim çok iiydi ve anı geçmişi ii bilmişti gelecekte henüz dediği olmadı ama olabilecek şeyleri söyledi haaa bi gün önceki çook özel kimsenin bilmediği şeyi söyledi şaştım onada. öyle canım darısı herkesin fallarının çıkmasına diyorum ve ramazan bitince ada ve nihaldeyim vede kuzeyide es geçmem giderim diorum.

özel msjlarıma bişi oldu atamıyorum kontörümde yok arayamadım seni.ya bide şimdi fatihteki hoca çıktı 10 tlye yıldızname bakıomuş...ona gidelim dedik 23nisanla kafam iyice karıştı..

ayteni kaçırmısım :) canım bı gıdenler olsunda aytene ona gore gıdıp gıtmemeye karar verırsın bence,fatihteki hoca da 10 tl ye bakması cok sasırtıcı geldı,nıtekım yıldızname ebced hesabıyla bakılıyor,gunumuzdekı kac tane hacı hoca bu hesabı dogru yapıyor,sanmıyorum bu hesabı dogru yapıp yıldıznameye dogru bakıpta 10 tl alan bır hoca...

arkadaşlar ben fatihte oturuyorum ne olur banada verin şu hocanın adresini
siteye yeni üye oldum nasıl yazışma olur bilmiyorum özelden mesaj nedir
yardım lütfeennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…