- 2 Ağustos 2012
- 1.035
- 18
- 108
yok cnm hoca sonuçta büyücü fln değil :) yoksa bende gitmezdim haberleşelim haftaya :)
haberlesip beraber mı gıtsek acep :) rita olumsuz seyler soylerse bırbırımızı tesellı ederız :)
haberlesip beraber mı gıtsek acep :) rita olumsuz seyler soylerse bırbırımızı tesellı ederız :)
olabilir aslında, haberleşiriz haftaya. bu arada bende hatlar karıştı, ayten in numarasını istemiştim ama şimdi herkes fatih teki hocadan bahsediyor. hoca kim?
canım fatihte yeri 10 liraya bakıyo cafe falan değil ev yalnız 3 tane hoca var senin durumuna göre bakıyolar özelikle kısmet açma konusunda süperler genelde sana durumuna göre yıldıznamene baktıktan sonra karşıdaki kişininde bakıyolr resim olursa yanında daha iyi olur senin için hayırlı veya değil söylüyo zaten genelde durumuna göre tesbih veriyor çekiyosun ben anneme çektirmiştim çok
tesbihlerde esmaül husna genelde
c.tesi günü tekrar yazarım akşamında ama kuzeyin 5-6 gün sonra dediği bir olay vardı %70 gerçekleşicek gibi duruyo teklifi geldi
tebi bana bağlı
Kızlar
Fatihteki hocanın telefonunu bana da gonderirmisiniz?? Cok teşekkürler
arkadaşlar fatihteki hocanın nosunu bi kaç kişiye verdim ama hocaya sormadan verdiğim içinde sonradanda sorun olabileceğini düşündüm. ben haftaya gidicem kısmetse, eğer memnun kalırsam ve de hoca izin verirse burda paylaşırım tekrar nosunu... kusura bakmayın hocayı tanımadığım için tepkisinide bilemiyorum cunku bende başkasından aldım noyu, o kişiyide zan altında bırakmak istemem...
arkadaşlar fatihteki hocanın nosunu bi kaç kişiye verdim ama hocaya sormadan verdiğim içinde sonradanda sorun olabileceğini düşündüm. ben haftaya gidicem kısmetse, eğer memnun kalırsam ve de hoca izin verirse burda paylaşırım tekrar nosunu... kusura bakmayın hocayı tanımadığım için tepkisinide bilemiyorum cunku bende başkasından aldım noyu, o kişiyide zan altında bırakmak istemem...
selam, senin mesajını görünce siteye üye oldum :) fatihteki hocanın numarasını bana da mesaj atabilir misin rica etsem? oldukça sıkıntılı bir dönem geçiriyorum yardımınıza ihtiyacım var
okidir yirmiucnisan.. adı sanı belliyse adını soyle başka kanallardan bulalım dermişim :))
geçen gun biri gitmiş memnun kaldım diodu dedikleri çıkmış sanırım :) ama baya bi geri gitcen 10-15 sayfa geride kaldı sanırım :)
bilen var mı nasıl ?
numarayı gönderen arkadaşa çok teşekkür ederim.
olabilir aslında, haberleşiriz haftaya. bu arada bende hatlar karıştı, ayten in numarasını istemiştim ama şimdi herkes fatih teki hocadan bahsediyor. hoca kim?
evet o benim giden ve memnun kalan :)))) veeee falı çıkan çıkmaya devam eden :)))
ayteni kaçırmısım :) canım bı gıdenler olsunda aytene ona gore gıdıp gıtmemeye karar verırsın bence,fatihteki hoca da 10 tl ye bakması cok sasırtıcı geldı,nıtekım yıldızname ebced hesabıyla bakılıyor,gunumuzdekı kac tane hacı hoca bu hesabı dogru yapıyor,sanmıyorum bu hesabı dogru yapıp yıldıznameye dogru bakıpta 10 tl alan bır hoca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?