Umarım gelir bayram oncesi, tabi tamamen ayrılmadıysa...
çıkan fal haberi vereyim biraz ben. ekim'de beşiktaş symbol nihal, kadınlar kahvesi pelin'e, kasım'da kibritçi sevda, rezene kafe'ye gitmiştim. evin satılma durumu vardı, uzun süredir satılıktı ama müşteri çıkmıyordu, gelenler de bir şey çıkıyordu mutlaka. artık umudu kesmiştik yani. daha önce gittiklerime sorduğumda satılacak diyorlardı ama olmuyordu yani, nihal ve pelin ekim'deyken 6 hafta demişti, sevda ve rezenedeki bayan 1 aya kalmaz dedi, inanmadım. ama bu hafta satıldı, müşteri de birden çıktı. sanırım zamanlamaya takılmamak gerek, umarım diğer dedikleri de olur.
yok canım burdaki site gibi gittikleri falcıları yazmışlar =) melekler kahvesinde ne kadar olmuş fal bu arada=)
Canim banada gonderebilirmisin elifin nosunu
canım fatihte yeri 10 liraya bakıyo cafe falan değil ev yalnız 3 tane hoca var senin durumuna göre bakıyolar özelikle kısmet açma konusunda süperler genelde sana durumuna göre yıldıznamene baktıktan sonra karşıdaki kişininde bakıyolr resim olursa yanında daha iyi olur senin için hayırlı veya değil söylüyo zaten genelde durumuna göre tesbih veriyor çekiyosun ben anneme çektirmiştim çok
tesbihlerde esmaül husna genelde
arkadaşlar merhaba.aydında oturuyorum.soğanlık emine hanımın numarasını verebilecek arkadaş var mı? çok acil.istanbula gideceğim 2 gün içinde.yardımcı olursanız çok sevinirim.
güzel ve sorunsuz bir gün geçirmek dileğiyle.
nede olsa kadınız duygusalız bide bole konularda övünmek gibi olmasın ama bi şapşallaşıyoruz
Kuzeyden memnun kaldım ben... Ama arkadaşım şok oldu vefaat eden babasının ismine kadar söyledi, hatta erkek arkadaşıyla nasıl tanıştıklarına kadar anlattı bir bir :)
Bende o kadar detay yoktu ama söylediği degindiği her konu dogruydu
mesela bana dediki sen adama ben salagım bekliyorum sinyalini vermişsin niye şimdi gelsin ki ne gerek varakıllı adam gezer dolaşır takılır sen nasıl olsa burdasın ya dedi
ben kendi adıma tavsiye ederim elektriği de iyiydi açıkçası...
senin gittiğin falcılar devede kulak bile diil benimkilerin yanında...
Sana iyi geliceni düşünüyosan tabiki git, ama genede dikkat et:)
Benim bu amansız fal hastalıgım hep tatmin etmeyen fallar yüzünden oldu....
o bilemedi, bu bilemedi, şu bilemedi diye iyisini ararken bide farkettim ki falcılardan çıkmıyorum
kızlar helal olsun size diyorum... hergun yazıyorsunuz satır satır bu kdr falcıya hangi ara gittiniz nasıl göze aldınız o kdr yolu emeği fln :) ben alt tarafı 1 falcıya gidicem kaç gundur sayfa sayfa takip ediyordum vereceğimde 20-30 lira paraydı bide boşa gitmesin baktığıma, gittiğime değsin die uğraşıyodum ki ondan bile vazgeçtim :) belki iyi belki de kötü bu kararım ama ne bilim üşendim sanırım ya da demek ki tam istekli değildim bahane arıyordum gitmemek için :) ama yine de son dakkada vazgeçmezsem bi hocadan bahsedilmişti fatihde ona yıldızname baktırmayı düşünüyorum eğer gidersem burda paylaşırımama cidden çok kararsız ve ani kararlar veren bi insanım buna kesin karar verdim
sevgili arkadaşlar çok ağır büyü ve cin musallatı altındayım....büyü çözme konusunda ehil
bildiğiniz kişileri isim , şehir , tel özelime gönderirseniz duacı olurum...saygılar hepinize
Damlalar Tugba'yı denedin mi hic? Ben Gul'u hic begenmedim, salladı baya, Kadınlar Kahvesi Dilek bazen ii tutturuo(bir keresinde isle alakalı isminde u, r olan biriyle tartısma olay buyucek dedi, kimseyi tanımıom dedim once, sonra hakkaten kavga ettim ve olay baya buyudu, nerdeyse istifa ediodum) ama bazen de foss, bence gunune gore degisiyor. Pen cafe Yeter'e gidiyorum bazen, tutturdugu seyler oldu. Symbol Nihal'i begendim ama cok acelem vardı, kadın da fark etti, kısa kestik, ama soledigi seyler cuk oturdu...
Bugun Nesil'e gitsem mi die dusunuorum ama icim sıkılsın da istemiorum...
damlalar taksimdemi tuğba nasıl sen denedinmi
Ben Tugbanın ii oldugunu dusunuorum, hızlı konusuo bazen yakalamak da zorluk cekiosun ama cat cat soluo, gelecekle alaklı solediklerinin bitanesi tuttu;dedi ki "seninkinin ailesiyle biraz soukluk olmus, ama senin bi hareketinle hersey ii olacak" ve bu tuttu, benimkinin is sorunlarını soledi, dengesizliginden ve bana sevgi & kıskanclık baslangıclarından bahsetti, onlar da tuttu, 4 defa baktırdım son 2 senede, cogu seyi tutturuo, ama Sevinci merak ediorum suan...
ben fatihte oturuyorum hoca nerede acaba
üzerinde cin musallatı, büyü, sihir, nazar vs.. oldugunu dusunen herkesedir bu msjim arkadaslar;
bundan 13 ay önce erkek arkadaşımda inanilmaz değişimler başladı. işleri kötü gitmeye, sürekli maddi zarar etmeye başladı. bununla beraber insanlarla iliskileri giderek tuhaflasmaya da basladi. herkesten kaciyordu. ters, sinirli ve ya agresif oluyor, olmayacak seylere parlayıweriyor çok kalp kırıyordu. bazen de zavalli bi çocuk gibi savunmasiz ve çaresiz oluyor ne yapacağını bilmiyordu. gosterdigi tepkimeler psikolojik we ya psikiyatrik sorunlarla çok büyük benzerlik gösterdiği için hocalardan yardım almak yerine, her eğitimli insanin yapacaği gibi psikiyatriden yardim almayı tercih ettik. hiç bir işe yaramadı. durum daha da kötüleşti. iflas etti. tum dostlarini kaybetti. tabi ki beni de kaybetti. her ne kadar olgun olmaya çalışsam da başaramadım. yoruldum. bıktım. mücadele edemedim ve ayrılık yolunu seçip onu yapayalnız bıraktım. şu anki aklım olsa onu bir saniye bile yalniz bırakmazdım ama yaptım işte... ta ki intihar ettigi güne kadar. mayıs ortasında intihar teşebbüsünde bulundu. 3 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra kurtuldu. ben de bu sırada ( ve tabi ki ayrı kaldığımız dönemde) işin ruhani bir boyutu olduguna inanmaya başlamış, bu konu üzerine internetten araştırmalar yapmaya başlamıştım. önce 4 farklı falcıya gittim. bu bir hataydi tabi ki. cunku erkek arkadasimin durumu ciddiydi. olasiliklar tahminler uzerine hareket edilemezdi. falcilarin berbat ve alakasiz fallarindan sonra işin ehli insanlar araştırmaya başladım. ve kendim iç anadoluda yaşamama rağmen, izmirde işin ehli bir hoca buldum. erkek arkadaşım hastaneden çıktıktan 2 gün sonra izmire gittik apar topar. bucada mehmet hoca isimli bir beyefendi. Allah binlerce kez razı olsun. bizi her konuda aydinlatti. erkek arkadaşımın eski ruh hastası şeytani kız arkadaşı, erkek arkadaşıma ölümüne büyü yapmış. ya benim olursun ya da kara toprağın mantığıyla kendisini öldürmek üzere üç harfli musallatında bulunmuş. mehmet hocaya gidişimiz mayıs ortalarındaydı we 10 aydır kimselerin çözemediği durumu mehmet hoca yarim saatte çözdü ve 5 dk içinde tedawi etti. inanilir gibi değil biliyorum ama tam 5 dk içinde erkek arkadaşım eskisi gibiydi. üzerindeki tüm ağırlık tüm kaswet tüm kötü enerji yok oldu gitti.. tam 3 aydır da maşallah tek bir kötü günümüz bile olmadı.. aksine her şey çok iyiye gidiyor..
kendisinin ve ya bir yakınının üzerinde büyü- sihir- musallat vb. şeyler oldugunu düşünen bireyler; kesinlikle tek adres mehmet hocadir diyorum..
saygilarimla..
20 lira olmuş ben gülşene gittim
20 lira olmuş ben gülşene gittim
aaaa çok geçmiş olsun(( ya büyü filan var mı ya bana anlamsız geliyoda pek inanmıyorum gidip yaptıranlarında tutacağını düşünmezdim ama anlattıklarına bakılırsa tüylerim diken diken oldu ya (( nese ben büyük konuşmayayım tekrardan geçmiş olsun
Tam yerini bilmiyorum ama cep telini aldım burdan bi arkadaştan. aradım şuan izindelermiş p.tesi arayın randevu alın dediler haftaya perşembe gunu geliceklermiş. yer tarifi istedim randevu verirken tarif ediyoruz dedi. 10 lirada ücret alıyormuş. istersen cep telini atım özelden.
bende istiyom numarasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?