benim daha önce baya bilmişti yani geçmişi gectim karsıma cıkıcak ınsanı bildi.şaka gbi gelebilir ama aynen öle.memleketıne kadar oturdugu kata kadar solemıstı..ve soledıkten 2 hafta sonra tanıstım.1.5 sene surdu ilişkim.bitti anlasıldgı gbişimdi yine gitsem iyi olucak
arkadaşlar ben fatihte oturuyorum ne olur banada verin şu hocanın adresini
siteye yeni üye oldum nasıl yazışma olur bilmiyorum özelden mesaj nedir
yardım lütfeennnn
sen kime baktırdın ?? :)
banada rica etsem fatihteki hocanın telini verirmisiniz lütfen..
evet canım ben gitmiştim cidden es geçmiştim ama tarihleri cuk die çıktı yazmışım 25-28 temmuz demişti evet oldu ve anı durumu süper yorumlamıştı ama yakın gelecek vermişti bende es geçmiştim çıkmaz die zor die ama olaylar onun dediği gibi çıkmaya devam ediyor. şoktayım o kadar falcılara gittim helal olsun diorum haaa nihalide demiştim oda süper bilmiş zaten anı geçmişi çook ii biliyor daha açmadan dediği tarihi hissederek enerjin çok yoğun şu tarihlerde olacak dio ve olduda. haklarını yemeyeyim. kuzeyide sevmiştim enerjisi neşesi ki gülmekten bi ara dinleyemedim çok iiydi ve anı geçmişi ii bilmişti gelecekte henüz dediği olmadı ama olabilecek şeyleri söyledi haaa bi gün önceki çook özel kimsenin bilmediği şeyi söyledi şaştım onada. öyle canım darısı herkesin fallarının çıkmasına diyorum ve ramazan bitince ada ve nihaldeyim vede kuzeyide es geçmem giderim diorum.
Kim acaba bu kisi fali cikan bende istiyorum numarasini teskkur ederim simdiden
kızlar size nişantaşı symbol cafedeki nilda'yı öneririm çok iyi bakıyor kesinlikle düzenli olarak gitmeye başladım yakın geleceğimi ve isimleri harf harf çıkardı resmen bir deneyin derim :))
gittim bekleyeceğim bakalım
Arkadaslar umraniye didemin kendisi bu kullanicidirkızlar slmmmm okuyorumm okuyorum hatta kac gundur yazıcam kendısı rıca ettı dıye yazmadım ama okudukca patladım bende...cunku kendısının yaptıgı bırsey deıl dıye kımsenın lafını kaldıramam tarzında konusmustu ve bende ne cevreme ne burda kesınlıkle yazmadım...
şu dua yada diger tarz seyler hakkında ewet acıkca soyluyorum bende yaptırdım bazı seyler didem hanıma ve ınanmayarak cunku benımde cok umudum kırıldı bu zamana kadar kii verdıgım paraların haddi hesabı yoktu burda kım savunulursa ya reklam denılıyor yada karalanıyor denılıyor fakat herkes memnun kaldıgını yazar ve gercektn sallayıp kandırıldıgını benım tamamn problem ewımın ıcıydıı ve cocuktan sonraa ne olursa olsun duzelecegını bekledım ettım nafılee en son onu buldum,fal ıcın gıttım ve tahmın ettıgım seylerın cogunu bılınce bende dokuldumm son sansımdı dıyee..ve yaklasık 25 gun hatta benımde ulasamadıgım gunlerı sayarsak 1 ay sonunda hıc gormedıgım bırıne hallettırdı sımdıı NAZARDEGMESIN cok ıyıımm eşimin işi var ewde sorun yok ve mutluyum bnm bılmedıgım evımın her kosesıne kım ne yapmıs cıkarttırdı ben hakkını odeyemem he faldır herkese tutmaz o ayrı banada soledıklerının bazıları yanlıs cıkmadımı cıktı ısımlerı bıldı ama karıstırark ama benım ıcın onmlı olanlar vardı onlar halloldu...burda numarasını verdıklerım dısarda cevremde gıden cogu ınsan memnun kımseye tavsıye edılmeyecegını burda ogrenıyorum aslında ınsanlar para verıyo gıdıoo husran olan cok ben artık kımseyı aramıyorum okuyorum merak edıyorum ama bıseyım kalmadı cok sukur...ara eserse telde arıyıp baktırıorm didem hanıma...guzel olan tek yonu para goz deıl su tarz bı cumlesı var ya gerek yok sonra gonder kendınden once karsısındakıne guvenıyor Allah ıle kendı aranda dıo kapatıo kim ulasamıyorsa emın olun kendı döner dusuncesındeyım evının telıne kadar veren ınsan bıyere kaybolmaz sanırım :)) bu arada 3 vakıtıde merak edıyorum haniiii :))) herkese ıyı aksamlar kızlarrrr :)
Arkadaslar umraniye didemin kendisi bu kullanicidir
Arkadaslar umraniye didemin kendisi bu kullanicidir
ben bu kadına fal baktırmadım ama yaptıkları yeter artık çok yakınen tanıdığım avukatlar var konuyu aktarıcam kendilerine, hatta ümraniye belediyesine kdr taşıyacağım bu konuyu... bu devirde adam kandırıp parasını yemek o kdr kolay deil DİDEM HANIM sizde yaptıklarınızın cezasını yasal yollarla çekiceksiniz ztn yaptıgınız illegal bi iş, vergi yok işyeri yok, insanların sırtından para kazandığın gibi bide hakkınıda vermiyorsun bence parasını alıpta bakmadığın kişilerle son kez tekrar bi görüş yoksa onlarıda mahkemede aleyhine kullanıcam !!! konuyu tüketici haklarına kdr taşıcam bu da sana ve senin gibilere ders olsun madem buraya girip okuyorsun bi zahmet kendine gel !!!
kızlar size nişantaşı symbol cafedeki nilda'yı öneririm çok iyi bakıyor kesinlikle düzenli olarak gitmeye başladım yakın geleceğimi ve isimleri harf harf çıkardı resmen bir deneyin derim :))
yirmi idi yanlış hatırlamıyorsamne kadara bakıo nilda peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?