İstanbul'da Fal - Falcılar

bu hoca burda degil persembe gelicek gelir gelmezde ben hemen gidicem ondan sonra size iyimi kotumu soylerim kimse magdur olmasin bosyere yani suan nosunu bile versem hoca yokki... simdi hemen bunun altina biri daha yazar bu hoca kim ya nosunu yollarmisiniz die :) ben soleyim sari cizmeli mehmet aga :))))

Son düzenleme:
kızlar ben bugun nadıre abla dıye bırıne gıttım kasımpasada gıden bırısı varmı?

bırseyler ters gıttıgınde hemen falcı falcı dolasırsınya bu hafta oyle oldu ılk zuleyha ablaya gıttım cok cok ıyı nıyetlı bırı cokta guzel baktı aydınlattı benı bırde kasımpasadakı nadıre ablaya gıttım nadıre abla evlılık kısmetın kapalı dıyınce ıcım sıkıldı yoksa bayagı guzeldı falı memnun kaldım bakalım cıkıcakmı fallar

Kuzeyin falı çıkamadı :) zira ben reddettim görüşmeyi.
tercih meselesi :)
tatil sonrasına kadar fal yok zira yarın oruca baslıyorum , hastalıklarım bitti :)
Bi süre adios

banada rica etsem fatihteki hocanın telini verirmisiniz lütfen..

Kaç kere yazdim ama kimse beni dinlemiyor...

bu hoca burda degil persembe gelicek gelir gelmezde ben hemen gidicem ondan sonra size iyimi kotumu soylerim kimse magdur olmasin bosyere yani suan nosunu bile versem hoca yokki... simdi hemen bunun altina biri daha yazar bu hoca kim ya nosunu yollarmisiniz die :)

Son düzenleme:

bu bahsettiğin falcı nerde acaba verdiği tarihler çıkmıştı demişsin ya? ada mı bu ?

nihal, ada şimdide nilda çıktı. kime gideceğimi şaşırdım. birde fatihteki gizemli hoca. önce kime gitsem. offffffffffffffffffff.

Arkadaslar umraniye didemin kendisi bu kullanicidir

Arkadaslar umraniye didemin kendisi bu kullanicidir

ben bu kadına fal baktırmadım ama yaptıkları yeter artık çok yakınen tanıdığım avukatlar var konuyu aktarıcam kendilerine, hatta ümraniye belediyesine kdr taşıyacağım bu konuyu... bu devirde adam kandırıp parasını yemek o kdr kolay deil DİDEM HANIM sizde yaptıklarınızın cezasını yasal yollarla çekiceksiniz ztn yaptıgınız illegal bi iş, vergi yok işyeri yok, insanların sırtından para kazandığın gibi bide hakkınıda vermiyorsun bence parasını alıpta bakmadığın kişilerle son kez tekrar bi görüş yoksa onlarıda mahkemede aleyhine kullanıcam !!! konuyu tüketici haklarına kdr taşıcam bu da sana ve senin gibilere ders olsun madem buraya girip okuyorsun bi zahmet kendine gel !!!

Okurken "helal olsun" dedim icimden. Bravo, boyle gakkini aramak lazim. Bir ihtiyacin olursa bende de kanitlar telefon gorusmeleri var (savciliktan izinle tel gorusmelerini alabilirim yani).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…