İstanbul'da Fal - Falcılar

zaten beni şaşırtanda bu, herkesin elinde kanıtları var hala nedir bu aptal cesareti ?

Aynen aptal cesareti. Milletimizin ne yazik ki genel ozelligi olan ses cikarmama, koyun gibi magduriyete boyun egme huylari bu kadina cesaret veriyor. Bir eylemde bulunabilecegimize inanmiyor.. Haksizlarin dolandiricilarin pesine dusulmez bu ulkede cunku insan haklarina saygi yok, kalkip kendi hakkini arayan da azinlikta.
Bu yazilari okuyor kesinlikle. Tek tek o parasini alip fal bakmadiklariniza geri donun didem hanim. Yaptiginiz alenen dolandiriciliktir.

canım belediye değil ümraniye ilçe emniyete dilekçe yazmanız yeterli, ya da egm sitesi şikayet bölümündeki formu doldurmanız o da olmadı bimer' e yazılan bi yazı bile inceleme başlatmaya yeter, ben hiç bulaşmadım bu dideme iyi benimle karşılaşmadı :))

gittiğim için size katılıyorum elmira bencede foosssss

evet aynen hatta bi yem atıcaksın para fln yollacaksın sonra görüşme yapıp kayıt altına alıcaksın bakmayıncada delil olarak suncaksın mahkemeye ki ztn bunun gibi bir sürü örnek var herkesin elinde son olarakda polis nezaketindede onları gözü önünde yapıcaksınki inansınlar :) çok ayıp yaptıgı yani fal fln baktırıyoruz die cahil insanlarda değiliz sadece merakımıza yenik düşüyoruz ya da çogumuz eğlence niyetine kafa dağıtmak için baktıyor, parasını kaptırıp kafasını ağrıtmak için deil :)

o kadar çok para harcadım ki fala kendimi rahatlatma adına, koskaca bi hiç ufak tefek şeyleri fal doğrultusunda yaşadım bazısı tam bildi bazısı saçmaladı. ama artık pes ettim beklentilerimi sıfırladım, hiç sonuç almadım çünkü. benim gözümde çok iyi bildiklerini iddia ettiğim elmira, elanit onların verdiği tarih henüz gelmese de artık hükmü yok hiç birinin çünkü artık BEN o adamı istemiyorum elanitin elmiranın dediği gibi istediği kadar gelsin başına tac etsin gözümde bitti bu yüzden fallarım hükümsüzdür.. bu konuda adı geçenlerin yarısından çoğunu denedim kızlar, yok olmayınca olmuyor. an ve geçmiş hepsi tamam ama sonuc odaklı biri yok maalesef..

ayten hanımın numarasını verırsenız cok sevınırımmmm altınuzadede bakıyodu dımı bu bayan :S

canım sen yanlış hatırlamıyosam anadolu yakasında oturuyodun dimi eğer istersen haftaya birlikte gidebiliriz mesaj hakkım yok burdan yazıyorum

banada eskisiyle olmucanı bir kaç falcı dışında hep sölüyolardı bu kısmı tuttu ama onların dediği gibi başka biriylede olmadım bende buna sinir oluyorum :18::18::18: şu yeni tanışıp çok mutlu olucam şahıs kimse artık tanışsamda kurtulsam bu falcı peşinde koşmaktan yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…