Okurken "helal olsun" dedim icimden. Bravo, boyle gakkini aramak lazim. Bir ihtiyacin olursa bende de kanitlar telefon gorusmeleri var (savciliktan izinle tel gorusmelerini alabilirim yani).
yirmi idi yanlış hatırlamıyorsam
zaten beni şaşırtanda bu, herkesin elinde kanıtları var hala nedir bu aptal cesareti ?
Okurken "helal olsun" dedim icimden. Bravo, boyle gakkini aramak lazim. Bir ihtiyacin olursa bende de kanitlar telefon gorusmeleri var (savciliktan izinle tel gorusmelerini alabilirim yani).
ben bu kadına fal baktırmadım ama yaptıkları yeter artık çok yakınen tanıdığım avukatlar var konuyu aktarıcam kendilerine, hatta ümraniye belediyesine kdr taşıyacağım bu konuyu... bu devirde adam kandırıp parasını yemek o kdr kolay deil DİDEM HANIM sizde yaptıklarınızın cezasını yasal yollarla çekiceksiniz ztn yaptıgınız illegal bi iş, vergi yok işyeri yok, insanların sırtından para kazandığın gibi bide hakkınıda vermiyorsun bence parasını alıpta bakmadığın kişilerle son kez tekrar bi görüş yoksa onlarıda mahkemede aleyhine kullanıcam !!! konuyu tüketici haklarına kdr taşıcam bu da sana ve senin gibilere ders olsun madem buraya girip okuyorsun bi zahmet kendine gel !!!
2 ay olmuştur herhalde ben gidip baktıralı ( ne 2 ayı rahat 4 ay) fiyatı 75 lira..Bencede fiyatı çok çok yüksek..Kartlarla tarot bakıyor, 1 saat baktı bana..Evet, durum ve kişi analizleri iyi idi..Dediği bir şey, akşamı hemen oldu bende, ama bu tesadüfte olabilir fal'a bağlamıyorum..Ama arkadaslar giderken iyi düşünün, ben gittim meraktan ama fiyat gerçekten yüksek! Elmira, iyi frekans aldıgınız 20 liraya bakanlar gibi geldi bana..Yani elektriği iyi tutan, begendiğiniz bir bir cafe falcısı varsa oda olur! Çünkü bende Elmira'dan sonra böyle bir his oluştu..Tamam, Elmira analizler vs..iyi idi ama çoğu cafe falcısıda bunu iyi tutturabılıyor,, dediğinin akşama olmasıda tesadüf diye düşünüyorum..Benim aktarabileceğim bu kadar :)
gittiğim için size katılıyorum elmira bencede foosssss
aytene baktırmıstım
canım belediye değil ümraniye ilçe emniyete dilekçe yazmanız yeterli, ya da egm sitesi şikayet bölümündeki formu doldurmanız o da olmadı bimer' e yazılan bi yazı bile inceleme başlatmaya yeter, ben hiç bulaşmadım bu dideme iyi benimle karşılaşmadı :))
bende de bilememişti elmira.hep diyoruz ya elektrik işte...çok iyi bildiklerinide biliyorum ama bana tutmadı...
en son ne zaman gitmiştiniz?
bu hoca burda degil persembe gelicek gelir gelmezde ben hemen gidicem ondan sonra size iyimi kotumu soylerim kimse magdur olmasin bosyere yani suan nosunu bile versem hoca yokki... simdi hemen bunun altina biri daha yazar bu hoca kim ya nosunu yollarmisiniz die :) ben soleyim sari cizmeli mehmet aga :))))
o kadar çok para harcadım ki fala kendimi rahatlatma adına, koskaca bi hiç ufak tefek şeyleri fal doğrultusunda yaşadım bazısı tam bildi bazısı saçmaladı. ama artık pes ettim beklentilerimi sıfırladım, hiç sonuç almadım çünkü. benim gözümde çok iyi bildiklerini iddia ettiğim elmira, elanit onların verdiği tarih henüz gelmese de artık hükmü yok hiç birinin çünkü artık BEN o adamı istemiyorum elanitin elmiranın dediği gibi istediği kadar gelsin başına tac etsin gözümde bitti bu yüzden fallarım hükümsüzdür.. bu konuda adı geçenlerin yarısından çoğunu denedim kızlar, yok olmayınca olmuyor. an ve geçmiş hepsi tamam ama sonuc odaklı biri yok maalesef..
gidince mutlaka yazın çatlıycam yaaaaacanım sen yanlış hatırlamıyosam anadolu yakasında oturuyodun dimi eğer istersen haftaya birlikte gidebiliriz mesaj hakkım yok burdan yazıyorum
gidince mutlaka yazın çatlıycam yaaaaa
yirmiucnisan dan bi cevap alamadım hala gelmemi istemiyo sanırım
sen daha önce gttnmi hiç hocaya falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?