İstanbul'da Fal - Falcılar

bu sıcakta o hocayı hiç bilmediğim fatihte arayıp bulmak,işten izin almak,bide üstüne hayal kırıklığı kötü olur diye düşündüm:)

hımm o zmn haklısın ben şu ara çalışmadığım için o açıdan rahatım benimde sorunum anadolu yakasında oturmak hiç bilmiyorum oraları bilen biriyle gitmek en doğrusu

Arkadaslar umraniye didemin kendisi bu kullanicidir

ilginç nasıl telefonda ümraniyeli dideme baktırıyorsunuz inanmadım doğrusu ben 16 temmuzda para yatırdım kendisine parayı yatırana kadar her aradığımda hesap no iban no için tlf açtı 50 tl yattıktan sonra 1 saat sonra yarın yok 2 saat sonra deyip birdahada ne tlf açtı nede paramı gönderdi lütfen burada böyle insanların reklamını yapmayın çünki bu olaya sebebiyet vererek vebal altında kalıyorsunuz benim gibi onlarca mağdur var o paraları yiyeceğinide sanmıyorum ben

ya şu didemleri bırakında 2 side fosssss hep burda aynı isimler dönüyor duruyor.yeni bir falcı yok mu? fal baktırasım geldi

Bir de benim tarafimdan gonderilen 60 kadar mesaj ve onun gonderdigi cevaplar var.

bu konuda sonuna kadar desteğim 60 küsur msj karşılıklı bendede var bu msş larda parayı aldığını bizzat itiraf ediyor mahkama ,şahitlik ne gerekirse varım maddi olarakta binlerce liram gitsin hiç önemli değil ypıln olay çirkin sinir bozucu vede insanı aptal yerine koymaktır.bence bu siteyi takip etmeyen nice didem zede vardırda haberimiz yok

aynen ya kimmiş merak ettim bende :/

kızlar bu falcı ve falcılar yazdım daha önce mandal cafe ada özellikle ve symbol nihal beşiktaş şubesi. ama sizi etkilemek gibi olmasın tutar ya da tutmaz size ama cidden ikşiside benim es geçtiğim hadi canım o kadar süper denilen falcılara gittim onlarınki olmadı bunların dediğimi olacak dediklerim ki ada da nihalde yakın tarih vermişlerdi ama cuk oldu yani şaştım. hayırlısı olsun umarım sizinkilerde istediğiniz şekilde olsun gerçekleşsin.

ya şu didemleri bırakında 2 side fosssss hep burda aynı isimler dönüyor duruyor.yeni bir falcı yok mu? fal baktırasım geldi

Ben Kasımpaşa'da Nadir'e ablaya gittim birde Zuleyha ya gittim gayet iyiler Cafe falcilari değiller birde karagumrukte Günay abla var kibrite bakıyor hepsi iyiler bence

anladim cnm yani tam olarak ayriydinizda baristinizmi yada soz nisan flnmi oldu :) msj kutun olmus bende burdan yazdim :))

arkadaşlar 20 gün gibidir ümraniyeli DİDEM hakkında yazılar yazdım burada falıma bakılmadığına dair bu gece saat 22:00 didem hanım bana msj yazdı vede mantıklı açıklamalar yaparak bakmama sebebini dile getirdi ayrıca gecikmeden dolayıda özür diledi istediğim an falıma bak bileceğını söyledi vede biraz önce baktı öncelikle ne olursa olsun geri adım atarak geç saat dahi olsa beni arayıp falıma baktığı için teşekkür ediyorum kendisine tesbitlerine gelince evet güzel baktı genel durumum vede beklentilerimi bildi hisleri güçlü vede pozitiv yaklaşımları ile beni rahatlattı.

İsterse olecegim gunu bilsin ne ise yarar insanlik bilmedikten sonra ve de zamani yoksa yada baska sonlari varsa parayi yollayin ben bakarim DEMEYECEK O ZMN !!! Musait oldugumda sirayla bakabilirim ona gore paranizi yatirin desin
o zmn ve de bu yazdiklarinizinda onun bi oyunu oldugunu dusunuyorum bu saaten snra ben peygamberim dese inanmam mubarek ayda kul hakki yiyo bedeli agir olacak her iki dunyadada insan kandirmanin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…