yok canım gitmedim o yüzden yirmiucnisana birlikte gidelim dedim sonuçta bayan deil temkinli olmak lazım ama dimi:
bnde gtmedim daha önce hiç...soğanlık emine ve elmirayada arkadaşlarımla gitmiştm.ben ramazandan snra gidebilcem ancak bu fatihteki hocaya umarım reklam değildir...
bu sıcakta o hocayı hiç bilmediğim fatihte arayıp bulmak,işten izin almak,bide üstüne hayal kırıklığı kötü olur diye düşündüm:)aman yaa reklam olsa nolcak 10 tl deilmi sonuçta
bu sıcakta o hocayı hiç bilmediğim fatihte arayıp bulmak,işten izin almak,bide üstüne hayal kırıklığı kötü olur diye düşündüm:)
hımm o zmn haklısın ben şu ara çalışmadığım için o açıdan rahatım benimde sorunum anadolu yakasında oturmak hiç bilmiyorum oraları bilen biriyle gitmek en doğrusu
Arkadaslar umraniye didemin kendisi bu kullanicidir
Bir de benim tarafimdan gonderilen 60 kadar mesaj ve onun gonderdigi cevaplar var.
aynen ya kimmiş merak ettim bende :/
ya şu didemleri bırakında 2 side fossssshep burda aynı isimler dönüyor duruyor.yeni bir falcı yok mu? fal baktırasım geldi
kızlar bu falcı ve falcılar yazdım daha önce mandal cafe ada özellikle ve symbol nihal beşiktaş şubesi. ama sizi etkilemek gibi olmasın tutar ya da tutmaz size ama cidden ikşiside benim es geçtiğim hadi canım o kadar süper denilen falcılara gittim onlarınki olmadı bunların dediğimi olacak dediklerim ki ada da nihalde yakın tarih vermişlerdi ama cuk oldu yani şaştım. hayırlısı olsun umarım sizinkilerde istediğiniz şekilde olsun gerçekleşsin.
jalealyel .!.:yirmiucnisan .!.:Slm cnm. ne gibi biseyler gerceklesti merak ettim :)
canım şöyle söyleyim özel hayatınla ilgili şeyleri dediği tarihte zor olsada dediğim şekilde oldu. ada özellikle ama nihalde cidden çok ii ada geçmişi anıda ii bilmişti. dene bence içinde kalmasın ha elektrik deniyor ya belki tutar belki tutmaz ama benim etkimde de kalma sonuçta bende burdan okuduğum çoğu kişiye gittim olmadı çoğunluğu işte es geçtiklerim oldu. fal bu bilinmiyor canım.umarım herşey çıkar seninde.
Ben Kasımpaşa'da Nadir'e ablaya gittim birde Zuleyha ya gittim gayet iyiler Cafe falcilari değiller birde karagumrukte Günay abla var kibrite bakıyor hepsi iyiler bence
Nadire kaça bakıyor ?
40tlye bakıyor cnm ama cok uzun bakıyor
inşallah değer...falcıdan hayır gelmicek bari dua alalım...ben dün aradm ama hoca tatildeymiş...
Rananın telini isteyenler gitti mi acaba yorumları alalım
Nerde bu nadireew telefonu falan varsa verirsen cok sevinirim bide anadolu yakasindaysa daha cok sevinirim(
arkadaşlar 20 gün gibidir ümraniyeli DİDEM hakkında yazılar yazdım burada falıma bakılmadığına dair bu gece saat 22:00 didem hanım bana msj yazdı vede mantıklı açıklamalar yaparak bakmama sebebini dile getirdi ayrıca gecikmeden dolayıda özür diledi istediğim an falıma bak bileceğını söyledi vede biraz önce baktı öncelikle ne olursa olsun geri adım atarak geç saat dahi olsa beni arayıp falıma baktığı için teşekkür ediyorum kendisine tesbitlerine gelince evet güzel baktı genel durumum vede beklentilerimi bildi hisleri güçlü vede pozitiv yaklaşımları ile beni rahatlattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?