İstanbul'da Fal - Falcılar

fiyatları uçuk değilse bunların denemeye değer bence sen sonuçta çıkanı söylüosun fal işi elektik meselesi bence birazda tutar tutmaz bilinmez bundan dolayı seni kimse suçlayamaz zatn =)
mandal cafe ada nerde peki?

bu arada arkadaşlar acaba onu mahkemeye vereceğimiz için mi birden böyle geri adım attı dersiniz ???

Son düzenleme:
googledan baktımda hep bu sayfadan mandal cafe ada'dan memnun kalmış herkes, tavsiye ediyor... ama malesef bi dahaki aya kaldı tarot hayallerim bu ayda kısmet olmayacak

buradan didem hanımı en ağır dille eleştirenlerden birisi benim ayrıca görev icabı ile isatanbuldada bulunmuyorum sevgili yirmiucnisan didemi tanımam sitede ismini görüp numarasına ulaştım daha önceki sahifelere bakarsanız gittiğim falcılar hakkındaki deneyimimide yazdım ONUN BİR OYUNU olduğunu söylüyorsunuz nasıl bir oyun olabilir yada benim bundan karım ne olabilir sadece ben yaşadıklarımı anlattım evet yanlış yaptı sinirlerimiz oynattı ama bir insan yaptığı yanlışı fark edip geri adım atıyorsa hani gül uzatana taş atılmaz kendisi durumunu anlattı ama doğru ama yalan benim için önemli olan özür dileyip hatasından dönmesidir sizin ne yapacağınız beni ilgilendirmez

ya da bu mandal cafenin sende teli filan var mı?

kızlar rıtayı aradım,telefondaki sesi elektriği hos geldi,çınarcıktaymıs,nezaman donecegını sordum,bellı degıl dedı,ben onu yoklarım 3 gunde bır :)hiç kaca baktıgınıda sormadım kesın 50tl den yukarı bakıyordur

canım bak kendıne gore haklısın ama,burdakı ınsanların tek kızdıgı,paralarını yatırdıkları halde fallarına bakılmamıs olması,ınsanlarda buna tepkı gostermeye haklı,madem ısı vardı,fal bakamayacaktı ozaman kımseye hesabına para yatırttmasaydı,bakamam işim var deseydi..yada para yatırıldıktan sonra o özel sebebi her ne ıse onu acıklaması lazımdı ınsanlara,cok gec gelen bı ozur..

googledan baktımda hep bu sayfadan mandal cafe ada'dan memnun kalmış herkes, tavsiye ediyor... ama malesef bi dahaki aya kaldı tarot hayallerim bu ayda kısmet olmayacak

Enteresan sabah bende ada'yi araştırdım Google'dan :) Bayram ertesi kesin gideceğim:) arkasına da hoca yapıp fal olayını uzunca süre kapatmayı düşünüyorum. Cok fazla insana fal baktirdim bır tane ileriye dönük tuturan daha göremedim ha ismi su sıra çokça yazılan burda laf Cafe kuzey malesef oda bende fos çıktı . İşle ilgili 1 tarih verdi o tarihte hiç birsey olmadı askla ilgilide bır zaman içerisinde bır olay dan bahsetti o da foss sadece gecmis ve anda bayağı başarılıydi :) bilginize..

mandal cafenin teli var mı sende acaba :) netten baktımda bulamadım =) aynen öle geleceği bilen falcı yok sanırım bizim aklımı okuyorlar o şekilde bişeyler biliyorlar anlamadımki valla :S

Hiç tavsiye etmem. Çıkar çıkmaz verdigin paraya acıyacağın bır isim. Ben 50 tl vermiştim yarım saat saçmalık dinledim hem parama hem Zaman'ıma hemde okadar yol gitmeme üzülmüştüm bomboş bır isim ne gecmis ne an ne gelecek hiç birsey yok(

günaydın bu mandal cafe ada bey iyimi dir acaba bgn gitmek istiyorum birde iletişim bilgileri varsa gönderebilirmisiniz bulamadım netten

mandal cafenin teli var mı sende acaba :) netten baktımda bulamadım =) aynen öle geleceği bilen falcı yok sanırım bizim aklımı okuyorlar o şekilde bişeyler biliyorlar anlamadımki valla :S

İnan bende hic birsey anlamadim bu fal olayindan bana mi tutmuyor anlamadim Hayır isin enteresan tarafı oyle inandırıcı konuşuyorlar ki ben ona şaşıyorum ( ne gerek var ki böyle iddialı olmaya. Ben yok ya dedikce hep bak görürsün dediler valla gördüğüm hiç birsey olmadı ama Ada yıda cok merak ettim kim bilir belki o tutturur:)
Bu arada bende de Telli yok umarım bilen biri burdan paylaşır ..

niye bi dahaki aya kaldı =((

annemin acil bi ödemesi vardı tüm paramı ona verdim küçük çapta maddi bi sıkıntı doğdu anlayacağın
fatihteki hoca için 10 lira bulabilirim ama mandal cafe adaya ayarlayabilir miyim bilmiyorum bide araya bayram flnda giricek nese allah buyuktur beklicez artık :26:

ben insanlara kin beslemeyi seven ya da nefret duyan biri değilim bi karıncayı bile incitmem haberlerde ölen insalara bile üzülür hatta bazen ağlarım amaaa kesinlikle haksızlığa gelemem tanıdığım veya tanımadığım hiç farketmez anında gerekeni yapar hatta en ağır dillede eleştirir lafımıda esirgemem. onun bi oyunu olduğu kısmına gelincede onun için açaçağız davaları durdurmak için sanırım hemen kolları sıvadı ve tek tek magdur ettiği insanların gönlünü almaya çalışıyor ama ne farkederki ne demişler ihanet yapanı affedersen bi daha yapar çunku ihanet bi hata değil davranış biçimidir... bu da bir ihanet sayılır insanlara yapılan, herkes şimdi bu kadını affetse tamam deyip özrünü kabul etse bile bi kaç ay sonra bi daha yapacak, aha da buraya yazıyorum okursunuz ilerde... insan yemek yediği kabı pisletmez bunun yaptığı bundan ibaret...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…